![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4225
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anne.. neden agliyorsun..
ben seni görüyorum, ellerim kipirdamiyor ama üzerime döktügün ya$lari hissediyorum.. Anne.. neden agliyorsun.. ben seni duyuyorum, hem neden ellerin havada? o ettigin dualari bende biliyorum.. Anne,, neden agliyorsun.. bak söz dinliyorum, üzerimde beyaz yorgan, bügün erkenden yatiyorum.. Anne..neden gidiyorsun.. üzerime niye toprak atiyorlar? heryer karanlik oluyor anne.. ARTIK SENI GÖREMIYORUM!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dostum;
Eğer bir gün ağlamaklı olursan, Beni ara... Seni güldüreceğime söz veremem, Fakat seninle birlikte ağlayabilirim... Eğer bir gün uzaklara kaçmak istersen, Beni aramaktan korkma... Seni durduramayacağıma söz veremem, Fakat seninle birlikte kaçabilirim... Eğer birgün kimseyle konuşmak istemezsen, Beni ara... Sessiz olacığıma söz veririm, Fakat bir gün ararsan ve cevap bulamazsan Hemen beni görmeye gel, Belki sana ihtiyacım vardır |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söylediklerimi Örtebildiğin Kadar Ört Yalnız Dolambaçlı Konuşma
Yüzme Karşı Konuş İçine Doğru Değil Susacaksan İstediğin Kadar Sus Yalnız Kendine Doğru Susuk Durma Bana Doğru Susuk Dur. Dolambaçlı Konuşursan Emici Susmalarla Durursan Ben Senin Gözlerinin Dışından İçine inerim Ama Sen.. Sende Benim Gözlerimin İçinden Dışarıya Düşersin Sonra |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söylediklerimi Örtebildiğin Kadar Ört Yalnız Dolambaçlı Konuşma
Yüzme Karşı Konuş İçine Doğru Değil Susacaksan İstediğin Kadar Sus Yalnız Kendine Doğru Susuk Durma Bana Doğru Susuk Dur. Dolambaçlı Konuşursan Emici Susmalarla Durursan Ben Senin Gözlerinin Dışından İçine inerim Ama Sen.. Sende Benim Gözlerimin İçinden Dışarıya Düşersin Sonra a |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ey SevgiLi...!!!!
Neye acýyorum artýk bilemiyorum Zamana mý, gözyaþlarýna mý Özlemlere mi, yoksa sevgilere mi Bir sevgiyi tüketmek ne kadar kolay Yaþamak ise bir o kadar zor Ne oldu bize bilemiyorum sevgili Artýk yaþamaktan çok Tüketiyoruz sevgileri Savuruyoruz etrafa Hiç hak etmeyen deðer bilmez Sevgiden yoksun insanlara veriyoruz Nereye kadar gider bu söyle Ey Sevgili Bizdeki sevgi bitene kadar mý? Yoksa bu hayat bizi sildiði zaman mý? |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Lanet Olsun Bu GÜzel Bahar GÜnÜnde Benİ Bu Hallere Koyan Sevgİye Lanet Olsun Bİraz Önce Bİ Kiz Geldİ Burya O Kdar Neselİ Ve Hayat Doluydukİ Benİ Ona İmrendİren Su Masum Halİme Lanet Olsun Herkezİ Uyutupta Benİ Dİmdİk Ayakta Tutan O Zalİm ******* Lanet Olsun Herkezİ GÜldÜrÜpte Benİ AĞlatan Kaderİme Lanet Olsun Ve Su GenÇ Yasimda ÖlÜrsem EĞer Mussallat Tasinda SÖlenecek O SÖz Bu Merhumuda İyİ Bİlrdİk Yalaninada Bİnlerce YÜzbİnlerece Lanet Olsun
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbine Zincirle Bagladin Beni
Kula kul olmadim simdiye kadar, Sen simdi kendine bagladin beni. Sensiz geçen günler ne ise yarar, Sevdanin seline kaptirdin beni. Gönülden sevenler, sevene tapar, Asik, sevdigine biraz naz yapar, Sevgisiz bir gönül ne ise yarar, Sevgilim, sevdanla yandirdin beni Sensiz bir düs bile görmek istemem, Ben seni birakip, yalniz gidemem, Gidemem sevgilim, sensiz gidemem, Kalbine zincirle bagladin beni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() YÜREK SANCISI
gelme birtanem bir daha buralara sevgimizi gom kara topraklara yurek sancisi dinmek bilmiyor kararmis dunyam aydinligi bekliyor sen gelince hep gozlerim agliyor gelme birtanem bir daha buralara sensizlige inanki alistim attigin adimlarin izlerini biraktim bagrima senin yerine kara bir tas bastim git, git uzaklara donme bir daha buralara sensiz gecen su senelerde acilarima, caresizligime, derlerime alistim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AŞK ÇÖLÜ
Bana yer yokmu gönül salında Sen meyvasın benim dalımda Ölmekte güzeldir inan seninle Susamışım sana aşk çölünde İki aşka yer olmaz bir gönülde Benim gönlüm doludur senin aşkınla Derdinde güzeldir,inan cefanda Susamışım sana aşk çölünde Serap olmuşsun bana bu çölde Bir görünür kaybolursun sonra Bu azabı çekerim ahirettede Susamışım san aşk çölünde |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nereden baksan ayrilik
Nereden baksan yoksulluk Nereden baksan sensizlik Ölüm gibiymis bana Yasayip bilmeliymisim Ben seni özlemisim… Uykusuz *******de kalmayi Senle sevdalara uyanmayi Yanginlarda suya kanmayi Yeniden sana sevdalanmayi Ben seni özlemisim… |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|