![]() |
|
|
#61 |
|
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir Sarışın birde Esmer bayan köşeyi kolay dönmek için banka soymaya karar vermişler. Esmer bütün gece oturup plan yapmış. Sabah masanın üzerine kağıtları sermiş, soygunu tüm ayrıntıları ile sarışına anlatmış:
- İyi anladın değil mi ? diye de sormuş. Burası küçük bir semt bankası, bir tek güvenlik görevlisi var. İşi üç dakikada bitirirsin, ben seni arabada bekleyeceğim. Binmişler arabaya, gitmişler bankaya. Esmer motoru çalışır tutarak direksiyonda beklerken, sarışın bankaya girmiş. 5 dk. geçmiş. 10 dk. geçmis. 15 dk. geçmiş. Esmer korkmaya baslamış. Tam gaza basıp kaçmaya karar vermişken, bankanın kapısı büyük bir gümbürtüyle sonuna kadar açılmış. Önde sarışın elinde bir ip. İpin ucuna kasa baglanmış, sürükleye sürükleye arabaya koşmaya çalışıyor. Arkasından güvenlik görevlisi DUR diye bağırarak ateş ediyor. Ama koşamıyor çünkü pantolonu ve iç çamaşırı dizlerinden aşağıya inmiş. Sarışın arabaya atlamış. Esmer gaza basmış ve öfkeyle seslenmiş: - Bir de bana planı tam anladığını söylemiştin !.. - Anladim tabii... - Ben sana GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ BAĞLA, KASAYI BOŞALT demiştim. |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kör bir adam yanlışlıkla Bayanlar Barına girer. Bara doğru ilerler ve bir içki ısmarlar. Biraz oturup, içkisini yudumladıktan sonra barmene seslenir: Hey, bir sarışın fıkrası duymak ister misin? Birden bar, bomba düşmüş gibi sessizleşir. Kör adamın yanında oturan kadın, tok bir sesle: Hey bayım, der bu fıkrayı anlatmadan önce bilmeniz gereken beş şey var. Birincisi, barmen sarışın bir kız. İkincisi kapı görevlisi sarışın bir kadın. Üçüncüsü, ben 1.90 boyunda karatede siyah kuşaklı bir sarışınım. Dördücüsü, sağınızda oturan kadın profesyonel bir halterci ve sarışın. Beşincisi, benim yanımda oturan kadın profesyonel güreşçi ve sarışın. Yine de bu fıkrayı anlatmak istiyor musunuz? Kör adam bir kaç saniye düşünür, sonra başını sallar: Hayır, hiç sanmıyorum. Beş defa anlatamam.
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
Miami de üstü açık spor arabasıyla gezen sarışın afet i trafik polisi durdurur.
- Hanımefendi ehliyetinizi görebilirmiyim ? - Nedir o? - Hani araç kullanırken yanınızda taşımanız gereken belge,kredi kartı boyutlarında ve üzerinde resminiz olur. - Sarışın bayan çantasını aracın koltuğuna boşaltır ve ehliyeti bulur ve memura uzatır. - Hanımefendi ruhsatı görebilirmiyim ? - Oda ne ? - Tabiri caiz ise aracınızın kimlik kartı. Genelde torpido gözünde bulunur. - Bayan torpido gözünü bulur ruhsatı uzatır. - Trafik polisi evrakları alıp aracına biner ve merkezle telsiz bağlantısı kurar. Merkezdeki görevli memur aracı kullanan sarışın mı diye sorar ? - Evet - Peki süper bir mini eteği varmı ? - Evet - Göğüsleri gömleğinden taşıyor mu ? - Evet - O zaman sen ona doğru yaklaş ve fermuarını indir. - Polis memuru merkezdeki arkadaşına bağırarak böyle bir şey yapamayacağını söyler ama ısrarlara fazla dayanamaz. Sarışın bayanın yanına yaklaşıp fermuarını indirir. - SARIŞIN BAYAN ÇOK ŞAŞIRIR . YİNE Mİ ALKOL MUAYENESİ !!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
Soğuk ve karlı bir günde bir işadamıyla sarışın sekreteri yollarını kaybetmişler ve bir ormanda kaybolmuşlar.
Bir süre sonrada arabaları bozulmuş ve arabayı terketmek zorunda kalmışlar. Zor ve uzun bir yürüyüşten sonra ormanın içinde bir kulübe bulmuşlar ve kendilerini hemen bu kulübenin içine atmışlar. Kulübede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir sürüde battaniye olduğunu görürmüşler. Adam bir centilmen olarak sekretere onun yatakta yatabileceğini söylemiş ve kendide uyku tulumu alıp yere yatmış. Adam yattıktan birkaç dakika sonra sarışından bir ses gelmiş; - Efendim, ben çok üşüyorum . Adam tulumun fermuarını açmış ve kalkıp sarışına bir battaniye vermiş ve sonra yine yatmış. Tam uyumak üzereyken sarışın yine; - Efendim, ben hala çok üşüyorum demiş. Adam yine fermuarını açmış, kalkmış ve sarışına bir battaniye daha vermiş. Sonra aynı sakinlikle uyku tulumunun içine girip, fermuarı çekmiş. Tam uykuya dalacağı sırada sarışın yine, - Efendim, ama ben çooooook üşüyorum . demiş. Adam sarışına dönüp; - Burası ıssız bir yer Ne olduğunu kimse görmez. İstiyorsan bir geceliğine karı-koca gibi davranabiliriz demiş. Sarışın cilvelenerek; - Tabii efendim siz nasıl isterseniz demiş. Bunun üzerine adam avazı çıktığı kadar bağırmış, - Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al ... |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
Sarışın yanmış iki kulağıyla doktora gider.
Doktor; - Kulaklarına ne oldu . sarışın; - Ütü yapıyordum ve telefon çaldı. Ben de telefon diye ütüyü koydum kulağıma . Doktor; - Peki öteki kulağına ne oldu? . sarışın; - Lanet olası tekrar aradı ... |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
Sarışın bir hatun eski okulunu ziyaret etmiş. Spor salonunun duvarlarında eskiden oyuncusu olduğu basket takımının fotoğrafları varmış. Fotoğrafları incelerken birden;
- Yaa niye hep bir puan farkla kaybetmişler 77-78, 78-79, 79-80 .. |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
Ateşli bir aşk gecesinden sonra, Pinokyo nun kız arkadaşı şikayet etmiş;
- Bir daha seninle sevişmeyeceğim fena halde tahriş ediyorsun İçime kıymıkların saplanıyor . Pinokyo doğru babası Gepetto ya koşmuş. - Bir çare bulmazsan derdime hiç kız arkadaşım kalmayacak demiş. Gebetto; - Çare basit sana sadece bir parça zımpara kağıdı lazım . Aradan birkaç hafta geçmiş. Gepetto Baba Pinokyo ya rastlamış yolda. - Nasıl gidiyor kızlarla hayat şimdi? diye sormuş. Pinokyo; - Kızlar mı? kızlara ihtiyacı olan kim? ... |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
Sarışının biri ilkokul öğretmeni olarak staja başlar, çok heveslidir.
Bir gün teneffüs sırasında bütün çocuklar futbol oynarken bir çocuğun oyun alanının sonunda kenarda durduğunu görür. Çocuğun iyi olup olmadığını öğrenmek üzere yanına yaklaşır ve çocuk bir sorununun olmadığını söyler. Bir süre sonra sarışın çocuğun yine tek başına aynı yerde durduğunu görür, içi rahat etmez ve tekrar çocuğa yaklaşarak; - Senin arkadaşın olmamı istermisin? diye sorar, çocuk pek hevesli olmamakla birlikte; - tamam der. İlerleme kaydettiğini düşünen sarışın öğretmen; - Bütün çocuklar topun peşinde koşturup oynarlarken sen neden burada duruyorsun? . Afallayan çocuk hayretle cevap verir; - Çünkü ben kaleciyim ... |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
Bardaki taburede oturan kör adamın biri barmene;
- Hey! Bir sarışın fıkrası duymak istermisin? demiş. Barmen birden tamamıyle sessizleşmiş. Yanındaki adam fısıltı ile ona; - Fıkrayı anlatmadan önce bilmen gereken bir şey var barmen sarışın, fedai sarışın, ben de 1.95 boyunda, 200 kg ağırlığında karatede kara kuşaklı bir sarışınım. Bununla birlikte yanımda oturan adam 2.02 boyunda, 225 kilo ağırlığında sarışın bir halterci. Senin sağındaki arkadaş ise 2.20 boyunda, 300 kg ağırlığında sarışın bir güreşçi. Bunu ciddi olarak düşün bayım. Hala bu fıkrayı anlatmak istiyormusun? Kör adam; - Hayır, en az beş kez açıklamak zorunda kalırım ... |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
Adam kızına Barbie almak ister ve bir oyuncakçıya girer
- Vitrindeki Barbie bebek kaç para diye sorar Satıcı; - Hangisi efendim ve devam eder; - Barbie spora gidiyor 19.95 usd . - Barbie alışverişde 19.95 usd . - Barbie discoda 19.95 usd . - Barbie hede hodo yapıyor 19.95 usd . - Barbie boşandı 265 usd . Adam şaşırır; - Neden hepsi 19.95 de boşanmış olan 265 usd? . Satıcı cevaplar; - Çok basit, boşanmış Barbie ile birlikte Ken in evini, arabasını, donuna kadar herşeyini de alıyorsunuz ... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|