![]() |
![]() |
#61 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2282
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni Senle Sevdim
Senin gözlerini sevdim Bakışlarıyla Senin saçlarnı sevdim kokusuya Senin dudaklarını sevdim Tebessümüyle Seni senle sevdim Sana olan aşkımla |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Gün de fal tuttum
bu gün de fal tuttum şarkılardan bu gün de ikimize yazdım... vazgeçmedim beklemekten bu gün de... uzaklardan gelen her gölge sendin yine düşümde... ben seni bu gün de bekledim... ve sen bu gün de gelmedin.... inan bana bu günde dün gibiydin sen bende.... yarında da bu gün gibi olacaksın biliyorum... bu günde ... yarında ...ötelerdeki nice günlerde de ... sen hep sensizliğim olacaksın.... biliyorum... hiç ulşamadığım... hep özlediğim..hiç olmayanım... bu günde dünden kalma sensizliğim .. bu günde dünden kalma yalnızlığım... bu günde yasaklımsın.... bu günde ulaşılmazım...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bekle
Beni eşiğinde bekle kapının Ellerinle avuçlayıp başını Dizlerine daya dirseklerini Kaldır kaşlarını sil gözyaşını Beni pencerede bekle ümitle Camın buğusuna ismimizi yaz Ya da bir yaz günü ormanlara kaç Yalnız ağaçlara kalpler çiz biraz Şiir defterimi al dizlerine Mısraları ıslat gözyaşlarınla Yansın dudakların şiir okurken Tutuşsun defterim her nazarınla Başını yastığa koyunca bil ki O yastığa ben de baş koyacağım Yaktığını vücudunun yatağı Tâ burdan yanarak ben duyacağım |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() İnsafsız
Bir isim takmam gerekseydi sana. İnsafsız derdim kısaca.. Zorla güzellik olmaz derlerdi, Doğruluğu yeterince kanıtlandı Çok üstüne geliyorsam da bağışla Ne kadar yakınsam sana O kadar uzaktasın... Bulamadıklarımı başkalarında arayınca Anlamam ki neden kızarsın.. Seninle paylaşacaklarım bu kadarsa Gerisine sakın karşıma... Ne kadar iznim varsa yaklaşmaya O kadar yakınında olacağım bundan sonra.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sır
Bütün korkularımı yanıp sönen bir sokak lambasının altına bıraktım, gel diyordu sesin...! Dünyanın şartelini attırmak istiyordum, seninle aynı odayı solurken. Kış üşüyordu pencerede, tipiye tutuluyordu her sözcük, şehir bizim için uyuyordu, otobüs kaçırmıştı seni..., ama rezerve edilmişliğin, boşluğuyla doluydu kalbimiz. Güne az kalmıştı, günaha daha çok vardı. Saklayacak bir şey yapamamıştık, sır, sırra kadem basmıştı. Zemin hazırdı, geceydi,yalnızdı, şeytana meyilliydim, teslime yatkındı, şeytan şeytanlığını gösteremedi, sır olmuştu sır... Saklayacak bir şey yapamamıştık. Kapalıydı kapılar, gündüz karanlığa saklanmıştı, kelimeler yağlı bir urgan gibi boğazıma akıyordu, ipin ucu bende değildi, bir kader dolanıyordu ayaklarımıza. Şiir bitmemek için direnirken, gün gözlerini açmaya sabırsızlanıyordu, rüya bitiyordu işte, yatak tek kişilikti, benim aşklarımda, çoktun... Seni bitirmekten korkuyordum |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bize Kalan
Bize kalan, İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi. Binlerce fidan ektik halkın çölüne Su vermediler, eğildi. Bizim eskiden sevdalarımız vardı Kızaran yanakları öpmelere utandık Sonra suç olmak girdi araya Bizim eskiden umutlarımız vardı Yıkılan duvarların gövdesine yaslandık Sonra yanılmak girdi araya Bize kir bize pas Bize tortusu kaldı Dostlar tükenip düştüler Yok olma korkusu kaldı Bizim eskiden gülüşlerimiz vardı Kırılan yüreklere öylesine dağıttık Sonra ağlamak girdi araya Bizim eskiden öfkelerimiz vardı Tutuşan dağların seherine yar olduk Sonra vurulmak girdi araya Bize kan bize ter Bize gözyaşı kaldı Yıllar çiğneyip geçtiler Yaşama telaşı kaldı |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Beni de Al Cennetine
Gözlerim bir tual oldu seni çizdim göz bebeklerime yalnız bu güne değil canım seni yazdım gündüzüme geceme. Ellerim kelepçe oldu seni sardım bedenime hayallerin avutmadı beni seni aldım *******ime. Kalbim bir hançer oldu seni sapladı yüreğime aşkın sardı benliğimi esir etti duman gözlerine. Hasretin bana ecel oldu her gün yakar özleminle deli gibi sevdalıyım beni de al cennetine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Yoksun
Gündüzler akşama akşamlar *******e Koşarken şu koca kentte Yılların verdiği yorgunluk belleğimi Sana yönlendirirken Yoksun Yok oluşunla yorgun bedenim Ölüme hasret oluşunu hastalıklarla belirtiyor Sensizliklerin yarattığı karanlıklar içinde Saatler mesailerle saniyelere dönüşürken Sen yine yoksun Ademlikler içindesin Ve yakınlaştırmıyor seni yollar |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi
Kayıklarla kayıkçılar Dalgıçlarla balıkçılar Bilirsin ne ister, deniz! Kendini bu isteklerin; Yelkenlerin küreklerin Altına seriver, deniz! Balıkların kandillerin Ne varsa olsun ellerin Bana mavini ver deniz |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Toprağın Kızı
Karanlık dünyanı aydınlatan,ışığım ben Seni kasıp kavuran,güneşim ben Çağlayanlardan cesaret alıp içine, Damla damla akan suyum ben Ilık meltem misali tenine değen,rüzgarım ben Önce tohum,sonra gül,sevginle sulanan çiçeğim ben Ateşinle yanan sigaranın,külüyüm ben Kimine göre yağmur,kar seni titreten doluyum ben Yıldırımlar kadar seni korkutan gürültüyüm ben Bir dokunuş,bir ses,seni anlatan şiirim ben Ben gözlerde derin kalplere metin Ben yerde ben gökte seni arayan Ben sevgi ile aşkı ayıran Ben gözlerine yanan TOPRAĞIN KIZIYIM....... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|