![]() |
![]() |
#61 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3352
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne lazım?
Adam doktora gidiyor. -"Dr. bey karnim atiyor." Nasil yani diyor Dr. -"hani diyor adam kalbim nasıl atiyorsa karnim da iste öyle atiyor." Dr. iyice sasiriyor. -"Allah Allahi "atmamasi!" lazim." Sagolun diyor ve gidiyor adam. 2 hafta sonra tekrar geliyor. -"Tesekkür ederim Dr. bey diyor.Tavsiyeniz üzetine at mamasi aldim yedim.İyi geldi bütün sikayetlerim bitti."Dr. iyice sasirir: -"Allah Allah, bitmemesi! lazim" |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Onbir
Bir gün ögretmen Ali'ye sormus. -"Ali bes üc daha kac yapar?" Ali hemen parmaklari ile saymaya baslamis ve : -"Sekiz hocam." demis Tabii ögretmen parmaklari ile saydigi icin kizmis ve : -"Ellerini cebine koy öyle say!." demis. Tekrar sormus: -"Bes bes daha kac yapar? Ali eli cebinde tekrar saymaya baslamis ve söyle demis -"Hocam on bir yapar!." |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() İzin
Temel patronundan evlilik izni istemiş.Patron, -Bu işi tatilde halledemez miydin? -Yani tatilumi zehir mi etsaydum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Taciz
Temel arkadaşlarıyla mahkemede.Hakim: -Bu bayanın üstünde cinsel taciz yarışması yapmışsınız. -İsteyerek olmadi hakim pey,arkadaşların israri üzerine yarismaya katuldum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() İçkiyi Bıraktım
Temel bir gün avrupaya gider.Temel'in kötü bir aliskanligida vardir, sürekli içki içer. Birgun bir bara girip barmenden üç bira ister ve hepsini içer.Üç-bes defa böyle yapinca barmen merak eder ve sorar; -"Niye hep üç tane bira içiyorsunuz? Temel cevap verir; -"Ben, Dursun ve Hamdi bizler üçüzüz. Hepimiz dünyanin farkli yerlerindeyiz. Hepimizde bara girdigimizde birbirimizin yerine bira içeriz, öteki iki birayi o yüzden içiyorum" der. Yine günlerden bir gün Temel bara gelir ve iki bira ister, barmen verir.Temel biralari içtikten sonra tam kalkarken barmen sorar; -"Allah rahmet eylesin efendim, kardesinizin biri öldü heralde?" deyince Temel cevap verir; -"Hayir ben içkiyi biraktim da.." |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Tahlil
Adamin biri tahlili için bir laboratuara gitmis ve -"Efendim ben bu konulara çok titizim,lütfen tahlilde bir yanlislik olmasin" demis.Yetkili ise -"Aman efendim bizim makinemiz son teknoloji ürünüdür,kesinlikle hiçbir hata olmaz" diyerek makineyi uzun bir süre övünce bizimki sinirlenmis ve -"Hadi bunu bulsun da göriyim" diyerek haniminin idrarini, kizinin idrarini ve de arabasinin motor yagini karistirarak tahlile vermis.Tahlil sonucunu ise yetkili açiklamis: -"Karinizin durumu iyi, kiziniz hamile, arabanizin ise yaginin degistirilmesi gerekiyor" |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bu telefon kimindi?
Sauna'ya giden bir grup genc erkek, soguk havuzda dinlenirlerken bir cep telefonu calar. Bir adam telefonu acar. Ortam cok gurultuludur; telefonun obur ucundaki kadin sesini zorlukla duyar. - Sevgilim. Meltem'le disardayim. Biraz once cok guzel bir kurk gordum. 400 milyon liracik. Senin kredi kartindan alabilir miyim? N'oooolur, alabilir miyiiiiimmmm? - Tabi canim. Al. - Ah sevgilimmmm! Cok sekersin. Biseycik daha var ama kizmayacaksin, degil mi? - Hayir, kizmam... - Buraya gelmeden once Akmerkez'deydik. De Beers'de bir tane tek tas pirlanta yuzuk gordum. Cok guzeldi sevgilim. Butun arkadaslarimda var. Senin kredili kart hesabindan alabilir miyim? 650 milyon liracik. Gelecek ay ikramiye alacaksin. O zaman odersin. N'ooooluuurrrr. Alabilirmiyim?" - Peki, al canim. - Sevgilim benim. Bi tanem. Cok sekersin. Bu aksam sana harika bir gece yasatacagim. Caniiiim, bi sey daha var. Ama kizarsin diye korkuyorum... - Kizmam, soyle bakiyim. - Son kazadan sonra arabamdan iyice sogudum. Galeride bi tane Peugeot 206 gordum sevgilim. Cok guzeldiiii... 9 milyara birakacak. Senin adina bankadan bi kredi actirsak diyorum sevgilim. Nuran'in kardesi bankada sube muduru... Kefil-belge-imza falan istemiyor, sen tamam dersen hemen yapicak islemleri. N'ooolurrrr sevgilim, seni cok seviyorum.... - Peki, peki. Tamam. Olur. Al bakalim. - Tatli sevgilim benim. Canim sevgilim. Seni coook seviyorum. Hadi by, aksama gorusuruz. Genc adam telefonu kapatir ve arkadaslarina sorar: - Bu telefon kimindi yahu?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Kahvaltı
Küçük temel annesine sorar, - Anne hepimiz laz miyuz? - Öyle - Dedem de laz miydu? - Lazidi. - Onun babasi? - Hepisi lazidi. - Öyle te olsa artik sabah kahvaltilarinda hamsi yemek istemeyrum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Sıra sana da gelecek
Tır şoförü olan Temel uzun bir seferden sonra eve döndüğünde Fadimeyi en yakın arkadaşı Dursun ile yatakta yakalar. Tabancasını çekip Dursunu vurur. Tabancayı bu kez kendi şakağına dayar. Tam tetiği çekmek üzereyken Fadime . - Temelcuğum, kıyma kendine. der. Tmel : - Sus şıllık, sıra sana da gelecek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Sıfırlama
Fadime zayıflamak için sağlık çifliğine gitmiş,güya on günde zayıflayacakmış.Dokuzuncu gün Temel'e telefon etmiş, -Çilomun yarisuni verdum,piraz daha kalayum mi? Temel biraz düşünmüş,hesaplamış, -İstersen pi dokuz gün daha kalabilursun.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|