![]() |
|
|
#721 |
|
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 22 Times in 21 Posts
Üye No: 44466
İtibar Gücü: 1684
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Mantar Ziyafeti
Temel idama mahkum olmuş. Son arzusu doya doya mantar yemekmiş. -Ne biçim son arzudur bu? -Zehirlidur tiye tiye pağa yedurmetiler. Şimti ağuz taduyla rahat rahat bir mantar ziyafeti çekeceğum. |
|
|
|
|
|
#722 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Selam
Temel ile Dursun Almanya'da okumaya gitmişler. Okulun son haftası Temel Türkiye'ye dönmeye karar vermiş. Dursun'a: - Dursun, sen benim karneyi al bizim eve telefon et, babamın anlamaması için de bir zayıf varsa bir Muhammed'in, iki zayıf varsa iki Muhammed'in selamı var de. Temel Türkiye'ye döndükten sonra Dursun karneyi alır ve Temel'e telefon açar. Dursun: - Temel, Ümmeti Muhammed'in sana selamı var. |
|
|
|
|
|
#723 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
--------------------------------------------------------------------------------
Çadırımızı Çalmışlar Karadenizli Temel ile Adanalı Birol birlikte tatile çikarlar.Fethiye'de, Kelebekler Vadisi'nde kamp kurarlar. Geçen yıl kavga ettikleri hippiler de orada olduklari için biraz keyifleri kaçar ama pek umursamazlar. Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip bir şişe de şarabı devirdikten sonra uykuya dalarlar. Birkaç saat sonra Birol uyanır ve Temel'i de dürtükleyip uyandırır. Temel uyku sersemidir; -"Ne oldu? Ne istisun?" -"Temelcigim. Yukarıya bak ve bana ne gördügünü söyle." Temel gökyüzüne bakar ve cevap verir: -"Ha punun içun mu uyandırdun benu?. Paktum işte. Milyonlarca yilduz görirum...Işil işil parliyan milyonlarca yilduz..." Birol tekrar sorar: -"Peki, bu sana neyi gösteriyor?" Artik iyice uykusu kacan Temel biraz düşünür ve feylezofca cevap verir: -"Teolojik olarak un kudretinu ve kendu acizligimuzu corirum. Felsefi olarak, evrenun sonsuzlugunu ve onun karşisindaki onemsizliğimuzu corirum. Astironomik olarak galaksilerun, yilduzlarun, gezegenlerun varligini corirum. Meteorolojik olarak pucün havanun cok guzel olacaginu corirum. Yilduzlarun konumuna bakarak da gecenun köru ve saatin 3 oldugunu, penu lüzumsuz yere uyandirduğunu coruyorum...niye sordun punu pana? Ha sana neyi costerur?" Birol cevaplar: -"Ulan hıyar, çadırımızı çalmışlar... |
|
|
|
|
|
#724 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Kuş Beyinli
Fadime kumar oynuyormuş. Temel de arada sırada gidip soruyormuş: -Nasıl gidiyor kanaryam? -Kaybediyorum. Bir müddet sonra yine: -Nasıl gidiyor güvercinim? -Kaybediyorum Bu konuşma bülbülüm, serçem diye devam edince Cemal sormuş: -Neden karına hep kuş isimleriyle hitap ediyorsun? -Bu kadar kişinin içinde kuş beyinli diyemem ya!" diye fısıldamış Temel |
|
|
|
|
|
#725 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Deniz
Temel ile Dursun denize yüzmeye giderler. Temel boğulur. Savcı gelir araştırma yapmaya ve Dursun'a sorar: - Olay nasıl oldu. - Savci bey olay molay yok. Temel bi dalup geleceğim dedi ama siz da göreysiniz gelmedi. |
|
|
|
|
|
#726 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Dolar Alırım
Temel`e sormuslar: Yariın dünyaya dev bir meteor çarpacak. Okyanuslar taşacak, dünya nüfusunun yarısı o anda ölecek. Havaya yükselen tozlar dünyayı karanlığa gömecek. Buzul çağı başlayacak, kalanlar da bu çağda ortadan kalkacaklar. İnsanların sonu gelecek. Böyle bir felaketi önceden haber alsan ne yaparsın? Temel hiç düşünmeden yanıtlamış: "Bütün paramla dolar alırım" |
|
|
|
|
|
#727 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
--------------------------------------------------------------------------------
İki Bardak Temel her gece yatarken başucuna 2 tane bardak koyuyormuş. Biri su dolu diğeri boş. 1 gece 2 gece derken Temel in oda arkadaşı Dursun dayanamayıp sormuş: - Ula Temel ne ediysin sen her gece her gece bu pardaklarla? Temel cevap vermiş : - Akşamlari uyandigimda bazen canim su içmek istiyi bazen de istemeyii. |
|
|
|
|
|
#728 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Ben de Yaparım
Temel bir arkadaşının daveti üzerine İzmire gitmiş. Orada arkadaşıyla dolaşırken, birde bakmışlar ki, birkaç efe zeybek oynuyor. Kendilerine özgü ağır hareketlerle kol vurup diz büken efeleri seyrederlerken, arkadaşı Temel e dönüp sormuş: - Ne güzel oynuyorlar değil mi ? Temel dudak bükmüş; -O kadar düşündükten sonra ben de oynarım... |
|
|
|
|
|
#729 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Alkış
Bir uçak düşmek üzereymış. Bu yüzden uçağın tabanı da dahil olmak üzere her şeyi atmışlar. Yalnızca uçağın tavanına tutunan yolcular ve pilot kalmış. Pilot: "Uçak hala düşüyor, bir yolcunun atlaması gerekli" demiş. Temel: "Ben atlarım ama sevgili kaptan pilotumuz hariç hepinizden kuvvetli bir alkış bekliyorum." deyince bütün yolcular Temel`i alkışlamış ve asağı düşmüş. Sadece Temel ve pilot kurtulmuş... |
|
|
|
|
|
#730 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Biletimi Yırttı Temel, oğlu Hasanı ödüllendirmek için para vermiş ve sinemaya göndermiş. Hasan gişeden biletini almış ve salona girmiş ancak biraz sonra aglayarak dişarı çıkmış. Gişedeki kız Hasan in yanına gidip ne olduğunu sorunca Hasan da : -Kapidaki amica piletumi yirttu... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|