![]() |
|
|
#741 |
|
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2873
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Köşe Kapmaca
Ne zaman gözüm dalsa uzaklara Sebepsiz gidişin takılır aklıma Unutamadım gülüşlerini Aşk dolu sözlerini Aşığım hala sana, anlasana O çok sevdiğim gözlerin vardı ya Yeşil yeşil yanıyor bağrımda Seviyorum diyor dil"in, diyor da Niye yoksun şimdi yanımda Köşe kapmaca oynadın değil mi sabrımla Ebe de, seven kalbim oldu galiba Kaç ma, çık ortaya Yakalıyamıyacağım nasılsa
|
|
|
|
#742 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hangİmİz Daha Sarhoş
Meyler değil sarhoş eden bedenimi Seninle, sensiz yaşıyorum sensizliğimi Körkütük, zil zurna, küfelik Şarkılar sana çalsa da Şiirler seni anlatıyor sansam da Şiir sensin, şarkılar da nota olmuşsun Sen ben de, benimle bir hoşsun Sen yalanların da, benden daha sarhoşsun..
|
|
|
|
#743 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Birak
Dokunma gözyaşlarıma Bırak uğrunda aksınlar Bırak Senin yaktığın yangında kavrulsunlar Bırak Küllerini savursunlar Bırak Açtığın yalnızlık kuyularına Damla damla yağsınlar Dokunma gözyaşlarıma Bırak Senin için son nefese dek Sensizliğime, kadersizliğime Kana, kana ağlasınlar
|
|
|
|
#744 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Sensİz Yaşayamiyorum
Kalbim sıkışıyor nicedir Özlemin aman vermiyor Heryerim titriyor Heryerim çıldırmış Seni paylaşmak yokmu Paylaşmak ellerle Katlanamıyorum, kimselere dilemem Seni böylesine severken El gibi uzaktan bakmak Aklımı yitireceğim Seni hala seviyorum Vazgeçmek ne zor senden Vazgeçemiyorum, çok çabaladım Seni bende yaşamak isterdim Benimle, tenim de Seninle, sen de Yüreğimin en incesindesin Ne olurdu san ki Yabanci bedende dolanmasaydı kolların Seviyorum demeseydi dillerin bir baskasına Yalanlara sığınmasan olmazmıydı Hep bana çıkardı yolların birzamanlar Bendim ya en büyük aşk"ın Şimdi hiç inanasım gelmiyor Korkuları alsan benden ne olur Seni hic kaybetmemis olsam Rüya gibi, uyansam kabuslardan Ama tenin de yabancı kokular hala Ben de, anlatılmaz korkular Tükeniyorum sensiz, çırpınıyorum Ne yapsam olmuyor Yalanda olsa birtanem Gel al beni, çevir yoluna Sensiz yaşayamıyorum
|
|
|
|
#745 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Aşksiz Da Yaşarim
Rengi soldu sarardı mutluluklarımın Gözü yaşlı mahsun yalnızlıklarım Kadersizliğime karaları bağlarım Sabır bırakmadın, sabretseydim şaşardım Sen gelsen de geriye, ben yok"um artık Yüreğin de , bedenin de yabancı kokular Senin için ölsem de senden kaçarım Sakın merak etme eski sevgilim Benzemem sana, sen gibi olamam Sen olmasan da yalancı aşklara koşamam Senden sonra tövbeliyim sevmeye Aşk olmadan da yaşarım
|
|
|
|
#746 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Son Kez...
Son kez anacağım seni bu gece Son kez olacaksın dudaklarımda Son kez döküleceksin dudaklarımdan Bu sana son haykırışım olacak Son yalvarışım Çekip gideceğim ,son kez tek başıma Senden kalanları yakacağım Bir cılız alev, bir kibrit çöpü tutuşacak Koskoca bir mazi yanacak Acımıyacağım bu kez Bakmıyacağım göz yaşına Seni kalbimdeki mezara gömeceğim Her yıl dönümünde, geleceğim baş ucuna Dualar edeceğim, ellerimi açarak Gözyaşlarımla suladığım toprağına kapanacağım Beni mutlu edemedin, sen mutlu ol sevdiğim Mutlu ol diye hıçkırarak Yalnızlık silahını çekip, hiç düşünmeden Kendimi vuracağım bu kez, gözümü kırpmadan En hassas, en ince yerimden, ellerim titremeden Benim gömülecek mezarım olmayacak...
|
|
|
|
#747 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Benİ Son Uykuma Yatir Da Öyle Gİt
Gitme dayanmaz bu yürek sensizliğe Sarsılır depremlerde, en şiddetinden Saçlarını yolar tek tek yalnız *******in Bileylenir sakin sabırlarım, tarifsiz kahırlarım Şah a kalkar sus pus isyanlarım, tutamam Düşürme yaşları gözlerimden çığlık çığlığa Gömme bunca seneyi tek kürekle toprağa Ben hala her anını seninle yaşarım Kollarım da uyuturum hasretini sen diye İçimde ki fırtınalar dağlar devirirken En içli şarkılarla sessiz sakin, öylece Dilemem sen sensiz kalma, dayanamazsın Bir bilsen sensiz kalmanın o derin acısını Bilirdin batırdığın hançerin sancısını Seni benden alamazsın, alma yar Biliyorum hala biryerlerinde insafın var Duymuyorsan bu feryatları, sesim kısılır Sessiz soluksuz, gönderirim sevdiceğim Gitmek istersen git sevgilim , git Hakkım yok tutmaya anladım, git Ardına bakmadan git Başka aşk"a hasretsen git, sevileceksen git Git mutlu olacaksan, beni aramıyacaksan Git, beni hiç sevmediysen yılları sildiysen Seni nasıl sevdiğimi yüreğine yazamadıysan, git Son dileğim var, son sözlerim olsun birtanem Beni benden alıp, sensizliğini bende bırakıp gitme Bilirsin nefesin olmadan, elini tutmadan uyuyamam Beni son uykuma yatır da öyle git
|
|
|
|
#748 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Sensİz Can Verİyorum
Gidişin tükenişim olacaktı Aldırmadın Kendini aldın da gittin Tek satır yazmadın , veda etmedin Gözlerime bakmadın, göremedin Göremedin sensiz kör kalan ela"larımı Göremedin nöbetlere tutulmuş hasretimi Nefessiz, sensiz, çaresiz Silemedin gözyaşlarımı Çekip gittin habersiz Kalbime attın ayrılık pençeni Kopardın hayata bağlarımı Parçaladın son umutlarımı İlmek ilmek işlediğim sen Uğruna canımı adadığım Güldüğüm, ağladığım Adını dilimden düşürmediğim Dinlediğim her şarkım Benim biricik aşk'ım Seni, seni, yalnız seni Çok özlüyorum, çok seviyorum Seni son an"ıma dek bekliyorum Hadi bekletme gel bebeğim Anlasana , sensiz her an can veriyorum
|
|
|
|
#749 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Birak....
Dokunma gözyaşlarıma Bırak uğrunda aksınlar Bırak Senin yaktığın yangında kavrulsunlar Bırak Küllerini savursunlar Bırak Açtığın yalnızlık kuyularına Damla damla yağsınlar Dokunma gözyaşlarıma Bırak Senin için son nefese dek Sensizliğime, kadersizliğime Kana, kana ağlasınlar
|
|
|
|
#750 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
SENİN YERİNE
Yüreğimin acısı düşer mi bilmem içine Yanar mısın bir ben gibi tek saniye Mümkün değil bilirim, sadece hayal yine Sevmedin bilemezsin,ben gibi yanmadın tek kelime Çok seviyorum, gitmiyorsun içimden yine Sevme ben gibi istemem, sorma niye Düştün aklıma yine sevdam gözlerinle Seni sevmek anlatılmaz, öylesine çok derinde Yanma, ölme ben gibi, sevme Kıyamam göz bebeğim, hiç aci çekme Sen yaşa, ben ölürüm senin yerine
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|