![]() |
|
|
#751 |
|
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2578
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Elveda
Sana kalbimi verdim, sende bana gözyaşı. Benimle bütün olan hasretine bir de sen eklendin. Sızlıyor içim seni anınca, yanımda yoksun diye kahrolunca. Şimdi anlıyorum neden bu kadar sevdiğimi hasretin var. Aşkın var, birde benim gibi sana divane, deli dolu şaşkın var. Hiç sevmesen de beni kalbimdeki yerin aynı. Seni değiştiremem. Yolun açık olsun. Elveda...
|
|
|
#752 |
|
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Elveda
Her gölgenin arasında aradım seni Eğer benim olmazsan gel öldür beni... Merak etme sensiz geçen son gecem bu gece Artık bitecek bunca keder, bunca gözyaşı.. Senin gibi ayaklarım üstünde ama yalnız olacağım... Kimseyi sevmemiş, kimsenin tadına bakmamış Ve yine senin gibi sadece KENDİMİN olacağım... Artık yokum yanında.. Kalbim elverse yalnızca bir elvedayla ayrılacağım buradan... Ama kalbimi de bırakıyorum.. Olmadı hiç bir zaman olmayacak da... Bu yüzden kalbim kalsın bu dünyada... Gidiyorum... Uçsuz bucaksız bir yerlere... Seni KENDİNLE baş başa bırakıyorum... Ama unutma ki bunca kederin ve üzüntünün tek sebebi sendin... Ve kalbim yıllar geçse de affetmeyecek.. Oysa ki bir kaç unutulmaz hatırayla götürecektim yüreğimi kendimle... Ama bunca yükü taşıyamayacağım.. Al bunlar da seninle kalsın... Sen yeter ki her seni sevip de acı çeken birini gördüğünde beni hatırla... ELVEDA...
|
|
|
#753 |
|
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
Elveda
her ümide bir sevda her sevdaya bir şiir; ne ellerim yorulur ne kağıt, ne de kalem ve dalgalar durulur durulur çılgın nehir elveda sana elem hayallerim elveda çünki rüyalarımdır beni aşka bağlayan belki bir gün sorulur hesabı mutsuzluğun ama yine yalnızdır yapayalnızdır şair kurtulmuştur ağlayan... ve bir çiçek kaybolur en kuytu köşesinde koyu umutsuzluğun tükenir bende şehir belki de zamansızdır bitmek bilmeyen çilem her ne olursa olsun yurdunda susuzluğun bir karanfil vurulur elleri yüreğinde sessiz derin bir veda ve sonra çekip gider kulağımda duyulur titreyiş dolu seda elveda sana şair ey karanfil! elveda...
|
|
|
#754 |
|
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
Elveda
Elveda deyip hayatından çıkmayı senin kadar kolay söyleyemedim arkamı dönüp gitmeyi senin gibi beceremedim başka çarem kalmasa da bu aşk için yaşadıklarıma saygımdan gözlerine bakarak dinmeyen fırtınalar ardından fısıltıyla gelen en sözüm olur ELVEDA
|
|
|
#755 |
|
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
Elveda
Selam söyleyin, ey martılar Şimdi çok uzaklarda olan aşkıma. Gidip anlatın,şimdi onsuz yanıyorum buralarda o her ne kadar inanmasada büyük bir aşk vardı aramızda Her ne kadar sahip çıkmasada, Aşkın kanı dolaşırdı damarlarımızda hiç unutmuyorumda... Bir öpücük kondurmuştu yanagıma Sanki o gün yeniden gelniştim dünyaya İşte o zaman düşmüştüm bu masal deryasına Ama o giderken dönüp bakmadı ardına Aldırmadı denizlari çevreleyen gözyaşıma Haber aldım geçenlerde ondan Aadamın birirne tutulmuş. Ser kalmadı dedim aşkımdan, Oysaki... Oysaki o benden önce unutmuş. Genede kırgınım ona giderken elveda demediya Bakmadıya ardına, Aldırmadıya akan gözyaşıma Hala bir kırgınlık taşıyorum içimde, Bir çift laf yolluyorum ona Git gülüm, sen koşarak git mutluluga Ben gelirim adım adımda olsa Sevdiğin adama söyle gözü gibi baksın sana Elveda yağmur yüreklim elveda Elveda liselim bahar sabahım Hasreti memleket hasretim elveda..
|
|
|
#756 |
|
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
Elveda
kaç zamandır yalnız ellerim sıcak bir ten arar hep kaç zamandır ama gözlerim nefes kesecek güzellik arar hayatim sessiz kaç zaman günlerim dilsiz ayaklarım pas tutmuş yürümedim kaç zaman kalbim isteksiz atıyor ruhum bedenimden çıkmak istiyor nergislerin kokusunu almıyor burnum ölüm sessizliğini yaşıyor ömrüm kaç zamandır gülmedim bir tebessüm nedir bilmedi dudaklarım şarkıları unuttum harfler uzak bana dilim varmıyor söylemeye ama ELVEDA...
|
|
|
#757 |
|
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
Elveda
sıra bende artık bir yokoluşa doğru uzanır ruhum sıra bende gayrı vücutumdan fışkırsa bir hicran figanı gayri ardımda bıraktığım bir kaç damla gözyaşı,gayri imkan yok prangalar koparılmış bir ruh özgürlüğünün peşinde koşuyor taliim yok senden eser kalıntısı çürümüş bedenimde bir veda türküsü dilimde yerini almış bekliyor kendine aşık divaneyi sanma ki yalana yenik kalıyor benimle varolanlar sanma ki diller suskun ,gönüller çaresiz fısıldıyor yalnızlık seranatını sanma ki bir ömür,bir ömür adın kalıyor mazide yok senden eser kalıntısı çürümüş bedenimde bir veda sözcüğü dilimde bekliyor vakt-i kızıllığı tutsaklaşan boğumlarda elimde eski bir anı düştüğüm yalnızlık aşkında yer alan beynimde bir tebessümün unutulmaz yarası silik silik potrelerle kolumdaki tesbihin her tanesinde bir paren yok oluyor uryan zihnimde çırılçıpla bir ruhla yolcuyum,sevda yolunda,adı belli,zamanı mekanı belli sevgilimin kucağına artık benimgüzergahımda muammalık adına kalmamış ,koskoca bir hiçlik köşüne bırakmışım sevgili ,sevdalı asli hakikate yaralı bir divaneyim artık kadir-i mutlakın ellerinde al artık seninle bezenmiş bu ruhu ben artık sendeyim ben srtık seninleyim senden gayrısı yalan gözümde ,senden gayrısı silik gönlümde ben imge-i zail adın adım dır unutulmaz tuvaldeki yazımda bu bir vedadır hayata karşı ,aşka karşı ,sevdaya karşı, unutulan adına, unutulmak adına, sezgi adına, sevgi adına hayata gözlerini açan bir çocuğun taşıdığı umut adına ,umut adına hayata veda sensizliğe elveda kahbe gülüşlerle sarmalayan sevdama veda elveda,elveda,elveda ...
|
|
|
#758 |
|
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
Elveda
Elveda deyip hayatından çıkmayı Senin kadar kolay söyleyemedim Arkama dönüp gitmeyi Senin gibi beceremedim Başka çarem kalmasada bu aşk için Yaşadıklarıma saygımdan Gözlerine bakarak Dinmeyen fırtına ardından Fısıltıyla gelen en son Sözüm olur ELVEDA...
|
|
|
#759 |
|
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
Elveda
Dur ! Geçme, oku. Bu da benim öyküm: Sevmedi kimse, yaşayan ölüyüm. Edalı, hoştu inan yürüyüşüm, Etrafım sömürdü, bozuldu büyüm. Son posta belalımın adı: Ölüm. Haber yollamış, tez hazırlan gülüm. Yok tek sevenim, bu artık son sözüm: Elveda ! Gidiyorum artık gözüm. Dikilmedi ne fidan, ne de kavak. Tozlu , dumanlı, virane ve çorak. Genç yaşta düştü saçlarıma bu ak, Tazeydim kandım, sardı beni batak. Anarken o maziyi sokak sokak, Bulamadım tek bir dam sığınacak. Kaybolan saflığımı arayacak, Senden gayri bir dost yok, sıcak toprak.
|
|
|
#760 |
|
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
Elveda
Kuru bir merhaba getirmişsin Aylardır hasret kaldığım dudaklarında Gözlerinin rengi kayıp Buz tutmuş ellerin Gülüşünü okul kapısında unutmuşsun İçimde ki fırtına dinmiş Boşaymış yürekteki bekleyiş Hayalimde uydurduğum şiir Başlamadan bitmiş Bir karalama sayfasında kalmış Ellerinin beyazlığı Gözlerinin parlaklığı Sesinin yankısı, yanılgısı yüreğimin Kimse bilmemiş seni Duymamış adını ağzımda Bu çizgiyi silemezdim ya alnımdan Bir karalama sayfasında kalmış yüreğim Ellerinin beyazlığında Gözlerinin parlaklığında Sesinin yankısında Bir karalama sayfasında kalmış yüreğim Kimse bilmemiş seni Duymamış adını ağzımdan YALAN!!!! Güpegündüz sermişim yüreğimi ortaya Saklayamamışım gözlerimdeki titrek bakışları Sana gitmiş ayaklarım durduramamışım Gözlerim seni aramış arka sıralarda Kantin kapısında Karşına geçip konuşamamışım Yüreğimi kağıtlara anlatmışım Kimse duymamış adını ağzımdan *******i sana ağlamışım Ve sen Kuru bir merhaba getirmişsin bana Aylardır hasret kaldığım dudaklarında Gözlerimden süzülen bu son damla Bu son şiir kalemimde ağlayan Bu yoksul elveda sana.
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|