![]() |
|
|
#751 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yangın Söndürücü
Gözümden yaş akar damla damla Gözüm dolu yaş, Kârı olmaz ateşine aşkın Gözlerden akan yaşın. Sevgi tutuşmuş gözlerimde Alevi gönlümün saçağını sardı Göz yaşımla söndürebilecek olsaydım Ne sızlanırdım,ne şiir yazardım Kalbinden kalbime merdiven dayardım İtfaiyeci olurdum,itfaiyeci... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#752 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yâr
Sevgimi kalbine vefayla doldur Doldur ki birgün vefanı göreyim, İster beni öldür,istersen ondur Bir gün olsun bâri sefanı süreyim... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#753 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yaratan - Yaratılan
Cennet ve Cehennemi öncelikle Yaratan Dünyada halifesi olsun istedi insan. Meleklerinden geldi az da olsa itiraz İnsan üstünlüğünü kıskanmışlardı biraz... Onlar ibadet üzre,Cennete lâyık,olgun Korktular yer yüzünde çıkarılırsa bozgun... Yüce ALLAH onları sınavla ikna etti Arkasından ADEM'i dünya için var etti. Cennet ve Cehennem boş olmaz bir şeyler gerek Doldurmak için ise yarattı:kadın-erkek... ADEM ile HAVVA'yı kıyamadı dünyaya Cenettinde temelli kalsınlar istedi ya... İlk yasağı ilk meyva oldu Yüce ALLAH'ın En câzibi o oldu mevcut tüm meyvaların. Meleklere insana uy emretti Yaratan Bu emrine uymadı yarattığı tek Şeytan. Kendini üstün gördü özündeki metadan Ateşten yaratılmış idi o lâin Şeytan. Topraktan yaratılan ADEM'i inkâr etti Cennet mekânı bile ADEMLERE dar etti. Yasaklanmış meyvaysa Şeytan için bir kozdu İlk insan o meyvayla geleceğini bozdu... Emre uyumsuzluktan çıkarıldı Cennetten Ayrılarak dünyaya gönderildiler hemen. ADEM,HAVVA anamız nice istiğfar etti Affı çok seven ALLAH onları da af etti. Cehennem bomboş kalsın diye yaratılmadı Doldurmak için Şeytan, ALLAH'tan süre aldı. O süre dünya ile başlar ve sürer gider Son günü Kıyametin başında sona erer. Zaman dilimlerinde dünyaya gelen insan İmanlı olur ise aldatamaz ki Şeytan! Çünkü ALLAH süreyi verir iken Şeytana Sonsuz güveni vardı yarattığı insana... Bu yüzden; 'Ne günahlar işler ise de kulum Bol bol af dilesin ben onun ile olurum...' Diye RAHMAN ve RAHİM sıfatıyla her zaman Karşında duruyor bak...ümitsiz olma insan... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#754 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yarım Tamamlanır Belki?
Bir zaman gizli aşkla gül verdiğim elleri Şimdi dost olmak için ne olur bana uzat, Hep sevilen oldun sen bilmezsin sevenleri Sunacağım çiçeği ister kokla,ister at... Artık sen de yalnızsın,bense hep yalnız kaldım Elimize geçen bu sana,bana son fırsat, Sevgi öksüzlüğünden boynum bükük,bunaldım Yeniden başlar belki unutulmuş bir hayat... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#755 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yarışamam Ellerle
Güzel sevmezsen gönül Var git içimden, Yufka sandığım kalbim Gayrı taş olsun, Dil sürülmez zehir Bana aş olsun. Nideyim göz güzelmiş Dudak bal tatlı, Yoluna yaya çıktım Ellerse atlı, Sana ödül verirler Çift çift apartman Bilmem kaç katlı. Ne istersin anlamam Bencileyin garipten Başımı sokacak Dam bulamadım. Bir aklım vardı Az işe yarar, Al onu da n'olur Beni de kurtar, Neyleyim teselli Verme dert artar. El sürdüğü zevki Okkayla tartar, Zevkimi tartacak Gram ne arar? Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#756 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yaş Günü -1-
Yavrucuğumuz bastın bak otuz beş yaşına Allah acı katmasın yuvana ve aşına. Sağlıktan,saadetten örülmüş bir taç olsun Yaşayacağın yıllar,uzun ömür...başına.... Yeni yaşın,yaşların...hayırlı,kutlu olsun Rızkın bol,yuvan mutlu,gönlün umutlu olsun. Talihin ise açık,ağzın hep tatlı olsun... Duamızla seninle,sevgimizle sendeyiz Sen bizim içimizde,R'ab emanetindeyiz... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#757 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yaş Günü -2-
Nebîlik verildiği yıllardır kırklı yaşlar Boşuna mı demişler? 'Hayat kırkında başlar...' Şimdi sen o yaşların basarken kırkbeşine Niyazımızürmesi yaşların peş peşine... Sıfatın damat olmuş,bize sen öz evlâtsın Şanını yüceltsin Hak,ömrünü de uzatsın... Sağlık ve mutluluklar,selâmetler yuvana Dua etmek bir görev, biz anne ve babana. Eşin,yakınların ve dostlarınla çok yaşa Ulvî asker mesleğin yarasın hep barışa... Ne mutlu ki'Donanma Günü'dür bu doğduğun 'YİRMİ YEDİ EYLÜL'ün sana çift kutlu olsun... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#758 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yaşa Bakma Sen...
Anti-aging denilen şimdi bir moda esen İhtiyarlığa karşı açılan savaş neden? Gününü gün yaşayan ve gününü gün eden Bilincinde hayatın olsa da hangi yaşta... Yalan mı söylediler bunca geçmiş bilgeler? Göründüğün yaş değil gönlün genç ise eğer Yaşadığın yaşınmış hakikî yaşın meğer, Aklın var ise başta yaşam güzel her yaşta... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#759 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yaşamak
Yaşamak,bizlere hep yorulmaksa Dinlence yüzü görmeyiz ne yazık! Ömrü tatil diye biçilmiş kim varsa Çakmak için gelmiş dünyaya kazık... Alper Kürük |
|
|
|
|
|
#760 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yaşamak Bu İse...
Nerde o şair ve o güzel deyişi nerde? ' İç bâde,güzel sev,varsa aklın,şuurun...'der de İnsanı bırakmazdı bu söz gamda,kederde, Güç verir ve şifa olurdu sanki her derde... Kestiler zehrimi tümden,kısmen meyimden de... Sağlıklı hayat için buna değer de.... İnsanım ki cismen var olduğum bu bedende Yaşamak isterim ömrümü özgürce ben de... Alper Kürük |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|