www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-22-2006, 12:34 AM   #771
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3060
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute

dhemly ayrı...o benim ilk ortim onu kimselere değişmem zaten ) Biz onla daha iilere layığız..bari ben kendimizi övim npm ))

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı  
Old 09-22-2006, 12:39 AM   #772
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2612
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

ewt harun cok ıyı bırı yakında ortım olcak )
Old 09-22-2006, 01:03 AM   #773
OrCuN23
Geçerken Uğradım

OrCuN23 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 8
Üye No: 12
İtibar Gücü: 1541
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi : OrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really nice

Selam naber?? bir zamanlar gurulu vede itibarli bir admin vardı Şaka Maka Allah Muhabbetinizi Arttırsın Daha Güzel Günlere Gelmeniz Temennisiyle Şimdilik elveda

Herkese İlgilerinden Dolayı Çok teşekkürler Özellikle Bazı yönetici Arkadaşlarımızın Tavırları Çok Hoşuma Gitti Daha Güzel Yerleri Hak Ediyorsunuz Herkese Mutluluklar
Old 09-22-2006, 01:23 AM   #774
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2612
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen OrCuN23
Selam naber?? bir zamanlar gurulu vede itibarli bir admin vardı Şaka Maka Allah Muhabbetinizi Arttırsın Daha Güzel Günlere Gelmeniz Temennisiyle Şimdilik elveda

Herkese İlgilerinden Dolayı Çok teşekkürler Özellikle Bazı yönetici Arkadaşlarımızın Tavırları Çok Hoşuma Gitti Daha Güzel Yerleri Hak Ediyorsunuz Herkese Mutluluklar
,

yıne beklerızzz ))memnun etttıysek ne butlu bızee)
Old 09-22-2006, 01:32 AM   #775
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3060
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute

herkes gitti orti senle ben kaldık burada

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı  
Old 09-22-2006, 01:33 AM   #776
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3227
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute

orçun her zaman aramızda yerin var anck flood yaptığını bir daha görmim

uykummu geldi ne benimde

Tanrıyı Güldürmek İstiyorsanız Ona Planlarınızdan Bahsedin...

DHeMLy-CHaY çevrimdışı  
Old 09-22-2006, 01:56 AM   #777
GeCeLeR
Guest

Üye No:

Alıntı:
İlk Gönderen OrCuN23

bend en bahsetti herhalde ama bulunduğum yerden daha iyi neresi orcun ?
bide kanka da admin oluyomuşum bu başarılarımın üstüne

Old 09-22-2006, 03:23 AM   #778
OrCuN23
Geçerken Uğradım

Rep Derecesi : OrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really nice

Genel Olarak daha Güzel yerleri Hak Ediyorsunuz Dedim Çakal Hemen Herşeyi üstüne alınma sen fazla iltifat aldın hep benden alınganlıkta başlamış sende siteye laf söylesem üstüne alınıyon Hiçbir Başarında yok Valla senden cok bluekeys, niket, colletreal(yanlış olcak kesin) ilgilendi, bide yöneticilerimizle site içinden ilgilenemeyen özelden ilgilenen Polisleriniz Vardı Biliyosun Zaten Konuyu... iyisiyle bi cakal devri daha atlattık ama 48 saat içinde yine bi saldırı yapabiliriz siz hazırlıklı olun nameserverlar tanınana kadar ip adresini bilmeyenler buradan devam eder kesin
Old 09-22-2006, 03:27 AM   #779
OrCuN23
Geçerken Uğradım

yahu bi saniye ya ben gene flood yapcam ama bu kankigiller (Mad & Demlik) mod olmuş la buraya puhahaha bende diyorum ne diye flood görmiyim filan diyolar la beter olun beter harbi yarıldım koptum, diyorum bu hava ne bunlarda diğer tarafta görüşürüz beyler gerçi burdada sinirlendigimde kızarıyom anında
Old 09-22-2006, 03:34 AM   #780
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3227
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute

tey tey tey öle kırmızılık bir yere kadarmı öbdüm cnm benim

Tanrıyı Güldürmek İstiyorsanız Ona Planlarınızdan Bahsedin...

DHeMLy-CHaY çevrimdışı  
Kapalı Konu

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı