![]() |
|
|
#71 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Eski aşklar
Eski sevmeler yok artık Yoksa saklanıp kaldılarmı bir yerde Benmi geçmişte yaşıyorum bilmeden Herkes körelmiş sevgisizlikten Yalanlar sahte aşklar sarmış etrafı Gönüllerden çıkmış bedenlere bağlı Aşk deniyorsa bu yaşananların adına Nerede o eski dökülen gözyaşları Her yerde yarım kalmış sevgiler Hiç bir işe yaramıyan kıskançlıklar Alıp başını gitmiş ardındaki perişan Kiminin benliği yok olmuş şuuru noksan Birini bitirmeden ötekinden otlanan Bir ömürlük solukla gelmeyip Aceleyle seviyormuş gibi yapıp gitmeler Ardında deli divane kör sevdalar bırakan
|
|
|
|
#72 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ey AŞK
Aşk sen koskocaman bir yalansın İnsana bazen dağları deldiren Bazende kupkuru ırmaklarda yüzdüren Ne seninle ne de sensiz dedirten Sen neymişsin aşk İnsanı sarhoş duygulara kaptıran Koskocaman bir yalan Sonunda kavuşma olmayan Sahte sevmelerle kandıran Sevdaları büyütemeden yarı yolda bırakan Sen neymişsin aşk Sana geleni bir anlık mutlu edip Sonrasında kaybolup giden Sevdana tutunanları yaşatmayan Ey aşk sen neymişsin sen İnsanı yaşamından bezdiren
|
|
|
|
#73 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*******e yoldaş oluyorum
Loş bir odanın tozlu rafları arasında Şıkışmış anılarımla yaşamak Ayrılıktan da zordu bana Dinlediğim her şarkı Seni bana hatırlatıyor acı veriyordu Yüreğim yaralı tutsak duygular taşıyor Dudaklarımda şizofren kelimeler birikiyordu Sanki dalgaların sahile vuruşu gibi Tüm yaşadıklarım yüzüme çarpıyordu Senle mutlu olmak için yaptığım kumdan kaleleri Bir bir yıkıyor yazdığım aşk şiirlerini siliyordun Yüreğim benden de öte bir sevdayı sana besliyor Aşkın sevdama nur susuz çöllerime Serap oluyor ruhumu sarıp sarmalıyordu Tüm hücrelerime bir bir adının harflerini kazıyordu İçime nefesini verip beni yaşatıyordu Şimdi yalnızlıklar ülkesinde yaşıyor *******e yoldaş oluyordum kendimce Seni hala sevdiğimi söylüyorum Ama yüreğimden hissetmiyorum Değişmeliydim zamana yenilip Başkası olmamalıydı hayatımda Şunu bilmelisinki Sen de olmayacaksın bir daha hayatımda Ben yoruldum artık seni sevemiyorum Hele kimin kollarında olduğunu Hiç bilmek istemiyorum Çünkü sen benim aldığım Nefes kadar önemli Canım kadar değerliydin Tam bütün engelleri aşıp Sana geleceğim zaman Sen benden çoktan çekip gitmiştin Ben seni hiç affetmeyeceğim Bedenim çürüse bile ruhum Seni mahşere dek bekleyecek Hesap sormak için
|
|
|
|
#74 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gelicektim
Söyleyemedim İçimde biriken duyguları sana Bakışlarımdan anla diye Beraber Geçireceğimiz günleri hatırlıyarak Ve yanımdaymışçasına Seni düşünerek Bu sevdanın bütün yükünü Omuzlarıma alarak Sana getiriyor olacağım Yukarılardan Bir yerden düşmek istercesine Damla damla içine Kalbinin perdelerini açmak Yırtarcasına Sana Bendeki seni anlatmaya Senin geleceğin O günün hayali idi hep Üşüyen bedenimi ısıtan Bana Söyleyeceğin yalanları duymayarak Ve seni Aklımdan hiç çıkarmıyarak Binbir gecenin özlemini Yanıma alarak Sonsuza Uzanan sevincimi Bana yazdırdığın bu aşk şiirleri ile Gelecektim yanına
|
|
|
|
#75 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gelirmisin
Eğer bir gün gelirsen Dökermisin Başımdan aşağı yıldızları Ve saçlarında ilk baharlarla Eğer bir gün Gel dersem sana Dudaklarında sevda türküsü Ve yüreğindeki ateşle gelirmisin Uykularının en derininde Öpsem seni Susamışçasına İçermisin dudaklarımı Bir gün gel desem eğer Bilirmiydin Yalnızlığının elinden tuttuğumu Ve beklediğin aydınlığın İçine dolduğunu Bir gün gel dersem Duyarmıydın Derinden sensiz kalmışlığımın Çaresizliğini Yine çağırsam senİ Çözemediğimi anlarmıydın Söylenecek söz kalmamış gibi Gel desem sana Sevdamızı Yoğururmuydun ellerinle Duyarmıydın Aşkımızın bardaktan boşalırcasına Yağdığını Blilirmiydin İçimden nehirlerin akıp gittiğini
|
|
|
|
#76 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gidemem
Gidemem sana takılı kalır hasret çeken yanım Gidemem bu yürekle başkasına yar olamam Bırakalım nefeslerimiz solusun bu sevdayı Kalbim kalbinin içinde atsın Ellerim avuçlarının içinde terleyip ıslansın Alabildiğine yaşayalım bu sevdayı Sevişmelerimiz emanet olmasın Dudaklarımızdaki sıcaklık eskimeden Teslim olalım sevdamıza Bakışlarını gün ışığı gibi tenime sal Ruhum eş olsun varlığına Kapılalım o muhteşem büyüye Zamanı bırakmayalım içimizde erisin Kalmasın gözlerimizde Yürek dolusu yaşanmamışlık Bırakalım yıllar yılı yaşasın Tanrıdan armağan bu aşkımız
|
|
|
|
#77 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gidişin dipsiz kuyulara çekti beni
Bu anlamsız ayrılık Yıldırım gibi düştü içime Kararlıyım artık caydım sevmekten Tenimi dağlasa içimi acıtsa da Seni unutacağım istemiyerekten Dönmeyeceğim sonum ölümde olsa Çığlıklarım gecenin sessizliğini yarsada Bu kudurmuş kavgalarımız bitirdi bizi Benim bu acılarıma ağlamalarım bile yetmez Ölmeliyim ben ölmeliyim ******* boyu sevişmelerimizi hatırlamak Beni teselli etmez artık Hiç bir şey bu kadar koymadı bana Gidişin dipsiz kuyulara çekti beni Kör oldu gözlerim yazdığın son vedanı okurken Biz rüyalarımızda bile beraberdik Tenim teninle buluştuğunda kor gibi yanacaktık Biz birbirimizin olmalıydık Bu kavgaları geride bırakarak Şimdi ben yastığımdan utanıyorum Onu her gece gözyaşlarımla ıslattığım için Biz ayrılmamalıydık Çünkü bu iki yürek çok hasret çekmişti Bir gün kavuşmayı bekleyerek O hüzün kokan aşkım gitti gideli Ben artık şarkı dinlemiyorum Onlar bile ağlama makamından çalıyor Şimdi dudaklarımda Buruk gülümsemelerim bile olmayacak Ben onu hala ÇOK kıskanıyorum ÇOK Tıpkı tedavisi mümkün olmayan bir hastalık gibi Ve biliyorum ki o beni affetmiyecek Korkuyorum bir daha asla bana dönmeyecek Pişmanlık duyuyorum şimdi Ama galiba seni kaybettim canözüm Hani sen benim katran karası *******imin ışığı Yüreğimin yanığıydın Ben bu koskocaman evrene sığamıyorum artık Suçluysam söyle bana kendimi nasıl affettireyim Ah bitanesi ah Gitmek için nasıl da acelen varmış Bu kadar mı bıkmıştın benden Bekleyeceğim sen bana gelmezsen Ben sana geleceğim Kirpiklerinin ucuna takılıp orada ağlayacağım seni sonsuza dek sevmeye hazırım Sen bana geri dönmedikçe Bu şiirin finalini hiç yazmıyacağım
|
|
|
|
#78 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gidiyorum
Kapılmışım gidiyorum fırtınaların deliliğine Sakın bana sormayın bu gidişim nereye İşlediğim günahların bedelinimi vermeye Yoksa yanıp kül olmayamı cehenneme Sarıl bedenime yan benimle çaresizliğe Senin için nelerden vazgeçebileceğime taktım artık aşk zincirini bileklerime Demir atmışım artık senin yüreğine Bir benmiyim sevdaya mahkum olan Benmiyim yoksa uğruna kendimi unutan Bu yürek benimmi yoksa bu gülen kadın Düşünüyorumda ben seni hiç unutamamışım
|
|
|
|
#79 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gönül benim sen benim
Haykırdım dağlara yansıttım sesimi Yollara yalvardım getir sevdiğimi Üzme yeter söz dinlemez yüreğimi Ya ben geleyim ya sen bana gel sevdam Sana uzaktan sevgimi sunmak yetmez Özlediğim günler beklerim hiç gelmez Bu sevdanın bedelini kim ödemez Ya ben geleyim ya sen bana gel sevdam Senin yüzüne hep hasret mi kalayım Bu aşkın sırrını kimle paylaşayım Sen benden gitme dünyayı yakmayayım Ya ben geleyim ya sen bana gel sevdam Eller duyup bulsa da binbir bahane Gönül benim sen benim bundan kime ne Herşeyimle seninim al ellerine Ya ben geleyim ya sen bana gel sevdam
|
|
|
|
#80 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gücüm kalmadı
Seni sevmenin tadına varamıyorum Bir gün ayrılık kapımı çalacak diye Seni bir sevmelik istemiştim Kendimi acına tutsak edercesine Sen bana düşlerim kadar uzak Elimi uzattığımda dokunacağım kadar Yakındın Gücüm kalmadı artık bu sevdayı taşımaya Ve de sensizliğe Ne seni kendime anlatmaya Ne senden vazgeçmeye Dayanamıyorum Bendeki seni bitirmene Hayatımdan çıkıpta gitmene Yalnızlığımı paylaşmana Ölüm bile sensiz olmaktan güzel Ben seni hep bekliyor olacağım Senin olmadığın mekanlarda Dudaklarımda gizlediğim bir tebessüm Elimde solan bir resminle Seni bekleyeceğim Ben yangınlar da yanarken bir yudum su verirsin diye Sayamadığım sensiz geçen *******in Sabaha dönüştüğü o yerde Seni bekliyor olacağım
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|