![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57934
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir Sayfa Daha
bir sayfa daha kapandı hayatımda bir sayfa bir sayfa daha ilk açıldığında bembeyazdı ne güzel onuda sonra yalancı aşklarla kirlettiler bir daha hiç açılmayacak bu defter yeter artık bu kadar acı yeter bir daha hiç açılmayacak bu defter yalnızlık ölmekten kat kat daha olsada beter müzik: fatih çınar Fatih Çınar
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir Tenha Yok'imiş
dünyada bir tenha yoktur nefs için bilki rahmetin gözleri var ahiretini ker eyleme zevk için bilki mahkeme-i kübra var Fatih Çınar
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Biri Gelip Sormadı
bir gün biri gelip sorsaydı bana sıladayken gurbeti özlermisin diye önce ona alaycı alaycı bakar ve sonrada kahkahayla gülerdim ama şimdi hasret gözyaşları gözlerimde kuruyup kalıyor meğer özlenirmiş sıladayken gurbet meğer özlenirmiş gurbette acı çekmek öyle gurbet dediğimede bakmayın ha almanyada işçi falan değildim sadece zonguldakta kendi halinde bir öğrenciydim ellerinde ders kitapları kafasında binbir soru ve cebinde ufak tefek hatıralar olan sonra onaltı martta okulu bırakan ee yoksulluk insanın yakasını bırakmayınca dedimya sıladayken gurbeti özlüyorum diye aslında özlediğim gurbet değil özlediğim bir lokmayı ikiye bölen dertlerini sevinçlerini pay eden arkadaşlar yani dadaş ercan harun uğur nedim bayram yani adanalı erzurumlu yozgatlı onlar iyi çocuklardı şimdi elimde sigara gözlerimde bin parça yaş unutmamak için direndiğim hatıralar dilimde onlar için dualar onlarla bazen toplanır balığa gider bazende kahvede taş dizerdik inkar etmemek lazım çamaşır odasında sınavlar içinda az kafa şişirmedik bazen kahkaha bazen keder bazen sevgiliye özlem bazen uzaklardaki aileye çoğu zaman birer başbakan edasıyla milletin sorunlarını çözer çoğu zamanda birer yıldız olup sahneye çıkardık çocukların hayali işte kimisi sigaranın dumanında mutluluk arar kimiside gitarının telinde ama mutluluk çoğu zaman geç kalır çalmazdı kapımızı bizlerde genellikle acılardan yana alırdık payımızı ercanın yıldızı vardı taptığı samsunlunun bağlaması ve ******* vardı herkese dost herkese yaren herkesin ağladığı bir parça kederi vardı herkesin umutlarını bine bölen gönlünün mahrem köşelerinde sakladığı orada kimseye zor gelmezdi derdini dökmek çünkü bilirlerdi yarenlik ne demek dostluk ne demek kimisi maden mühendisi olup altın çıkaracaktı kimisi inşaat mühendisi olup binalar yapacaktı belki çıkarılan altınlar mutlu düğünlerde takılacaktı belki yapılan evlerde mutlu aileler oturacaktı şimdi onlara dua etmekten başka ne gelirki elimden akarken yaşlar gözlerimden bıktım artık son pişmanlık fayda etmez diyenlerden neyse belki okul bittikten sonra belki yıllar sonra görüşürüz eski günleri anar gülüşürüz yine ben aynı ben sizlerde aynı siz olursanız bir lokmayı beraberce bölüşürüz Fatih Çınar
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bitermi Böyle
duyduklarım gördüklerimden ibaret düşüncelerim hayalden sen benim hayalim sadece sen dedim duy beni be zalim sadece duy dedim sana adanmış bir ömür bu ha demeye geçermi söyle koskoca bir sevda bu he demeye bitermi böyle ben yine severim duygularımla seni yad ederim duyduklarımla gözlerim bir kapanır seni görürüm hayalin yetmiyor der dururum Söz: mehmet ergün Müzik: Düzenleme: fatih çınar Fatih Çınar
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bitmesin Bizim Aşkımız
tüm dünyada barış olsa akmasa hiç kimsenin kanı kılıçlar kınında dursa savaşsa sadece şiirler tüm dünyada sevgi olsa yanmasa ormanların bağrı herkes birbirine sarılsa taşsa dillerden sevgi dolu kelimeler bitmesin bizim aşkımız geçmesin aylar yıllar sevgi olsun bizim tahtımız akmasın dursun zaman bitmesin bizim aşkımız mutluluğa çıksın yollar aydınlık olsun bizim bahtımız dertlere vermiyelim aman müzik:fatih çınar Fatih Çınar
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bizden Geçmiş Artık
bizden geçti artık küçüğüm saz çalmak çalıp oynamak bir bir astık onları gönlümüzün duvarlarına pas tuttu artık telleri mızrabı yalan değil inkar hiç değil kimleri sevdik bir bilsen neler uğruna neleri harcadık bozuk para gibi bir bilsen yorgun değil ama yüreğim buz üstünde yürüsede haberi olmasada altında akan suyun haşmetinden azametinden yorgun değil şu yüreğim inadına omuzumdan dağlar kalkmış gibi hafif bizden geçti artık küçüğüm yıldızlı *******de dalgalı köpüklü denize inat aşkın sevdanın yakamoz ışıltısını avuçlamaya çalışmak sahildeki beyaz kumlara ismini yazmak eskidendi o eskiden eskiden dedimde eskiden entel-dantel adamlar yoktu feministler travestiler çevreciler hayvanseverler yoktu biz böyle gözü kara kara sevdalı biz böyle ay'ı güneş zanneden biz böyle kara *******in başına gardiyan kesilmişken ve ağaçlara elimizdeki çakıyla nazlı yarin ismini kazırken o zamanlar yoktu göğe zararlı oda spreyleri mis gibi toprak kokardı evlerimiz toprak kokardı annemizin elleri söyle şimdi bana küçüğüm şimdi dünyada kaçtane toprak kokan el kaldı? bizden geçti artık küçüğüm birkaç ısırık almak haramı bilmeden bahçelerden kopardığımız kaysılardan vişnelerden o küçük serçeleri sapanla vurduğumuz yaban arılarının kovuğuna çomaklar soktuğumuz günlerde geçti komşuların camlarını şikest ettiğimiz o günlerde dedim ya o zamanlar cep telefonları yoktu özel televizyonlar pet şişelerde mavi maviydi İstanbul sevgilimin gözleri gibi yeşildi yeşil yeşildi ne yaparsın deli gönül işte bir iki masalla avunduğumuz kaf dağını düşünürken kafa patlattığımız günler benim değil artık seninse hiç değil bizden geçti artık küçüğümn ferhatın deldiği dağları hafife alıpta omuzumuza vurmak dumanlı dağları çöllere avuçla su serpmek bizim harcımız değil artık bunu geç olsada anladık gönümüzdeki yarayı sevdiklerimiz kanattılar sevgimizi çaldılar benliğimizi saygımızı götürüp boğaz köprüsünden denize attılar arada bul hadi damla damla dökülen göz yaşlarımızı gel diye çağırdığımız yollarını gözlediğimiz düştüğümüzde kaldırır dediklerimiz en zehirli iğnelerini hep arkamızdan sapladı bizim harcımız değil artık küçüğüm gönül bahçelerine girip tarümar eylemek fosur fosur kabarmış ekmekleri hormonlu domatesleri yemek severken sevginin sevgisizliğini basitliğini kabullenmek bu gönlün harcı değil yeşili ormanda değil belgesellerde aramak bizim harcımız değil bizim hiç isyanımız olmadı güllerin üstünde diken var diye dikenleride sevdik belki gülden daha fazla ellerimize batmış olsada yeşili yeşil maviyi mavi vatan toprağını mübarek bildik sevdayı ise yüce her sabah yüzümüze toprak sürdük ve kokusunu duyduk yüreğimizin en ücra köşelerinde tuttuk elimize uzanan bütün elleri bomboş olduklarına aldırma şimdi boş ver küçüğüm boşver anlatacak çok şey var sevgiden aşktan yana bu şehir o eski şehir değil artık beklenen özlenen hasretini duyduğumuz şehir değil inadına hissiz inadına duygusuz inadına vefasız bu şehir gibi bizide kimse yaşamıyor artık ve kimseler dinlemiyor bu şehrin ışıkları eskisi gibi yanmıyor artık herşey buraya kadarmış ben çekip gidiyorum küçüğüm ALLAHA ISMARLADIK! Fatih Çınar
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu Sabah Ankarada Yağmur Var
bu sabah ankarada yağmur var ayaklar telaşlı alınlar terli gözlerim bulutlarla arkadaş olmuşlar yine hüzzam notalarda gönlümün teli bu sabah ankarada yağmur var iğne atsan yere düşmez kızılayda evlerin saçaklarından sevdalar damlar bir yanım cephede can verir diğer yanım barışta bu sabah ankarada yağmur var gece yolcuları evlerine gitmekte aheste arap kızı camdan bakmıyor başımda yalnızlıklar siyah saçlar yerlerini beyazlara terketmekte bu sabah ankarada yağmur var şimşekler çakar fırtına kopar beynimde güneş desen ancak senin gözlerinle doğar gökkuşağı açar dağlarda senin bedeninle bu sabah ankarada yağmur var düşüncen pranga düşüncen kelepçe mahpus kokuyor odamdaki dört duvar hayalin yetmez oldu gelde sarayım gönlümce bu sabah ankarada yağmur var karşıyakada ıslanmakta sessiz gemi yolcuları sıla gurbet tadında neolur gel artık yar yoksa banada mesken olacak o geminin kamaraları Fatih Çınar
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu Şehirde
an gelirde bir gün düşerse yolun bir an dur hatırla aşkımızı bu sehırde seni benden ayırdı o anlamsız gururun kır artık gururunu kır bu şehirde dostlar acıyorlar zavallı halime yanıyorlar solan gül gibi gençliğime ümitsiz aşkıma ümitsiz sevgime sende gelip gör beni gör bu şehirde mazinin hatırına gel çal kapımı aydınlat kömürden kara siyah dünyamı yıllar varki saklarım göz yaşlarımı gelde sil gözlerimi sil bu şehirde Fatih Çınar
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bugün Sev!
dünleri bir kenara koy yarınları rafa kaldır düşle sonsuz bir bugün düşle sonsuz bir bugün bugün sev yarına bırakma bugün git seni seviyorum seni seviyorum de ona bugün düşün yarın pişman olma bugün ağla sakın onu unutma unut sende anılarla yaşamayı bırak sende kendine acımayı def et gitsin gözündeki yaşları müzik:fatih çınar Fatih Çınar
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bugün Yeni Başlıyor
dün geçti yarın ise hiç gelmeyebilir öyleyse gel bu günü yaşayalım seninle sessiz sedasız içimize hapsedelim bu günü kelepçesiz prangasız dün geçti yarın ise hiç gelmeyebilir bu gün ise yeni başlıyor Fatih Çınar
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|