![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57923
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir gün...
Canım sevgilim, Sana şiir yazmak için, Aldım elime kalemimi, Duygularımın üzerinde olacağı kağıdı, Her zaman aklımdasın da, Şimdi daha belirgin,gözümün önünde,sanki. Bana yardımcı olmak için duruyor hayalin, Oturduğum divanın köşesinde, Bana sevgi dolu bakıyorsun birtanem. Zaten hep gözlerinde sevgi gördüm, Dudakların,canım sevgilim diyerek kımıldıyor, Benim kalbimi kıpırdatarak,yaklaşıyorum, Ellerim arıyor ellerini. Tüm sıcaklığını,heyecanını,sevgini akıtıyorsun, Bütün damarlarımda. Bazen vücudumdaki dolaşan, Benim hayat kaynağım olan, Senin sevginle yaşıyorum. Hayatın tüm acımasızlığına karşı, Ellerinin verdiği sıcacık sevgi selinin, Bitmemesi için bırakmıyorum, O güzelim ellerine yakışır, İki öpücük konduruyorum. Saf masum bir hava yayılarak çevremize, Sonra başımı tüm korkulardan, Tüm çirkinliklerden, Ve mutsuzluklarımdan, Sığındığım,korunduğum omzuna yaslıyorum, Ve derinden bir ohhh çekiyorum, Çünki hiç bir kötülük bana ulaşamaz artık. Saatlerce öyle duruyorum, İstemiyorum öbür hayatla yüzleşmeyi, Sanki omzundan ayrılsa başım, Birden fırtınaya tutulup, Yok olacakmışım gibi geliyor, Hele ellerimiz ayrılsa, Senden bana akan o sevgi selin kesilecek, Sevgisiz kalacakmışım gibi geliyor. En çok sevgiye muhtaç olduğum bu dünyada, Sen beni hiç bırakmıyorsun, Sımsıkı sarıyorsun, Yalnızca senin yanında olacak bedeni, Sonsuzluğa bir adım daha atıyoruz böylece. Birbirimizin sevgisinden emin, Yeni güzel umutlar yolluyoruz geleceğe, Mutluluğumuz olacak o umutlarımız, Odanın penceresinden çıkıp, Gökyüzüne ulaşıyor ve, İki parlak yıldız bize göz kırpıyor, Tüm güzellikler sizinle olsun dercesine...
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir hata yapsam...
Biliyorum çok kırgınsın, Aşkım özür diliyorum. Sahip olduğum tek şey, Kalbimdeki o derin yara. Ve bu küçücük ev, Bak görüyorsun, Bu rüzgar hep eser, Senin kokunu bana getirir, Deniz böyle hep vurur, O şakırtılar sesini, Ya o ışıltılar,yakamoz daki, Senin parıltını yansıtıyor. Her yağmur yağdığında, Özellikle ıslanırım biliyormusun, Öpücüklerin beni ıslattığı gibi, Daha seninle neler hatırlarım. Hiç birşey söyleme, Geldiğin için onu kutluyalım, Geçmiş geçmişte kalsın, Bu sahilde çocuklarımız, Sen ve ben hep koşturalım..
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir hayat...
Hayat,yaşam okadar uzun aslında, Bizler farkında değiliz,dostlar, Çucukluğumuzda olan oyunlarımız, Deli dolu gençlik,delikanlılığımız, Orta yaş,olgunluk ve evlilik,mücadele. Bir geriye bakın ne romanlar çıkacak, Ama yaşlanınca hayat nede kısa deriz, Ben kısa olduğuna inanmıyorum asla, Çok uzun yaşanmış hayat ve yaşam. Ne sevgililer,aşklar hepsi gerçek rüya, O güzellikler birdaha geri geliyormu, Delikanlılıkta sevgilinizle kaçamaklar, Kaçak buluşmalar,öpüşmeler,yapılan danslar, Filim izlemek için gidilen sinemalar, Filim izlemekmiydi niyet,bence asla, Karanlıkta elele tutuşmalar,sarılmalar. Onlarda unutuldu düğünler,evlilikler, Büyük sorumluluk ve gerçek hayat, Çocuklar,ihtiyaçlar ve sorumluluklar, Tahsil hayatları,aman olmasın yalnışlıklar, Onlarında evlilikleri,yine yalnızsın, Saçlar beyazlamış,pencere kenarında, Yağmur ve karın yağmasını seyrediş, Yorgun gözler,ihtiyarlık,yaşlılık, Gözlerini bir noktaya bakıp dalmalar, Buruşuk yüzler,nerde o gençlik yanmalar, Gözler görmez bir kaç çeşit gözlükler, Koskoca bir ömür geçen bunca yıllar, Her yaşadığım aşklarda filim senaryoları, Güller,karanfiller,gülpembeler,kardelenler, Hepsi ayrı ayrı mis kokan güzel çiçekler, Nede hepsi güzeldiler hani nerdeler, Tüm yaşanmış aşklar,sevgililer,güzeldiler, Sesleri,naziklikleri,rengarenk giysileri, Açık yüreklilikle seni seviyorum,aşkım, Birtanem,dünya güzelim,hülyam,rüyam, Daha neler belki yalancık kelimeler, Sonuçta,geçen çok mutlu beraberlikler, Ve yaklaşan ölüm korkusu,sırada oda var. Dopdolu bir koca ömür bu yaşam,hayat, Neresi kısa bence çok uzun bir hayat filmi, Tüm yaptıklarımdan yaşantılarımdan, Yaşadığım tüm aşklarımdan hepsinden, Çok mutluyum huzurla gidiyorum oraya, Bekliyorum cennette sizleri hepinizi ben...
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir öpücük...
Bir güzel geldi şimdi buraya, Sanki ay parçası,bir melek, Nur gibi yüzlü,simsiyah saçlı, Yeşil gözlü,kara kaşlı, Elmalı yanaklı,selvi boylu, Kınalı elleri,ipek aşarplı, O gülen gözleri,kırmızı dudakları, Yürüyüşü bir güzel,billur sesli, Arabasında adı pembegül yazılı. Nerden geldi bu dilber,bana göz attı, Durdu su kenarında belli susamıştı, Etrafına bakındı,aradı bir su tası, Avuçlarımla üç yudum su içti, Gözleri gözlerime baktı içimi yaktı, Adı pembegül yok ondan güzeli. Yüreğimi parçaladı,bir öpücük verdi, Eridim,dilim tutuldu konuşamadım, Nerden geldi,hiç bir şey soramadım, Bana hatıra kırmızı eşarbını uzattı, Hızla gitti pembegül yazıl o dilber. Kokladım mis kokan eşarbını hep, Her cumartesi bekler oldum onu, Hiç gelmedi su kenarınan geçmedi, Adı güzel kendi güzel dileber. Hala yanağım yanıyor kız pembegül, Gelde bir göreyim seni ne olur, Yıllar geçti saçlarıma aklar düştü, Gelirsin diye hiç evlenmedim ki, Sen nerden bileceksin güzel dilber...
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir tanem...
Bir tanem diyorum inanmıyorsun, Aç şu yüreğimi gör bak ismini, Kes şu damarımı göreceksin ki, Dolaşan ismini,gör kanımda. Nefesimden her çıkan sese bak, Kalbimin atan ritmini dinle, Gözlerimin derinliğini içini gör, Beynimden geçen duygularımı oku, Hepsinde sen ve senin ismin var. Tüm kokladığım çiçeklerde kokun, Gördüğüm her mutlu çifti sen, Vitrindeki gelinliklerin içersinde, Ormandaki sessizlikte kuş seslerini, Gökyüzü karanlığında en parlak yıldızı, Her yerde seni görüyorum bir tanem. En güzel şarkılar senle beni, Şiirlerdeki aşklar,sevgiler bizi, Yazılan aşk romanları beraberliğimizi, Hep seni bizi bahsediyor bir tanem. Ağlayan yüzler üzüntülerimizi, Kederker,acılar bizi paylaşıyor, Gülmeler,sevinçler aşkımızı, Tüm güzel sözler sevgimizi, Hepsi her şeyler sen ve beni, İkimizin aşkını,sevgimizi, Bizi paylaşıyor bir tanem.
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir tanesin...
Güneş,ay,yıldızlar ve bahar, Hepsi birlikte olsunlar, Güzel kardeşimin penceresinden, Kapısından,bacasından içeriye, Dilediğin tüm güzellikler, Evine yuvana nur edasıyle girsin. Dünya ahret sen bacımsın, Tüm güzel edanla birtanesin, Sımsıcacık kalbin ve dostluğunla, Sen çok ama çok iyisin. Allah tüm güzelliğini yüzüne, Kalbine iyiliği ve şefkati vermiş. Nasıl sevilmez sayılmazsın sen, Muhabbetinle,mutluluğun bir olsun, Canım kardeşim hep yüzün gülsün, Dert ve kederlerin hiç olmasın, Aşkın merhametin bol olsun, Uzun ömürlü,pür neşeli, Cennetin mekanın geniş olsun. Sevapların bol terazin ağır olsun, Allah,kuran,peygamber adına, Sen benim bir tane kardeşimsin, Bir gül,tüm güzel çiçeklersin, Ulaşılmaz,erişilemez kardelensin, En başta sen benim tek kardeşimsin....
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir,iki,üç...
Herşey geçmiş günlerde kaldı, Geçmişe mazi diyorlar sevgilim, Gelde herşeye yeniden başlıyalım, Bekliyorum bak bir,iki,son üç demeden. O ilk tanıştığımız,o ilk gün gibi, Aşklar hep kalıcıdır benim aşkım, Demezmiydin sen benim ilk son aşkımsın, Sonları unut hadi bir,iki,üç demeden. Suya vuran pırıltılı yakamoz sevdiceğim, Tan vaktinde gördüğüm serap ım, O kurduğumuz hayalleri bir düşün, Sana yalvarıyorum son bir,iki,üç demeden. Her düşüncemde şiirlerimde andığım, Kalbimin virüsü biricik sen aşkım, Rüyalarımın eşsiz kraliçesi, Biraz daha düşün bir,iki,üç demeden. Yeni bir hayat,mutlu günler için, Daha kaç kez özür dileyeceğim birtanem, Kafamın tasını attırmadan ve son kez, Bir,iki,üç boş ol demeden gel...
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birgün değil bugün...
Ahh bir büyüyebilsem, Şu okulumu bitirebilsem, Askerliğim sona erse, Birde evlenip çocuklarım olsa, Evim birde yazlığım olsa, Hepsinin borçları bitse, Arabam olsa,karımada alsam, Evet hepsi birer koşturmaca, Aşırı tempo ve hırs, Ruhsal dünyanın zenginliği, Çelişkiler tutarsızlıklarımız, Ahhh birde emekli olabilsem, Hepimizin beklentileri farklı, Oysa hepsi olduğunda, Değişen birşey olmıycak, Düşününüz neolur birkere, Yazlığınızda mehtabı, Yıldızların kaydığını, Hatta yakamozu seyrediyorsunuz, Veya köy evinizde,bağda bahçede, Hep hayallerinizin gerçekleştiğinde, Hiçte cazip olmadığını, Anlıyorsunuz bir an, Ne mi yapacağız, Ertelediğimiz herşeyimizi, Yaşadığımız anlara serptireceğiz, Düşünce dünyamızı zenginleştirmek, Beklemek yerine, Ruhumuza iyi gelecek, Ne bileyim kitap okumak, Spor yapmak yürümek koşmak, Birsürü dostluklar kurmak, Sevdiklerinizle vakit geçirmek, Şiirler hikayeler yazmak, Hatta hatta roman yazmak, Bulunduğunuz şu anın, Her nefesin sağlığımızın, Kıymetini değerini bilmek, Bunların zenginlik olduğunun, Farkına varabilmek, Gereksiz şeylerin, Kafaya takmadan, Dert etmeden, Çok mutlu yaşamak, Aşkına herşey bir yana, Yüzüne seni seviyorum, Diyebilmek varya güzel dostlar, Çoookkk güzel, Bugün şimdi bir deneseniz, Hadi ne duruyorsunuz..
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birgün mutlaka...
Aslında aynı giminin içerisindeyiz, Beraber yolculuk yapıyor,görmüyoruz, Kalplerimiz bir atıyor duymuyoruz, Belki sen yanımdan,yanından geçiyorum, Gözgöze bir gelebilsek bakışabilsek, Biliyorum ki büyük bir aşk doğacak. Hep arıyor,bekliyorum hani benim sevdiceğim, Gözlüyorum bembeyaz bir yüz,siyah saçlar, Kapkara gözler,melek gibi bir yüz, Ahhh o an bir olsa seni bir görebilsem, Deme bana ben vurulmam,aşık olmam, Ben sana söz veriyorum ki eminim, Senin,benim aradığımız aşk bizde. Yıllarca özlenen mutluluk her ikimizde. O tesadüfü her an,her gün arıyorum, Yeminler olsun ki var olduğunu biliyorum. Gemi limana yanaşmadan umarım buluşuruz, Yolcular indimi bilki bir başka bahara, O heyecan,titreyiş hala seni arıyor olacak...
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biz arkadaşız..
Baksana saçlarını okşuyorum, Arkadaş bunu yaparmı? -Yapmaz, Bak ben yapıyorum ama. Bir arkadaş burnunu öper mi? -Öpmez, Bak ben öpüyorum ama. Hiç bir arkadaş seni koklar mı? -Koklamaz, Bak ben seni içime çekiyorum. Bir arkadaş seni sarmalar mı? -Nasıl yani, Benim seni kucakladığım gibi. Arkadaş,arkadaş dediğin, Hiç dudaktan öper mi? -Olurmu öyle şey saçmalama, Bak ben seni nasıl da öpüyorum, Uyanık bak sen de öpüyorsun, Ellere bak,kollarınla sarmalıyorsun. Hiç böyle bir arkadaş olunur mu? -Eeee neyiz biz? Sevgili,aşık,mutluluk yuvasıyız..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|