![]() |
![]() |
#71 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57922
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beyni Kötürümler
Kötürüm dost yüzünden tek kaldım Nice izine selam saygı hatır saldım Paralı dost gelmiş ben insan aldım Yaşam dostsuz bitecek işe bak. Aynı şerefi içtik beni küçük gördü Dost demiştim çünkü bana birdi Hayli yüksek yerde dolap ördü Benim girdiğim gidişe bak. Toprak sevdim çamurdan ezilmiş Dostluğun kitabı emeksiz yazılmış Yararlı günlerin dostları güzelmiş Şimdi onların seçtiği eşe bak. Para rüyaları bulmaz oldu ayarı Küsüp bahara ısmarladılar karı Kötürümler yüzünden tadarım darı Benim beklediğim güneşe bak. Kıskanç kesilmiş benide yendi İnanmam dedim söyledi kendi Aynı düzey idik olmuş efendi Gerçek beyni beleşe bak. Der Kamil At artık koyulmam izine Yazılar yazmam kanlı bezine Bitti banane eğrisinden düzüne Elem kültürü Ekin'i boş'a bak. Kamil At
![]() |
#72 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bıyık
Şu donuk yüzlünün Boş bakışlının İnsan olup olmadığı Bıyığından belli * Ağzının kenarında Fare kuyruğu gibi Uzanıp sarkmış Domuz patikası malum * Düşünceme karşı kuşanmış Elinde kör bir kılıç Kopya edilmiş silahı Daha ne çıkar belinde ......................................... Kamil At
![]() |
#73 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bile Bile Günah!
İnsanı asıp kesip doğruyor Suçsuz insanı öldürüyor Utanmaz af eder diye Tanrıdan af diliyor Bile bile günah işliyor Kaytarıp insanlıktan Ona sığınıyor yalvarıyor, Şimdi bunda insanlık arayın Günahı olmayan af dilemez... Kamil At
![]() |
#74 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilim Ve Yobaz
Hazır olmalısın hemen ölmeye Desen ki ya nedir böyle halin Kahkahası hazır bilime gülmeye Anlatsan yere serilecek ölün. Nefret bilir başka bilmez yobaz Nefret ile ayakta boş hilebaz Ölüm ferman diler sözde kurnaz Suları kirli şişesine sürme elin. Nefret onu ortaçağda yaşatıyor Beyni boş etrafımızı kuşatıyor Bilim ilerledikçe yobazlık batıyor Zorla kapanmış güzelim gelin. Taraflarını yobaz kıldan biliyor Nefret tek bildiği şeydir alçalıyor Ne içindir bilmez namaz kılıyor Biliyorsada yalandır emelin. Dünyaya fitnelik sokan yobaz Kamil At çekilmez kokan yobaz Bütün cinayetlerde çıkan yobaz Kendin istedin batıyor temelin. Kamil At
![]() |
#75 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilinen Hitap
Gene insanlığa düşmanlıktır Yobazın yobazlara hitabı Büyük derler itten azmanlıktır Doğru deyime kırılır asabı. Dünyası gördüğü yer kadar Görmezde hitap kör kadar Kafasında öğrendiği zor kadar Teşvik eder şımartır arabı. Çölde ağır yüklü deve geçti Ona hüküm veren iğrençti Köpek yalını şerbet yerine içti Çöle döktü masraflı şarabı. Hitabı kara fitnelerden hoca Para kasası sözü bulmaca Nice bilmezleri kullandılar nice Hepsi de bir yalanın turabı. Yukarda ışıklı yıldız bulunur Bulut azar sonuç yağmur Gezegen gökte çıplak dolanır Kim tutmuş ta boşaltır kabı. Kamil At sanma ki organize Salyalının yalanı hepimize Düşman etti zulüm dayattı bize Binlerce örneğin mikrobu. Kamil At
![]() |
#76 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmeyen Bülbüller
Akın koştu diken tarlasına girdi Ayağı dert bilmeyen bülbüller Güllerini aramadı doğayı devirdi Modern zaman sitemsiz diller. Dağları hayat desen görmemiş Bu ne hal diye, öten sormamış Kel saçı modern başı örmemiş Olacağı oluyor doğadan sefiller. Dünya ayaktan çekildi bilmez Savaşmaz yerden yer verilmez Kimya geliyor köyleri gülmez Dünyanın çamuru akıyor cahiller. Topraksız çakıl nemli deryalar Yönsüz akmış her yosuna çalar Yağmur bile çileli bak hırpalar Her renk gelmiş sarı yada allar. Kamil At, yahu yıktılar zamaneyi İnsanlığı sömürdü çakalı beyi Kitap etti, ezelden çizdiler çileyi Bilmez yattı hapistedir kamiller. Kamil At
![]() |
#77 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmezin Belası Dilde Sözünde!
Be hey beyhude dolanıp durma Düşünce dediğin insana mahsus Farklı düşünürüm kafanı yorma İnsan öldürmek hayvana mahsus. Evliya dediklerin toprağa karıştı Vücuduna sızdı gövde buruştu Sanma ki dediğin yerlere erişti Damarda gezinmek kana mahsus. İlan ettiğin altın köşklü sultanlar Mezara yattı saygısız süleymanlar Şimdi bilmezsin gelenler anlar Düzden sapmak eğri yana mahsus. Canından nefret beslenir üstelik Şeyhlerin yedi sende yok metelik İnsana saygı duymak bir incelik Pası kovmak sağlam kına mahsus. Kamil At gider gerçekler izinde Bilmezin belası dilde sözünde Mutlak kurtulur saldırgan yozunda Bu dünyada toprak ana mahsus. Kamil At
![]() |
#78 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Ağaçtandır Soyu
Alçak salyalının kanadına girenler Devran değişir safını değişirler Sahte kılıklarla güvercin uçuranlar Kostüm zorlanır azami üşürler. Dünya kıcık paşa yedi bir handır Gelip geçer değişen devrandır Yönetimi koparanlar hınzır tirandır Zaman aleyhine döner kaşırlar. Pis yaşamak için insan harcarlar Güneşte utanmaz sahte parlar Sulusepken doluya kapılan körler Dans edip yenilgide tepişirler. İnsanlık soyu köklü bir ağaçtandır Duyarsız köpeğin ömrü hiçtendir Otoriteyi dayatanlar hep ***tendir Çıkara gelince, keneler kapışırlar. Kamil At bize insanlık durağımız İnsan hain, satıldı bak bağımız Şimdi berbat sömürüldü çağımız Yıkılınca, yenilgisi ile öpüşürler. Kamil At
![]() |
#79 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Damla Getirmez Yağmur Duası
Doğamız ne zaman çarpacağını bilir Tozlu elini kaldırıp dengeyi bozma Doğa gücünü çekince canlı zaten ölür Doğruyu söyledim, boşuna kızma. Ayak altı, toz duman karınca yuvası 'Bir damla getirmez yağmur duası' Sana göre doğa sallanır azgın boğası Cinleri gördüm diye sırıtıp çizme. Cinler inler senin kafanı bulandırır Hoca tesbih çeker onu sulandırır Gelen giden canını hem seni dolandırır İndirip elini vurup göğsünü ezme. Yoksulluk peşin midende sancılar Aklını kullanıp çalışır tüm karıncalar Miden ile dalga geçer malum yalancılar Gerçek yüzeydir canından bezme. Kamil At, doğa gücü yenilmez Sana göre sensin kimsecikler bilmez Bulanık sel dağılır sanma dönülmez Senin boş duan yalan, ve düzme. Kamil At
![]() |
#80 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Köpek Çıkar!
İlerliyoruz zamanın Dişleri arasında Kötüler sinsi, dürüstler aleni Hiç bir zaman insanlık İstemeyen karanlıklar Güneşin altında dolanır kara kara Dünyanın düzelmesini İstemez canavarlar Bir de satılık köpekler Canavarların paçasına Tutuşan köpekler Ne zaman işlerimizi Düzene koyduk desek Bir köpek çıkar! Ayağını kaldırarak İçine eder............ Fakat çok korkaktır Fark edilince, kuyruğunu Meydana çıkarıp kaçar Kamil At
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|