![]() |
|
|
#71 |
|
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3568
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
EN BÜYÜK MEHMET BİZİM MEHMET
Öksüz dogdu Mehmet ite kaka büyüdü Mehmet Onbir yasina dogru okula da gitti Mehmet Caka caka okudu da Mehmet döne döne basi döndü Mehmet Diploma hak getire Mehmet okumayi sökemedi ki Mehmet Saldim cayira Mehmet mevlam kayira Mehmet Bütün köy toplansin Bu Mehmet ne balli cocuk vallahi cok sansli cocuk Ne amcasi var ne dayisi bundan iyisi Sam�da kayisi Mehmet ula Mehmet En büyük Mehmet bizim Mehmet Askere gitti Mehmet egitim gördü Mehmet Jandarma komando doguyada gitti Mehmet Alevere dalavere de Mehmet hadi yürü yine nöbete Mehmet Askerlik uzadi Mehmet gelemedi tezkere Mehmet Bir kizi sevdi Mehmet eridi de bitti Mehmet Ama baslik parasini bulamadi gitti Mehmet Nuh dedi kiz babasi Mehmet peygamber demedi Mehmet Kiz eline kina yakti Mehmet babasi paraya takti Mehmet Olmadi gitti Mehmet bir ömür bitti Mehmet... |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
LITTLE DARLING
Leaving on the first plane home My trials are over Mr. Pilot take me back Its in your power Take me to the one I love Been waiting long enough I long to be back home again Little Darling we'll be kissing Little Darling you've been missing Little Darling all my love for you Little Darling I'm so homesick Little Darling coming back quick Little Darling bringing love for you I long for you warm touch Skyways and byways Reach out for my soul Skyways and byways We'll hide ourselves always With you I'll always stay I need to touch your soul again Little Darling we'll be kissing Little Darling you've been missing Little Darling all my love for you Little Darling I'm so homesick Little Darling coming back quick Little Darling bringing love for you Little Darling viens dans mes bras Little Darling j`ai envie de toi Little Darling all my love for you Little Darling all my love for you |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
NICK THE CHOPPER
Down in the forest near a village Lived the man called Nick The Chopper Chopping woods he's game And making money Caring nought for trees He blindly chops on Never to be married He never washes He never went to school Nick The Chopper Chopping woods he's game And Getting Money Doesn't care for life or even for a friend He's dirty old man Nick The Chopper He s dirty old man Nick The Chopper He's dirty old man Nick The Chopper He s dirty old man Nick The Chopper Now A very old man He had decided To make his fortune Nick the Chopper Chopping woods he's game He couldn't stop it He wants to cut down all the forest The trees they hated him they Made a promise Give him a lesson Nick the Chopper Chopping woods he's game He couldn't stop it But as the story goes He�s beaten at his game He's a dirty old man Nick The Chopper He s dirty old man Nick The Chopper We're gonna kill you Nick the chopper Strangle you with branches Nick The Chopper He's a dirty old man Nick The Chopper He s dirty old man Nick The Chopper We're gonna kill you Nick the chopper Strangle you with branches Nick The Chopper He's a dirty old man Nick The Chopper He s dirty old man Nick The Chopper We're gonna kill you Nick the chopper Strangle you with branches Nick The Chopper |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
FİL İLE KURBAĞA
Çok zamanlar önce Kara orman içinde Yalnız başına tek Bir erkek fil yaşardı Birgün dolaşırken nehrin kenarında Kendisigibi yalnız kurbağaya rastladı Kalpleri birleşti, gözleri birleşti sevgiyle El ele verdiler, yan yana geldiler sevgiyle Bütün kuşlar susdu akan ırmaklar durdu İki kalp ile çarpdı tüm orman bir anda Nehrin kenarında uzandıar yanayana Rüzgar kıpırdarken dallarda yapraklarda Hayaller kurdular, rüyaya daldılar Her şevişen mutlu çift gibi, uyuya kaldılar Birden sıçradı fil uykudan uyandı Boş yere yanında kurbağayı arada Kabus zannetiği korkuç rüya doğruydu Sevgilisi cansız yanında yatıyordu. Bir fil ancak kendi cinsinden bir fili severdi Koskocaman aşkı vücüdü gibi çok ağır geldi |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
NANE LİMON KABUĞU
Eski adamlar dogruyu söylemis Bir çiçekle bahar olmaz Kisi kendini bilip saga sola sormali Can pazari bu oyun olmaz Zürefanin düskünü Beyaz giyer kis günü Sonunda sifayi kapipta sasirinca Bana gel beni dinle iyi yaz Defteri kalemi al iyi yaz Nane Limon Kabugu bir güzel kaynasin aman ha ha ha ha ha Içine hatmi çiçegi biraz cöreotu katasin aman ha ha ha ha ha Hatta biraz tarçin bir tutam zencefil aman ha ha ha ha ha Bin derde deva geliyor biraz daha sabret güzelim Ha ha ha ha ha hapsu Cok yasa - Sen de gör - Rahat ve iyi yasa Sen tedbirini al önünü kis tut Birak yinede yaz gelsin Cogu zaman hesap çarsiya uymaz Sonra dizini döversin Baris igneyi kendine batirir Cuvaldizi baskasina Bol keseden akli ona buna dagitir Darisi kendi basina... |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
AHMET BEYİN CEKETİ
Tanri bütün kullara rizkini dagitirken Kimi sirtüstü yatar kimi bosta gezerken Kul Ahmet erken kalkar haydi ya nasip derdi Kimseler anlamazdi ya nasip ne demekti O mahallede herkes gömlek giyerdi Bizim Kul Ahmet bir gün bir ceket diktirdi - Diktirir ya Mahalleye dert oldu Kul Ahmet�in ceketi Kul Ahmet erken kalkar haydi ya nasip derdi Kimseler anlamazdi ya nasip ne demekti Herkes gömlek giyerken Ahmet ceket giyerdi Konu komsuya dert oldu Kul Ahmet�in ceketi Mahalleli kahvede muhabbet pesindeyken Leylekler lak lak edip peynir gemisi yüklerken Kul Ahmet erken yatar sabaha ya kismet derdi Kimseler anlamazdi ya kismet ne demekti Herkes gömlek giyedursun Bizim Kul Ahmet ceketini birde astarla kapativerdi - Kaplatir ya Mahalleye dert oldu Kul Ahmet�in ceketi Kul Ahmet erken yatar sabaha ya kismet derdi Kimseler anlamazdi ya kismet ne demekti Herkes gömlek giyerken Ahmet ceket giyerdi Konu komsuya dert oldu kul ahmetin ceketi Bir gün bir yoksul öldü üzüldü mahalleli Ama bir kefen parasi bulamadi mahalleli Kul ahmet dedi dedi yalan dünya cikardi ceketini Örttü garibin üstüne kaldirdi cenazeyi Sonunda herkes anladi ya nasip ya kismeti Bizim kul Ahmet birden oluverdi Ahmet Bey Ceketse Ahmet Bey�in Ceketi Ibret-i alem oldu Ahmet Bey�in Ceketi Sonunda herkes anladi ya nasip ya kismeti Ibret-i alem oldu Ahmet Bey�in Ceketi Megerse tüm keramet ceketteymis be Ahmet Baris�a sorar isen sen bu yolda devam et |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
AFFET BENİ
Beni birakip gittiginden beri Terkedilmis bir cocuk gibi Caresizim dolastim gecelerde Sana döndüm yine Biliyorum suc bende Affet beni Ne olur affet beni Yalvaririm soru sorma Verilecek cevabim yok suc bende Affet affet beni Kendi evimde bir yabanci gibiyim Ciktim agir agir merdivenleri Kapiyi calmaya cesaretim yok Sana döndüm yine Biliyorum suc bende Affet beni Ne olur affet beni Yalvaririm soru sorma Verilecek cevabim yok suc bende Affet affet beni Son bir kez seni görmek istedim Geceler boyu bu ani bekledim Sana dönmemi istemiyorsan söyle Söyle gideyim ama önce yine de Affet beni Ne olur affet beni Yalvaririm soru sorma Verilecek cevabim yok suc bende Affet affet beni... |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
GÖNÜL FERMAN DİNLEMİYOR
Diyar diyar dolastim ben Yollara dütüm derdinden Her cicekte gördüm seni Kara toprak ver yarimi Yaza yaza bitti kalem Bir gün elbet dolar cilem Ben bu yola kurban olam Kara toprak ver yarimi Gönül ferman dinlemiyor Bu ayrilik cok aci Gönül ferman dinlemiyor Yok mu bunun ilaci Geri ver geri ver kara toprak ver yarimi Bir sabah ansizin elimden aldigin gibi Bir gün olur devran döner Vade gelir yollar biter Zengin fakir burdan gecer Kara toprak ver yarimi Deli gönül costu caglar Derdime dayanmaz daglar Gelen aglar giden aglar Kara toprak ver yarimi Bak su dünyanin haline Meyletme dünya malina Razi oldu hayaline Kara toprak ver yarimi Kimi alir kimi satir Hepsi de yan yana yatar Baris derdine dert katar Kara toprak ver yarimi... |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
ÖMRÜMÜN SONBAHARINDA
Adim anilmaz oldu kapim çalinmaz oldu Ömrümün sonbaharinda Gönlum katlansin diye gören göz görmez oldu Ömrümün sonbaharinda Saçlarima düstü aklar hüzünlendi aksamlar Ömrümün sonbaharinda Hep yüzüme kapandi dost bildigim kapilar Ömrümün sonbaharinda Sarkilar yarim kaldi resimler soldu simdi Ömrümün sonbaharinda Döktügüm gözyaslari sel oldu akti gitti Ömrümün sonbaharinda Elimden kaçirdigim gençligimi özlerim Ömrümün sonbaharinda Artik hiç dönmeyecek sevgiliyi beklerim Ömrümün sonbaharinda Baris isyan eyleme yillar akip gidiyor Ömrümün sonbaharinda Fazla vaktim kalmadi giden geri gelmiyor Ömrümün sonbaharinda Hala bitirmedigim bir yarim sarkim kaldi Ömrümün sonbaharinda Hala beni dinleyen bir avuc dostum kaldi Ömrümün sonbaharinda... |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
ANAHTAR
Sinifin en güzel kizi o yalniz geziyor Kimse ona yaklasamiyor Yine koltugunda koca koca kitaplar Yine Kütüphaneden geliyor Baktim bir cilt Sair Mehmet Akif Iki büyük kitap Fatih Sultan Mehmet Üc kalin cilt Mevlana bir de Mimar Sinan Döndü bana dedi ki beni seviyorsan Eger kalbime girmek istiyorsan Önce bunlari anla beni iyi dinle Bes sair bir abide Iki abide bir sultan Bes sultan bir düsünür Iki düsünür ise bir Mimar Düsün tasin bütün gece Kalbim bir bilmece Kalbimin bir kilidi var Iste sana Anahtar En sevdigi Sair Mehmet Akif Bir abide Fatih Sultan Mehmet Hayranim dedi Sinan bir de Mevlana Gece annem evde dedi oglum neyin var Yemeden icmeden kesildin yine Dedim anne artik kalbimin sahibi var Asik oldum delicesine Bir gün Akif okuyor bir gün Mevlana Bir Fatih�e hayranmis Bir de Sinan�a Hem tarihe merakliymis hem de sanata Annem dedi oglum anlamadin mi Vazgec bu sevdadan bu kiz fazla akilli Ah beni saf oglum ah oglum anlamadin mi? Askin göü kör olurmus annem galiba hakli Kafama fena takildi bu kiz cok akilli |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|