![]() |
![]() |
#71 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 9 Thanked 30 Times in 22 Posts
Üye No: 44131
İtibar Gücü: 1685
Rep Puanı : 12536
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Gönüle Doyulmaz
Biri yârin ismini, seherlerde heceler Kimi yârin resmini, okşar sever ******* Tüketir nefesini, kırık dökük cümleler Bu gönüle gam yağar, durulmaz ömür boyu Aşk bir nefes durmaz, baharlar defa olur Sevenler asla yılmaz, bir ömür vefa bulur Gönül yârine kıymaz, daima sefa bulur Bu gönüle şan yağar, sorulmaz ömür boyu Prensesini bekler, altında beyaz atı Umuduna aşk ekler, kalbinde saltanatı Hüzünlüdür melekler, ağlatır kâinatı Bu gönüle nur yağar, yorulmaz ömür boyu Yürekten çok sevilmez, sevdadan bahtsız kaçar Sevda asla yenilmez, sevenler atsız naçar Umudu hiç tükenmez, kolsuz kanatsız uçar Bu gönüle sır yağar, vurulmaz ömür boyu Karşılıksız sevenler, murada erer şimdi Sabırla bekleyenler, gülleri sever şimdi Aşka aşk ekleyenler, canda can derer şimdi Bu gönüle har yağar, doyulmaz ömür boyu
![]() |
#72 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adımı Unut
Bu fikir senindi,sen karar verdin. Mektupları yak ve adımı unut ! Albümü almışsın belli etmeden, Resimlere bak ve adımı unut ! Ben değil,sen değil;Biz olmalıydık. Aşkı hatırlatan iz olmalıydık. Ayrı gayrı değil,öz olmalıydık Şu dünyamdan çık ve adımı unut ! İstemem yollarım sana çıkmasın. Benim çektiğimi düşman çekmesin. Omuzlarım çöktü,gönül çökmesin; Köprüleri yık ve adımı unut !
![]() |
#73 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yazdın mı Gönül ?
Teller konuştukça, inliyor sazın. Diz boyu kar doldu, yemyeşil yazın. Çekmiyor baksana, bir dostun nazın. Kaybedip kendini , azdın mı gönül... En ağır yük oldu, ufacık yürek. Dualar... kilitli, canan tek dilek. Bir soluk nefese, harcama emek. Kendi kaderini, yazdın mı gönül... Sol yanın firarda, umudun sağın. Yeşermez, kurumuş gül veren bağın. Kurbanı oldun mu, düştüğün ağın. Kendi mezarını kazdın mı, gönül... Çatmıyor gönül, çatmıyor Yürek, cansız atmıyor Artık yazmam..! ben intizar Gönül ele çatmıyor
![]() |
#74 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adını Susmak Koydum
Adını susmak koydum,istemeden, İstemeden sustum, Konuşmak istediğim zamanlarda, Ayrılıklara tarih düştü gözyaşlarımdan, Aynı göğün altındayken,aynı mevsimde, Uslanmaz anılarda buldum kendimi, Gözüsulu kentlerde, Unutum biraz da mutlu olmayı, Yaalasam başımı ayrılıklra, Eskiyecekti düşlerim, Her adreste bir kimlik, Saklamak istemediğim şeydi, Yaşayan mevsimlerde, Unutulan yine mevsimler, Zor olsa da bir sonbahar yaprağını, Sürüp rüzgarlara salmak, Savrulan her yaprakta Bir özlem gibiydi ayrılıklar.
![]() |
#75 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizlik
eskimiş kaldırımlar gibi ayaz sokaklar gibi yedikçe aç kalmak gibi konuştukça susmak gibi çığlık çığlığa feryat edip duyulmamak gibi anlamsız şarkılarda anlam aramak gibi birde seni sensiz yaşamak gibi güneşi ayı terk etmek gibi sabahım siyah *******de anlıyormusun
![]() |
#76 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yokluğun
Bazen yokluğun Öyle ağır geliyorki Dyanamıyorum çoğu zaman Taa. şuramda Yüreğimin içerisinde biryerlerde Bir sızı peydahlanıyor Sensiz yapamıyorum....! İsyanlar ediyorum o an Kahreden yokluğuna.. Duvarlar azrail oluveriyor birden Sanki yıkılıyor üzerime Bir bir acımıyorlar O an Sana olan sevgim geliyor yanı başıma Ezilen yüreğimi alıyor Avuçlarına. Can vermeye çalışıyor Sevgi sevgi Ama ben yapamıyorum Sensizken nefes bile alamıyorum Sonra azrail geliyor Yapamıyorsan ver canını diyor Ama bakıyorumsevgin Yanı başımda yüreğimde Bu seferde sensiz İstesemde ölemiyorum
![]() |
#77 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözyaşlarımın Feryadı
adını gözyaşlarıma gömebilseydim eğer çoktan yokolup gitmiştin gözyaşlarımla... başarabilseydim unuturdum seni, kalbimden söker atardım dağlara ya da denizlere... yalnız kalasın diye. tıpkı beni yalnız bıraktığın gibi... seni sensiz yaşamayı imkansız sanırdım, bir de çiçeksiz solgun baharları.. sen olmadan açan güller, yağan yağmur ve aldığım nefes ne kadar buruk olsa da seni sensiz yaşamak ve yalnızca kalbimde yaşatmak yapabildiğim tek şey. sen bilmesen de...
![]() |
#78 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senmişsin
meğer senmişsin vuslatına susadığım hasret senmişsin kalbimde taşıdığım yıllarca gözlerinmiş yıldızları gölgeleyen gecemde sende imiş hazanımda hiç solmayan ilkbahar ve... senmişsin çöller boyu ıslandığım yağmurum senden imiş hıçkırıkta saklanan ılık tebessüm senin imiş gözümdeki esrarlı resim hiç durmadan yürüyen umut hedef senmişsin sende imiş gelmesini erteleyen büyülü mevsim ve... senmişsin küllerimin gizindeki büyük yangınım senmişsin gözlerine hapsolduğum nazenin senmişsin her gecemde hüküm süren şehrayin düşler boyu peşinden sürükleyen senmişsin senmişsin geleceğe ümit sevda taşıyan ve... senmişsin can gibi ölümümde yaşayan
![]() |
#79 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beraber Olsak
Yağmurlu havada beraber olsak Gönülden gönüle sel olsak,aksak. Bütün dertlerimizi bir an unutsak Sabahlara kadar hiç uyumasak. Yağmur olsak,sevgileri sulasak. Dolu olsak düşmanları korkutsak. Buharlaşsak gökyüzünde buluşsak Mutluluğu böyle bulup,yaşasak. Çökse gök,yarılsa yer,taşsa deniz. Korkmuyorum,ölsekte beraberiz. Sevelim,sevilelim mutlu gecemiz. Ayrılamayız,aynı gezegendeyiz.
![]() |
#80 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Sarılışın
daha dün gibi gözümün önünde giderken o son bakışın ağlamak istercesine boynuma sarılışın daha dün gibi gözümün önünde hiç gitmiyor hayalin daha dün gibi gözümün önünde hani yıllara meydan okuyacaktık. hani birbirimizi hiç bırakmayacaktık daha dün gibi gözümün önünde aşk yeminleri ederken gözlerime bakışın. hani ben sana sen bana ölürdün aşkımız için hani kimse ayıramazdı bizi. yalanmı oldu ettiğin yeminler daha dün gibi veda ederken gözlerime bakışın içimden çıkmıyor bana bu son sarılışın...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|