![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4241
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel bir gun hamama gider Herkezin uzerinde pestemal vardir ama temelin
uzerinde bir gazete kagidi sarilidir .... Temel e sorarlar - Temel hayirdir niye pestemal degilde gazete kagidi Temel cevap verir: -Oglum medya herseyi buyutuyor.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel imam efendiye sorar.
-Okey demek günah mitur? İmam efendi cevap verir. -Herıld yani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() cemal temele sorar;
-kaç çeşit sex pozisyonu bileysun? temel 100 diye cevaplar. -ya sen kaç pozisyon bileysun? ben sadece 3 pozisyon bileyrum uşağum temel cemale; söyle bakalım neymiş o 3 pozisyon cemal sayar; 1. si kadun altta erkek üstte temel hemen atılır benimki 101 oldu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün dagda gariban bir çoban zengin agasinin yüzlerce koyununu
otlatirken yanina birisi yaklasmis. Temel: - Hey hemserim kolay gelsin. Sana burda kaç koyun oldugunu söylersem banabir koyun verirmisin. Gariban çoban biraz düsünmüs ve aklindan "Ulan ben bile burada kaç koyun oldugunu bazen sasiriyorum bu adam nerden bilecek demis" ve Çoban: - Tamam bilirsen al bir tane koyunu götür. Temel: - Tam 548 koyun var. Çoban: - Hemsehrim dogru bildin. Bir koyunu al götür. Tabi o adam gitmis koyunlarin arasina dalmis ve en irisini sirtlamis götürürken çoban seslenmis. Çoban: - Hey...! dur bakalim bende senin nereli oldugunu bilirsem koyunu geri birakacak misin. Temel kabul edince coban: - Sen Trabzon'lusun. - Peki nereden anladin? - 548 tane koyun içinden davar köpegini sirtlayip götüren Trabzonludan baskasi olmaz da ondan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Otelci Temel'in kapisini bir gece bir ispanyol asilzedesi çalmis.
- Odaniz var mi? - Kimsunuz? - - Jose de Santana de Monte Cristo de Santa Cruzo. - Haa, pu katar usagu alacak yerum yok! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün temel ile dursun geneleve giderler. Biraz dolaştıktan sonra sarışın bir kadın görürler ve ikiside çok beğenir. ilkönce girmek için biraz tartıştıktan sonra önce temel girer.
Aradan yarım saat geçer ve nihayet temel çıkar ve şöyle bir gerildikten sonra , dursun hemen sorar; - nasildi temel kadin iyimidur? temel'de - ehh benim karidan eyidur. Bunun üzerine dursun'da içeri girer yarım saat kırkbeş dakika sonra dışarı çıkar ve oda şöyle bir gerilerek, - ula temel, hakkaten senin karidan daha eyidur... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() temel bir gün almanyaya gitmek için uçağa biner.uçakta bir ingiliz bir fıransız birde almanla tanışır.uçak havalanmaya başladıktan yarım saat sonra ingiliz ayağa kalkar ve:
__ben atlayacağım.der. neden diye sorarlar. __benim anam ******.der ve atlar. sonra fıransız kalkar: __bende atlayacağım. der. neden diye sorarlar.onun bahanesi de aynıdır.daha sonra alman da aynı şekilde atlar. en son temel birden ayağa kalkar ve : __ben de atlayacağım. der. temele : __sana ne oldu.diye sorarlar.temel de cevap verir: __ben ben bu kadar ****** çocuğunun arasında kalamam... +18 heeeeeee |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel:
Bana perşembe gunu fikra anlatmayum da. Arkadaşları: neden...? Temel: Ertesi gün cuma namazunda gülebiliyirum.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() temel fadimeyi defalarca ister babası vermez. başkasına verir. temelde evlenir.gel zaman git zaman temelin karısı fadimenin kocası ölür. fadime bu sefer temele varmaya razı olur.
ilk gece gerdeğe girecekler. fadime dur der adet böyledir iki rekat namaz kıl ondan sonra gerdeğe girelim der. temel fadime fadime der bana o eski fadimeyi getir hatim indirip gerdeğe gireyim der..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel ve Dursun kahvehanede oturmaktadırlar. Temel Dursuna sorar
Dursun bizim kaç yıllık arkadaşlığımız var?Dursun düşünür ve 10 der. peki 10 yıllık arkadaşlığımızın hatrına bana 4 dermisin diye sorar? Dursun 4 der Temelde dönde götünü ört der, ve kahvehanede müthiş bir kahkaha kopar herkes dursunla alay eder. Aradan bir hafta geçer dusun kahvehaneye gelmez iki hafta geçer dursun yok dursun 1 ay odasına kapanır çünkü bu şakaya çok içerlemiştir. derken 2 ay sonra müthiş bir plan yaparak kahvehaneye gelir. temel bizim kaç yıllık arkadaşlığımız var diye sorar temel hiç düşünmeden 10 der. peki der dursun 10 yıllık arkadaşlığımızın hatrına bana bir 5 dermisin diye sorar. temel düşünür 4 dönde götünü ört ama 5 ne acaba diye? sonra merak eder ve peki dursun 5 der. dursun hemen cevabı yapıştırır, senin ananı s.k.ym...! +18 heeeeeeeeeeeeeeeee |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|