![]() |
![]() |
#821 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12100
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hayvanat bahcesinde bir kafeste biri yasli biri genc iki aslan varmis. Her gün yasli aslana yemek olarak koca bir parca et, genc aslana üc tane muz veriliyormus. Artik bir gün yasli olani dayanamamis ve sormus:
-Neden bana hep koca bir parca et veriyorsunuz?... -Eee, tabii, sen aslansin, ormanlarin kralisin... diye cevaplamis bakici. Bu sefer genc aslan sormus: - Niye bana her gün üc tane muz veriyorsunuz? Bakici cevap vermis: - Seni maymun yerine koyuyoruz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yavru kutup ayisi babasinin yanina gelip sormus
-Baba ben gercekten kutup ayisi miyim? -Elbette yavrum nereden cikardin bunu? -Allah Allah?!.. deyip gitmis yavru ayi. Bu sefer annesinin yanina gitmis ve sormus, -Anne ben gercekten kutup ayisi miyim? -Tabii evladim kutup ayisisin. -Yani sen babami hic aldatmadin degil mi, ben gercekten babamin ogluyum. -O ne bicim soz, baban duymasin ikimizi de oldurur. yine Allah Allah?!.. deyip, yeniden babasinin yanina gitmis yavru ayi. bir daha sormus yaa baba Allah askina doru sole bak beni evlatlik falan almadiniz degil mi? yani ben sizin oz oglunuzum. Baba dayanamamis artik oglum sen manyak misin dedim ya sana bizim oglumuzsun diye, hem sen neden ikide birde soruyorsun ki bunu? yavru ayi: -Donuyorum anasini satayim donuyoruuuum yaaaa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadinin biri petshopa gidip bir muhabbet kusu almak istemis.. ordan bir tane erkek kusu gozune kestirmis..adama sormus:
"Bu simdi erkek olduguna gore kesin konusur degil mi?" "Tabiii efendim..hem de harika bir secim yaptiniz, bu oyle cinstir ki 2 haftaya kalmaz karsilikli sohbet bile edersiniz" Kadinin cok hosuna gitmis,kusu alip eve goturmus. 2 hafta sonra kadin yine dukkana gelmis: "Bu kus tek kelime etmedi!!" "Imkani yok hanimefendi salincagina cikip sallana sallana gayet guzel konusuyor olmali" "Iyi de siz salincak vermediniz ki bana?" Boylece adam kadina bir salincak satmis, kadin eve donmus.... 2 hafta sonra kadin yine dukkanda: "Bakin beyefendi 4 hafta gecti bu hayvandan hala ses cikmiyor!!!" "Gercekten anlamiyorum.... merdivenine cikip oynarken konusuyor olmasi gerekirdi!!!" "Merdiven mi? Bunun merdiveni yok ki?" Ve adam gule oynaya kadina bir de merdiven satmis. kadin yine evine donmus... 2 hafta sonra: "Beyefendi bir bucuk ay oldu ve bu kustan hala tek bir kelime duyamadim, olmayacak bu is galiba!!" "Bakin hanimefendicigim ben bunlardan onlarca sattim biliyorum merdivenine cikip ordan salincagina konarlar ve aynada kendilerini seyrederken bicir bicir konusurlar" "Ayna mi." Ve adam o gun de bir ayna satmis olmanin mutluluguyla kadini evine gondermis.... 2 hafta sonra petshopun kapisi acilmis,kadin iceri girmis....elinde kafes, kafesin icinde merdiven, salincak, ayna ve bacaklarini havaya dikmis olu muhabbet kusu.... "BENI KAZIKLADINIZ!!! ISTE KONUSMAYAN KUSUNUZ VE YANINDA BANA KAKALADIGINIZ IVIR ZIVIRLAR!!!" Adam cok sasirmis.... "Hanimefendi bu ilk defa basima geliyor inanamiyorum tek kelime etmedimi bu hayvan??????" "Valla olmeden once tek bir cumle soyledi" "Ne dedi??????????" "O DUKKANDA KUS YEMI SATMAZLAR MI?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kış mevsiminde iki kurbağa konuşuyorlarmış:
-Çok üşüyorum. -Geçen gün ben de üşüyordum, dere kenarına gelen kadının kutusuna girdim, çok sıcaktı. Bu arada kadın gelir, çamaşır yıkamaya başlar. Bu sırada kurbağa kutuya girer. Ertesi gün belini tutarak, aksayarak gelir: -Gece sıcak ortamda yatarken, şapkalı bir adam geldi, beni dövdü. Sonra da suratıma tükürüp gitti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekar hatunun biri bir otele gider. Odasinin anahtarini alir yukari cikar.Neyse odaya yerlesir, bu sirada bufenin ustunde bir kurbaga gorur.Hemen asagidaki yetkiliye haber verir.
-"Odamda bir kurbaga var!" -"Ha! O mu, O kurbaga sey icin. Eger caniniz sikilirsa onu bacaklarinizin arasina koyun sizi memnun eder!" Hatunda biraz bozulur falan,neyse uzanir kitap okumaya baslar.Bir yanda da akli kurbagadadir. Bir deneyim yaw diyerek kurbagaciki bacaklarinin arasina koyar. Fakat kurbagada tik yok.Biraz ugrasir falan ama yok,olmuyo. Sonra asagiya telefon eder. -"Beyfendi kurbagayi dediginiz gibi yaptim ama hic bisey olmuyo." -"Tamam hanfendi hemen geliyorum." Adam sinirli bir sekilde cikar kadinin odasina, heme kadinin ustune gecer,kurbaga donerek ; -"Bak Kurbaga bu sana son gösterişim!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamin biri bir gün yolda giderken bir kurbaga görür ve kurbaga dile gelir:
-"Ben aslinda bir insanim, eger beni bir kere öpersen çok güzel bir prenses haline gelirim". Adam kurbagayi eline alir ve cebine koyar. Kurbaga tekrar dile gelir: -"Eger beni öpersen çok güzel bir prenses olacagim, ve seninle 1 hafta kalmaya raziyim". Adam kurbagayi cebinden çikarir, söyle bir bakar ve gülümseyerek yeniden cebine kor. Kurbaga yalvarmaya baslar: -"Eger beni öper ve güzel bir prenses haline çevirirsen seninle bir hafta kalirim ve istedigin her seyi yaparim". Adam tekrar kurbagayi çikarir, söyle bir bakar ve gülümseyerek cebine kor.Sonunda kurbaga dayanamaz -"Senin neyin var? Sana çok güzel bir prenses oldugumu ve beni öpersen 1 hafta seninle kalip istedigin her seyi yapacagimi söyledim. Neden beni öpmüyorsun?" Sonunda adam konusur: -"Bak, ben bir mühendisim. Kizlarla ugrasacak vaktim yok, fakat konusan bir kurbaga çok ilginç geliyor. " |
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki avcı köpekleriyle övünüyorlarmış. Avcılardan biri "Benim köpeğim çok akıllı. Geçenlerde ava çıkmıştım. Bir de ne göreyim. Kurşunları evde unutmuşum. Hemen benim köpeği çağırdım ve av tüfeğimi koklattırdıktan sonra eve yolladım. Yarım saat sonra akıllı köpeğim kurşunları alıp getirdi" deyince 2. avcı atılmış:
-Benim köpeğim daha akıllı... Geçenlerde karımla sahile gitmiştik. Karım soyundu, fakat mayosunun altını evde unutmuş. Hemen benim köpeği çağırdım. Karımın cinsel organını kokladı ve eve gitti. 20 dakika sonra ağzında neyle geldi biliyor musun? Benim komşunun cinsel organıyla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kasabanin birinde bir papaz ve onun iki papagani varmis.Papaganlar da papaz gibi oldukca inancli ve dindarlarmis.Sabah aksam kafeslerinde oturur incil okuyup dua ederlermis.Papazin cemaatinden bir kadinin da iki tane disi papagani varmis,papazin erkek papaganlari ne kadar ahlakliysa kadinin disi papaganlar da o kadar ahlaksizmis.Eve gelen misafirlerin onunde
-"Erkek istiyoruz!" falan diye bagirirlarmis. kadin sonunda dayanamamis,papaza akil danismaya gitmis, papaz da,sen getir onlari bana, benim papaganlarin kafesine koyayim da ahlak ogrensinler biraz demis.Kadin da almis papaganlarini getirmis papazin evine, daha kafese girer girmez disi papaganlardan biri -"Hey yakisikli iki tane ucuz fahise ister misiniz kafesinizde?" diye sormuş.Erkek papaganlardan biri de otekine donüp: -"Olum butun dualarimiz kabul oldu lan sonunda" |
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir C++ programcısı, kafasında son projenin detaylarıyla boğuşurken bir sesle irkilir, "Hey, genç adam lütfen beni kurtar!" programcı telaşla etrafına bakındığında sesin yerde duran bir kurbağadan geldiğini anlar ve çok şaşırır!Kurbağayı eline alır ve kurbağa tekrar konuşmaya başlar,
"Teşekkür ederim.Ben aslında güzel bir prensesim. Bir büyüyle beni kurbağa haline getirdiler. Eğer sen beni öpersen tekrar eski güzel halime dönebilirim"Programcı, "Vay canına" der ve kurbağa elinde olduğu halde yoluna devam eder. Kurbağa, "Bak, anlamadın herhalde.Lütfen beni öp ve tekrar bir prenses olayım. Sana ne istersen veririm anlıyormusun? NE İSTERSEN!" Programcı heyecanla yoluna devam eder. Kurbağa, "LÜTFEEN! beni öp ve eski halime döneyim! sana bir erkeğin isteyebileceği EN ZEVKLİ ŞEYİ vereceğim! hem de bir yıl boyunca!". Programcı omuzlarını silker, "Ben bir programcıyım bebeğim.Bir kıza ayıracak zamanım yok. Ama konuşan bir kurbağa yeterince ilginç!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 3 rahibe kiliseye giderlerken her gun bir kuscu dukkaninin onunden gecerlermis. Dukkanin disarisinda kafeste bir papagan varmis, ve
rahibeler ne zaman gecse bu papagan bagira bagira 3 renk soylermis,mesela bir sabah "kirmizi!beyaz!beyaz!", bir sabah "siyah!mavi!beyaz!" dermis, rahibeler bir anlam veremez gulup gecerlermis,amaaaa rahibelerden biri bir gun olayi cozmus -"BANA BAKIN!! BU PAPAGAN BIZ O GUN NE RENK IC CAMASIRI GIYIYORSAK O RENKLERI SAYIYOR!!!" Oteki ikisi cok sasirmislar inanamamislar,ama hep birlikte emin olmak icin ertesi sabah ücü de siyah camasir giymisler,ve tahmin edin,papagan o sabah "SIYAH!!SIYAH!!SIYAH!!!"diye bagirmis....boylece olay iyice anlasilmisBunun uzerine rahibeler papagana oyun etmek icin ertesi sabah camasir giymeme karari almislar,yine yola cikmislar, kuscu dukkaninin onunden gecerken heyecan dorukta.ve papaganin sesi duyulmus -"KIVIRCIK! KIVIRCIK! DUZ!" |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|