![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57923
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uyandım bir ben
Uyandığım her sabah bir ben. Tekrar tekrar kalktığımda Yeni günün yeni kısmetiyle uyanışı. Mahmurluğun verdiği edayla. Selam olsun yeni güne. Selam olsun içime çektiğim ilk nefese. Cıvıltısıyla renk katan serçe kuşuna. Ve sana. Ve dallarıyla göğe sarılmış. Toprağın altında saçaklarıyla dünyaya sarılmış fidanıma. Tüm haşmetiyle hayata kucak açmış gövedesine. Hayat ağacıma selam olsun. Ve sana. Şükürler olsun. Yine yeni günü bahşeden Yaradanıma. 18/01/2003 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uzak...
Yaşadığın yer ne kadar uzak da olsa, Yüzüne esen rüzgar ben olacağım. *******i korkma seninleyim. Tam üstünde en parlak yıldızın. Gittiğin şehrin adı neyse, Ben seninleyim, Sakın unutma sana deliyim. Beni sevme istemem. Çünkü sen seversen benim gibi çılgınca sevemezsin. Cesaretin yok senin. Deli dolu olamazsın. Sen SENİ SEVİYORUM diye ******* boyu beni düşüne bilirmisin Sevginden ölebilir misin Sen hep normal birisi olmaya yemin etmişsin Değişmez sin. SEVGİLİ. 18/06/2003 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uzunca bir yol...
I Gözlerinin baktığı en uç nokta varya sevgili dünyalar kurulur dünyalar batar kendiliğince bir yanı ben diyer yanı sen... ben her yanında dönerim öpmelerımle kalp atışım... II ölmek mi.! .. tamda aşka namzet yaşarken oy benim başım belalım içtiğim bir duble rakı nedir telaşım kalp atışım... 25/12/2005 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ümit...
Kar delen çiçeğini bilirmisin. tazeliği güzelliği, zor tabiat şartlarında bulunduğu ortama isyan edercesine güzel kalmayı nasıl başarıyor. İnan yaşam güzel olanı bulabilmek. bula bilmek adına mucadele etmek, olağan üstü güzel... 27/06/2003 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üzülürsün...
Zamanı gelince çöker karanlık Zamanı gelince başlar hayat. Zamanı geldiğinde aşk, üzülürsün, ağlarsın. Zaman, sız olur çaresizliğin sessizliği. Arkadaş..... Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vaz geçmem
Vaz geçermiyim senden Vaz geçermiyim hayallerimden. Dünya döndüğü sürece. Bu yürek vaz geçmez, Hayallerinden, senden. SEVGİLİ. /01/2003 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ve sen.
Ve akşam olduğunda, mehtab ve deniz, ve gözlerimin önünde sen. Deniz mehtaba ayna olmuş, kaşlarına gözlerine rimel. mehtab denize sevdalı. Ya aşk, denizde ucsuz bucaksız kumsal. derdim aşım acı. karanlık akşamın sonrası, Farkındamısın bir yıldız kaydı yüreğimizden, geceyi araladı.... SEVGİLİ. 27/06/2003 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vodvil...
Ve perde açıldığında oyun başlar Seyirciler, Sahne ve oyuncular Aynı düzlem. Salona hakim keskin tavırlarıyla başlar Aktrist En önde oturan seyircilerin arasında birkaç yosma. Görüntüde hep aynı fon, her yer kırmızı. Çiçeklerle çevrilmiş sahnenin ön yüzü pırıltılı. Yerlerde bir avuç toz Kelimeleri toplayacak yok mu? Yüzlerde maske susaklı oyuncular. Müzik sarnıçlardan aşağı, Aşk nağmelerin de gizli. Birkaç kesik bakış... Suratlarda aynı ifade, masum vaziyet.! .. Sürekli tekrarlanan cümleler Bağrışmalar, suskular, hiddetli söylem Bir an duraklamanın ardından.! .. Aklımdayken söylemeliyim.! öyle güzelsin ki. Rolünü kimseler beceremezdi Sen gibi oynamaya. Takıldım gözlerine Aynı anda dudaklarından dökülen bir tanem. Vodvil Birkaç ufak duraksamalar dışında Olanca akışıyla süregeldi. Şaşırtan olmadı lakin, Farkında olmadan bir sürü hata. Kimileri alkışlar Kimilerinde sadece helezan. Sürekli akan zamanın içinde. Kim istemez ki, hep aynı olsun galeyanlar Tek p e r d e oyun..... Yarım kalmış bir hayatın içinde Ufacık bir ayrıntı da olsa Konusu belirgin... İçinde malum duygular... Hiç bitmeyen... Paylaşılamayan Eskiden beri süregelen Aşk var. 24 Ocak 2006 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vurgun...
Hesap vermeliyim elbet Bir dolu yaşam geldi Olanca hızıyla geçti zaman İlk adım Musalla taşına çıktığında Sonrası yüreğimde Yargı İnsan oğlu Nice aşklara hükmetti Nice sevdaları terk etti Bir gonca Gül derdine... Aşk benim, Yüreğimde dursun Gözlerimde..! Vurgun... Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Y Aşk nedir bilirmisin.
Sen Aşk nedir bilirmisin. Hiç kendı kendıne güldüğün. Bazan ağladığın. Bazanda kendını çok yanlız hissettiğin oldumu. Sevdanı sevgiliye haykırdınmı. Dizlerinin titrediğini anladınmı. Sesini duyduğunda dona kaldınmı. Hiç ah çektinmi. Defalarca içinden. Seni SEVİYORUM Dedinmi. Yoksa sende? Boş ver gitsinmi dedin. Eğer gerçekten sevdiysen Bir dur defalarca düşün Sevdiğine gerekli sevgiyi verdinmi. İçin rahatmı yoksa acımı çekiyosun. Sen ellerinmi oldun. Yoksa sevdiğinin koynunda Mutlumu. Umarım sevdiğinle daim olursun... Sonsuza dek mutlu olursun... 30/01/2003 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|