![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57924
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yokluğun Yine Deli Etti Beni
dün akşam üzeri yokluğun yine deli etti beni bir de baktım ki Bostancı Sahili'nde buldum kendimi dalıp gitmişim Adalar'dan ayıramadım gözlerimi her bakışımda karşımda buldum seni İstanbul'u sen de çok seversin değil mi? ah! bir gün tutabilirsem ellerini seni vapurla alıp götüreceğim Heybeli'ye birkaç gün dönmeyelim sevdiğim geriye ******* boyunca kuytu bir köşede oturalım seninle el ele bazan da uzanalım sereserpe gün doğumunu bekleyelim oracıkta eğer sızıp kalırsak kayalıklar üzerinde dalgalar uyandırsın bizi her vuruşunda kıskansalar da aşkımızı ayıramasınlar ikimizi uyurken bile düşlerimiz birleştirsin ellerimizi buluşuncaya kadar avutalım canım birbirimizi hiçbir şey bitiremesin bu muhteşem sevgimizi 22.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yokluğuna Alışamam
sen bir goncasın ben de senin dalın beni senden ayırma sakın sen bir çiçeksin ben de renklerin eğer sen renklersen ben de tonların bırak rüzgarlara bana gelsin kokuların düşlerimde bile sensiz kalamam sakın beni yalnız bırakma yokluğuna alışamam mutlu olmamı istersen eğer bana birkaç güzel söz yazıver yeter ellerin olsaydı ellerimde hiç üşür müydüm? zifiri soğuk *******de sıcacık sevgini dolsaydın yüreğime yanardım vallahi karakışta bile aşkım karşılık bulsaydı hiç böyle çeker miydim çile? 22.03.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yokluğunun Adıdır Hasret
benim için inan ki yokluğunun adıdır hasret sakın bana deme şairim biraz daha sabret birlikte olabilmek için seninle etmeliyiz gayret işte o zaman ey sevgili heyecanımızı sen seyret sen dallardaki yapraklar,ben de bir rüzgar estikçe tatlı tatlı okşarım üşütmem asla seni sensin kainattaki en güzel,en çok sevilen yar bil ki sana sevgim çok derin bir okyanus gibi her sabah bir güneş olayım pırıl pırıl doğayım sana yılın dört mevsimi yemyeşil bahar açayım dünyana yüreğim bir sevgi ırmağı akıp durayım senden yana sen de rengarenk çiçeklerimi kokla ömrün boyunca 08.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yollarında Kalmasın Yorgun Gözlerim
bizim aşkımız öylesine derin ki hiç kimse sökemeyecek köklerini engelleyemeyecekler inan gönlümüzde esen meltem yelini bil ki solduramayacaklar canım yüreğimizde açan sevda çiçeklerini sen de oralarda beni unutma yeter ki meğer ne de güzelmiş seni özlemek belki dönersin diye yolunu gözlemek bir kez bile yanıma çıkıp gelmesen de bir başka güzelmiş hasretini çekmek sensizlik bitkisel hayat gibi bir şeymiş yokluğun susuzluktan açlıktan betermiş sevmek sevilmek ise adeta bir nefesmiş yüreğinde rengarenk bahar açsın sözlerim ne olur bir sabah çıkıp geliver sevdiğim yeter artık yollarında kalmasın yorgun gözlerim 15.06.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yorgun Düşürme Sana Açılan Kollarımı
sen benim sardunyamsın kokun tenime sinsin istiyorum dudakların bedenime çizsin resmini sen benim yüreğimsin diyorum kalbinde müebbete mahkum et beni seni öylesine özlüyorum ki çöllerin yağmuru özlediği gibi seni o kadar istiyorum ki alıp da vermediğim nefes gibi sana sevgimin derinliği okyanus gibi inan hiç kimse sökemez asla köklerini sen benim yüreğimdeki sızımsın günden güne artıyor heyecanım ömrüm boyunca hiç dinme sakın arada bir olsa da sevdiğini söyle bana sevinçten aklım çıkıversin havalara sakın soldurma yemyeşil umutlarımı yeter artık sevdiğim bitsin sensizliğim yorgun düşürme sana açılan kollarımı 16.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğim Bir Sevgi Pınarıdır
kadın denince ilk sen düşersin aklıma güzel nedir kimdir deseler seni haykırırım tüm dünyaya gece olup da uyuyunca tek sen girersin rüyalarıma senin sevdanla çıkıyorum semaya kalbim her atışında adını heceliyor herkes senin için o ecedir diyor hasretinle ömrünce yanıp kavrulsa da inan ki bu şair seni delicesine seviyor yüreğim bir sevgi pınarıdır haydi gel de daya başını bil ki yüreğimde yanan aşkının narıdır bir gün olur da ellerimi bırakırsan hazırlamış olacaksın mezar taşımı gönül bahçemi renklendiren tek çiçeksin sen seni bir tek ben koklayacağım ebediyen öylesine hoş duruyorsun ki dalında seni hiç soldurmayacağım ömrüm boyunca 31.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğim Gittiğinden Beri Yorgun
bu sabah Marmara sessiz ve durgun yüreğim gittiğinden beri yorgun gönül bahçemdeki goncalar boynunu bükmüş ve de solgun renk kalmamış köşedeki karanfillerde kurumak üzereler neredeyse sakın zambakları laleleri hiç sorma bana hepsi göz yaşı döküyorlar gittiğinden bu yana ya girişin solundaki sardunyalara ne demeli inan ki bir gün bile kokmadı sen gittin gideli işte böyle sevdiğim ben bu haldeyim ya sen nasılsın ne yapıyorsun oralarda? bir sabah erkenden uyanınca gidip de karşı kayalıklara bir baksana seni sevdiğimi söylemiştim rüzgarlara bizim buralardan esmekte olan senden yana sana aşkımı kazısınlar diye dağlara taşlara ovalara ikimizin adının baş harflerini yazmışlar dalgalar her vuruşlarında Bostancı sahillerindeki kayalıklara bahçelerdeki bütün çiçeklere senin adını verdim ben seni diye her gün birini kokladım birini sevdim bil ki sevdiğim senin kokun oldu benim nefesim 08.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğim Sevdanla Buluyor Ritmini
benim gönül bahçemdeki tek goncasın ömrünce yalnız bana açacaksın değil mi? sen yokluğunda yüreğimde gamsın söyle benden başkası sana el mi? sen öylesine harika bir çiçeksin ki her sabah farklı açar her gün değişik kokarsın sen o kadar renkli bir baharsın ki inan ki sen en sık koklanan yarsın sen ne de çekici bir kadınsın böyle beni adeta yapıştırdın kendine sen muhteşem bir kadınsın ki bir tek seni görüyorum baktığım her yerde çiçekler gözlerinden alıyor rengini müzik senin güzelliğinde arıyor ahengini yüreğim sevdanla buluyor ritmini dengini inan ki bu alemde benimkisidir aşkların en engini 15.02.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğim Tam Sana Denk
bu sabah rüzgar tatlı tatlı esiyor sahilde titretmiyor amma hafiften üşütüyor insanı sakın korkma sen sıcacıksın yüreğimde ellerim duruyor tam kalbimin üzerinde dalgalar sanki küsmüşler kayalıklara nedense bu sabah hiç öpüşmüyorlar sessizlik içinde bir kavgayı bekliyorlar aşkım ne fırtınalar gördü ne kasırgalar sevdama ne azgın dalgalar vurdular salladılar salladılar da asla yıkamadılar ne kadar da derinmiş sevgimin kökleri zaten bir tek yüreğim kaldı sökemedikleri sen olmasaydın orada o da gitmişti çoktan bedenim senin gelişinle canlandı inan şimdi senli nefes alıyorum senli bakıyorum dünyaya dalıp gidiyorum senli hülyaya *******i de rüyaya her şey seninle rengarenk ruhum seninle buldu ahenk çok güzeller beni sevdi amma yüreğim tam sana denk sevilecek öylesine çok şey buluyorum ki sende artık sen her şeyinle iliklerime kadar bendesin bende şu anda ellerim değmese de sana mutluyum sayende 21.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimde Dinmeyecek Sızımsın
gözlerin sevgiyi resmeder her bakışında ben de dalar giderim senli hayallere sevdamızı kulağıma her fısıldayışında mutluluktan ayaklarım kesilir yerden kalbimde yalnız sen kollarımda sen sevinçten uçar giderim göklere bir daha dönmemek üzere geriye sen kainatın en muhteşem kadınısın benim gönlümün solmayacak baharısın yüreğimde ömrümce dinmeyecek sızımsın sen mahşerde bile hiç bitmeyecek aşkımsın 23.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|