![]() |
|
|
#871 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sonbahardayız aşkım ve ben
Hüzünleri kederleri yaşıyoruz Bitecek sandığım,bitmeyen hüzün keder Bu son çırpınış belki,olması gereken Söylenecek tek kelime var söylemeye korktuğumuz Cesaretini topla hadi,dinliyorum seni İnan çok güçlüyüm,incitmem seni Çok şeye katlandı bu yürek Buna da katlanır inan ki Bir gün bir yerlerde seni çok seven Birini ararsan,ben burada olacağım, Belki ağarmış sacları,solmuş yüzüyle Alışırım sensizliği de Zor olacak benim için biliyorum Ben savaşlar kazandım hep Ama yenilmesini de biliyorum
|
|
|
|
#872 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Asker oldum ayrıldım ben sizlerden
Uzaklaştım gönül değil; gözlerden Özlemlerden, haberlerden, sizlerden Yazıp, bana postalayın olurmu? Sizi düşünürüm, nöbette, boşta... Uzanınca ranzaya gece koğuşta Babam geç kalırsam, beni bağışla Siz mektubu geç yazmayın olurmu ? Bitince askerlik, koşar gelirim İçimde hasret var, coşar gelirim Özlediniz sizde beni bilirim... Beni fazla düşünmeyin; olurmu ?
|
|
|
|
#873 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sistemler çöktü akşam şafağında,
Ne psikoloji var nede moral burada, Herşeyim alt-üst olmuş artık, Kafayı yemek üzereyim asker ocağında. Yanaşık düzen eğitimi aklımdan çıkmıyor, Şafak saymıyorum çünkü zaman geçmiyor, Tek başarım sürünme,hatam olmuyor, Ömrüm yat-kalk ile geçmiş asker ocağında. Dans ederiz,dansın adı komando dansı, Vermiş Allah'ım böyle bir şansı, Bir ayrılık var Allah'ın belası, Yoksa güzel herşey asker ocağında. 2000
|
|
|
|
#874 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kelepçeler tutamaz düşüncelerimi,
Gülleri özledim asker ocağında. Şimdi silah tutuyor,gül tutan ellerim, Mermi atıyor ister-istemez asker ocağında. Bir şafakta ayrıldım güzel hayallerimden, Aldılar mutluluğu apansız ellerimden, Ne demek istediğimi anlayın sözlerimden, Sözlerim özgür olmuyor asker ocağında.
|
|
|
|
#875 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
bu şiirim sana, üzülme annem,
burada ekmeği bölmek de varmış. oğlum nasıl diye, sakın düşünme, vatanın bağrını sevmek de varmış. burada, hep oğlun pişirir aşı, kolaysa ayıkla, pirinçten taşı, ne olur siliver, gözünden yaşı, yuvadan uzakta kalmak da varmış. botlarım delindi, üstleri kaldı, yüzbaşım, çavuştan ismimi aldı, daha yazacaktım, sirenler çaldı, burada, rahatsız olmak da varmış. sözde baharaydı, benim düğünüm, saymakla geçmiyor, sayılı günüm, asker ocağı'nda yazılmış ölüm, teskere beklerken, ölmekte varmış... şehadet şerbeti içmek de varmış...
|
|
|
|
#876 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Uyurken seyrettiğim , o yatak boş şimdi...
Uzaklardan kokun gelmez oldu ,asker oğul... Gözpınarım dolu dolu, baba yüreğim incindi, Kirpiklerin arasından sel akar asker oğul... * Evladın ayrısı mı olur, birine kıyamam, Seni görmezsem bu dünyaya doyamam, İçime akar gözyaşım, huzur bulamam, Kavurdu ciğerimi, hasretin asker oğul. * Aklıma düşersin, burnum sızlar, gizlice ağlarım, Islak yastık bak, bir alem benim sabahlarım, Minik eller boynuma sarılır, *******i sayıklarım, Gel artık yandım , sil gözyaşımı asker oğul .. * Asker babası olmak onur,dinmez yürekteki kor, Gel de dil bilmez kuşlara , gurbetten haber sor, Kutsala hile katan var, hayat her zaman zor, Vatana hizmet , şahsa kulluk değil asker oğul... * Doğruyu söyle, hakka saygılı dürüst ol, Yaradana şükür et, ona varır bütün yol , Hakkım helaldir, olsun bereketin bol, Ardımızdan kem söz söyletme, asker oğul... * İnsanlar fırıldak gibi çabuk değişiyor, Alın tersiz, bol nimet, sefahat istiyor, insanlık ayak altında, üç kuruşa adam kesiyor, Sen hakka sarıl, kanaatkar ol asker oğul.... * Bu canlar sana emanet, olur ya gelir bulamazsın, Tombik yanağını öptü say, kara gözün ağlamasın, Doğunca ben baba oldum , ilk göz ağrımsın, Sen gelmezsen, ben ne yapardım asker oğul...
|
|
|
|
#877 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Belki aç yatacaksın
Belki susuz Belki de uykusuz kalacaksın Yatak yaptığın kara toprak Yastık sandığın soğuk taş Yaslandığın mor dağlar Vatan dır unutma Sahip çık, canın gibi Sen vatan bekçisi Sen Mehmetçik sin oğul.. Nöbetini tuttuğun bu vatana Üstünde doğup ta büyüdüğün O toprağın altında yatana Kefensiz gömülmüş şehitlerimize Sahip çık, namusun gibi Sen vatan bekçisi Sen Mehmetçik sin oğul.. “Su uyur düşman uyumaz” derler Bu vatanda gözü olanın gözüne Dost görünen hainlerin yüzüne Niyetini gizleyen riyakârların Dik bayrağı bağrına Ulubatlı Hasan ol Sahip çık, Serdar gibi Sen vatan bekçisi Sen Mehmetçik sin oğul.. Sakın ola sakın ha eğme başını Verme iki ayaklı yılanlara aşını Teslim etme sancağını Diren dayan Mavzer eyle göğsünü Kerbela da Hüseyin, Toprağında Arslan ol Sahip çık, dinin gibi Sen vatan bekçisi Sen Jandarma Komandosun oğul… Kolay kurtarılmadı bu vatan Ateşlere yandılar Kurşunlara dizildiler Bir karışını vermediler ele Utandırma ecdadımıza Utandırma Atamıza bizi Hak için Muhammet Mustafa Her cephede bir Atatürk ol Sahip çık canan gibi unutma Sen vatan bekçisi Sen Mehmetçik Sen benim oğlumsun oğul Unutma.
|
|
|
|
#878 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Allah'a dua et,düşman tırpanı
Devlet ağacını yolmasın, anne Altında dökülsün oğlunun kanı Bayrağın gül rengi solmasın,anne Köyden biri geldi taburumuza, Meğer söz kesmişler benim yarime, Gece niyet edip baktım yıldızlara: Artık söyle bu iş olmasın , anne Düşünme boş gelse de posta kartlar Siperden akın var dışarı: Kadere razı ol,uzun yollar var Bekleyen gözlerin dolmasın dolmasın,anne
|
|
|
|
#879 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Askerim yerim yurdum yok
Askerim evim ocağım yok Askerim yanımda anam babam yok Askerim yanımda sevdiğim yok Askerim memleketin bir ucunda halimi hatrımı soran yok Askerim dağlarda sesimi duyan kimse yok Askerim kır bozkırlarda koşan atlar yok Dağların efendisi askerim ama Dağlar dağ olmadıktan sonra asker askeri neylesin Çaylar buz gibi akmadıktan sonra asker çayı neylesin Denize giremeyen asker denizi neylesin Asker sıkılmış askerlikten evini özlemiş Komutanı dövemeyen asker adrenalini özlemiş (komutan)Askerlikte kim adrenalin yaşamış da sizler yaşasın Çakallar...
|
|
|
|
#880 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözlerin sevgi ile bakmasını,
Yüzün tebessüm etmesini, Vücudun ürpermesini, Ağzın sevgi kelimesini. Bilemiyorsa; YAZIKLAR OLSUN
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 28 (0 üye ve 28 misafir) | |
|
|