![]() |
|
|
#881 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4258
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
aşk şiirdir okunur...
Aşk şiirdir okunur, Yüreklere dokunur, Kalbin içine konur, Aşk sevgi çiçeğidir. Sevgi aşkın dilidir, Sevenin yüreğidir, Aşk sevgiye köledir, Aşk sevgi ölçeğidir. Seven noktayı koymaz, Virgüllede ayırmaz, Paragrafı taşırmaz, Aşk yüreğin gülüdür |
|
|
|
|
|
#882 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
soruyorum...
Soruyorum sana Şiir sen nesin Duyguların en güzeli Sende yaşar sende okunur Aşk fırtınaları sende kopar Mavi sevda denizlerinde Yıldızlar altında Yıkanır aykızlar Karanlık *******inde Işık perileri Akar yüreklere Gezegenlerinde toy düğün yapılır Yıllanmış aşk şarapları içilir Zümrüt yeşili ormanların Hoş seda şarkılar söyler Zemheri ayında güller Envaitürlü çiçekler Açar gönül bahçende Okşanmaya doyulmayan Öpülen koklanan mis kokulu saçlar Şevhet arzu eros |
|
|
|
|
|
#883 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
hangi aşık sözünden dönmemiş ki...
Astım hayallerimi bir bir Dar ağaçlarına Küstüm ismini sayıklayan Dudaklarıma Kapattım kulaklarımda Yankılanan sesini Yasakladım sana olan tüm özlemlerimi Sakladım kendimden Ardında bıraktığın resimlerini Kanımla söndürdüm Yüreğimde yanan sevda ateşini Sildim hafızamdaki resmini Susturdum dilimdeki ismini Bir öfkeydi Senden bana ata kalan Belki de bu söylediklerimin Hepsi yalan koşup boynuna sarılmamak için Kendimi nasıl tutabilirdim ki Karşıma çıktığın o an |
|
|
|
|
|
#884 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
yaşatan ölüm...
Sana ninni gelir benim ağlamam Tok, acın hâlinden anlamaz gülüm Güle toprak,su ver; eksiği tamam Bülbülün dilinden anlamaz gülüm. Seven bilir sevenlerin hâlini Sevenin kor ateş yakmaz elini Aşksızlar göremez aşk eserini Sığdaki, derinden anlamaz gülüm. Aşk ki... bir çiçektir, gönülde açar Gönlü sarhoş eden kokular saçar Sevgiyi kovalar, nefretten kaçar Ezadan,zulümden anlamaz gülüm. Sevenin gönlünde kış, bahar olur Sevmeyene sevda ayıp,ar olur Sevmeyenin sevgi u |
|
|
|
|
|
#885 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
inci kelimeler...
Bu bir inci tanesi, Bulanık akmıyor şiirin suyu.. Sığ mı, hayır, duru ve temiz. Hatta yüzmesini bilmeyen bir insanın Sularına girmeğe Cesaret edemeyeceği kadar derin! Dibinden görünüyor inci Bin bir ışıkla parlıyor dipteki kelimeler. Uzanıyor gönül kayalarına, Çarpıp geri dönüyor dalga dalga Dağıtıyor sevgilerini Berrak,arınmış sularına. Bir mücevherin en parlak taşı sevgi. Yaşanmışlığın tek ispatı gerçekleşiyor. Şiir olup ortaya dökülüyor. Bu ziynet misali, süs |
|
|
|
|
|
#886 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
zamanı var...
El ele tutuşup, boğazda gezmeyi Bu yurdu, herkese sevdirmeyi Yorgun halimlye bile, gönül vermeyi İstiyorum ama; zamanı var Seninle mehtapta gezmeyi Kolarımın arasında seni görmek Acı tatlı hep, konuşup gülmek İstiyorum ama; zamanı var Hep birlikte, anlaşmayı Sevgiyi seninle, paylaşmayı Tüm benliğimle, kavuşmayı İstiyorum ama; zamını var Bu dünyada, sevgi içinde yaşamayı Aşk ile dolup, sel gibi taşmayı Gönlümce sevip, saçlarını okşamayı İstiyorum ama; zamanı va |
|
|
|
|
|
#887 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ağlama sen...
Kardeşim ağlama sen ağlama sen Bir gün olur bu hasretlik biter Bu ayrilik bu gurbetlik canıma yeter Kardeşim ağlama sen ağlama sen Seni kaybettikten yıllar sonra Hala gülmezki bir care yüzüm Acılı geçip giden yıllarıma Kardeşim ağlama sen ağlama sen Hüzünüme hüzün çileler ekler Geceyi gündüz diye yolunu bekler Sanki bir çarparmışcasına yürekler Kardeşim ağlama sen ağlama sen Bir gün sende güleceksin Sevda sevgi aşk göreceksin Aşk aşk diye öleceksin Kardeşim ağ |
|
|
|
|
|
#888 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
aşıkların kıymeti...
Aşıkların kıymeti, Ölmeyince bilinmez. Onun sevdasından pay, Almayınca bilinmez. Aşıklık acının eşi, Dökmek gözlerinden yaşı, Olur isen sen sırdaşı, Olmayınca bilinmez. Aşıklar senin dilin, Derdindir bölüm bölüm, Onlarca çiçektir ölüm, Solmayınca bilinmez. Aşık sevgiyi yaşar, Aşk ile dolup taşar, Boş olan ona koşar, Dolmayınca bilinmez. Hakka aşık olanın, Boyutu yok sevdanın, Allah'a(cc) adım adım, Gelmeyince bilinmez. Dilara Kuşçu'nun, Sevda o |
|
|
|
|
|
#889 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
aşk çarptı beni...
Aşk kelimesinin anlamını bilmezidim, Aşka inanana için için güleridim, Aşkı ben boş, gereksiz bir duygu sanıridim, Aşk çarptı beni yerden yere vurdu savurdu. İnsan ne olduğunu dahi hiç anlamıyor, Aç kalıyor, susuz kalıyor hiç bilemiyor, Sarhoştan farkı yok kendine hiç gelemiyor, Aşk çarptı beni hemen de hesabını sordu. Aşığım ben aşık, içim alev alev yanıyor, Aşk sarhoşuyum başım fena halde dönüyor, Hançer yemişten beterim, yüreğim kanıyor, Aşk çarptı beni tuttu ta ca |
|
|
|
|
|
#890 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
aşkı anlatmak...
Aşkı anlatmak Bütün mesele bu Önce tatmak Fakat sıkıntı Aşk mı değil mi anlamak Çünkü tarifi yok hiçbir yerde ve yürekte Herkesin öyküsü başka Anlattığı başka o yüzden En büyük belirti O olmazsa yaşam yok demek aniden Onsuz yaşamaya hayret etmek Nasıl aşık olduğuna şaşırmak Ve Acaba bu aşk başka bir şey mi demek Ve yeniden açılmak limanlarına bilinmez kıyıların Arkanda şiirler bırakarak Köprüler yakarak Ağlayarak çoğunlukla Aşk aslında Aşık olmaktır |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
|
|