![]() |
![]() |
#81 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008
Teşekkür Etme: 1 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 46488
İtibar Gücü: 1411
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni seviyorum diye
Gelişine kadar rötar yapmış hayatımı Seninle yaşamaya hazırlanırken Sana uzanan yollarımı kapaman niye? Biliyorum haykırışlarım boşuna Şahin pençesinde asılı serçe gibi Nafile tüm çırpınışlarım Boşuna sesleniyorum duymayacağını bile, bile Seni beklemem nafile Gözlerinde zifir siyah bir perde Alkış tutuyorsun alabildiğine Şamdandaki mum gibi eriyip bitişime Sen kulaklarını değil Yüreğini tıkamışsın sana seslenişime Oysa ben Tüm yokluğuna inat varlığını yaşatırken içimde Gül pembesi çizgilerle resmini işliyorum Karanfil moru *******e Şiirleri seninle yüklüyorum kanatırcasına Dizeleri ağlatıyorum. Seni işliyorum hecelere Tüm yaşayamadıklarıma inat Seni yaşamak istememdi ütopyalarım Tek sana adanmışlığımdı ölümüne Tek senin doldurduğundu rüyalarım Şimdi Bir tutam gücüm kaldı en sona sakladığım Bilmiyorum Ansızın çıkıp gelecekmisin aniden Bir avuç toprak olmadan sonunda Sen diye kucakladığım. Bir gün Anlayabilme ihtimalin var ya sevdiğimi Düşüp gelme umudun var ya yüreğinin peşine Yüreğin bende emanet biliyorsun Ve ben Yüreğin yüreğimde Yüreğin ellerimde Çok yakında Çekip gideceğim yok oluşun koynuna Beni düşürdün ya bu hale Günahı boynuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uykuların kaçar *******i
Bir türlü sabah olmayı bilmez Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar, ne yastık Girmez pencerelerden beklediğin aydınlık Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın Onun unutamadığın hayali Sigaradan derin bir nefes çekmişcesine dolar içine Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın aslında her şeyin boş olduğunu Şerefin, faziletin, iyiliğin, güzelliğin Gün gelir de sesini bir kerecik duymak için Vurursun başını soğuk taş duvarlara Büyür gitgide incinmişliğin, kırılmışlığın Duyarsın Ta derinden acısını çaresiz kalmışlığın Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın ne işe yaradığını ellerinin Niçin yaratıldığını Bu iğrenç dünyaya neden geldiğini Uzun uzun seyredersin de aynalarda güzelliğini Boşuna geçip giden yıllarına yanarsın Dolar gözlerin için burkulur Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın tadını sevilen dudakların Sevilen gözlerin erişilmezliğini O hiç beklenmeyen saat geldi mi Düşer saçların önüne ama bembeyaz Uzanır gökyüzüne ellerin Ama çaresiz Ama yorgun Ama bitkin Bir zaman geçmiş günlerin uykusuna dalarsın Sonra dizilir birbiri ardınca gerçekler acı Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın hayal kurmayı Beklemeyi Ümit etmeyi Bir kirli gömlek gibi çıkarıp atasın gelir Bütün vücudunu saran o korkunç geceyi Lanet edersin yaşadığına Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın O zaman bir çiçek büyür kabrimde kendiliğinden Seni sevdiğimi işte o gün anlarsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine dopdolu gözLerim
sanki biLinmezin içindeyim ve: sen yine, yine, yine yoksun... boğazım düğümLeniyor nefes alamıyor beynim ikilemde kalbim çelişkide sus diyorum sus yüreğim sus, kalbim sus, aklım sus, beynim sus .. susmuyor; durmuyor; sürüklüyor geçmişlerin en koyusuna doğru tekrar, tekrar, tekrar sürüklüyor dayanamıyorum! bu acıyı kaldıramıyorum artık durduramıyorum gözyaşlarımı, susturamıyorum kalbimi bir çelişki, bir çelişki daha yeter .. daha ne kadar yaşarsın bu yürekte, daha ne kadar acı verirsin, daha ne kadar yüklenirsin üstüme, daha ne kadar ağlarım ¿ sonu geldi artık.. YÜREĞİMİ SUSTURUYORUM..!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yazmamı bekliyorsun hep;
senin "ne" kadar önemli olduğunu. Beyazı ters çevirebilsen, istemezdin belki. Bağırmamı istiyorsun hep; "sensiz yapamam" diye.. Sağır kalsan, istemezdin belki. Saymamı istiyorsun sensiz saatleri; "anlamsızlığımın en çekilmez hali" diye. Zamanını yitirsen, istemezdin belki. Anlatmamı istiyorsun hep; İçinde seni andıran renklerin tamamını. Bütün renkleri tüketseydin, istemezdin belki. Bunların hiçbirinin olmadığını düşünüyorsun belki. Bil ki; Dilim söyleseydi, Elim yazardı belki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitmeyen Yalnızlık
yine herzamankinden farksız birgün, dışarıda güneş we hareket içerde bir genç we yorgunluk bir de YALNIZLIK. we televizyonda reklamlar yukarı katta tıkırtılar aşağı katta sessizlik uzaklarda ölüm,yakınlarda yine ölüm bir yerlerde unutulanlar,bir yerlerde ise unutanlar bilinmeyenlerde bir genç we bir genç daha... uçurumun kenarında düşmek için hazırlananlar uçurumun sonunda ölüm çığlığı! arkada sonsuz gözyaşları, uzun bir sessizlik, anılarıyla başbaşa bir genç |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kendimi sevmedim, sen varsın diye,
Anlamak imkansız, kaprisin niye? Layık değilmişsin, sen bu sevgiye, Kapattım kalbimi, aşka kanmasın... Onurum yıkılmaz, bir duvar gibi, Maziyi unutmam, yürekmiş gibi, Her zaman boş çıkan dilekmiş gibi, Kapattım kalbimi, aşka kanmasın... En sonunda ben de vazgeçtim senden, Yetti kaprislerin, bıktım sevginden, Gelmesin göstermem, kaçar gölgenden, Kapattım kalbimi, aşka kanmasın... Seninse bu dünya, al başına çal, Dua istemedin, beddualar al, İşte gidiyorum, sen de yalnız kal, Kapattım kalbimi, aşka kanmasın. Bir vefasız için, boşa yanmasın |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() " Unutma ki "
Tüm insanlar, yanlizliga yeniktirler. Solmus resimlerde ararlar mutlulugu Ve........ gönüllerde yasatirlar, SEVDA SARHOSLUĞUNU.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölmek istersin birden,
Göremez gözlerin gerçeği. O an en tatlı ölümdür. En tatlı olmak kaçmaktır yani.. Sevmek bile vazgeçiremez seni, Ölmek istersin. Sonsuza dek kurtulmak. Ama olmaz. Ölümü düşünmek kolay olsa da, Ölmek zor gelir. Seni sevmenin kolay, Dönmenin zor, Seni sevmenin kolay, Ayrı düşmenin zor olduğu gibi. Özlüyorum seni,günlerce,haftalarca Çıkmıyorsun hiç aklımdan aylarca. Dokunmak istiyorum, Sonsuza dek seninle olmak. Ama olmuyor.. Galiba hep zor olanı istiyorum sevgilim. Ama inan bana hep seni sevdim. Ve hep seveceğim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiir yazmak harcım değil asla,
Bakmayın elime kalemi aldığıma, Dostlarla bir şeyler, Derinden kopup gelen, Güzel şeyler paylaşmaktır arzum. Hissederim, Dökemem o güzellikte kağıda, Dedim ya harcım değil şiir yazmak. Ama neylersin ki aşığım mısralara. Adam gibi bi şeyler yazamasam da, Yaşarım hep o umutla: Günün birinde gerçek bir şiir yazabilme umuduyla... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|