![]() |
|
|
#81 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Manolya'm
Ben bildiğin gibiyim Manolya'm Ya sen nasılsın? Değiştin mi yoksa yine aynı mısın? Söyle utanma, utanma be Manolya! Yüreğinde güller açıyor mu hala Gönül bahçen sevgi kokuyor mu? Gülebiliyor musun bana güldüğün kadar Bu ağlanılası yaşama da... Zaman zaman, dalıp dalıp gidişlerin oluyor mu Mazi, gözlerinde canlanıyor mu birdenbire? Solmaksızın yeşerdiğin günlerde ki gibi Bakışların ışıl ışıl parıldıyor mu Manolya? ... Hatırlarsın...Ortaköy'de buluşmuştuk ilk kez İki kalbin karşılıklı atışıydı küt küt. Tanıdıkça içimizde ki o eşsiz güzellikleri Farkına varmıştık kenetleneceğimizin... Ne de çabuk tutulmuştuk aşkın cazibesine Nasıl da tutuşmuştuk sevda ateşinde Mutluluğun tadına varışlarımızın Haddi hesabı yoktu değil mi Manolya? ... Kolkola yürürken, yollar bitmesin isterdim Ömrümüzü birleştirmekti hedefimiz. Yıldızlar uykuya daldığında bile Biz, usulca güneşi beklerdik... Şimdi...Arıyorum çıldırasıya bizi Şiirlerimle baştan aşağıya süslediğim seni. Bulamadıkça ağlıyorum Ağlıyorum be Manolya'm... Düşün Manolya'm düşün... Herşey değişti benden başka Bir ben değişmedim sana susadıkça Ya sen...Sen Manolya! Değiştinmi...Değişmedin mi? Yenildin mi zamana yenilmedin mi? Yeni biri girdi mi hayatına Girmediyse hiç! Bana susadın mı Manolya! Böyle susma...Susma be Manolya'm! ... ^^Ayyüzlüm'e^^ Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#82 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Martı Çığlığı
Bir martı çığlığıdır ağzımdan çıkan adın, İçimin denizleri bütün yakamoz dolar. Ayrılık saatleri değil bu yaşadığım, Bilinmeyen bir yerde, bilinmeyen bir zaman... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#83 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mevlana Gibi
Gelene git demek olmaz ki Gülene ağla denilmez ki O seni seviyorsa Ona kucak açmamak Sarılmamak yakışmaz ki... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#84 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mutlu Yüzüm
Kırdığım aynalarda kalan o mutlu yüzüm Gittiğin günden beri bir an olsun gülmedi. Hasreti ezberledim, yollarda kaldı gözüm Ayrılık saatleri geçmek nedir bilmedi. Yaktığım resimlerde küllenen mutlu yüzüm Pespembe anılarda karalara bulandı. Vefasız kaderime sustuğum en son sözüm Sunduğun tüm sevdalar koynumda ki yılandı. Kördüğüm mısralarda ağlayan mutlu yüzüm Kanayan yüreğimin tükenmişlik yoluydu. Ölüme seslenişim, var mı başka çözüm Yarime hesap sorun, o da Allah kuluydu... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#85 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mutsuzluğumun Güzel Mimarı
Mutsuzluğumun güzel mimarı Yıktığın bu kale gibi adam Onarılmayı bekleyen bir aşık artık... Gel! Gel de! ... Baştan aşağıya yenile beni. O sevgi dolu günlerde ki gibi Işıldayan gözlerinle bak gözlerime. Kalbimin kapısını aç, gir! İstediğin şekilde düzenle içimi. Sana teslim ettiğim sefil yüreğimi Kokusuna bayıldığın çiçeklerle donat. Yokluğundan eskimiş gönül duvarlarımı Yaşam kadar rengarenk boyat... Ellerinin yumuşaklığında kalsın yanaklarım Dudaklarının vazgeçilmez şevkatinde. Saçlarına esen rüzgarlar alsın götürsün Yalnızlığın hüzzam makamı kederini. Ve hiç te olmasın kaderde ayrılık Olmasın sensizlik Uyanınca biten rüyalardan olsun Omzuma yüklediğin deli hasretlik... Mutsuzluğumun güzel mimarı Yıktığın bu kale gibi adam Onarılmayı bekleyen bir aşık artık... Kimseye söyleyemediğim acılar besledim Pişmanlık kafesim doldu taştı. Tutsaklığında kaldım hep *******in Ezilmişliğin lanetine yenildim. Kelepçe taktığın canımın çilesini Yalan gülüşlerle süsledim. Yitirdiğim tadı buruk zamana inat Kahkahalar bile besteledim... Çocukluğuma döndüm, düşündükçe... Anneme bağlılığımı, babamın dizinde oturuşumu Evimizin önünden uzaklaşmayan uslu yanımı... Anladım ki...Aynısındayım yine... Yine sadakatim kendimden öte... Böyle işte kara sevdam Böyle işte tutkum Böyle işte böyle! Varlığına mahkum dimdik duruşum... Mutsuzluğumun güzel mimarı Yıktığın bu kale gibi adam Onarılmayı bekleyen bir aşık artık... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#86 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Olmayanın Bekleyişi
Gece çöker, Yakamoz çıkar, İçim aydınlanır... Ayışığına benzer yüzün, Gözümün önüne gelir... Etrafı yıldızlar kaplar, Bir soğuk başlar. Üşümem, üşümem, üşümem... Aşkın ısıtır... Aynı rıhtımda bekliyorum, Kayıklara sor beni... Oltalarda ben takılıyım, Balıklara sor beni... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#87 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Olmayanın Olmayan Düşü
Bir güneş doğsa; Tüm karanlıklar aydınlansa Bir ay belirse gökte; İçimin denizleri yakamoz dolsa Bir yağmur yağsa; Sele dönse,acıları silse süpürse Bir rüzgar esse; Bu can ilk kez üşümese Bir kar yağsa; Bedenimi kaplamasa Anlasam ki Ben de varım bu dünyada Anlasam ki Hiç gitmedim, aranızdayım Bir düşte böyle bitse Offf off ne olur sanki Bir düşte böyle bitse... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#88 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ona Şiir Yazmak
Yanar tutuşur tüm bedenin, Ona şiir yazarım dersin. Mısraların ölüm nedenin, Yokolmak tek kararım dersin. Açar kalbinde kan gülleri, Hani benim mezarım dersin. Düşündükçe yalan günleri, Sevmekmiş hep zararım dersin. Gider bulursun bir tenha yer, Tırnağınla kazarım dersin. Adın aşka esir cengaver, Toprağa son yararım dersin... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#89 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Platonik
Sahiplenebilmek isterdim bir ömür seni Tutabilmek ellerinden Beni sevdiğini görebilmek gözlerinden Ve dokunabilmek isterdim hiç çekinmeden. Sarılabilmek senliliğe Doyasıya yaşamak sevgin ile Ve aşkımızı yazabilmek isterdim göklere İsterdim isterdim de Korkardım da sen istemezsin diye... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#90 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Renkli Hayaller
Ah anlamı kaldı mı Seni seviyorum deyişimin Hiç aklımdan çıkmıyor Ayrılmayacağız yeminimiz. Şimdi sonun başlangıcı Kaybolup kendimi bulacağım Bitti bu aşk farkındayım Ama yine de unutmayacağım! Cennette ikimiz için Bir köşe ayırdım Eski günlerde ki gibi Denize karşı oturur Renkli hayaller kurarız... ^^Ordevindeki son 40 günüm.askerliği bitirdim sayılır.Ama aşkım bitmedi...Bu şiir aslında dün elime gitarı alıp yaptığım bir şarkım.Asker arkadaşlar beğendi umarım sizlerde beğenirsiniz dostlarım...Ayyüzlüm bu şarkı dinleyemeyecek olsan da sanaydı...^^ Mehmet Caner Sümengen
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|