![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57923
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Eski bir hikayenin başlanğıcı ile (12)
Adam kor gibi sıcak Adam sular gibi serin Adam deryalarda ince bir zar gibi Adam şimdi cezalı onun için Adam onun için severek kabullendi Ama adama yinede düşünceli Adamın görevi ağır ve suskun Adam günü beklemekte Adam ince tülün arkasından alındı Adama dendi ki Ey kutsal ışık Sen bundan sonra ak saçlı olarak Onunla olacaksın zamanı geldiğinde Artık onunda sana zahmetler vermemesi için Onun içine sevgi yıldızları serpiştirildi Parıldadıkça seni sevecek Senden kopamayacaktır. Adam dedi ki O beni gerçekten sevendi hem de çok Siz yüksekler ayırdınız özel görev için Şimdide beni çok sevmekte hem de çok Dediler ki adama Sen bizim bildiklerimizi bilemezsin Adamda o zaman sizin bildiğinizi Benim bilmediklerimi bana öğretip gösterin Hepsi bir anda ayağa kalktılar Adam bir geri çekildi ürkerek Adama dokundular sırayla dört yüz kez Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Eski bir hikayenin başlanğıcı ile (13)
Adam dört yüz kez sarsıldı sarsıldı Ve adam dizlerinin üstüne düştü Işık haliyle ve adam sustu Ve adama dizlerinin üstündeyken Nişan verildi alnına adam başladı ağlamaya Gözlerinden yerlere düşen gözyaşlarını Topladılar avuçlarında adama içirdiler Adam kendine geldi ve adam sustu Adam sonra çocuklarını sordu yüksektekilerine Adama çocukları gösterildi Adam özlemle sarıldı saçlarını kokladı Aynen annelerinin saçları gibi kokuyor dedi Kendi kendine, sordu çocukları annemiz nasıl diye Adamda mutlu ve huzurlu dedi Çocuklarda gördüğünde selam söyle dediler Ve seçtiğin kardeşlerimizi bizim için öp dediler. Adam ve çocuklarını kristaller odasına aldılar Adama anlatmasını istediler çocuklarına Gelecekte olacak olacakları Beraber ağladılar ve beraber güldüler olacaklara Ve adam tüm her şeyi tüm çıplaklığı ile Anlattı ve gösterdi çocuklarına Ve adamı çıkardılar kristaller odasından Adamı önlerine çağırdılar Her biri adamın kalbine üstüne dokundular Ve adama bundan sonra teksin her şeyde Her durumda ve sen yenilmez tek güçsün dediler Ve sen yüz kez kutsanmış bir ışıksın dediler adama Ve sen onun kalbiyle o da senin kalbinle eşitlendi Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eski bir hikayenin başlanğıcı ile (14)
Ve adama sen onun kalbini koruyacaksın ebediyen Çünkü onun kalbindeki artık sana emanet ve senin Ve çocuklarının ve Senin seçtiğin çocuklarınındır Ve adam geldiği yere tekrar fırlatıldı Ve adam kendine geldiğinde kendini güçlü Mutlu hissetti Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eski bir hikayenin başlanğıcı ile (2)
adam uzun uzun düşünüyor yüzyıllardır düşündüğü gibi gözlerine dolan gözyaşını belli etmeden kalbine akıtıyor damla damla. Adam gözlerine bakıyor prensesinin Anlıyor yalan olduğunu söylediklerinin Her şeyi ile çünkü adam biliyor Onu her şeyden üstün onun onu sevdiği için Özel olduğunu ve adam onur duyuyor Geçmişin ve şimdiki zamanın bağını. Dön diyor dön sevdiklerine adama prensesi Adam hayretlerde ve huzursuz. Adam yine gözlerinden kalbine damlatıyor gözyaşlarını Gözlerin bakarak prensesinin. Adam anlıyor ve biliyor doğruları Çünkü onun elleri.dudakları gerçeği söylüyor adama. Adam bir gün sarıldı ona tün gerçekliği ile Prensesi dedi ki ona sarhoş oldum kafamın içi bomboş Bir çoçuk gibi huzurlu,mutluyum. Adam derin bir nefes daha aldı Ve ona nefesini verdi Her şeyin onu koruması için. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eski bir hikayenin başlanğıcı ile (3)
Adam huzurlu ve mutlu Onurlu bir aşk yaşadığı için Adam biliyor doğruları,olacakları Adam mutlu Çünkü yüreğine doldurdu sevgisini,onurunu Adam diyor ben senin gölgenim Sen bensin ben senim Senin her yanında varım. Adam biliyor prensesinin bulunduğu yerde Mutlu olduğunu Adam yalnız olmasına rağmen Adam yalnızlığı yaşamıyor Çünkü yüreği onunla dolu Çünkü adam bağ tamamlandı dedi. Prensesi adama dedi ki Seninim çünkü sen yok ettin olanları Beni yeniden yarattın sen sonsun Sende sonrası kabuğuma çekilmek olur. Çıkmamacasına bir daha oradan. Ve adamın ona verdiği yüzüğü Göstererek bir daha çıkmayacak ebediyen. Mutlu ol Adam çok mutlu ve daha genç Adam onu anlıyor. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eski bir hikayenin başlanğıcı ile (4)
Adam uzun uzun düşündü Yüzyıllardır düşündüğü gibi Adam elini havaya kaldırdı Başlangıç için vazgeçirdiler Ağlayarak yapma dediler Çocukları minik çocukları düşün Anne karnındaki parmağı ağzındaki Çocuğu düşün dediler göz yaşlarını Tutamadı ağladı adam gözlerinden yerlere Düşecek olan gözyaşlarını Ellerine doldurup içti Ve diyordu prensesi Yine seni öpmeyeceğim Araya mesafe koyacağım Ama seni seveceğim her zaman Sevgim eksilmeyecek. Adam bu sevinç dolu oldu Ve daha genç oldu. Adam anlıyor onu tüm gerçekliği ile Sözlerinin içindeki kıskançlığı. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eski bir hikayenin başlanğıcı ile (5)
Sordu prensesi adama Döndün mü ona Adam döndüm diyor döndüm İçi acıyarak Anlat diyor ne oldu Adam hiç diyor hiç Sonra adam içinden sen istemeseydin dönülmezdi. Ama istedin dönüldü Ama mutlu bir cennete değil Cehennemin en kızgın ort****** Ama bir yanım yanmayacak Adam onu da biliyor Adamın bilmediği bir şey yok ki Seveni de sevmeyeni de Adam yüzyıllardır yenile yenile Yenilmezliği yenilmez olduğunu da bilir. Ama bir yerlerin ondan istediği için Ona kendini bıraktı çünkü bağ vardı Güçlümü güçlü hep onun için onda. Adam düşünceli alnında yanan ateşi ile Adam biliyor onu istediğini onunda onu Ama adama dön denildi adam döndü Adam için prensesinin emrine karşı gelmek olmazdı Çünkü prensesi önemliydi O kadar önemliydi ki Adama söylense git kendini güneşe bırak Gider bırakırdı yanan ışığı ile. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eski bir hikayenin başlanğıcı ile (6)
Adam dedi prensesim sana söyledim Sevgimin kapıları açık sonsuza kadar Bir adımla girerdin ama çekildin geri Çünkü korktun çevrendekilerin söyleyecekleri Sözler için sevginin harcına çamur kattın Bencilliğinle belki de haklıydın Ama benim sevgi harcıma hiçbir şey katamazsın Çünkü benim sevgin evrenlerin en temiz sevgisidir Onda bir leke bulamazsın çünkü sende orda şahittin Yine dedi ad****** ben özgürüm özgür kalmalıyım Adam düşündü yine inatçılığı üstünde güldü içinden Adam onu anlıyor biliyor yaptıklarından yorgun olduğunu Adam gözlerini yukarıya kaldırdı güneşe baktı Halbuki bulutlar katman katmandı O güneşi gördü ama insanlar göremiyordu Güneş insanlara bakmıyordu Çünkü adam aydınlığın ışığın kendisiydi Ama kimse bilmiyordu. Adam sustu o an Onun için sessizlik hakimdi o an Adam sessizliğin içine elini soktu Çekmek istemedi elini Sessizlik sıkı sıkıya elini tutmuş öpüyordu Adam sessizliğin halini anlıyordu. İşte o an sessizliğin şimşeği çaktı Tüm gerçekliği,çıplaklığı ile Adam anladı sorulacak soruyu Sordu prensesi ad****** Yalın ve tek cevap istedi BENİMİ,ONUMU? Adam sen dedi ona sen Sanki prensesinin evrenleri sarsıldı Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eski bir hikayenin başlanğıcı ile (7)
Her günkü günlerden biriydi Yüz yüze bakarken birbirlerine Ad****** birden seni seviyorum dedi Adam bu söz üzerine prensesin Arkasında duran ad****** bakarak güldü Adam adamıyla gülüştüler Sordu prensesi sen kime bakıp gülüyorsun dedi Adam hiç dedi içimden geldi dedi Adam o kadar mutlu oldu ki,şaşkındı Kalkıp yürüdüler sonra prensesi ve adam Başka bir yerde oturdular Birbirlerine omuz omuza durdular Adam yüzyıllardır koklayamadığı saçlarını kokladı Prensesinin Mutluluk kıvılcımları saçıyordu ışığı O kadar mutluydu ki kendinden olan bin parça titredi Ve kim ne istediyse dağıtıldı o an her şey Adam daha genç oldu ve huzurlu Adam ellerinden tuttu prensesinin ve yine yürüdüler Dönerken prensesi adama bir kız çocuğu istiyorum dedi Belki bu senden olabilir dedi adam şaşkın adam mutlu Ve adam sevinçten bağırdı adamlarına duydunuz mu diye Adam biliyor olacakları adam mutlu Adam her şeyi biliyor Adamın üzüldüğü çok şey var Adam istese hemen olacak Adam öyle olmasını istemiyor Prensesi kendi içindeki aşkla çarpışıyordu Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eski bir hikayenin başlanğıcı ile (8)
Prensesi ad****** önceden dediğini yine tekrarladı Sen orda ol ben burada mutluluğu böyle paylaşalım Adam gözlerine baktı prensesinin bir an ışığını gördü Adama yine sordu prensesi Geçmişle nasıl ilgisinin olduğunu? Adam anlattı tüm olup biteni Düşünmeye başladı prensesi Adam prensesine sen kimi sevdiysen Ben onun içindeydim sevgisiyle Sana kötülük yapanlar senden çektirildi Prensesi şaşkın ve ürkekleşti Korkma dedi korkma Seni gerçekten kutsal olan seviyor Sende kutsalsın çünkü Adam yine prensesinin gözlerine baktı Nasılsın dedi? Prensesi bir boşlukta gibiyim dedi Adam prensesinin elini tuttu tekrar Titreyen yüreğine sakinlik vermek için Adam halen düşünüyordu Ayrı ayrı ortamlarda yaşanacak aşkı Ve ışığı sönüp sönüp duruyordu çünkü bitkindi Danışmak için vaktin gelmesini istiyordu Ve adam hiçbir şeyden korkmayan adam korkar oldu Onun için her şeye katlanarak Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|