![]() |
|
|
#81 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Güle Güle
Bilemedin bu aşkın kıymetini Kıydın hiç acımadan Bu sevdalı yüreğe Unut beni artık aşkımın yarası Artık sana verecek sevgim yok Hasretime sardığım sevdam Sana yetmedi Şimdi elimde kalan Aşkımıza ağlayan Okudukça içimi acıtan şiirlerim Bir de bana söylediğin Şu son sözlerin kaldı GÜLE GÜLE
|
|
|
|
#82 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gülünü dermeye geldim
Neler çektim bu sevdanın yüzünden Çılgınlıklar yaptım senin için ben Hasretin kalbimi deldi derinden Kavuşamadık biz senin yüzünden Özlemin bir yana çilen bir yana Sensizliği gelip sorsunlar bana Ayrılık bu elbet biter sonunda Hep ben oldum dayanamayan sana Aşkımın baharı sensiz geçerek Kalbimin feryadı dinsin diyerek Hayatta yalnızca seni severek Sende açan gülü dermeye geldim Sen gönlümün yari olsan severek Uzakta bir sevdiğim var diyerek Alın yazısına boyun eğerek Güzel gözlerini görmeye geldim Benim yollarımı bekler diyerek O da hasretimi çeker severek Yeter bu ayrılık diye bilerek Sana bu canımı vermeye geldim Hata yaptım seni delice sevdim Oldun benim ilk aşkım ilk sevdiğim Soldum ben dalından kopan çiçeğim Gittin sana doyamadan meleğim
|
|
|
|
#83 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güneyim
Hoşgeldin hayatıma yavrumun yavrusu Yıllarca bekledim seni gözümün nuru Bebeklerin en güzeli en mutlusu Sen benim canımmısın ah nesin Kar yağar yüreğime ağladığın zaman Ağaçlar yeşerir içimde güldüğün zaman Göremediğimde seni çok özlerim ben Sen benim canımmısın ah nesin Sen benden uzakta büyüyorken orada Ben hergün hasretinle bakıyorum yollara Sesin melodi gibi geliyor kulağıma Sen benim canımmısın ah nesin Benzemiyor hiç bir şeye torun sevgisi Onun varlığı bana annesinin hediyesi Akıtacağım onun minik yüreğine sevgimi Sen benim canımmısın ah nesin
|
|
|
|
#84 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Haksızlık değilmi bu
Bir gönlüne bin gönül verecektim Bitmezdi bu sevda ateşini yaksaydın Kanım olsaydın da bedenimden aksaydın Yudum yudum aşkının zehirini içtiğim Baksaydı gözlerin gözlerime her gece Soğuk yalnızlığına sarılmaz sarılırdım sevgine Şu yüreğim tanık seni çok sevdiğime Bende neler bıraktın bilemezki hiç kimse Beni ölüm değil yıkar zulmü karanlığın Tükenip biterim içimde korkunç yalnızlığın Ellerimle okşasaydım ak tellerini saçının Duymak istediğim hiç söylemediğin kelamın
|
|
|
|
#85 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hala sana aşığım
Eğer aşık olmak suç ise Ben kendimi ihbar edip Suç duyurusunda bulunuyorum Evet ben hala seni seviyorum Bu aşkımın sonunda hüznümün Beni öldüreceğini biliyorum Olsun ölsemde Mezarımda seni bekleyeceğim
|
|
|
|
#86 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Harcadın gün görmemiş umutlarımı
Öleyim mi yoksa başka kollar Benim saramadığım bedenini sararken Yaşanmamış bir aşkın ağıdını yakarken Senin olacağım diye beklerken Dilerim benim yüreğimden başka yürek Yer bulamaz yüreğinde Dilerim allahtan benden başka Seni kimseler sevemez Gözlerin değil yüreğin ağlasın benim için Göremiyordun o deli yüreğimin başkaldırışını Yoktu ki gerçek sevgi Çıkarsızca ön yargısız ölesiye sevmek Sende ne gezer Kendini ulaşılmaz en yüksekteki Parlak yıldız sandın Harcadın gün görmemiş umutlarımı Ben sana karşı savaşamadım zaten Anlam veremediğim çaresizliğimin Dönüşünü bekledim Bana öksüz sevdamı uykusuz *******imi Hatıra olarak bıraktın hep Nasılda deşmiştim kuru topraklar gibi Sevdamı tırnaklarımla Gelişin bir kış gecesi olmuştu Gidişin bir buruk temmuz gecesinde oldu İstersen cehennem ol gel yeterki gel İçimde yangınından arta kalan küller var Tenine hasretim boğuluyorum gel Yeterki gel
|
|
|
|
#87 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hasret
Hasret kimi zaman uzaktaki sevgiliyse Ölümün bile ayıramıyacağı tutkuysa Kaybedildiğinde bile Vazgeçilmezse Bıktırana kadar söyle Ona seviyorum diye Eğer rüyalarını Her gün süslüyorsa Dinlediğin her şarkı Seni ağlatıyorsa Sarıldığında Seni ısıtıyorsa Artık durma söyle ona Onu sevdiğini Kimbilir kaç bahar Yaşarsın birlikte Eylül fırtınası başında estikçe Onun ateşiyle yanıp Tutuştukça Durma koş hadi söyle ona Onu çok sevdiğini
|
|
|
|
#88 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayaline gülümsediğim
Birbiri ardına günler geçip giderken Saatleri hafızamdan silmeyi isterken Gözyaşlarımla dakikaları yıkarken İçten içe yanıp bitip tükenirken *-*Neredesin sabrımın kıyılarında bekletenim*-* Gitme diye uykumun elinden çekerken Sisli yollara bakıp dönmeni beklerken Ağladığım *******in hatırına affederken İçimdeki yangınım delicesine büyürken *-*Neredesin hayalinle gülümseyip avunduğum*-* Sessiz çığlıklarla gece yarısı uyanırken Her gün gözlerim yaşlı yağmuru seyrederken O sefil aşkımın savruk günlerine yenilirken Hüznün koynunda pişmanlıklar yaşarken *-*Neredesin şiirlerimin dizesi nerede*-* Virane döküntü yerleri mesken ederken Ne gönülden ne yardan vazgeçerken Ateşlerde yanıpta susup söylemezken Bedenim cansız damarlarım kansız kalırken *-*Neredesin şarkılarımın bestesi nerede*-* Sağanak yağmurlarla sevda yolcusu olurken Tarumar olup deryalarda yitip giderken Seni yudum yudum yaşamayı isterken Yok olup seninle yeniden doğmak isterken *-*Neredesin yarım kalmış sevdam nerede*-* Yaprak yaprak dallarımdan kopup düşerken Sıcağının soğuğunda üşüyüp titrerken Bedenimden dışarıya canımı salıp giderken Seni yüreğime gömüp sığdıramayıp taşırırken *-*Neredesin ihanetinden sonra ölmek istediğim nerede*-*
|
|
|
|
#89 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayatım hüzünlü bir şiir oldu
Tüm hüzünleri sardı sarmaladı bu yürek Ne acılar çekti ne savaşlar verdi Hep seni kaybetmemek için Hakkı değilmiydi seni istemek ve görmek Çok şeymi istedi tek bir kez olsada Ondan sevdiğini duymak O sende bitti sende kaderine yenildi Dayanılmaz hasretine boyun eğdi İçindeki çağlayanlar sana doğru aktı Aktığını duyupta sana anlatamaması Zordu olanaksızdı adeta Hayatı hüzünlü bir şiir oldu okumak istemediği Seni geri kalan ömrüne sığdırması imkansız oldu Ayrılık o yürekten silebilir mi seni O hayallerini ümitlerini ve seni Kaldırıp bir kenara atamazdı Giderken bıraktığın izlerle Bir yerleri yaralı kaldı onun Yapışıp kalmıştın o yüreğinin gözlerine Ağlıyamıyordu bile sen düşeceksin diye İsyan ediyordu duygularına koyduğun yasaklara Boş sevmenin tadının olmadığını biliyordu Karşılıklı olmalıydı bu aşk Sanmıştıki o ne olursa olsun sen Ondan vazgeçmeyeceksin yanılmış İşte sana sevdasının söylenmemiş bütün sözlerini Bu satırlarda yanyana dizmiş Ne yazarsam yazayım aldırma bana Bütün herşey üzerime gelse acı çeksemde Bu yürek senin her zaman mutlu olmanı istiyor diyor
|
|
|
|
#90 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hep sen
Sen yanımda olmayınca ömrümün sonbaharına Yağmurlar yağıyor yüreğim kanıyor Talan olmuş ömrümden sızarak Tüm hücrelerime doluyor Eritiyor sevdan beni tenimi solduruyor Sanki bedenim benden alınıyor Ruhum bir köşede unutuluyor Özlemin koyulaşıyor doruklara çıkıyor İçimin derin sızısı oluyorsun Seni sözcüklerle ifade edemiyorum Seviyorum derken bile eriyorum Seni bulduğum yerde ölmek istiyorum Bir daha yitirmemek için Acılarını tenime giymeye bile razıyım Hadi cesaret ateşle aşkının fitilini yüreğime Ümitlerimin beyhude olduğunu biliyorum Olsun herşeye rağmen senin olacağım Ölümden öte köy varmı gönül yaram Seni ömrüme kilitledim Sen benim ilk günahımsın
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|