![]() |
|
|
#81 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57963
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kader Farklı Oyunda
Senden bana hediye hasretlerin üstünde Acıdan başka ne kaldı ki geri çilelerin içinde Sende mutluluğu duydum ki unutmuşsun Hani ayrıldığımız yerelerde oturupta kahrolmuşsun Bazen haberin gelir diyorlar çilededir Unuttunmu güzelim kaderdendir çektiğin Sen benim ahımı aldın bir oyuncak aradın Mutlu olmak varken hem ağladın hem ağlattın Sende dövün güzelim neler çektim bilirsin Şimdi sırası sende ekitiğini biçesin Mutluluğu ararken bana öile çektirdin Ne yapmıştım sana suçumu söylemelisin Hiç suçum yoktu bunu sende biliyorsun Sevmek sevilmek varken benden hep kaçıp durdun Şimdi kader aynı oyunda figuranlar karşımda Sen rol kesip duruken yönetmenin karşında Adem Tetik
|
|
|
|
#82 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kadere İnat
Güzel gözlerin geldi aklıma yakışmaz sevdiğim ağlamaksana Sil gözlerini sokul artık yanı başıma Bırakmam seni yalvarma Allah aşkına Ölüm dahi varsa bırak beraber ölelim Olmaz sevdiğim sensiz nasıl gülerim Gel artık bir gün olsun beraber gezelim Kadere inat bir defa olsun senle güleyim Anla artık sensin her şeyim aldığım nefesim Buğulu gözlerim sen olmadan anlamsız her şeyim Öğren artık ne olur sevdiceğim Sensin benim mutlu günlerim gel artık kadere inat gülsün gözlerim Adem Tetik
|
|
|
|
#83 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kader Mi Diyorsun..?
Kader diyorsun bunasıl kader Acıyı çileyiBenmi istedim Seni seviyorum deyipte hergün Ayrılık acısını gönlüme düşürüverdin Şimdi perişanım deli gibiyim Aşkınla çöllere düşmüş Mecnun gibiyim Göz pınarı kurumuş bir serseriyim İnan kahrımdan heran ölebilirim Adem Tetik
|
|
|
|
#84 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kadermi Diyorsun
Sen ayrılığa kader mi diyorsun Ayrılığı isteyen sendin kader olurmu Bıraktın gittin dönerim diye Dönüpte gelmeyi kolaymı sandın Şimdi perişanım deli gibiyim Aşkından çöllere düşmüş mecnun gibiyim Göz pınarı kurumuş bir serseriyim İnan hasretinden heran öle bilirim Hani gözümden yaşları silecektin Beni birgün deyil bir ömür sevecektin Ne oldu sevgilim ne oldu sana Ayrılık olurmu bunca yıl sonra Adem Tetik
|
|
|
|
#85 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kan Kaybeden Gençliğim......
Bir sevda türküsü dökülüyor dilimden Ne var diyorum aaaah ne vardı Kan keybetmese gençliğim Geliverse tutu verse ellerimde Şimdi artık kan kaybeder gençliğim Bu sevdadan çok canım yansada Vazgeçmiyor yüreğim Ayrılığından hep kan kaybeder gençliğim Mevsim bahar olsada ayrılıklar kapıda Senden ayrıldımda vazgeçmiyor yüreğim Gönlüm kor alevlerde uykularım perişan Bir baktım ne göreyim aynada Kan kaybeden gençliğim.. Kan ağlayan yüreğim...... Adem Tetik
|
|
|
|
#86 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Karar Verdim..
Bir daha insana değer verirsem eğer Yüreğim mutluluğa hep hasret kalsın Derdin ne diye el uzatırsam eğer Hazan yağmurları canımı alsın Hal hatır sormayı birde gönül almayı Yorgun yüreğimle bir gönüle merhem olmayı Dost diye insanı baş tacı yapmayı Karar verdim artık unutacağım Adem Tetik
|
|
|
|
#87 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kolaymı Sanıyorsun
Gel diyorsun bana halimi bilmiyorsun Kolaymı sanıyorsun gelmek yanına Elimde olsa gelmezmiydim sana Koşar gelirdim inan yanına Nasıl anlatayım bilemiyorum Kadere karşı duramıyorum Senden ayrı aldığım her nefese İnan ki binlerce lanet okuyorum Ben istemezmiydim koşup gelmeyi Seni seviyorum canım demeyi Bırak artık diyorlar onu düşünmeyi, Hayalin peşimi bırakmıyor ki Sensiz hayat çekilmiyor Adem Tetik
|
|
|
|
#88 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kurşuna Dizdim......
Bırakıp senle hatıraları maziye Yürüdüm işte öylesine Düşündüm de seni binlerce kere Yüreğimde sevgini kurşuna dizdim gittin diye Hayatta bir defa kendim için yaşamak için Mazide kalan umutları hayalleri tekrar kazanmak için Çektirdiğin acıları unutmak için Binlerce kurşunla seni maziye gömdüm Düşündüm başka çaresi yoktu Mutlu olmanın madem ki tek yolu buydu Son defa gözlerim boşlukta kaybuldu İşte o zaman seni kurşuna dizdim Adem Tetik
|
|
|
|
#89 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kurşuna Dizildi......
Ağlayamadım sevdigim gitsende yaban ellere Uykuyu unutan gözlerim boşlukta geziyor bir yerlerde Sen varsın sanırım gittiğim her şehirde Hep aynı hayal kırıklığı vuruyor Senin olmadığın en güzel şehirlerde Neden gittin sevgilim beni hiçmi sevmedin Yıllar yıllı gezdiğim her şehirde bir sen yoktun bilmedin Karabasan olmuş yokluğun kurşun yarası hasretin Vuruldu yokluğunda bilmezmisin yüreğim Dar ağaçında bak ümitlerim Kurşuna dizildi ey sevgili gittin gideli sevgilerim.......... Adem Tetik
|
|
|
|
#90 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Küçüğüm
Sen üzülme küçüğüm sil gözlerini Ben zaten alışkınım heran yanmaya Efkarım yalnızlıklarımdan deyil küçüğüm Erkenden gelmişim ya bu dünyaya Hep ağladı gözlerim neden gülmedi Her zaman geç kalan zaman bu gün çok erken dedi Sevmek acı çekmekti gönlüm mutluluk nedir bilmedi Alışırsın sende küçüğüm şimdi hadi sil gözlerini Bende isterim seninle geçsin bir ömür Yavrum bilirmisin harçanıp gitti biraz önce yaşanan ömür Neden bilmiyorum hep geç kalmışım ya hayata Oysa bu gün çok erken oldu yaşanacak bahara Ya küçüğüm şimdi anlamasanda Bir gün anlayacaksın senden kaçışlarımı Gönlümde yaşadığım acılarımla gizli gizli ağlayışlarımı Bir gün küçüğüm anlarsın insanın kaderle kavgasını Adem Tetik
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|