![]() |
|
|
#81 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57944
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kadın Artı Erkek Eşittir Geleceğe
Kadınım ben,anayım Fedakarlıkla yoğrulmuş mayam Acıyla büyür kavgam Yetinmektir beni var yapan. Her yerde benim izlerim İyi de kötü de,güzel de çirkin de Ne yöne dönsen bana çıkar düşlerin. İçimde bir volkan, elimde özlem Dağ gibi yücedir sevdam. Pes etmeyi bilmez bedenim Kalem tutar, kazma sallar ellerim Dermansıza derman, İlaçsıza ilaç olur yüreğim Yoku var yapanım, azı çok Karanlıklar içinde elmas gibi parlarım. Kadınım, anayım sevdayım dünyana Basit bir denklemde iki eşitiz hayatta İki artı iki eşittir dörde Kadın artı erkek eşittir geleceğe. İlknur Çekici
|
|
|
|
#82 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kadınlarımız
Cahil bırakılan İkinci plana atılan Sevgiden yoksun Aç açık kalan Bizim kadınımız Bizim insanımız Boynu bükük Hep yas tutan Neden ayırırız Evlere kapatırız İnsan olduğunu unutur Acı içinde bırakırız En değerli varlığımız Sevgi dolu analarımız Daha güzel yaşamayı Hak etmez mi? kadınlarımız (21.03.2005/GÖYNÜK) (Sevgiden yoksun acı içinde yasayan tüm insanlara) İlknur Çekici
|
|
|
|
#83 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kal İki Dakika
İki dakika daha kal Bak gözlerime, ak kalbime Son kez sigara yak Dumanları sevgime kat Satır satır çoğal benimle Tekrar alevlen yüreğimde *******ce ben seninle Yanarım inan bu sevgiyle Sonra ekle dakikaları Sensiz bırakma bu yılları Yosun gözlerinden, akıtma acıları Yaşatma yanlız sancıları Affet, yitik zamanlarda bırakma Veda ile yüreğimi kanatma Hasretin koynuna da atma Ne olur gitme,kal iki dakika İlknur Çekici
|
|
|
|
#84 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kalbimde Sızlayacaksın Senelerce
Gözlerimden geçtin usul usul Hücrelerime yayıldın Sessiz sessiz kalbime aktın Yaşam buldun bedenimde Beynimi esir ettin kendine Tepeden tırnağa sen oldum Yokluğunda seninle doldum Nefes alışımda seni soluyor Baktığım yerde seni görüyorum Ellerimde her an sıcağını hissediyor Kulaklarımda yıllardır seni duyuyorum Yüzüme seni vuruyor Her öğün sevginle besleniyorum Hüznünle solan yüzüme Makyaj diye seni sürüyorum Ve aslında biliyorum Kavuşamayacağız *******de Yaşayamayacağız,aşk dan sarhoş cümlelerde Kalbimde sızlayacaksın senelerce Hissetsen de beni her zerrende Gül yüzüne hasret öleceğim Sensiz geçen günlerimde İlknur Çekici
|
|
|
|
#85 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kan Kırmızı
Kan kırmızı benim aşkım Ne vazgeçilir Sanki şarap Durdukça güzelleşir Ne katlanılır Çiledir Dolaşır damarda Uyuşturur zamanla Filizlenir olmaz hayaller aklında Ya beklersin güzelleşir Ya çeker gider Yaşarsın doyunca Sabır ister Şevkat ister bir gonca Dayanması zor Kırılır bir hata'yla Yürek gerekir Aşkı yaşatmaya (16.03.2005/GÖYNÜK) İlknur Çekici
|
|
|
|
#86 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Karaya Oturdu Hayallerim
Karaya oturdu hayallerim Alabora tüm benliğim Sığınmak isterken sığ limana Yıkıldı direklerim Yokluğunun girdabı Tutsak kaldı içimde Acılarım çağlayan En durgun denizimde İlknur Çekici
|
|
|
|
#87 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kavuşalım Bahara
Aşığım sevdiğim yok Çölde kaldım suyum yok Yaralandı yüreğim Derdime dermanım yok Kerem yandı aslıya Mecnun koştu leylaya Bir ışık yak sende bana Senden başka kimsem yok Ne ******* geçirdim Gün doğmadı bahtıma Ruhumun gıdasısın Sensiz olmam unutma Daha ne kadar dayanır Yüreğim bu hayata Karar ver artık yeter Kavuşalım bahara İlknur Çekici
|
|
|
|
#88 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kekik Kokulu Yarim
Sesime ses kattın ey sevgili; Hüznüme neşe. Kolladın sevgiden kanatlarla sevdamı, Sarmaladın, gönlüne sardın. Selvi boylum kekik kokulu yarim; Dağlarımdaki karı erittin, Yeşerttin dallarımı. Baharları getirdin ayaza çalan yanlarıma. Uzak diyarlardan yüreğime aktın. Ağlamaklı dünleri gömdün bilinmezlere. Sazıma tel, önüme yol, Kara günlerime ak güvercin oldun. Kapılarımı aralayıp tek tek mutluluklara; Yoksunluğumu attın. Hüzzam şarkılardan aldın, uçurum kokan kaderimi; Tozpembe geleceğe ilk adım yaptın. (Yüreğe akmaya görsün sevgi; bir de karşılık buldumu önünde dağlar bile boyun eğer) İlknur Çekici
|
|
|
|
#89 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kıskanırım
Kıskanırım seni Kendi gözümden bile Nasıl veririm bir gün Acımadan yaban ele Hayatıma kıyar Sana kıyamam gülüm O gözlere baka baka Geçiririm bir ömür Kır çiçeğim,gonca gülüm Bal peteğim,inci dişlim Uğrunda feda bir ömür Yollarına kayar bu gönül İlknur Çekici
|
|
|
|
#90 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kıydı Sevdiğim Bana
Gözlerim gördü önce Gönlüm kaydı sessizce Derin yeşil gözlere Aklım takıldı öylece Onunda gönlü bana Kaymış çoktan gizlice Evlilik denizine Girdik birden isteyince Ama olmadı neden Sevgimiz battı birden Mutlu olduğumuz günler Hayal oldu sebepsizken Parasızlık mı büktü Anlayışsızlık mı yıktı Bende miydi hata? Onda mı bilmem ama Sevgiyi tükettik Mutsuz olduk zamanla Bu mutsuzluk büyüdü Umutsuzluğa büründü O alevden gecede Buhranla dolu o evde Kıydı sevdiğim bana Kalbim durdu o anda Dokunamam bir daha Hissedemem ben ama Gözlerim ağlar burda Yüreğim sızlar hala (28.04.2005) (İsmini bile bilmediğim ama hikayesini okuyunca derinden etkilendiğim insana ve onun gibi mutsuz olan herkese) İlknur Çekici
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|