![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() GiT...
Gitme... Bana git gideceksen de. Sana geldiğim gibi, Bana git, Nasıl biliyorsan işte öyle bildiğin gibi. Bilmem ki ben neredeyim, Bazen gözlerin, Bazen de ellerinim. Ellerine git, Gözlerine git, Sen bendeki sana git. Hadi durma öyle, Git... 09 nisan 04 cuma 02:00 Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gölgendir Son Durağım
Elimi ayağımı bağlayanımsın. Yoksa kim durdurabilir beni? Keder mi kader mi? Yoksa bir anda yaşanılan ölüm hali mi? Kimse duduramazdı da beni, Asırlık ağaçlar gibi, Olduğum yere sen ektin beni. Yaprağım kımıldamaz en deli fırtınada. Ama bir soluk alsan sen, Kökümle,dallarımla çıldırırım o tutsaklarda.. Yapraklarımı kan kımızıya boyayarak, Sana koşarım salkım saçak. Üzerine de hasret karasını sererim yolların. Ezdikçe bir bir karaları, Renklerin hepsi darmadağın. Gölgendir işte tek sığınağım. Ondan bundan koruyan, Seni benden ayırmayan. Kırmızımı bile bırakırım inan. İnan, Sen iste, Ben,beni bırakırım gölgenin ardından |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözyaşlarımda Yaşa SEN
bende bişey var bu gece, sen gibi bişey. yeri ben miyim, yoksa ben mi yersizim? bi acı var yüreğimde, yüreğimin büyüklüğünde. zorla gülüşümde, düşe kalka büyüyüşümde. bi damla gözyaşı var gözlerimde, her bakışımda içinde seni gördüğüm. bi ölü var içimde, ağlayarak yokluğa gömdüğüm. bundan sonra da ağlarım ben, yine doğar gözlerimde bir bebek gözyaşı. yine öğretir bana, yeni doğan bebeğe bakmayı. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güngüzeli
gün yine bitti, yine tükendi yaşlar. yarına kadar sabret gözlerim, başlar yeni günle yeni yaşlar. sen üzülme yine ağlarsın. eğer çok istersen yine ağlamayı daha gün doğmadan doğarsın. yine ağlar yine tükenirsin. sana ne gün yetişebilir ne de seni uğruna ağladığın anlayabilir. olsun anlamasada sen yine de ağla, korkma, gün bitsede, ömür bitmedikçe yaş bitmez asla. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hadi Soyun
Hatrını soramadığım günlerim oldu benim. Rüzgarların çaldığı hayallerim, Sisli gökyüzündeki kuşlar kadar çaresizim. Bırakıp giderken siz yağmurlarımı, Sokaklar bilir nasıl ıslandığımı. Ve yıldızların karasını... Bebek bilir tek ve ancak nasıl ağladığımı, Nasıl sızlandığımı.. Elime oyuncak diye verdiğiniz, Bir katilin en sevdiği,tek sevdiği silahı mı? Hiç oynamadığınız,bana oyna dediğiniz, Tek kurşunluk bir oyun. Biliyorum kaybedeceksin bedenim, Hadi,kefen giymek için soyun. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hangi Yıldız
Senden sonra, Yaramaz çocuklara özenmiş yıldızlar, Artık söz dinlemiyorlar. Ne varki konuşuyorum yine de onlarla, Sanki senle konuşuyormuşum gibi. Sanki gözlerine bakıyormuşum gibi. Sanki geceye inat, Karanlığa nisbet gibi. Hani sabahlara kızardık da, Güneş doğmasın derdik. Hani şahitlerimiz ve biz, Bütün gece ayın şarkısını dinlerdik. Hani,hepsi aynı, Peşpeşe bir gökkubbe dolusu dilek dilerdik. Sen benimsin ben seninim diye. Ama şimdi bilmiyorum nerdesin. Bilmiyorum, Hangi yıldızda tutacağım dileksin. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasat Mevsimi
hasat sabahları hep zor geçmişti, toprağa yaprak yerine, yeri doldurulmaz korkular serilmişti. gördüm, gece bile güneşe sevinmemişti. acıdım, işte hasat mevsimi yine erkenden gelmişti. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasret Kaldım
seni sevdiğimden beri, hasret kaldım kendime. ne olur anla beni,kayboldum sende. ya sonsuza dek hapset beni yüreğine, ya da bırak sensiz ölümlere. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hatırla
Ne yapayım? Sensizliğe bir sigara daha yakıp, Herzaman ki gibi seni mi düşüneyim? Yoksa,sensiz bensiz caddelerde, kaybolan beni mi arayayım? Bu kayboluş korkutuyor beni. Şaşırıyorum bu korkuya. Senin için ilk de değil ki bu yitmişliğim, Bu karışmışlığım, Ve kör olana dek ağlamalarım. Nerede kaybettim benimle gözlerimi? Ne istiyorum biliyor musun? Ellerini katıp ellerime, Uzaklaşayım. İstemiyorum senden başka hiçbir şeyi, Bırakma beni de kaybolayım. Binip dizginsiz bir bulutun suyuna, Gökyüzünü deleyim insafsızca. Her düşüşümde, Bin ölüm getireyim ölüme uzak bir cana. Sayısı belirsiz olsun vicdansızlığımın. Kötü belleme beni ama, Bir saç telin için bırak ta dünyayı yakayım. Ben dahil,sen hariç herşey yandıktan sonra, Bir tek dağ bulamazsın ayakta kalmış. Bir damla deniz bulamazsın ayaklarını ıslatacak. Ve bir hüzün de bulamazsın seni ağlatacak. Hiç acımadan acıyı da yaktım dünyayla. İnan bana bundan sonra gözlerin bile dolmayacak... Benimle ağladığın o akşam son kez tattı yanakların tuzu. Sonra en büyük yarama gözlerinin tuzu aktı. Sadece öldürdü hiç acıtmadı... İnan, Ölüm dedikleri ilaç bile yaramı kapatamadı. Yaralandığım günden beri canım kanıyor hala, Gözyaşların bir bir damlıyor yarama. Ve ben bir bir ölüyorum. Bir diriliyorum, Bin ölüyorum. Her damlada benden önce, Kelepçeleyip ellerimi, Bir idam mahkumu edasıyla gidiyorum ölümden önce senliğe. Merhamet bana uğrar sanma, Sen dur deyinceye kadar tekrar tekrar öldüreceğim yüreğimi, Ben insafsızım ya... Senden kalan gölgelerin düştüğü taprağın dibindeyim şimdi. Sığmam sanma bir avuç toprağa, Sen nasıl sığdın küçücük kalbimdeki mezara? Hatırla... Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hep Aynı
bir sabah uyanacaksın, her zaman ki gibi güneşe. ellerinde ölü yıldızlar, gözlerine sinmiş gecenin karası. ve yapraklarında, daha büyümemiş küçük çiğ damlası. biliyorum, sonra bırakıp gideceksin. ve hep yaptığın gibi, küçücük çiğ damlasını öldüreceksin... Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|