![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kimse Yok Mu? ? ?
Kimse yok mu Sesimi duyacak bir Allah’ın kulu Bir şahıs yok mu ki su getirsin Susadım ölümüne bu gece Kalakaldım sustuğum yerde… Kimse yok mu Derdimi anlayacak Yare bir selam yetirecek Bir parça ekmek verecek Hiç kimse yok mu Allah aşkına… Kimse yok mu Umut adına bir söz edecek Bir şiir okuyup Yaralarımın sızısını dindirecek Belki ölüme bir gram çare verecek… Kimse yok mu Şu sigaraya bi ateş verin Sonra gideceğim zaten Kimseler bulamaz beni İstediğiniz kadar susabilirsiniz… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Konuşursam...
Konuşursam yağmur olursun Anlatırsam gözlerimden akarsın Söylersem dinlersin biliyorum Ama susuyorum ki ağlarsın… Konuşursam gidersin Susarsam durmazsın Gitsem kalmazsın biliyorum Gitmiyorum ki durduramazsın… Konuşursam aldanırsın Dinletirsem yanarsın Anlatmaya doyamam biliyorum Susuyorum ki kimse duymasın… Konuşursam sır olursun Ben bile bilemem akarsın Bilmediğim göletlere dolarsın Saygımdan susuyorum ki Gözlerin hiç ağlamasın… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kusura Bakabilirsin Artık...
Kusura bakabilirsin artık Bu şehir de kusuruma bakıyor Gözler kusuruma bakıyor Ve yüreğim artık En büyük kusurum oluyor… Kusura bakabilirsin artık Her şey kusura bakıyor Gözler kusur arıyor Yürekler kusur arıyor Ve yüreğim bilmediğim kusurum oluyor… Kusura bakabilirsin artık Herkes serbest atışa başlıyor Nereyi bulsalar vuruyorlar Ve en çok da yaralanan yerim En büyük kusurum oluyor… Kusura bakabilirsin artık Gözlerim de yaşlanıyor Güzel derdin hani gözlerime Deniz gözlüm derdin ya Gözlerim de artık kusur oluyor… Kusura bakabilirsin artık Yaşlandıkça yaslandığım Başımı koyduğum yürekler Uğruna kavga döktüğüm eller Şimdi kusura bakıyor… Kusura bakabilirsin artık Şarkılar da tükeniyor Her nota daha bir acıtıyor Hava daha da üşütüyor Ve herkese en çok Sözlerim kusurlu geliyor… Sen de kusura bakabilirsin artık Yüreğim kanıyor Şiirlerim tükeniyor Hecelerim sitem ediyor Bu şehir de artık Kalbimin kusuruna bakıyor… Kusura bakabilirsin artık Sevdiğim o gözlere bir selam söyle Son kez o şarkıyı bir kez daha söyle Yarınlara öykümü söyle Ne de olsa artık Kusurum tükeniyor… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kusura Bakma...
Kusura bakma seni bunca sevdiğim için Seni yarın gibi seviyorum bilirsin Kusura bakma el bebek gül bebek Yüreğimi sana verdiğim için sevdam için… Bilme en iyisi sen yine de Seni ne kadar sevdiğimi Zaten ben de bilmiyorum Seni ne kadar sevdiğimi… Kusura bakma seni bunca sevdiğim için Okyanusları da aştım sonunda Gökyüzünün mavisinden Bahçelerin yeşiline seni sevdiğim için… Bilme en iyisi sevgilim Senden yana ne de acizim Acizliğimi görüp Daha da nefret etme sevgimden… Kusura bakma seni bunca sevdiğim için Seni özgürlük gibi sevdim Vatanımdan ayrı kalmak koymadı Bir sensizlik koyuyor ya kusura bakma… Bilme en iyisi ne ızdıraplarla Ne dolaplarla sabah ettiğimi Ne kayıplar verdiğimi bilme *******i Daha da soğuma benden… Kusura bakma seni bunca sevdiğim için Toprak kokusu gibi sevdim seni *******i *******i yağmur gibi ısıtırken içimi bu sevgi Seni düşündüğüm için kusura bakma… Bilme be sevgilim Bu vatan toprağı kadar Seni bunca içime sindirdiğimi Daha da; çekip gitme bari… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kusursuz Rüzgar
Rüzgarın kusursuzluğuyla seveceksin Seveceksen rüzgarı Bu yüzdendir çabalarım Seni kusursuz sevebilmek için... Rüzgarın gücüyle sarılacaksın Sarılacaksan rüzgara Bu yüzdendir güçlenmeye çalışmam Sana sıkı sıkı sarılabilmek için... Rüzgarın güzelliğiyle eseceksin Eseceksen rüzgarın kalbine Bu yüzdendir ayna karşında saatlerim Kalbine en güzelliğimle dolabilmek için... Rüzgarın kıymetiyle değerleneceksin Paha biçileceksen aşka Bu yüzdendir zengin olma çabam gönülce Kıymetine layık olabilmek için... Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mahkumsun...
Alıştım diyemem yalnızlığa Bu yara çok acı veriyor bana İçimde serçelerin çığlıklarında Bir gökyüzü doğuyor baksana Anladım ben seni dönmeyeceksin Anladım her şeyi bilmeyeceksin Yaralarım acı verip öldürse bile Arkana dönüp asla gelmeyeceksin Yok oldu bitti bak tüm umudum Ağladım tükendi mutluluğum Sanma ki gittin ama bitti yolculuğun Kalbime hapsettim mahkumsun Bak sevgili yine akşam oluyor İçimde serçelerin sessizliği Birazda senden doldurup kadehime Yalnızlığı kanımla içiyorum… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi Saçlı Çocuk
Mavi saçlı Kırmızı gözlü Beyaz tenli bir çocuktum… Güneşe bakar aldanırdım Üstümü sıkı giymezdim Üşütüverirdim… Sarılırdım yıldızların kuyruklarına Evreni gezerdim bir gecede Ve susadığım tek hecede Aşk olurdum… Kırılırdım İncinip kalırdım sözlerimde Kendi sözlerine aldanan Bir yalancı olurdum… Kimi zamanlar olurdu Ben ölürdüm Hiç kimse farketmezdi… Sustuğum *******de kaybolurdum Ağlamak ne ki Ben gözlerimden kan boşaltırdım Ne de olsa gözlerimi kırmızıya boyayan Gözyaşlarımın kızılıydı… Sonra dirilirdim bir gece vakitsizce Kimse farketmezdi Hiç kimse… Yeni bir çocukluk hevesiyle Sokaklara atardım kendimi Aldanırdım Ağlardım Ve yine kırılırdım… Ne de olsa aşktım ben Daha beş yaşında bir çocuk Beş yaşında bir çocuk gibi Nazlı Kırılgan Öfkeden uzak Ve yarınlara gebe… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Meleklerle Geleceğim
Sana meleklerle geleceğim sevgilim Gecenin bir yarısı, Uyandırmaya kıyamayacağız Sarılıp tatlı gözlerine Yanıbaşında uyuyakalacağız... Sana melekleri getireceğim Bir sabah seheri Takacağım peşime Dünyalar tatlısı Sevdiğin melekleri Uzaktan geldik Yorgun düşeceğiz... Yanıbaşında Uyuyakalacağız Gülbebeğim... Belki de birlikte dalacağız, Sevginin ıssız sahilinde İçine güneş batmış O tuzlu denizlere Ve seninle en güzel yıldızları O akşam Meleklerin harp sesleriyle sayacağız... Gülbebeğim, Sana meleklerle geleceğim Sessiz bir sabah olacak önce Sonra bayram, Sonra şenlik, Sonra sevda dolacak gökyüzü Sessizliğini unutup Belki mutluluktan ağlmaya başlayacak... Biz buna; 'Yaz yağmuru' diyeceğiz... Ve Unutma ki Gülbebeğim Melekler ve Ben Seni Hep Seveceğiz... Kocaman Sevgilerle Rüya'n Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Memnuniyetsiz...
Bir küçük söz söylesem Çeker gidersin biliyorum Fazla katlanamazsın sözlerime Düşündüklerime ve de söylediklerime Beni daha fazla çekemezsin Dolmuş bir bardağın üstüne Su eklemek olur yaptığım yapacağım… Bir kez seni seviyorum desem Küsüp gidersin biliyorum Daha fazla katlanamazsın sevgime Ben de bundan bu kadar korkuyorum Çekip gitmelerine katlanamıyorum… Bir küçük gül getirsem sana Koklamadan atarsın bir kenara Çiçeğin ne kabahati var ki Kurusun orada bir kenarda Ben de bu yüzden getirmiyorum Dalında kalsın diyorum solmasın… Bir küçük düş yollasam sana Görmeden geri çevirirsin Ne amacı vardı o düşün Neler taşımıştı içinde Umurunda bile olmayacak biliyorum Bu yüzden yoklamasın dedim kapını Bıraksın düş bir sokakta üşüsün daha iyi… Bir yıldız yollasa sana Soğukluğunla üşüteceksin onu Belki donup kalacak kapında Gözlerine bakarken hemen belki Bu yüzden yollamıyorum Kalsın yerinde sıcacık diye… Bir melek yollasam şimdi sana Oturtup karşına ağlatacaksın Meleğin ne günahı var Seni seven beni Ya da bu kadar bıktıran Neyse Her neyse Hepsi kalsın bir kenarda Ben de uzak dururum Yeter ki sen üzülme… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Menekşe...
Bir yaşamak düşün Elleri ıslak bir çocuğun dünyasında Gözleri ıslak bir menekşe… Bir ayrılık düşün Her şeyden öteye Uzaklara esmekte olan bir rüzgarla Derinden anlaştığını düşün… Bir nefes almak düşün Isırgan otlu bir bahçede Yerle bir olmuş hayallerin içinden En önce can verecek olanı seçmişsin Ve elinden gelen tüm gayretle Onu yaşatmak için yaşadığını fark ettiğinde Aradan uzun yıllar geçmiş olacak… Sen hala aynı hayali yaşatmaya çalışacaksın Senin nefesini paylaşmış olacak Son anına kadar tüm derdini Tüm mutluluklarını ve tüm nefesini İkiye böldüğünü fark edeceksin Ömrüm tükendiğini son anda anlayacaksın Ama bu tükenmiş ömrün bir anlamı olacak Sevginin en derin buğusunda En anlamlı şekilde yaşamış olacaksın Elleri ıslak bir çocuğun dünyasında Gözleri ıslak bir menekşe doğacak Mezar taşının yanı başında Ve ismini okşarcasına… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|