![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Martı
MARTI Kanatlarında gizli Biliyorum sevmelerin Bir parça simit için Peşim sıra gelmelerin ...........Selçuk Sen.... Selçuk Sen |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Martılara sordum
Martılara sordum söylemediler Beni ne kadar sevdiğini Oysa senin adına besledim Bu dönüşümde onları. Kıskandılar belki sana sevgimi Öyle güzel bir aşk ki benimkisi Kıskandırır işte böyle herkesi, Duysa birde, melekler ağlar...... Selçuk Sen |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Melankolik
Ağlamak istiyorum bağzen hıçkırıklarla Sonra durup gülmek kahkahalarla Olanlar olurken bana Kimse farkında olmuyor ne ala. Hüzünle karışık sevinç yalımı bende Sarıyor benliğimi sessizce İki ayrı düşte ruhum seninle Bir ateşte,bir güneşte. Sıcak sımsıcak şey yaşamak Sevgili olmak sevmeyi sevmek Oldum bak yine melankolik İçerken sonsuz sevgileri alkolik. Selçuk Sen |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
O benim işte
Özden sözden İşten güçten Birazda aşktan O benim işte Yaşadım aşkla Sevdim sazda Gönül gözde O benim işte Yaşadığım günü İçtiğim suyu Katık ettim ekmeği O benim işte Selçuk Sen |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ölüm ayırana dek seveceğiz
Aşkın ateşi öylesine sardıki beni Yakıyor yüreğimi deli gibi Özlemin büyütüyor kıskançlığımı Görmediğim gün ölüyorum sanki Bitecek bir gün hasretim sana Mutluluğu yaşıyacağız kana kana Özlemler bitecek hem sende hem bende Aşkımız daim olacak yana yana Öylesine büyükki aşkın bende Seviyorsun biliyorum beni sende Yakışmaz bize sevgisiz yaşamak Ölüm ayırana dek seveceğiz bizde. Selçuk Sen |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ölümlerin en serserisi
Bir hüzün bir heyecan sardı bedenimi Seni düşünürken sensizim şimdi Uzaklardasın yanımdaymışın gibi Yokluğunda bulutlarla arkadaşım şimdi Simsiyah hançeri çekti karanlığa Sonunda beni de mahkum etti yanlızlığa Umutlarım,hayallerim bir hiç uğruna Ağlarım yanarım boşu boşuna Çekilmişim yanlızlığın en koyusuna Aşk fakiriyim alsana koynuna Hasret aşkına yüreğim yana yana Sarhoşum,şaşkınım,içiyorum kana kana Sus ve dinle ay ışığının sessizliğini Çığlıkla bozdun gecenin esaretini Bırakıp gidebilsem şu emanetini Satın aldım ölümlerin en serserisini. Selçuk Sen |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ölümsüz seveceğim
Dün gece seni gördüm düşümde, Rüya değil gerçektin gülüşünle Bakıyordun o mahsun yüzünle Birtanem eridim öpüşünle. Baharım çiçeğimsin Sevgilim,canım,her şeyimsin Güneşi içimde doğduran Birtanem bebeğimsin Seninle yaşıyorum her anı Sevgimin aşkımın feryadını, Asırlarca aşk ile adını Yaşatacağım bizdeki sevdayı. Çiçek gibisin ürkek ve narin Güzelliğin yüreğimde serin Çok büyük sevgisin bende derin Seni hep ölümsüz seveceğim. Selçuk Sen |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Öylesine sevgiliki yüreğim
Öylesine sevgiliki yüreğim Coşuyor sevda denizinde Aşkı içiyorum kadeh kadeh Dönüyor sevdalar üzerimde Sen hey kadın,sen hey şarap Sen masamdaki mezem balık Söylermisiniz aşk nedir? Ne menem şeydir yaşamak. Sevgili olmak sevilmek Aşık olmak delirmek Gerçek budur hep sevmek Sevmek,sevişmek,ölmek Delü Selçuk içiyor yine Dem dem aşkı yüreğine Sevdikçe sevildikçe yaşıyor Tekrarlar öldürse bile. Selçuk Sen |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Özlemdi Aşk
Mahkum oldu yüreğim bak sende Acı veriyor gitmelerim sevginle Bitecek bir gün elbet hasretimizde Bu aşk çok güzel şey ikimizde. Büyüyecek sevgimiz özlemimizle Aşkımız söylenecek dillerde Mutlu olacağız biz seninle Arzularımız dinecek, özlemimizde. Son bulacak esaretim sevginle Geleceğim sana hasretimle Çılgındı arzularım seninle Bitmiyecek aşkımız ömrümce. Selçuk Sen |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Özlemimdi aşk
Büyüdü özlemim sevgimle Saracağım aşkımı hasret ile Beklerken coşkulu yüreğim Doluyor yudum yudum sen ile Seninle olmak bir şiir gibi Öpüşlerin deli ediyor beni Hasretle birleşen ellerimiz Buram buram aşk bizimkisi Yedirirken yemeğini bana Susuyorum sana kana kana Arzularım aç bak yine Aşkımı vereceğim hep sana Yine gün bitti diyorsun Özlem ateşini yakıyorsun Sarıyor hasret yüreğimizi Doyamadan sana gidiyorsun Öylesine büyüyorki aşkım sana Seviyorum seni yana yana Ayrı geçsede günlerimiz Aşkım yerleşti artık bana Selçuk Sen |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|