![]() |
![]() |
#81 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3531
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() seviyorum
her şey her şey senin için dualarım duygularım düşlerim de bakışların hep seni söylüyor şarkılarım umrumda değil kim duyarsa duysun varsın olsun kim görürse görsün bırak gitmeyi kolaymı sanıyosun söyle sevgimi herkezler duysun duyanlara duymayanlara soranlara sormayanlara ben onu seviyorum cok seviyorum seviyorum seviyorum seviyorum her şey her şey senin için dualarım hayallerim arzularım göz yaşlarım hep sana olacak sarılışlarım boşver ne derlerse desinler saklama sende bunu söyle bunu bilsinler isterse bizi vurup öldürsünler inan bu aşkımı silemezler... |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sensiz olmuyor
sensiz günüm gündüzüm yok dert ararsan bende pek çok aşkın kalbimde bir ok çıkaracak gücümmü var sensiz olmuyor günler geçmiyor kalbime sordum seni seviyor sensiz günüm oldu gece ismin dudağımda hece aşkın kalbimde bilmece çözecek gücümmü var sensiz olmuyor günler geçmiyor kalbime sordum seni seviyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() sensiz cennet
Rüzgarların savurduğu Ummanlardayım aldı yad eller seni yangınlardayım bir yudum mutluluğa dilenesi yüreğim bir avuç mutluluğa dilenesi yüreğim al tanrım kurtulayım onsuz canı neyleyim alımdın yeşilim canımdın karam düştüm aşkın derdine yaşamak sensiz haram alın yazım tutacak dalımdın her an cennetim sensiz ise ben cenneti neyleyim gelme istemem artık ben yolun sonundayım karanlık gecelerin soğuk koynundayım tanrım beni al artık dipsiz kuyulardayım al beni tanrım artık senin kollarındayım gençliği yaşamadan ben yaşamı neyleyim gençliğim gitmiş elden ben hayatı neyleyim alımdın yeşilim canımdın karam düştüm aşkın derdine yaşamak sensiz haram alın yazım tutacak dalımdın her an cennetim sensiz ise ben cenneti neyleyim |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() senin için buradayım
İçimde bir ümit var onun için burdayım, Belki gelirsin diye senin için burdayım Vakit çok geç olsa da gönlüm mahzun kalsa da, Yine aynı masada senin için burdayım Burada izlerin var Islanmış gözlerin var Verdiğin sözlerin var Onun için burdayım İnan ki sensiz canım mutluluğa düşmanım, Affet beni pişmanım demek için burdayım Elini elime alıp öylece bir an kalıp, Sana son kez sarılıp ölmek için burdayım Burada izlerin var... |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() senin eserin
Gideceğini bilseydim Bir gün böyle uzaklara Kilitlerdim şu gönlümü Düşmezdim kara sevdaya Ne vefanın adı kalmış Ne sevdanın tadı kalmış Aşka tutsak o yeminler Demek ki hep yalanmış Bu sevdaya ömür verdim Böyle yandım öyle sevdim Görmezdi gözlerim dünyayı Gözünde yaş varsa senin İçinde dert varsa senin Saçıma aklar düştüyse Bu senin... Senin eserin Nasıl diner şimdi yaram Bozuldu felekle aram Gece gündüz hesap sorar Senden kalan hatıralar |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() seni seveli
Benimle ağlıyor bomboş kadehler, Her akşam sarhoşum seni seveli Temeli yıkılmış gönül yuvamın, Virane olmuşum seni seveli Mutluluk yolunu sensiz kapattım, Her gece aşkını düşünüp yattım Ömrümü hasretin içne kattım, Şimdi bir berduşum seni seveli Sırtımdan vursa zalim anılar, Ben seni unutmam mahşere kadar Her sokak başında gözyaşlarım var, Yaralı bir kuşum seni seveli Mutluluk yolunu sensiz kapattım, Her gece aşkını düşünüp yattım Ömrümü hasretin içne kattım, Şimdi bir berduşum seni seveli |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Sende Yanarsın (Yaralı)
Bir dost bulmak çok zormuş, Şu yalancı dünyada Düşmeye gör arkadaş, O gün sen de yanarsın Her şey par pul olmuş insanların gözünde Geç de olsa anladım, Dünya başka biçimde, dünya başka biçimde Güvendiğim dağlara, Hep kar yağdı, kar yağdı Yıkıldı umutlarım düşlerim yarım kaldı Yaralı, yaralı, yıllarım yaralı Duygular çoktan ölmüş, Dostluklarsa yalanmış Hiç üzülme arkadaş yazım böyle yazılmış Bilinmez bir andayım Zindandayım, dardayım En sonunda anladım çaresizim allahım Yalnızım ben yalnızım Güvendiğim dağlara, Hep kar yağdı, kar yağdı Yıkıldı umutlarım düşlerim yarım kaldı Yaralı, yaralı, yıllarım yaralı |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Sana hasret gideceğim
Sensiz kalmak zor olsa da Sana veda edeceğim Korkuyorum en sonunda Sana hasret gideceğim Adım adım izlerinle Aşka küskün sözlerinle Açık kalan gözlerinle Sana hasret gideceğim Olur dedin olmadı ki Gönül huzur bulmadı ki Başka çarem kalmadı ki Sana hasret gideceğim |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() sana gelirim..
yer yok deme sakın kalbinde bana bir yudum su gibi muhtacım sana bir mecnun misali ben yana yana sevgiye susamış sana gelirim öyle özledimki sevgilim seni seninle yaşadım sensiz günleri sen tut ellerimi bırakma beni coşkun seller gibi sana gelirim.. bom boş bir dünyaydı sensiz hayatım sensin benim neşem sensin kanadım sana hasret seni yaşayamadım kalbimle bir ömür sana gelirim öyle özledimki sevgilim seni seninle yaşadım sensiz günleri sen tut ellerimi bırakma beni coşkun seller gibi sana gelirim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() sana benzemeyen
yeni umutlarım yeni aşkım var artık mazi oldu eski anılar tatmamıştı gönlüm böyle duygular sana benzemeyen birini sevdim onunla mutluluk doldu içime onunla bir dünya kurdum kendime gerçek seven buldum artık gönlüme sana benzemeyen birini sevdim seviyor üzmüyor kırmıyor beni o bana tattırdı gerçek sevgiyi söyle nasıl sevmem böyle birini sana benzemeyen birini sevdim onunla mutluluk doldu içime onunla bir dünya kurdum kendime gerçek seven buldum artık gönlüme sana benzemeyen birini sevdim |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 53 (0 üye ve 53 misafir) | |
|
|