![]() |
![]() |
#81 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 9 Thanked 30 Times in 22 Posts
Üye No: 44131
İtibar Gücü: 1686
Rep Puanı : 12536
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gözyaşın Sele Karışsın
sebebsiz yere gitmedin ki sen bozgunluğa koydun beni bilmeden yüzümevuran boğaz rüzgarı hiç soğuk deil sensizliğinden.. kendimi görmek ne acı.. yokluğunun hayelerinin havuzunda! anlamak çok zor değil, fark yok aslında ölümden. bana hep bana. ayrılıklar hep bana. gidenlerin ardından bakakalmak hep bana! korkusundan deil güçsüzlüğümden kaçtım her zaman geri dönemkten kısacık yolun ne kadar uzun dalgalarla ben şimdi sarhoşum kaybeden bir tek benmiyim yok olan inancım herşeyim bu kez sen ağla bana GÖZ YAŞIN SELE KARIŞSIN
![]() |
#82 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şimdi Özlüyorum
Hasret neydi bilmezdim sen varken Çekmezdim her acıyı kederi hüznü Sen varken itiraz etmezdim hayata Ipıssız olmazdım hiç dolaşmazdım *******ce İsyan etmezdim yaşadığım günlere Her saniyem seninle geçsin isterdim Çünkü seninleyken hep tazeydi yüreğim Hiç böyle küflenmemişti her yerim Her şeyi seninle yaşardım Tuzu biberiydin adeta sen her şeyimin Şimdi özlüyorum Beraber konuştuğumuz günleri Gözlerime bakarak seni seviyorum deyişini Hala unutmadım titreyerek tutuştuğumuz elleri Özlüyorum Özlüyorum kusursuz dediğimiz büyülü günleri
![]() |
#83 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlama Yar
Ağlama yar ağlama Bakışların gözü yaşlı Yüzünün nuru bakışlarına Seni deli gibi seven kalbime Ağlama yar ağlama Hasretin bağrımı deliyor Seni seven kalbe zülüm ediyor Ağlama yar ağlama Sevda ülkesi dediler bana Kanıpta gitim ben bu ülkeye Kendi hayalerimi elerimle yıktım Ağlama yar ağlama Senin gözlerin yaşarırsa Ben burda durup dayanamam Yıklıp biterim ben bu acıya Ağlama yar ağlama
![]() |
#84 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağla Gözlerim Ağla
Ağla gözlerim ağla, Damlat gözyaşını titrek mum alevine, Bel ki o zaman gören olur, Görüp de sebebini soran olur, Sevmenin hala ayıp olduğu bir ülkede, Ağla gözlerim ağla, Ona da karışamaz ya kimse…
![]() |
#85 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aciz Kelimeler
Sonu yok bu yalnızlığın, Matemli kederlere düştüm, Bıkmadın mı artık, Başkalarının gölgesi altına saklanmaktan, Kendine ait düşüncelerin, Olmadı mı hiç senin, Görüyorsun değilmi, Nasılda aciz kalıyor kelimeler, Anlatmaya sahteliğini…
![]() |
#86 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gittin Gideli
Şiirim oldun önce, En coşkun duyguları yükleyip sırtına Delicesine aktın yüreğime Sonra uçurum oldun bende Öyle seviyordum ki; Bir an önce tutmak için ellerini Tereddüt etmeden bıraktım kendimi. Ne onlarca çiçekli köprüden birine düştüm Ne de bir kelimeye tutunabildim. Uçurum olmuştun yüreğimde Ve sana düşmüştüm ben de. Her taraf kara duman Ellerin yok üşüyorum. Nerde olduğumu bile bilmiyorum Bildiğim tek şey var; Yokluğun boğuyor beni Ve yavaş yavaş ölüyorum Benden gittin gideli...
![]() |
#87 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmek Neydi ?
Aşk neydi? Delicesine sevmek, uğruna canını vermek, Onun için güzel şeyler yapabilmek, Onun yüzünü güldürmek, Yoksa sadece hep seven olmakmıdır. Neden çok fazla sevdiğin zaman ağlayan sensin? Peki neden sevildiğini sanıyorsun hep? Yoksa bu yalan dünyada sevginin kıymetini anlayan kalmadımı, Çok sevilipte başkasını aramak niye, Yoksa sevenmi sevmeyi bilmiyor, Eksik bir şeylermi var acaba Ama ozaman neden ben bilmiyorum bunu Neden hep ağlayan oluyorum neden Sevilmek seveninde hakkı değilmi Gülmek her seveninde hakkı Ne olursa olsun be kardeşim sevgiyi bilmeyen Sevilmesini bilmeyen, bari yalan söylemesin Seven kalmamışsa bile bu dünyada Elimizde kalan umutlarımız var Onu da yok etmeyim.
![]() |
#88 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yok Artık
gelirdimya hani ben cıkardın pencereye sen çakmak çakmak olan gözlerim varya o gözler görmüyor artık güp güp atardı kalbim hani adını duyunca bir hoş olurdumya heyecandan dizlerimin bağı çözülürdü o kalbim atmıyor artık bir yangın vardı bende bilirsin yirmidört saat yanan alev alev okyanuslar bile söndüremes derdim dumanı bile tütmüyor artık
![]() |
#89 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uyuma
İlkbahar gelince ısınır toprak, Uyanır ağaçlar,açılır yaprak. Uyuyor mu halâ, şu bizim ahmak? Sen de uyan artık, hazırcı olma. Aç yapraklar gibi can kat dünyaya, Kalmadı senin zamanın hülyaya. El giderken artık uzaya, Ay’a Tembellik yapıp,uykucu olma. Bizim için bitmemeli bahar ile yaz, Kıyamete kadar çalışmaktır farz. Haykırırken düşmanın avaz avaz Gaflet uykusunda kalıcı olma. Yaşamamız için tek olan çare, Aylak aylak dolaşma, gezme avare. Ahırdan boşanmış birkaç davara, Ardından gidipte köpeği olma. Atıl ileriye, yerinde sayma. Ata’mın sözünü geride koyma Daha çok diyeceklerin var idi Durmuş’um,sus bari kırıcı olma…
![]() |
#90 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sanmam
Sanmam sensiz yaşanan devir saadet asrı olsun doğ yeniden zamana ki cihan nurla dolsun bir savaş ver bize mekan Bedir olsun öyle şakısın bülbülü şeyda ki küfrün gülü solsun bak gün doğuyor ey Nebi ama hala karanlık ruhu nasın bir Ömer gönder bize Faruk olsun ki tamamlasın ümmetin iman kal'asın aşktan yana yazılır oldu tüm şarkılar ne hazin ki diller gönülden habersiz sevgin gönüllere bir tutam gül olsun da bülbüller figandan kalsın fersiz sanmam sensiz doğan güneş rahmet olup kuşatsın arzı karanlığa öyle tuluğ eyle ki görsün beşer o eşsiz tarzı
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|