![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12101
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yapıştım
Bir gün bir bilim adami yilbasi nedeniyle hastaneleri gezip akillanan delileri salmaya karar vermis. Bir sürü hastaneyi gezmis fakat hic akillandigina kanaat getirilen deliye rastlamamis. En sonunda bir hastaneye gitmis birde bakmis ki bütün deliler zipliyor hemen onlarla ilgilenen doktorlara sormus: -"Bunlar neden böyle zipliyorlar?" -"Bunlar kendilerini misir patlagi zannediyorlar." demis Birde bakmislar ki bir tanesi ziplamadan yatagin üzerinde sabit bir sekilde duruyormus. Hemen ona yaklasarak sormus. -"Sen neden ziplamiyorsun?" -"Ben tavaya yapistim..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Roman Yazmış
Bir akıl hastanesinde bir deli, öteki deliye: - Ben bir roman yazdım, al oku; bakalım beğenecek misin, demiş. Ve kendisine kalınca bir kitap vermiş. Öteki deli, bir hafta boyunca okumuş romanı. Sonunda arkadaşı deliye: - Romanın çok ilginç, demiş; yalnız biraz kalabalık, çok isim var içinde. Kitabı veren deli: - Al, demiş, ikinci cildini de oku. Ve kalınca bir kitap daha vermiş. Yine aradan bir zaman geçmiş. Romanın ikinci cildini de alan deli: - Bunu da okudum, demiş; gerçekten çok ilginç ama, bu da çok kalabalık; çok isim var içinde... O sırada akıl hastanesinin doktoru gelmiş üstlerine: - Verin bakayım, demiş, o telefon rehberlerini. Ne zaman aldınız bunları; ben de kaç gündür onları arıyordum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 12 İle 14 Arası
Doktor akıl hastasına sorar : - Neden 12 ile 14 arası çölü geçemezsin ? - Çünkü gökten fil düşer ... - Peki değiştirelim konuyu, neden timsahlar yassıdır ? - Çünkü 12 ile 14 arası çölü geçmeye kalkmışlardır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hediye Ayakkabı
Doktor, akıl hastasının iyileştiğine karar verip akıl hastasını taburcu etmiş. Buna çok sevinen hasta gelip doktoruna şöyle demiş: -"Doktor Bey, size hediye ayakkabı yapacağım ama sorayım dedim, topuğu önde mı olsun arkada mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fenerli Berberde
Fenerlinin biri berberde saçlarını kestiriyormuş. Berberin durduk yere “İlk gittiğin maçı hatırlıyor musun?” diye soracağı tutmuş. “Evet ne olacak”?” demiş bizimki sinirli sinirli. Hangi maçtı? Bir Galatasaray maçıydı” “AliSamiyen Stadında mı”? “Evet ordaydı” Aradan birkaç dakika geçer ve berber tekrar sorar: “Hangi maçtı demiştin?” Galatasaray maçı” Nerde , Nerede? AliSamiyen Stadında dedik ya! Birkaç dakika sonra yine aynı hikaye: “Demek hayatında ilk gittiğin maç Galatasary maçıydı haaaa....” Bizim fenerli giderek sinirlenerek “Evet be. Galatasaray maçıydı Berber aynı konuyu birkaç dakika yine açmaya kalkışınca bizim fenerli isyan etmiş. “Kardeşim ilk gittiğim maçın Galatasaray maçı olduğunu elli kere söyledim.Niçin tekrar tekrar soruyorsun?” Berber dayanamaz: -Galatasaray deyince saçların diken diken oluyor da, daha rahat kesiyorum.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fenerli Berberde
Fenerlinin biri berberde saçlarını kestiriyormuş. Berberin durduk yere “İlk gittiğin maçı hatırlıyor musun?” diye soracağı tutmuş. “Evet ne olacak”?” demiş bizimki sinirli sinirli. Hangi maçtı? Bir Galatasaray maçıydı” “AliSamiyen Stadında mı”? “Evet ordaydı” Aradan birkaç dakika geçer ve berber tekrar sorar: “Hangi maçtı demiştin?” Galatasaray maçı” Nerde , Nerede? AliSamiyen Stadında dedik ya! Birkaç dakika sonra yine aynı hikaye: “Demek hayatında ilk gittiğin maç Galatasary maçıydı haaaa....” Bizim fenerli giderek sinirlenerek “Evet be. Galatasaray maçıydı Berber aynı konuyu birkaç dakika yine açmaya kalkışınca bizim fenerli isyan etmiş. “Kardeşim ilk gittiğim maçın Galatasaray maçı olduğunu elli kere söyledim.Niçin tekrar tekrar soruyorsun?” Berber dayanamaz: -Galatasaray deyince saçların diken diken oluyor da, daha rahat kesiyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kulağını Çek
Nasreddin Hoca`yı bir arkadaşı yarmış: -"Hocam bak senin karın hiç evde durmuyor, bütün gün komşu komşu geziyor. Bence sen onun kulağını bir çekiver." -"Tamam" demiş hoca, -"görürsem söylerim!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eşek Öldü
Hocanın eşeği ölmüş. Kapının eşiğine oturmuş, hüngür hüngür ağlıyormuş. Bir komşusu yaklaşarak: - A Hoca! Geçende karın öldü, ağlamadın. Bir eşek için ağlamak sana yakışır mı? - Nasıl ağlamam! Karım ölünce eş, dost hepiniz etrafımı aldınız, üzülme biz sana daha iyisini buluruz dediniz. Ama biri çıkıp da; Hoca ağlama, sana daha iyi bir eşek alırız demedi!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kuyruklu Yalan
Birgün, Nasrettin Hoca, camide bir vaaz veriyordu. Cemaatten bir kısmının esnediğini ve bir kısmının uyukladığını farketti. Bunun üzerine şöyle konuşmaya başladı: -Bir sabah, Akşehir`den dışarı çıkmıştım. Çayın kenarında dört ayaklı ördekler su içiyorlardı... Dört ayaklı ördek sözünü işiten cemaat, gözlerini açarak Nasrettin Hoca`yı dikkatle dinlemeye başladı. Bunun üzerine Nasrettin Hoca: -Yahu!... Siz nasıl adamlarsınız. Deminden beri size vaaz ediyorum, uyukluyorsunuz da, kuyruklu bir yalan uydurunca hepinizin gözleri açıldı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Evliliğin Anlamı
Hocaya sormuşlar; "Evliliğin anlamı nedir?" diye... Şu cevabı vermiş Hoca; "Gündüzleri çifte hırlama, *******i çifte horlama." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|