![]() |
|
|
#81 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4267
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Seni başkasıyla gördüğüm ilk gün varya
Yok oluşumun ilk belirtileriydi ettiğim isyanlar Perişan halim yüreğimin acımasındandı, o yalvarışlar Son haykırışımdı sana olan sevdama... Çok gecikmedi zaten evlilik haberin Yıkılmış bir beni yıktın tekrar Tükenmiş bir bedenim şimdi etrafta dolaşan Dedimya son haykırışımdı bu ettiğim isyan... Ne yaş kaldı tükenmeyen gözlerimden Ne umudum kaldı sen ele yar giderken Bir seni sevmiştim, ben bu hayattayken Şimdi yaşamıyorum, çünkü o SON haykırışımdı ölürken............. |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
kara bulutlar sarsın evinin duvarını
azrail beklesin almak için canını ben değil değil vampir emsin kanını beni böyle yaktığın için benden uzaklarda yüzün gülmez ızdırap dolu günlerin sonu gelmez yaşananlar kalpten kolay silinmez beni böyle yaktığın için ızdırapsız günün olmasın musalla taşına konulsun naaşın mezar taşına lnetlik diye yazıl beni böyle yaktığın için |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne Olursun Benİ Affet Desem ,
Senİ Çoooooook Sevİyorum Desem, Aklimdan HİÇ Çikmiyorsun Desem, Senİn İÇİn AĞlamaktan ÖldÜm Desem, Bana Gerİ DÖnermİsİn ? Senden VazgeÇemem,sensİz YaŞayamam, Sen Benİm HerŞeyİmsİn İkİmİzede Aci ÇektİrdİĞİn Yetmezmİ ? Ne Olur AŞkim Affet Sensİz DÜnyam Kapkaranlik ............. Senİ Çoook Sevİyorum Senİ Çoook ÖzlÜyorum Senİ Asla Unutamam ... |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir ´merhaba`yla basladi hersey,
ve ardindan gelen bakismalar... ne güzel gözlerin vardi... ne güzelde bakiyorlardi… Bir ´merhaba´yla basladi hersey, göz göze geldik... sen gülümsedin... ben senin gülmeni seyrettim…öylece… hic bikmadan usanmadan.... ne güzelde gülüyordun bana... sana bakarken icim titriyordu, bütün benligimi sariyordun... sardikca bir korku kapliyordu icimi... ama yinede hosuma gidiyordun... bir ´merhaba`yla baslamisti hersey, ve bir `güle güle´ demeden bitmisti... |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni böyle delicesine severken
Sadece seni yaşamak istedim Seninle olmak için çabalarken Bilmeden kendimden geçmişim Herkes anladı da Beni bir sen anlayamadın Seninde beni anladığın vakit Artık her şey bitmiş demektir. Bundan sonraki son uğrak yerin Bir mezar taşı olur.......... |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayrılık şiiri yazması için insanın
ya Ankarada olması lazım ya da İstanbulda ben ikisinden de çok uzağım şimdi ayrılıklarımdan bile uzak kaldım bu uzak şehirde uzaktayım yüreğim okuduğun şiirlerde |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hala hislerimde hala özlemimdesin
sen acı sen tatlı günlerimdesin unutmak kolay olsa çoktan unuturdum Boşvermek koloy olsa kendimi avuturdum Faydalar faydasız imkanlar imkansız uzayan *******de saatler zamansız AH ne yapsam ne yapsam kurtula bilsem ne yapsam gönlümü avuta bilsem kendimi unuttum unutuldumda bir seni beni gibi unutabilsem |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
gidiyorsun bak uzaklar
kimbilir belkide dönmesin geriye gözlerim yaş için de biliyorumki kitme desemde gideceksin hemde veda etmeden seni seviyorum diyecem ıslak gözlerimle |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
иєzαмαи ѕєиιи gι∂є¢єиι ∂υуѕαм gözℓєяιм ∂σℓαя вιятαиєм
ѕєиѕιzℓιктєи кσякαяιм gє¢єℓєя¢є αgℓαяιм ѕєиιи ѕι¢αкℓιgιиι нιѕѕє∂ємє∂ιмι αиℓαяѕαм уüяєgιм∂єкι α¢ιуι gözуαѕℓαяιмℓα αиℓαтιяιм ѕєи вαиα кιуαмαzѕιи, ѕєи єℓα gözℓüиє ∂σуαмαzѕιи вєиι вιяαкαмαzѕιи вιятαиєм вєиѕιz иє уαραяѕιи σ ѕєѕѕιz ∂ιуαяℓαя∂α вєи ѕєиѕιz иαραяιм ѕєѕѕιz ѕσкαкℓαя∂α уüяєgιм∂єкι α¢ι ∂ιиєямι ѕєи gι∂ιи¢є ѕєиι υиυтмαк кσℓαумι ѕєνιи¢є ѕєνєяєк αуяιℓιк иє ∂ιя вιℓмєzмιѕιи ѕєи вιятαиєм вєиι υиυтαмαzѕιи gє¢єℓєя∂є вєиι αяαяѕιи gözℓєяιм gєℓιя αкℓιиα υуυуαмαzѕιи ѕσgυк gє¢єℓєя∂є нєρ αgℓαяѕιи güиєѕ ∂σg∂υgυи∂α вυяαℓαя кαяαиℓιкℓαяα вσgυℓмυѕ вιя ¢єнєииєм gιвι σℓυя нαиι ιиѕαи ѕєν∂ιgιиℓє уαиαя уα вєи ¢єнєииєм∂є ѕєиѕιz üѕüуσяυм иє σℓυя gιтмє вιятαиєм вιявιяιмιzє ѕöz νєя∂ιк öℓєиє ∂єк αуяιℓмαуα¢αgιz ѕöz νєя∂ιк вє∂єиιмιz öℓѕє∂є яυнυмυzℓα ѕєνє¢єgιz вєиι вυ ѕözℓєяℓємι кαи∂ιя∂ιи вαиα ѕєνιуσяυм ∂єякєи иєfяєтмι єттιи ѕι¢αкℓιgιиι нιѕѕє∂єякєи кαℓвιмι ѕσgυттυи уüяєgιмι αℓєνℓєиιяιякєи кüℓℓєи∂ιя∂ιимι иє∂єи ρєкι иє∂єи вєиι ѕє¢тιи иє∂єи вαиα ѕєνιуσяυм ∂є∂ιи кєѕкє ѕєиι нι¢ ѕєνмєѕєу∂ιм.......... |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bİr GÜn Daha GeÇtİ Sensİz
Bİr Nefes Daha Aliyorumsensİz Bİr Kez Daha AĞliyorum,sensİzİm... İkİ Bahar GeÇtİ Sensİz İkİ GÜn İkİ Hafta İkİ Ay İkİ Sanİye Bİle Çİleden Çikariyor Benİ Sensİzİm... Umutlarimi Yİtİrdİm Hayallerİmden VazgeÇtİm ÖmrÜmÜ Yoluna Serdİm Sensİzİm |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|