![]() |
![]() |
#911 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8789
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yüreğim ne dediyse onu dinledim ben.
Kimi işaret ettiyse ona yöneldim. Şimdi sen diyor da başka bir şey demiyor. Ansızın bastıran bir yağmura hazırlıksız yakalanır ya insan, işte öyle ıslattı beni aşkın. Seni bekledim ben. Yüreğimdeki heyecanı, gözlerimdeki yeşili, dudaklarımdaki ateşi, ellerimdeki titremeyi, küçük dokunuşları sana sakladım. Ne sen beni bilirdin ne ben seni ama bir yerlerdeydin ve mutlaka gelecektin. Ve bir gün çıktın karşıma. İşte o gün sevdaya dair ne kadar tortu varsa içimde eridi gitti. Çocuk oldum yeniden. Hani bıraksan yemyeşil bir kırda bağıra çağıra şarkı söyleyip koşarım. Seni bulmanın coskusunu hiç bitmeyecek bir enerjiyle yaşarım. Seninle yep yeni bir hayatın başladığını biliyorum. O hayatın içinde vazgeçilmez kıldığım tek şey sensin. Bilirim, bu şarkı korkutur bazen insanı. Neler oluyor diye sormadan bir duygu selinin içinde bulursun kendini. Ama zaten aşk öyle bir şey değil midir? Sorarsan planlarsan onun adına aşk denir mi? Bırak kendini, bırak ki aşkın büyüsü sarsın seni. Kendini o eşsiz duyguların ferahlığına bırak. Tut elimi birlikte çıkalım bu yolculuğa. Yarınsız zamanların iki yolcusu olalım. Kaygısızca yaşayalım aşkı, eriyelim birbirimizde. Yüreklerimiz birbirimiz için atsın, soluklarımız birbirine karışsın Tutkunun alevleri dalga dalga sararken bedenlerimizi. Gidersen... Gözümdeki son parıltıyı da alır götürürsün. Bir zemherenin ortasında titrerken bırakırsın beni. Ama merak etme ayakta kalırım ben. Tıpkı fırtınaların boynunu eğip yıkamadığı kavak ağaçları gibi. Senden bana yadigâr kalan her anıyı bir kez daha bir kez daha yaşarım. Aşkım da benden yadigar kalır sana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bitmeyen Yalnızlık
yine herzamankinden farksız birgün, dışarıda güneş we hareket içerde bir genç we yorgunluk bir de YALNIZLIK. we televizyonda reklamlar yukarı katta tıkırtılar aşağı katta sessizlik uzaklarda ölüm,yakınlarda yine ölüm bir yerlerde unutulanlar,bir yerlerde ise unutanlar bilinmeyenlerde bir genç kız we bir genç kız daha... uçurumun kenarında düşmek için hazırlananlar uçurumun sonunda ölüm çığlığı! arkada sonsuz gözyaşları, uzun bir sessizlik, anılarıyla başbaşa bir genç kız Ve BİTMEYEN YALNIZLIK!!!!!......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Seviyorum
HATIRLARMISIN SEVGİLİNDEN AYRILDIĞIN GÜNÜ. HATIRLARMISIN TERKEDİLDİĞİN O İLK GECEYİ, KALBİN YERİNDEN FIRLAYACAKMIŞ GİBİ, HERŞEYE İSYAN EDEN TAVRIYLA ATARKEN, GERİ DÖNMESİ İÇİN,AYAKLARINA KAPANACAK KADAR KÜÇÜLMÜŞKEN, HATTA DAHA İLERİ GİDİP , ONUN GEÇTİĞİ YOLLARI ÖPMEK İSTEDİĞİN O ANLARI HATIRLA. SEVİLMEDEN SEVDİĞİN O GÜNLERİ, AKLINDAN BİR BİR SİLİP ATMAK İSTEDİĞİNİ,YENİ BİR AŞKA KOLLARINI YIRTILANA KADAR AÇMAK İSTEDİĞİNİ,VE BU AŞKTA YAŞAYAMADIKLARINI YAŞAMAK, UMUTLARINA KAVUŞMAK VE YAŞANAN TÜM ACILARI UNUTMAK İSTEDİĞİNİ, ŞİMDİ AŞIK OLMUŞKEN ONU KAYBETMEK İSTEMEDİĞİNİ, MAVİ DÜŞLERE DALMIŞKEN UYANMAK İSTEMEDİĞİNİ, ARTIK BEKLEMEK İSTEMEDİĞİNİ, İŞTİ TAM BUNLARI BULMUŞKEN, VE BUNLARI KAYBETMEMEK İÇİN ŞİMDİ HAYKIR SENİ SEVİYORUM, VE HAYKIRIYORUM AŞKI YARATAN BENİM SEVGİLİM.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen ve Ben
Uzun bir yol var aramizda Bir ucunda sen bir ucunda ben Bir ates yanar bagrimiza Atesi sen külü ben Ümit isigi parlar gönlümüzde Aglatan sen aglayan ben Hasretlik sarkilari söylenir hergün Söyleten sen söyleyen ben Askimiz dile geliyor mektubla Kagidi sen kalemi ben Beklerim hergün kavusmamizi Ümitle sen sabirla ben. |
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizlik
NE KOTU BILIYOR MUSUN? SENINLE KONUSAMAMAM, ELLERINI TUTUP; SU ICIMDE KOPAN FIRTINAYI ANLATAMAMAM SEVDIGIMI; HEM DE DELICE SEVDIGIMI SOYLEYEMEMEM KENDIMI ANLATAMAMAM KOTU YASADIGIM YOGUN DUYGULARI SANA VEREMEMEM KOTU, DUDAKLARINDA OLMAMAK KOTU,HEM DE COK SACLARINI OKSAYAMAMAK, BERABER SARKI SOYLEYEMEMEK, SANA MUHTAC OLDUGUM BIR ANDA; SARILIP AGLAYAMAMAM KOTU ANLADIN YA; SENSIZ HERSEY KOTU. AMA UMUT VAR DEGIL MI? GELECEGIN UMUDU VAR, SENI GORMENIN, DOYASIYA OPMENIN,BERABER KAHKAHALARA BOGULMANIN. |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana yok olmak ister içimde muzderip bir gülüş,
Gonca kırmızı açarken sözlerimde verem savaşları... Hiç bilmedin ve bilmeyeceksin Ölüyorum ben, senden adım ötede... Sana yokolmak istiyorum artık Ama bunu yüzemeyecek kadar kırılgan yüreğin. Ne yangınlara şahit oldu gözlerim, mahali yüreğimdir... Ne sevdalara şahit oldu yüreğim, yangını gözlerimdir... Ama yine de, yok olacak bu aşkı, son yeminimin! Her gün merhaba diyeceğim sana Hiç yalnız komayacak bedenim seni Her gün aynı adım uzaklığında daha uzak merhabalar fısıldayacağım Bir gün zaten olmayacak olacak Ve tükettiğimiz dengesizliklerin yokluğunda ağlayacağız Sen bana yabancı, ben sana ianetkar... 'Sana yok' olmak istiyorum artık Zencefiller gibiyiz... Kokusu hoş, tadı acı(!) Zencefiller gibiyiz... Sana yok olmak isteyeceğim yine, Olamayacağımı bilerek hemde! ! ! Acılanacağım... Sancılanacağım... Biliyorum yine ağlayacağım Sen bana yabancı, ben sana ihanetkar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık
Sordum ona sevmek nedir İkna eden cevap alamadım Aşk senin bildiğin gibi değildir Senin sevdanı ben bilemedim Aşk değildir kısa günün karı Olamaz aşık dediğin serseri Aşık dediğin gitti mi dönmez geri Ben senin istediğin gibi aşık olamadım Her zaman farklısın nasılsın böyle Sence sevda nasıl olmalı söyle Seninle aşık edasıyla haliyle Aşk ile yaşayıp; aşk ile dolamadım Herkes rengarenk bahçelerde Sevdayı konuşuyor farklı lehçelerde Bizse her zaman ayrı köşelerde Bir kuş gibi koşup yanına gelemedim Birgün beyaz ata binip gitti Gözlerden kayboldu yitti Ve bu sevda burada bitti O aşkı bir daha bulamadım |
![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BAŞKALAŞAN AŞK
adını anmak güzeldi dost ağızlarda sana dair cümlelerin ıslatılması... adını anmak... yüksek sesle, kimsesiz *******in düşsel avuntularına sırt çevirip senden söz açmak... biraz gülünç, biraz sitemkar... güzeldi... adının türkçedeki yankısı özeldi... seninle yoğurt yemek, kendi Kanlıcanlı, sülalesi kandilli yoğurtçunun mekanında... denize amors durup, yüzüne cepheden bakmak güneşli bir mavilikte.... güzeldi.. ipe sapa konuşlanmaz bahanelerle elini tutmak, yüzünde yüzyıllık bir hasreti gidermek güzeldi... Güzeldi'li geçmiş zamanları düşünüyorum şimdi... cümlelerimiz öznesiz... umursayan yok Kanlıca'daki yoğurdu... ve eşikteki öpücük, tarih bilinci olmayan bir aşkın mührüdür artık... |
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AŞK HAYATI
sevmek gibi geliyordu her şey, sevmek gibi gidiyordu kadın adının anlattığı, canın teni yakmasıydı, bir bulut evet ama aslolan bulutun suyu yağmasaydı... "bir insanı sevmekle başlıyordu her şey" ve boşanmak için en az iki şahit gerekiyordu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() HEPSİ BU
değişen ben değilim dönüşen savaş yaşlanmakla ıslanmak aynı şey: bir yağmurun gölgesinde ihtiyarlamak şimdi ölüm bile yetmiyor acılarımızı tartmaya dostlar alıngan bir sahili pinekliyorlar bir merhaba'yı bıçaklar gibi artık selamlaşmalar değişen ben değilim dönüşen savaş artık zaman bile yetmiyor yaşadığımızı sanmaya yine de ışıklar bu kenti güzelmiş gibi gösteriyor *******i... *******... yani Ahmet Haşim'in kafiyeleri... seni aklıma düşüren yerçekimi değil yalancı yıldızlar öyle uzaksın ki üflesem soğuyacaksın sarılsam okyanus bir aşka yetecek kadar ve anımsatacak kadar sebepsiz bir ölümü, acılarımız ve kafiyelerimiz var... işte hepsi bu kadar... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|