![]() |
![]() |
#931 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şair Ayağa Kalk
Kimleri yutmadı bu kara toprak Gönlün bir çağlayan,gözlerin ırmak Vakit geç oldu,ağlamayı bırak Yetsin çektiğin,ŞAİR ayağa kalk Sevmek sana inan çok yakışıyor Haydi Şair şimdi,atağa kalk,kalk (31.01.2006-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#932 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şair Değil Uçkur Düşkünü
Kalemiyle çıktı ortaya Elbet birşey gelir oltaya Kuzu değil,kurt tur aslında ŞAİR değil,uçkur düşkünü (14.07.2006) Şahin Ertürk
![]() |
#933 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şair Dostum Harem mi Kurdun?
İSTANBUL da LEYLA yı buldun ANKARA da SİBEL le oldun AYŞE,AYŞEN le aşka doydun ŞAİR dostum,HAREM mi kurdun? SEVCAN,ZEYCAN yolun gözlüyor BERRİN hep burnundan soluyor ZERRİN sen li düşler kuruyor ŞAİR dostum,HAREM mi kurdun? İLKNUR nurlar gibi güzelmiş GÜLDEN zeytin gözlü esmermiş ZÜMRÜT desen aşkı bilenmiş ŞAİR dostum,HAREM mi kurdun? SEVENCAN pek sıcak kanlıymış SERAP,SERPİL kafanı bozmuş SEDA,SELDA çıtır kızlarmış ŞAİR dostum,HAREM mi kurdun? ESMERLERE doyamamışsın SARIŞINLARDAN zevk almışsın KUMRALLARA,ŞİİR yazmışsın ŞAİR dostum,HAREM mi kurdun? YURDAGÜL sende iz bırakmış YEŞİM,YELİZ çok çabuk bıkmış YASEMİN saçını ağartmış ŞAİR dostum,Harem mi kurdun? GAMZE nin arabası varmış JALE yle,LALE kardeşlermiş TUĞCE yle,AYÇA zor kızlarmış ŞAİR dostum,Harem mi kurdun? Bu nasıl sevmek,nasıl AŞK mış Daldan,dala konuyormuşsun Gerçeği söyle,doğru KONUŞ ŞAİR dostum,HAREM mi kurdun? (16.03.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk
![]() |
#934 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şair Sevmek YÜREK İŞİ
Olmadı güzel gözlüm Yine olmadı Yine beceremedin Bir Şairin sevgilisi olamadın Söylemiştim sana SEVMEK CESARET İSTER Şair sevmek ise MANGAL GİBİ YÜRELİLİK İSTER Demiştim,demiştim de İnanmamıştın bana Ne oldu,nerede kaldın Nerede verdiğin sözler Taptığını, Sevdiğini söylediğin MANGAL YÜREKLİ ZIRDELİ ŞAİRİNE Yine gel diyemedin Haklıymışım değilmi? ŞAİR SEVMEK,YÜREK İŞİ (13.04.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#935 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şairin Oldum Senin
Kalem elden düşmüyor Hep seni yazıyorum Kadrolu personelim ŞAİRİN oldum senin (11.02.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#936 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şairin Ölümü/Şiirsiz Kalacaksın
Hani,senin için Şiirler yazdığım Şiirlerin yayınlandığı Gazetelerde İnternet sitelerinde Birgün Şiirlerimi bulamayınca Ne yapacağını şaşıracaksın Elin,ayağın dolanacak Çaresizliği yaşıyacaksın Bir,İki derken Günlerce çıkmayıca şiirlerim İşte o zaman Bir şüphe düşecek içine Acabalar,Keşkeler Beynini kemirecek Ve...Birgün Kulağına birisi ŞAHİN ölmüş deyiverecek İşte o zaman, Başından Kaynar suların aktığını Hissedeceksin? Yığılıp kalacaksın Olduğun yere? Artık şiirlere Yazılma olasılığının Kalmadığını anlıyacaksın Ve dahada kötüsü O günden sonra Yaşam çekilmez olacak Zaman geçmek bilemeyecek Geceyle,gündüzü karıştıracaksın Ben, Sensizlikten BİR KEZ ölmüşken Sen,hergün BİNLERCE KEZ öleceksin? Şaka değil güzelim Alıştır kendini Gün gelecek ŞAİRSİZ,ŞİİRSİZ kalacaksın Şimdiden haber vereyim? (29.06.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#937 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şairler Ağlar
Gittiğin o günden beri,ağlıyorum Sel oldu çıktı gözyaşlarım Erkekler ağlamaz,dememelisin Şairler ağlamaz,inanmamalısın Perişan halimi hiç mi görmüyorsun? Şairler ağlar,şairin ağlıyor gülüm Gittiğin o günden beri ağlıyorum Sel oldu çıktı gözyaşlarım Gözyaşlarıma karıştı haykırışlarım Umutsuzluğa dönüştü,bekleyişim Acıların şairini çıktı ismim Şairler ağlar,şairin ağlıyor gülüm Gittin o günden beri ağlıyorum Sel oldu çıktı gözyaşlarım Her duyduğuna inanıyormuşsun Şairler ağlamaz diyormuşsun Gelmek için nazlanıyormuşsun Şairler ağlar,şairin ağlıyor gülüm Gittiğin o günden beri ağlıyorum Sel oldu çıktı gözyaşlarım Şairler ağlamaz,inanmamalısın Gözyaşlarımı artık dindirmelisin Gelmek için,ölme mimi bekliyorsun? ŞAİRLER AĞLAR,ŞAİRİN AĞLIYOR GÜLÜM Şahin ERTÜRK (Nöbetçi Şair) MAYIS-2000 KAYIP DUYGULAR adlı ilk şiir kitabımdan Şahin Ertürk
![]() |
#938 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şairler Ölmez Diyordun
Şairler Ölmez Şiirleriyle,Kitaplarıyla Yaşar diyordun Oysa ben Yaşarken Mezarda gibiyim? Tetiğe basmadan Kan görmeden Öldürdün beni? Hani ŞAİRLER ÖLMEZDİ Hani,hani? (11.04.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#939 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şairmisin? Kabzımal mı? /Makale
Bilmem sizlerin dikkatini çektimi? Son zamanlarda ŞAİRLER arasında enterasan bir SÖYLEM yayılmaya başladı.Şiirlerini be- ğenerek okuduğunuz bir şaire ne zaman kalbinizden geçenleri söyleyecek olsanız ' HOCAM,ŞİİRLERİNİZİ BEĞENEREK,ZEVK LE OKUYORUM.KALEMİNİZ GÜÇLÜ BİR ŞAİRSİNİZ ' diyecek olsanız,üç aşağı beş yukarı aynı yanıtı alırsınız.' BEN KENDİME ŞAİR DİYEMEM,KENDİMİ O KADAR GÜÇLÜ KALEM OLARAK GÖRMÜYORUM...' Ne zaman bir yerde ŞİİR DİNLETİSİ yapılsa,çantasını kaptığı gi- bi,TEK BİR ŞİİR YORUMLAMAK için kilometrelerce yol giden, İNTERNETTE,onlarca şiir sitesinde yüzlerce şiiri yayınlanan,hatta ve hatta 5-10 ŞİİR KİTABI çıkaran böyle şairlerin BEN ŞAİR DEĞİ- LİM demelerinin altında yatan gerçeği bilmem sizler hiç düşündünüzmü,merak ettiniz mi? Sizleri bilemem amma ben biliyorum.Yüzlerce ŞAİRİ şahsen tanıyan,onlarla onlarca şiir dinletisine beraber olan birisi olarak onların kalbinden geöenleri,beynindekileri biliyorum.Onların yap- tıkları BİR TEVAZU DEĞİL...BİR KOMPLEKS...İster adına kıs- kançlık kompleksi deyin,isterse büyüklenme kompleksi deyin..Bazı şairlerin,kendilerini öven,iltifat eden kendileri gibi ŞAİR olan dost- larına BEN ŞAİR DEĞİLİM demelerinin altında yatan asıl gerçek KOMPLEKSTİR...BEN,BEN HASTALIĞIDIR...Aklı sıra ŞAİR,ken- disini öven ŞAİRE,BEN ŞAİR DEĞİLİM demekle,karşısındaki ŞAİRİ beğenmediğini söylemek istemektedir.Uyarmak istemektedir.Bunu direk söylese,karşısındakinin kırılacağını,incileceğini,şiirlerini okuma- yacağını,görüşlerini yazmayacağını bildiğinden,kısa yoldan BEN ŞAİR DEĞİLİM deyip karşısındakini,ŞAİR olarak görmediğini söylemek is- temektedir. Şimdi ben, BEN BİLE ŞAİR DEĞİLİM diyen ŞAİRLERE...? ? ? ? seslenmek is- tiyorum...Tamam dostum,SEN ŞAİR DEĞİLSİNDE,NEDEN KENT, KENT ÇAĞRILMADIĞIN,DUYDUĞUN ŞİİR ŞÖLENLERİNE BİLE NE- DEN GİDİYORSUN? NEDEN İNTERNETTE ONLARCA ŞİİR SİTESİN- DE ŞİİRLER YAYINLIYORSUN? AYDA VEYA YILDA BİR ŞİİR KİTABI ÇIKARIYORSUN? Yoksa diyorum, SEN ŞAİR DEĞİLDE,KABZIMAL MISIN? Yazdıklarında ŞİİR değilde örneğin HIYAR,PIRASA,MUZ,HAVUÇ v.s gibi yiyecek birşeylermi? Ben bunu anlıyamıyorum,anlamakta zorluk çekiyorum,bana bunu izah edersen sevinirim. Sana, BEN ŞAİR DEĞİLİM diyen ŞAİRE Pardon KABZIMAL A sesleniyorum ŞAİRMİSİN? KABZIMAL MI? ARTIK KARAR VER (27.03.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#940 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şairsiz Kalacaksın
Herkes gibi ölümlüyüm Birgün bende gideceğim Amma bugün,amma yarın Sen ŞAİRSİZ kalacaksın 29.06.2007/KÜTAHYA Şahin Ertürk
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|