09-15-2006, 07:48 PM | #1 |
Yeni Üye
Kayit Tarihi: Sep 2006
Mesajlari: 4
Teşekkür Etme: 0 Teşekkür Edilme: 4 Teşekkür Aldığı Konusu: 2
Üye No: 18452
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi :
Birazcık Gülelim!!!!!:D
O: S.a.
Ben: a.s. O: Beyfendi ben Knight Online müşteri hizmetlerindenim. Ve maalesef hakkınızda şikayet var. Ben: Ne gibi bir şikayet ? O: İtemleriniz sahteymiş. Ve sürekli ks yapıyormuşsunuz. Ben : Aaa öylemi. Peki size rüşvet versem bi süreliğine durumu üstlerinize bildirmezsiniz değilmi? O: Tabiiki bildirmem. Nedir rüşvet? Ben: Size charımın ID sini ve şifresini verecem. OK? O: Ok verin lütfen bekliyorum Ben: ID=>s...ir Pass => A....k __________________________________________________ -s.a *a.s -agaaaaaa *ne var la -bana +8 staff ver *sie -vermessen *ne lan vermessen -charını heklerim *zuzuzu -ciddiyim *afferim benim güsel oğluma -bak ben gm ym *bende ariel sharon um -o kim? *bosveeerr -kim sölesene gm mi o? *zuzuzu ________________________________________________ şimdi mordanoda adam kasıorum...civ civ yapmamış adamın biri geldi adamty pls ben:level yetmio adam:nasıl yetmio ben 30 leveli geçtim civ civi patlattım ben:level yetmio diyo adam:şaka yaptım ben 1 level'im ben:seni almam için civ civ yap yoksa level yetmez adam:sen beni party'e all kas,ben sonra alırım civ civ die bi konuşma _______________________________________________ chyper'da totomic spearı dupe yapmış adamın teki(10 tane yapmış)herkes oraya toplandı adam:aga neden herkes oraya toplandı benamacım dalga geçmek)kral kalp krizi geçirmiş adam:neden ben:aşırı mal isteği ve ağır dupe sonucu herife baskı olmuş kalpten gitmiş adam:tühh bee yazık,çok gençti ben:evet çok gençti mirasıda ailesine kaldı adam:şimdi nolcak aga ben:raibada kralın ölmesiyle ilgili basın toplantısı yapılcak dedim böyle devam etti en sonunda onu kandırdığımı söledim herif bi başladı küfür etmeye...pm __________________________________________________ _______ bende size bir animi anlatiyim bare bundan 2-3 ay onceydi sanirim aynı partydeydik civciv kasiordum o=s.a aga b:a.s o:nasilsin aga ? b:iidir senden nbr ? o:ii iste abi senden bir sey isteyebilirmiyim? b:buyur o:abi senin kolluk nasil ole tahta oldu b:bu clanın npsı ıle ılgılı bırsey o:o ne nasiıl yapcagmı anlatırmısın? iste burda aklima acayip fikirler geldi ama ben enbasitini soledim b:alt tusuna basili tutuorsun daha sonra 3 kere f4 yapiorsun o:oke abi denicem simdi b:bak bak dene kolluk tahta degil demir bile olabilir yap o:oke aga denıom hemen sonra adam partyden cikar geri gelir party atarim o:abi olmadi b:bu sefer olur yap o:oke adam gene yapar ayni seyi artik ben gulmekten yarildim zaten gene geldi o:hep kullandigim kisayolu nasil yerim anlamadim b:afiyet olsun der pm kapatirim __________________________________________________ _______ bizim kafeden bi arkadası kekledik... olay su: _lenn mahmut duydunmuu yeni bisi cıkmıs *genemi aga noldu gene yaa hergun bisi cıkıor ** _aga oyundayken oyun en sıkıstıgı anda ALT+F4 yaparsan 1000000 exp weriormus *hade yaa walamı dur lan en once ben yapayım arkadas bunu duyunca direk adam ALT F4 yabtı we bi daha gun boyu giremedi bizde sabaha kadar karnımız agrıyıncaya kadar koptuk gulmekten __________________________________________________ ________ hi,how r u igot sonetink too sell (İngilizce manyak ) -ne ne diosun lan -haa türkmüsün -yok aile baskısıyla türk dili ve filolojisi okumuş bir jamaikalıyım -tamam ya özge kızma -özge kim lan,erkeğim ben -çok güzel kılıç var satiim mi -yok yavruz işim var daal bakiim -ne o klanına mı güveniosun zilli -erkeğim ben kardeşim,uza -bırak bu ayakları ya kızsın işte -gitsene lan,belamısın? -banane alıcan bu kılıcı -lan yürü allah allah (herkese) -burda bi kız var istanbulluymuş,herkese veriomuş -lan git -banane lan alıcan... __________________________________________________ ________ party pls *alamıorum -nasıl alamıosun ya *lvl difference -e tamam 32 lvl *arkadaşım lvl farkı çok alamıom -ya yok öle bişi alcakmısın almıcakmısın *haydaaa..lvl ın düşük fark çok alamıom -sanki senin lvlın hiç düşük olmadımı al işte bnmde artsın *.... ve böle sürüp gider PM yi kapayana kdr.. tabi küfür etmee başlar sora __________________________________________________ _________ - slm - slm - turkmusun ? - yok aile baskısıyla türk dili ve filolojisi okumuş bir jamaikalıyım __________________________________________________ ____ bi gün el moraddayim party kurduk baskan:slm ben:a.s baskan:ben party baskaniyim ben:ok biliom baskan:haraç pls ben:hadi len baskan:50k ben:ok baskan:olmazsa +1 bow ben:baska baskan:sw pls baskan:buff pls ben:rougeyim buff yok baskan:o zaman 1m pls ben:insaf pls ben:disband __________________________________________________ ____ savaşa gitçez kapının önündeyizz 20 30 kişi war adamın teki yazdı normalden beyleeeeeer alt f4 yapın savaşa direk giriyoo 1 2 sani ye sonra bi baktım etrafta 5 10 kişi kalmış adama pm attım dedim ki bunlar niye böle sazanzanlık yaptı ? adam dedi ki olum millet heycanlı nedesen yiyo bunu ilk sölediklerinde bende yamiştim __________________________________________________ _______ Apos partydeyiz ve asas' ın biri skill vurmuyor *: s.a. biraz skill vur atacam şimdi _: a.s. kardeş vuracamda evdekiler uyuyor *: ne alakası var? *:skill vurunca evdekiler uyanıyor _:zzZz The Party Has Been Dispanded... * : ben _ : o __________________________________________________ ______- o= abi s.a ben=a.s o=abi araba nasıl olurum? ben=town çek oran al o=nerden ben=townda bi galerici var orda adamın biri satıyo o=ne kadara satıyo abi ? ben=5m bi de bu 1.2 motor bi de bunun 2000 motoru var o çok hızlı gidiyo o 8m o süper o=çok teşekkürler abi town çekip alıp geliyim ben=zuahahuahuauhauhuahuhauhaauhhauahua __________________________________________________ _____________ yaf varya tam bi komedi bi ark var clana girdi adamlar alt clan olay bu adamlar alt clanlıktan atılıyor pelerin yok * (arkadas) - (clan baskanı) * aga bu pelerine ne oldu -duruyor *ama gorunmuyor -la olm hic bisi bilmiyon -pelerini biz x1 de aldık -x1e gec gorursun bizim salak gecer *aga gectim pelerin yok -la olm o zamn 2 ye gec ordadır belki -ben pelerinimi takip edecem kafasına gore gezio __________________________________________________ __________- yaf varya tam bi komedi bi ark var clana girdi adamlar alt clan olay bu adamlar alt clanlıktan atılıyor pelerin yok * (arkadas) - (clan baskanı) * aga bu pelerine ne oldu -duruyor *ama gorunmuyor -la olm hic bisi bilmiyon -pelerini biz x1 de aldık -x1e gec gorursun bizim salak gecer *aga gectim pelerin yok -la olm o zamn 2 ye gec ordadır belki -ben pelerinimi takip edecem kafasına gore gezio __________________________________________________ __- yaf varya tam bi komedi bi ark var clana girdi adamlar alt clan olay bu adamlar alt clanlıktan atılıyor pelerin yok * (arkadas) - (clan baskanı) * aga bu pelerine ne oldu -duruyor *ama gorunmuyor -la olm hic bisi bilmiyon -pelerini biz x1 de aldık -x1e gec gorursun bizim salak gecer *aga gectim pelerin yok -la olm o zamn 2 ye gec ordadır belki -ben pelerinimi takip edecem kafasına gore gezio __________________________________________________ ______ bir gün maradonda dikilmemis goblin satıom adamın biri pm attı: o:slm ben:a.s o:abi kaca satıon o yırtıkları ben:olm o yırtık degil dikilmemiş goblin al sende yaptır o:abi nasıl alcam ben:sende ne kadar para var o:abi bilmiom nerden bakcam ben:abisi ı ya bas orda görürsün gözüne carpar o:hemen bakam abi ben:ewet ne varmıs o:abi adamın teki az once bisey attı burda cafede bir adam var ona sordum bu napıo die ben:napıomus o:trade atıomus ben:ne yapıomus tradeden o:bana item vercekmis ben:ne verdi? o:abi yesil yanan bisey verdi ben:nasıl bisey o o:abi yüzükmüş ben:bana ver sen onu sana bundan verem o:ok abi o yırtıkları beyendim ver bende sana bu yüzügü verem ben:tmm gel trade o:tmm abi trade nasıl yapcaz ben:sag alt kosede secenekler var ordan bul benim üstümede tıkla bas ona o:tmm abi TRADEYİ YAPTIK ZORLANARAK AMA NESE KAPTIM KEKURY ADAM SONRA BANA DEDİKİ o:abi simdi napcam KANKALARIM BUNLARI BULMAK İÇİN YARIM SAAT UGRASTIM BEGENDİYSENİZ ++++ rep
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
|
09-16-2006, 01:08 AM | #2 |
Banned
Kayit Tarihi: Mar 2006
Mesajlari: 3,383
Teşekkür Etme: 208 Teşekkür Edilme: 557 Teşekkür Aldığı Konusu: 262
Üye No: 9893
Rep Puanı : 29255
Rep Derecesi :
|
Kanka Koptum Ya Hele O 2. Varya O Komedİ Zaten ) + Rep
|
09-16-2006, 01:19 AM | #3 |
Forum Aşığı
Kayit Tarihi: Oct 2005
Mesajlari: 4,030
Teşekkür Etme: 202 Teşekkür Edilme: 922 Teşekkür Aldığı Konusu: 234
Üye No: 3160
Rep Puanı : 103395
Rep Derecesi :
ilginç
|
09-16-2006, 09:23 PM | #4 |
ÇaKaL Üye
Kayit Tarihi: Jan 2006
Mesajlari: 1,452
Teşekkür Etme: 261 Teşekkür Edilme: 168 Teşekkür Aldığı Konusu: 83
Üye No: 7214
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi :
çok süpermiş ... saolasın.... keşke bizede düşse ööle kekuri lasım olur....
09-17-2006, 12:37 PM | #5 |
Yeni Üye
Kayit Tarihi: Sep 2006
Mesajlari: 21
Teşekkür Etme: 0 Teşekkür Edilme: 0 Teşekkür Aldığı Konusu: 0
Üye No: 17799
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
saol kardes
|
09-17-2006, 12:41 PM | #6 |
Bağımlı Üye
Kayit Tarihi: Feb 2006
Mesajlari: 3,412
Teşekkür Etme: 278 Teşekkür Edilme: 713 Teşekkür Aldığı Konusu: 478
Üye No: 8785
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
saolasın
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. BeşiktAşımız ile ilgili son haberler Moderator başvurusu için tıklayın |
09-17-2006, 01:28 PM | #7 |
ÇaKaL Üye
Kayit Tarihi: Mar 2006
Mesajlari: 1,708
Teşekkür Etme: 336 Teşekkür Edilme: 198 Teşekkür Aldığı Konusu: 92
Üye No: 11033
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
Tesekkürler...
|
09-19-2006, 08:36 PM | #8 |
ÇaKaL Üye