www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Adult (+18) Yetişkinlere Özel > Adult eski arşiv

CevaplaCevapla

Konu Seçenekleri Görünüm Şekli
Eski 02-08-2006, 06:59 AM   #1
GeCeLeR
Guest

Mesajlari: n/a
Üye No:

http://www.ip.org.tr

Kuruluş tarihi : 02.03.1992

Genel Başkan : DOĞU PERİNÇEK

Mithatpaşa Cad. No: 10/13 Kızılay/ANKARA TEL: 435 25 07

İşçi Partisi hakında görüşleriniz,eleştirileriniz ve şikayetlerinizi kısacası herşeyi burada paylaşabilirsiniz.
  Alinti Yaparak Cevapla
Eski 02-08-2006, 09:27 AM   #2
scarface
Müstakbel Üye

scarface 'in Avatari

Kayit Tarihi: Dec 2005
Mesajlari: 212
Teşekkür Etme: 17
Teşekkür Edilme: 20
Teşekkür Aldığı Konusu: 6
Üye No: 5230
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi : scarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura about

Yorumsuz
Eski 02-08-2006, 01:58 PM   #3
amfibik
Daimi Üye

Mesajlari: 884
Teşekkür Etme: 260
Teşekkür Edilme: 57
Teşekkür Aldığı Konusu: 30
Üye No: 5869
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi : amfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond repute
Belirlenen

ya kımsenin görüşü yokmu birileri bişeyleri belirtsin şurda ya ben solcuyum demek bu kadar zormu arkadaşlar
Eski 02-09-2006, 06:21 AM   #4
GeCeLeR
Guest

Üye No:

Alinti:
orjinal mesaji gonderen scarface
Yorumsuz
yoruma gerek var mı ?
  Alinti Yaparak Cevapla
Eski 02-09-2006, 11:50 AM   #5
amfibik
Daimi Üye

Mesajlari: 884
Teşekkür Etme: 260
Teşekkür Edilme: 57
Teşekkür Aldığı Konusu: 30
Üye No: 5869
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi : amfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond reputeamfibik has a reputation beyond repute
Belirlenen

kesinlikle gerek var bu senin düşüncen yorum yok benim düüşüncelerim çok var
ben 1 mayısta samsundan ankaraya yuruyosam eylem var die ve tek başima deil binlerce yoldaşimla ki burrda bi yanliş anlama olması ben bunu şuanda burda reklam olsun die solemiyom ben bu yuruyuşu son 4 yıldan beri yapıyorum.. isterdimki DENİZ abimle YUSUF abimle yürümek isterdimm benmde yorumumun bi kısmı ama çok küçük bi kısmı bu yane dewenin yanında karınca bile kalmaz GeCeLeR boyle bi yorum yapmanızada gerçekten kırıldım arkadaşim ama eywalla yinede...
Eski 02-11-2006, 06:10 PM   #6
the_slow_and_cool
Müstakbel Üye

the_slow_and_cool 'in Avatari

Kayit Tarihi: Nov 2005
Mesajlari: 175
Teşekkür Etme: 1
Üye No: 3960
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : the_slow_and_cool will become famous soon enough

yaw bırakın beyler bunnarı solcuyum demek zor değil ama bence bir süre daha sol partiler beklicek
Eski 02-11-2006, 09:33 PM   #7
GeCeLeR
Guest

Üye No:

Alinti:
orjinal mesaji gonderen tunada
ben 1 mayısta samsundan ankaraya yuruyosam eylem var die ve tek başima deil binlerce yoldaşimla ki burrda bi yanliş anlama olması ben bunu şuanda burda reklam olsun die solemiyom ben bu yuruyuşu son 4 yıldan beri yapıyorum.. isterdimki DENİZ abimle YUSUF abimle yürümek isterdimm benmde yorumumun bi kısmı ama çok küçük bi kısmı bu yane dewenin yanında karınca bile kalmaz GeCeLeR boyle bi yorum yapmanızada gerçekten kırıldım arkadaşim ama eywalla yinede...
siyaset kimisini zengin kimisini çenebaz yapar
seni cenebaz etmiş ...
birileride senin üstünden zengin olur işte
Saygılar

GeCeLeR
  Alinti Yaparak Cevapla
Eski 02-12-2006, 04:51 AM   #8
Tathar Elanessé
ÇaKaL Üye

Tathar Elanessé 'in Avatari

Kayit Tarihi: Sep 2005
Mesajlari: 1,424
Teşekkür Etme: 145
Teşekkür Edilme: 408
Teşekkür Aldığı Konusu: 212
Üye No: 602
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi : Tathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond repute

Alinti:
arkadaşım bu konuya cevab yazmak için tereddüt ettim çünkü seni kırmak istemedim insanların idealleri ve umutları olması çok önemlidir bunlar insanı hayata baglar yaşama sevinci verir ama hayal kırıklıgı ve umutsuzlukta senin yolunda kaçınılmazdır....! umarım senin hayallerinin söndüğünü bir gün görmezsin ben yıllar önce gördüm ve benim için çok acı oldu ama insanlar yaşamadan bunları anlayamıyor....!
sana tavsiyem kendine daha gerçek bir AMAÇ bulman ama şunuda biliyorum yazdıklarımın senin için bir anlamı yok söylediklerimini anlayabilmen için görmen gerekiyor.....!
POLİTİKA GÜÇTÜR.....!
GÜÇ=PARA
ASLINDA DURUM BUKADAR BASİT.....!

SAYGILAR
FLYWALKER

Tanıdıktı yalnızlık oysa
Haklısın belki yanımda
Hazırdım bu kez mutluluğa
Nerden çıktı şimdi bu ayrılık

Öyle boş öyle boş ki bu dünya
Güneşim sandım seni oysa
Girdabın içinde yaşarken
Yakamoz yakamoz çakar aklıma

Susadım sana tek bir nefeste
Yaşadım aşkımı bir heveste
Gözümün önünde durma n''olur
Yaşamak öyle zor ki bu bedende

Hadi yoluna eyvallah
Mutlu ol gülüm işallah
Sen geçen günün ardından
Bi başına kalma inşallah
Tathar Elanessé Ofline   Alinti Yaparak Cevapla
Eski 02-12-2006, 02:40 PM   #9
scarface
Müstakbel Üye

scarface 'in Avatari

Mesajlari: 212
Teşekkür Etme: 17
Teşekkür Edilme: 20
Teşekkür Aldığı Konusu: 6
Üye No: 5230
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi : scarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura about

Alinti:
Yorum yapamama özürlü değiliz. Ancak önemli olan çok laf değil, anlatılmak istenenlerdir. Bazen bir resim dahi sayfalarca yazılanlardan daha çok şeyler anlatabilir. Ki; bende o yolu seçtim.
Ayrıca adalet/hak isteğinden yola çıkıp solcu olanlara karşı saygım sonsuz. Yeter ki; bölücülük faaliyetlerine girişmesinler ya da farkında olmadan dahi olsa alet olmasınlar...
Bence yapılması gereken Atatürk gibi realitelerle uğraşmaktır. Atatürk tekliflere rağmen ne komünizmi ne de faşizmi uygulamaya kalkışmıştır. O modernite projesini Türkiye'ye uygulamaya çalışan bir lider idi. Ve de dediği gibi az zamanda çok ve büyük işler başardı...
Yoksa sınıfların ve devletin oplmadığı bir yönetim biçimi olan komünizmi savunmak maalesef bir ütopyadır. Komünist sistem dünyada hiçbir yerde uygulanamamıştır (S.S.C.B, Küba vs. dahil).
Ancak bu kapitalizmi savunduğum anlamına da gelmez (ki günümüz enternasyonel/neo-liberal kapitalizm anlayışını hiç savunamam; bu sistem sadece büyük şirketleri kollayan bir sistemdir).
Son olarak diyeceğim ideallerin yanında bir de gerçekler vardır. Bir de tanımadığınız/bilmediğiniz adamların peşinden koşmayın....
Eski 02-12-2006, 11:24 PM   #10
GeCeLeR
Guest

Üye No:

Alinti:
orjinal mesaji gonderen scarface
Yorum yapamama özürlü değiliz. Ancak önemli olan çok laf değil, anlatılmak istenenlerdir. Bazen bir resim dahi sayfalarca yazılanlardan daha çok şeyler anlatabilir. Ki; bende o yolu seçtim.
Ayrıca adalet/hak isteğinden yola çıkıp solcu olanlara karşı saygım sonsuz. Yeter ki; bölücülük faaliyetlerine girişmesinler ya da farkında olmadan dahi olsa alet olmasınlar...
Bence yapılması gereken Atatürk gibi realitelerle uğraşmaktır. Atatürk tekliflere rağmen ne komünizmi ne de faşizmi uygulamaya kalkışmıştır. O modernite projesini Türkiye'ye uygulamaya çalışan bir lider idi. Ve de dediği gibi az zamanda çok ve büyük işler başardı...
Yoksa sınıfların ve devletin oplmadığı bir yönetim biçimi olan komünizmi savunmak maalesef bir ütopyadır. Komünist sistem dünyada hiçbir yerde uygulanamamıştır (S.S.C.B, Küba vs. dahil).
Ancak bu kapitalizmi savunduğum anlamına da gelmez (ki günümüz enternasyonel/neo-liberal kapitalizm anlayışını hiç savunamam; bu sistem sadece büyük şirketleri kollayan bir sistemdir).
Son olarak diyeceğim ideallerin yanında bir de gerçekler vardır. Bir de tanımadığınız/bilmediğiniz adamların peşinden koşmayın....
takdire şayan yorumuna hayran...
bilgi birikimine kurban...

özelden konuşalım

Saygılar
GeCeLeR
  Alinti Yaparak Cevapla
CevaplaCevapla

Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1)

Mesaj kurallari