www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Kapalı konu

Konu Seçenekleri Görünüm Şekli
Eski 10-21-2007, 05:17 PM   #1
KoJiRo
Aşmış Üye

KoJiRo 'in Avatari

Kayit Tarihi: Dec 2006
Mesajlari: 34,356
Teşekkür Etme: 21
Teşekkür Edilme: 162
Teşekkür Aldığı Konusu: 97
Üye No: 23848
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi : KoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond repute
Belirlenen Löw bastırıyor, Barış Özbek kararsız

Avrupa Şampiyonası finallerini ilk garantileyen ekip olan Almanya’nın teknik patronu Joachim Löw, Galatasaray’ın gurbetçi yıldızı Barış Özbek’i gözüne kestirdi...

G.Saray’ın gurbetçisi performansıyla kısa sürede gönülleri fethetti. Almanya Milli Takımı’nda oynaması için Panzerler’in kurmayları Barış’ın peşine düşerken, genç yıldız "Ay yıldızlı forma için teklif gelirse kabul ederim" dedi.

Sarı kırmızılı takıma Alman hoca Feldkamp tarafından büyük umutlarla transfer edilen Barış Özbek, oynadığı futbolla bir anda göz kamaştırdı.

Almanya Ümit Milli Takım formasını da giyen genç yıldız, performansıyla takımını liderlik koltuğuna oturtan isimlerden olurken, kısa sürede Löw’ün de dikatini çekti. Ümit milli yaşı dolan Barış’a Almanya A milli formasını giydirmek için Panzerler’in kurmayları kolları sıvadı.

Kimse bana kızmasın
Ay yıldızlı takımda oynamak için çağrı almadığını, böyle bir talep olması halinde seve seve kabul edeceğini sözlerine ekleyen genç oyuncu ise şöyle konuştu: "Ümit milli olma zamanım doluyor. Löw, ısrarla beni Alman Milli Takımı’nda görmek istiyor. Ancak ben henüz kesin kararımı veremedim. Eğer Türkiye forması giymem için herhangi bir çağrı gelirse, seve seve kabul ederim. Daha çok gencim. Ancak, Almanlar da çok bastırırsa onlardan da kaçamam. Benim için önemli olan Türkiye’nin bir çağrıda bulunması. Öbür gün Almanya için tercihimi kullanırsam da kimse bana kızmasın. Galatasaray’da kısa zamanda iyi şans buldum. Bu fırsatı da çok iyi değerlendirdiğime inanıyorum. İyi olmasam zaten hocam beni oynatmaz. Lig ve Türkiye Kupası’nın yanı sıra UEFA Kupası’nda da iddialıyız. Avrupa arenasında kendimizi daha iyi göstermek istiyoruz."
Eski 10-21-2007, 05:23 PM   #2
Kéan aRs
Aşmış Üye

Kéan aRs 'in Avatari

Kayit Tarihi: Aug 2007
Mesajlari: 14,099
Teşekkür Etme: 125
Teşekkür Edilme: 197
Teşekkür Aldığı Konusu: 120
Üye No: 44060
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi : Kéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond repute
Belirlenen

http://www.cakal.net/showthread.php/...asi-97033.html
bu konu önceden açılmıştır kilit....
Kéan aRs Ofline  
Kapalı konu

Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1)

Mesaj kurallari