|
Komik Şeyler Komik Olaylar,Resimler vb Komik Herşey Bu Bölümde... |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
10-07-2009, 07:17 PM | #1 |
ÇaKaL Üye
Kayit Tarihi: Mar 2007
Mesajlari: 1,510
Teşekkür Etme: 21 Teşekkür Edilme: 36 Teşekkür Aldığı Konusu: 23
Üye No: 37169
Rep Puanı : 68799
Rep Derecesi :
|
Recep ivedik CS 1.6 Oynuo Kopmak garanti
Recep ivedik Alkollü bir şekilde Servera girer Ve Basede Pusuya yatar Admin Tokatlar Recep ivediği Admin : Lan Baseden çıksana Recep ivedik K ye basarak microfonla : Konuşma Layn Sanane Arğadaşım Sinmi Kurdun oyunu Admin : Server benim lan Banlarım bak seni doru konuş Recep ivedik : Arğadaşım Sierra kurdu oyunu Hangi kitapda pusuya yatamassın diyor Goçum ? Admin : Lan burası botlarla oyun yeri değil ... serverdan banned Recep ivedik Başka bi servera girer Ve Takım arkadaşları ölür iki kişi kalıp Dolaşırlar ve Diğer arkadaşı Arkadaşı : Ya bilader yanımdan gelmesene git köprüye bak Recep ivedik : Arğadaşım Biz Tahım Arkadaşı değilmiyiz Nerde kaldı Arğadaşlımız hea ? Arkadaşı : Ya bilader ezikmisin nesin boyna ölüp ölüp duruyon zaten Recep ivedik : Bahhhhhhhh Sen şimdi bombayı aldın pimini çektin Elinde tutuyosun Arğadaşım Arkadaşı kutunun arkasına pusuya yatar ve recep ivedik önüne Geçer Arkadaşı kutunun arkasından çıkamaz Recep ivediğe Söverken Teröristler gelip vurur Recep ivedik K ye basaR ve : Böhöhöhöhöhhöyyyyttt Der *Recep ivedik Cs oynarken Biber Gazı Atarlar Ve Recep ivedik : Bana bahhhh Naneliyi Ğullanmayın yanma yapıyor Böhöhöhöhyttt Oyuncu : Yok Recep Abi bu Biber gazı daha iyi yakıyor Recep ivedik : Konuşma Laynn * Recep ivedik Servera Adminlik Başvurusunda bulunur Ve sorarlar Admin : Recep bey daha önce hiç bir serverda adminlik yaptınızmı Recep ivedik : Yok goçum yapmadım Admin : Hmm peki Kodlarla banlıyosunuz kişileri kodlarla ilgili bilginiz varmı Recep ivedik : Valla goçum Benim Kod adım Ayı Boğan Kod um bu Arğadaşım İstiyosan admin yap farkedmez Admin : Hmm Neyse Recep bey 100 Kontör yollamadan Admin yapamıyacağım sizi Recep ivedik : Hayyyttt Konuşma layn Adminlik Verecem Ayağınlan 100 Kontörü indireĞandi Yapacan Demi çahall Cepcilik yapacan demi Biz bunları yemeyiz Ğoçum Bizim ağlımızda keriz yazmıo Admin : Pffff ********* nesin kardeşim ya bi git başımdan Recep ivedik : Haytt öleee ğaçtım ayağaa yohhh Yapmıcakmısın beni admin ? Admin : 100 kontör ver yapıyım Recep ivedik : Walla ğoçum hepimiz menfatçisiniz Bana insan olacah Arğadaş ..... * Recep ivedik Ölür Ve Kalaşnikof kullanan takım arkadaşını izler Kalaşnikofla Tek tek atılması Gerekirken çocuk Tarar Ve Hedefi tuttuRamaz ölür Recep ivedik : Tek tek atcan Goçum Aynı Böle Boğazına Aygır gibi Tah tah tah Pancar motoru Gibi Tamammı goçum Tı tah tı tah tı tah tı tah Afferin senii... * Recep ivedik 12 yaşındaki çocukla Ws yapar serverda tek kişilerdir Çocuk : Heheheee Ezik boyna öldürüyom seni Recep ivedik : Konuşma laynn Gelsene yiyosa Köprüye Köprüye gelsene yiyosa Pusup durmaa Çocuk köprüye gelir ve yine öldürür Çocuk: Hani Gel diyodun lan ne oldu Recep ivedik : Ğoçum 3 haftadır yıkanmıyomda Apış aram ı kaşırken elim mağusa varmıyo Çocuk : Elin varmıyoda nasıl ateş edion Recep ivedik : Konuşma laynn * Recep ivedik Wall hack kullanan birisiyle konuşur Recep ivedik : Ğoçum delikanlı adama yahışıomu hile yapmak Oyuncu : Recep abi kimseyi öldüremiyom napayım Recep ivedik : Olurmu ya Bu ne saçma hayat Bu ne dingil hayat Bu ne Bok emi yaa Oyuncu : Özür dilerim Recep abi walla kapıyom Recep ivediq : Aferim Ğoçum kaşını gözünü sevdim ii adamsın Oyuncu : Eywallah Recep abi Recep ivedik : Yürü Ghit LAyn Hayttt Tirbiyesiz. *Recep ivedik Servera girer ve Herkese posta koyar Buna kızan admin Admin: Bilader Sen ne kadar Ali Kıran Baş koparan birisin Yakışıyomu sana Recep ivedik : Kimsin Lan Sen :@ Admin : Ben bu serverin adminiyim Lan Sen kimsin Recep ivedik : Bende kara Ambar Gamyoncular derneği Üyesiyim Goçum Admin : O ne ** Clanmı ? Recep ivedik : Konuşma Laynn |
10-08-2009, 02:17 PM | #2 |
ÇaKaL Üye
Kayit Tarihi: Aug 2009
Mesajlari: 1,226
Teşekkür Etme: 11 Teşekkür Edilme: 32 Teşekkür Aldığı Konusu: 26
Üye No: 88099
Rep Puanı : 2914
Rep Derecesi :
|
PayLaşım İçin SaoL!..
|
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |