![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ayrılığı besteledim hep şimdiye kadar,
Yani hep kaybettim, malumunuz olsun Hazan mevsiminden kurtulamamıştım hiç Yaprakları üşümüştü ruhumun Sararıp solmuş Karşılık göremeyen kalbime düşmüştü acısı aşkın, Ayrılığın envaini yaşadım Bilirim nasıl da oturur adamın yüreğine Uyku haram olur ******* yoldaş ve sırdaş olur Bir de çay olunca o gece vakti Efkar demlenir Yıldızlara takılır gözleriniz Hepsi bir şehri ayin gibi düşer üstünüze Aman sabah olmasın Bitmesin gece bu yolculuğumuz Efkar bitmesin Çay soğumasın Annem, babam, kardeşlerim uyanmasınlar Ben gece yürüyüşüme devam edeyim.. Hepsi eskidendi Hepsi eski bir hikaye Bütününü toplasan bir ceviz kabuğu belki Hepsi bir hayal, hepsi bir ütopya bunlar Koparılmamış bir takvimin ütopya hayali işte , Şimdi sabah Güneş yükselmiş doğudan Karanlıklar saklanacak yer arıyor Ruhumda sessiz bir bekleyiş Ve gecenin efkarı da sanki kalmamış gibi, Takvime baktım hala hazan mevsimi Dışarı baktım bahar gelmiş Bir şeycikler anlamadım önce Günlük bir gazeteden fark ettim baharın geldiğini Ya takvimdeki hazan yalan mıydı? Ya gece bekleyişlerim, efkarım, çayım… Sonra anladım ki koparmayı unutmuşum takvimin yapraklarını Bu yüzden ruhum üşümüş Bu yüzden geceyi sevmiş, gündüzden korkmuşum.. Şimdi ne hazan Ne efkar ne de artık ruhumda karanlık var Saatler vuslatı gösteriyor Bir heyecan, bir coşku var inadına mazime Bahara merhaba, merhaba yaz mevsimine Eskiden ruhuma zindan kent Şimdi de tutunduğum şehir olan.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|