![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() CİNSİNE GÖRE
Belediye otobüslerinin ne kadar kalabalık ol*duğu malûm. İşte böy* le bir otobüste yolcu*luk eden Temel'in aya* ğına iri yarı bir adam basar... Nasırı acıyan Temel, adamın yanına yaklaşır ve sorar: — Ula uşak, sen nerelisun? Adam, Temel'e bakar, nereli olduğunu söyler ve ar* dından sorar: Niye sordun? Hiç, bu cins ayular hangi memlekette yetişur diye merak ettum daa... der Temel. YEMEKTEN SONRA MI? Doktor hastasını muayene ettik* ten sonra saptadığı perhiz programı* nı yazıyormuş: — Sabahları bir dilim ekmekle yüz gram beyaz peynir. Öğleyin bi* raz salata ve haşlama et. Akşamları bir dilim ekmek, yağsız süt ve bol meyve yiyeceksiniz... Hasta: — Peki doktor bey, bu yazdırdıklarınızı yemekten sonra mı yiyeceğim yoksa yemekten önce mi? NİÇİN HAPSEDİLMİŞLER? Bir komünist Sovyet cezaevinde, 3 mahkûm arala* rında konuşuyorlardı: Birinci mahkûm üzüntülü bir ses* le: — Ben işime geç geldiğim için hapsedildim, dedi. İkinci mahkûm hapis gerekçesine şöyle açıkladı: — Ben ise, işime erken geldiğim için hapsedildim. Bir kapitalist casusu ancak işine erken gelir, dediler. Üçüncü mahkum da şöyle konuştu. — Ben de işime tam vaktinde geldiğim için hapse* dildim. Beni de, bir kapitalist saati taşımakla suçladılar. AKIL Temel birgün Dursun'a balık kılçığı yemenin insanın kafası*nı çalıştırdığını söylemiş. Bu habere sevinen Dursun yanına Temel'i de alarak hemen bir balık lokantasına gitmiş. Az sonra gelen balıkların etini Te* mel, kılçıklarını Dursun yemiş. BöylecĞ üç porsiyon balık tü* ketildikten sonra Dursun hesa* bı ödemiş ve dışarıya çıkmışlar. Yolda bir ara Dursun: Baa bak Temel. Sen galiba kazuklayisen beni..? Temel gülerek cevap vermiş. Bak, gördün mü? Kafan çalışmaya başladı bi- le..? |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Temel Fıkralar10 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-14-2007 05:00 PM |
Fıkralar10 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-12-2007 10:43 AM |
Komik Fıkralar10 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 03:18 PM |
Komik Fıkralar10 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-18-2007 01:14 PM |