|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
|
07-24-2009, 08:25 PM | #1 |
Aşmış Üye
Kayit Tarihi: Jun 2007
Nerden: İstanbul
Mesajlari: 50,904
Teşekkür Etme: 70 Teşekkür Edilme: 143 Teşekkür Aldığı Konusu: 89
Üye No: 43266
Rep Power: 12014
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
Cinsiyet : Erkek
|
Bulgur Pilavı
BULGUR PILAVı
MALZEMELER 1 paket domatesli bulgur 2 adet domates ½ paket tereyağ yeteri kadar tuz 2 adet çarliston biber 1 adet soğan HAZIRLANIŞI Ufak ufak doğranmış soğan ve çarliston tereyağında çevrilir, üzerine rendelenmiş domates ilave edilip, bir iki taşım kaynatılır Bulgur ilave edilir, bir iki kez karıştırılır ve üzerini bir parmak örtecek kadar su konulup, pişmeye bırakılır Arzuya göre tuz ilave edilir On dakika sonra yemeğimiz hazırdır NOT: Tereyağ yerine margarin ve sıvıyağ da kullanabilirsiniz |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|