![]() |
Yalnızlığın çığlığı
Yırtar sesizce çığlıklarım camları Yankılanır odanın için de Geri döner bana Dört duvardır eşlik eden Akşamları Sağımda solumda Önümde arkamda Sağır kapılar yalancı aynalar Kendim le konuşamam Gülemem de Sonra şüphe ederim delimiyim ne Ne bir dost ne bir komşu Ne bir telofon sesi Kahrolası kayıp *******de Halka halka olmuş sigara dumanları İç içe geçmiş Sabırsız bir ordu gibi Pencerenin önünde çözüldü Çözülecek dilsizlikleri Ben de yaşadım o ilkleri İlk aşk ilk ayrılık İlk ölüm gibi |
Yalnızlık yılları
Bir zaman gelir Rüzgarın diner ışığın söner Biter kalp sancıların Ya o zaman yalnız Yapayalnız kalırsan Kim seni benim kadar sever Kim düşünür Kim yoldaş olur yalnızlık yıllarına Bırakma bu günün işini yarına Gel he de sevdiceğim gel he de Bu gençlik rüzgarı dinmeden Pişman oluruz sende bende Sonra demedi deme Henüz yanıyorken meşalemiz Parıldıyorken alnımızda yıldızımız Gel he de bakarsın birde Evlenince olur ya bir oğlumuz Ve sana benzeyen bir kızımız Gözleri seninkiler gibi mavi Varsın olsun oğlumuz havai Bana benzesin yeter |
Yavaş yürü
Yükseldiğin kadar yükseldin Tavan mı yapacaksın Ayağını bas yere Havan dan uçacaksın İnsan oğlu kuş misali değilmi Bazen uçup uçup ta göklerde Sonra bakıyoruz ki çakılmış yere Mutlu olmak övünmek Hakkın senin de Amma velakin dikkat et Yalancı rüzgarlara İnsan oğlu bu çiy süt emmiş Uçurur uçururlarda seni Sonra bırakırlar ipi Aman ha ayağını bas yere Havandan uçacaksın Aman ha yavaş yürü Yavaş gitki menziline ulaşasın Bu alemde güçlü isen yaşarsın |
Yarim ol
Şüphesiz seni sevdim Ağyar olma yarim ol Yürüyelim aşk yolun da Mihmandarım ol Otur gönül tahtım da Sultanım payidarım ol Kahretme sitem etme Bu hayatı zehretme Haykırsam duymazsın Gel desem gelmezsin Daha ne kadar bu ayrılık Yetmedi mi yetsin Ömrümce sılamı özledim İçim de ki gurbetsin Canan diyemem sana Canımsın canım zulmetme Çığlık çığlığa bağırıyorum Titriyor her bir zerrem Duymuyorsun duymadı Aslılar Ben gibi yandı Kerem |
Yaz Bahçemizde
Dün gece yine eskisi gibi Seni ekledim gizli bahçemizde Ay dolunaydı bir yıldız kaydı Güller fısıldaştılar koku saçtılar Karşı komşu şair yine Geceye şiir yazdı Mevsim yine yazdı Bekledim belki gelirsin diye Her zamanki gibi yaz bahçemizde |
Yığtırmam Gecekondimi
Geldim dağın başına Aha bu herifim Neler açdi başıma. Yaptıh bu gecegondimi Ne yolu var ne suyi Devlet çıhtı garşıma Saldı mı üstüme Sivil, mivil orduyu Didi – tiz yıhın bu gecekondiyi. Gözüm görmesin aman heman heman yıhın. TİZ ŞO pisliği Dedim günahtır. Her gün çektiğim ahtır Köyde galdı Tırmığım yabam Eee ne yapam ha babam? Tarlam yoh ki ekeyim Ürünümü biçeyim Naçar galdım anam. Şincik ben neyleyeyim? Vış baba çıha İSTANBUL, İstanbul Dedikleri bu midur? Suyu bilem pis ahar Köyümdeki su midur? Yapma etme ağam paşam Çoluh, çocuh nerde eyleşem? Gambur bi herifim var İşi yohh güci yohtir Paramda yoh ki Ban de guram ŞATO’yu Bahsalaram üstüne ha! Şo bizim garabaşı Lütfen yıhma İstanbullu Ocağımı başıma Vay anam buda mı, Gelecekti başıma? Sonra kötü olur ha soni Yıhtırmam, yıhtırmam Elalemi güldürüpte Üzerime bahtırmam Babayiğitsen gel de, Gel de beni yıh Ben zaten yıhılmışam Felek denen O zalim cengaver Her vuruşta yıhar beni Serer alır altına Gelen geçen çiğner beni Bayım mösyocügüm Bu zilletten gurtar beni. |
Yön
Çok kere ölmeden Ölmez bu kafa Çok şeyi çok kere Kaldırdım rafa Birgün yolun uğrar ise arafa Şu mutluluğu gönder bizim tarafa |
Yunus
Yunus gibi olsak arınsak kirden Sevsek Yunus gibi biz de gönülden Dünyaya bıraktığı o meşaleyi Söndürmesek yürüsek onun izinden Taptuğa götürdü düzgün odunu Yaydı tüm dünyaya sevgi kodunu Huş ile andı her dem Tanrı adını Yaktı gönüllerde aşkın odunu Yunusun yaktığı sönmez ışıktı Gönlü yüce idi hep barışıktı Onun sevgisi sığmaz nice bin yıla Adı düşmez dilden çıkmaz gönülden Yer gök hepsi sevgiyle yoğrulmuş Ulular içinde uluyu bulmuş Narin yüreği aşkla kavrulmuş Barışık olalım diye şifre bırakmış Sevgiyi sentez etmiş arı diliyle |
Yüzyılda bir
Yüzyılda bir gelensin Sen sevmeyi bilensin Gökyüzünden sağnak sağnak Yağarken yıldızlar En parlağı sensin En güzeli en En güzeli sen Gecenin büyüsü Sevdanın örgüsü Örerken aşkı Yüzyılda bir gelensin Sen sevmeyi bilensin Sen osun o sevgilisin Özlediğim sensin Gönlüme kor düşürdün Orda parıldıyor yıldızlar En parlağı sen En güzeli en En güzeli sensin |
Zalim
Bir akşam çıkta gel Çal kapımı hayırsız yarim Gitgide kötüye gidiyor Şu benim halim Desem hoşunamı gider melalim Bir akşam çıkta gel İlk tanıdığım günkü gibi Genç ve sağsalim Bir akşam son defa Çıkta gel be zalim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:35 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.