![]() |
Seveni delice sevmek
Yıllar geçince sevmek mutluluğu Beraberlik ve uyumun birlikteliği Sevmenin anlatılmaz güzelliği Anlaşmanın verdiği doyumsuz haz Değer vermenin ve görmenin mutluluğu Aşık olmanın ve olunmanın birlikteliği Sevilmenin anlatılmaz güzelliği Uyumun verdiği doyumsuz haz Hastalıkta ve sağlıkta yanında olma mutluluğu Ayrı olsak dahi olsa kalplerimizin birlikteliği Her zaman özlemenin özlenmenin güzelliği Sımsıkı sarılmanın verdiği haz Sözümüzün ve özümüzün bir olma mutluluğu Değer yargılarımızın birlikteliği Ağzımızdan çıkan tüm lafların birlikteliği Düşüncelerimizin bir olduğunu bilme hazzı İşte sevgilim seni böylesine seviyorum.... 29.01.2001 Erol Şen |
Sevgi Bakışı
Bunu ilk söyleyen ben olacağım Senin bakışlarının güzelliğini Bunu ben yaşıyorum aşkım Hem de doyasıya seninle ve de sensiz Senin yanındayken sana bakışlarım Hem o güzel gözlere, hem de söylediklerine Sen konuşmasan da bana çok şey anlatıyor O bakışlara nasıl kıyılır ki... Sensizken bendeki kareler Hep o güzel yüzün ve gözlerin Benimle beraber hep yanımda Benimdir o güzel gözler ve bakışlar Ben onları bir ömür sevmek için Herşeyi bırakıp sana geliyorum Hiçbir şey yok gözümde ne malk ne mülk Ben seni isterim sevgilim, sadece seni... 24.05.01 Erol Şen |
Sevgi Yolu
Yolların sonuna ulaşmak Bitmez tükenmez düşüncelerle Yollar değil düşüncelerde ki Yolların bağlandığı umut Sevginin yollarında kaybolanlar Bağlanmak için köPage Rankingü ararken KöPage Rankingüler çıkmaza yapılmış Sevgi köPage Rankingüyle bağlanmıyor ki Sevenin yolu sevgi yoluysa Taş kalbin yolu arnavut kaldırımı Amaçsız geçen hayatlarda Yol bile yok sevgiye, aşka ve umuda... 10.05.2002 Erol Şen |
Sevgiliye Cevap
Sevgiyle güler yüzün, aşkla bakar gözlerin Her gün çoğalıyor sana özlemim Herdoğan güne sana uyanıyorum Kalbimde zaten yerin içten gelen saf sözlerin Kalbim senindir her zaman senin olacak Kıramam ki seni sen tek sevdiğim Sen benim diğer yarım Hep yanında seninle olmak ister gönlüm Seninde davranışların ve yakınlığın Ellerimi tutuşun sıcaklığın samimiyetin Birlikte geçen mutlu zamanlarım Senin yanında tüm saatler inanılmaz güzel Sevenler sevdiğine kalsın isterim yıllardır Yaşam kaderse iyi kaderler olsun derim Mutlu sonlar hep zordur bilirim Ölümse gülerek ölüm isterim... 15.02.2001 Erol Şen |
Sevgisiz Adam
Konuşmaktan çok şiirle anlatmak Kolay geliyor belkide Günlük yaşamı paylaşmak Bir o kadar sevgisiz İnsan yaşamı kadar değersiz Ve de sevgisiz hayatlar Hırsın güne yansıması kadar gerçek Bir o kadar da acımasız Artık suçlamalar bitti Sona erdi sevgi çiçekleri Belki önceden sevgiye aç yürekler İçinden gelecek filizleri de öldürmüş Sevgisiz yürek sevmek Onun için üzülmek kahrolmak Değmez ki ağlamaya Kendini düşünmek varken Bırak o yürek yüreksizini Yaşama bak sen sevensin Kendine güller ile bir yol çiz Rengarenk olsun yaşama…. 20.04.2004 Erol Şen |
Sevgisiz insanlara
Gönüllerden neler geçiyor bilmezler Bir yorumda yıkarlar yaşamları Yüzeysel bir o kadar acımasız Paylaşımı hep gönülden olanlara karşı Geçmiş hüzne yapılan yorumlar gibi Ey sevgisiz anlamazsın boşuna yorulma Öz eleştiri de olacak sitemde Günler hep hüzün getirmez ki Sen de bir gün sevip te sevilmezsen Dualar edeceksin tanrıya İş işten geçmiş olmadan Yaşamı paylaşmaya İhaneti yaşatmak kadar yaşamak ta varsa Gün olur sana da dönerse Anlarsın sevginin yüceliğini Pişmanlık fayda etmez ki…. 16.04.2004 Erol Şen |
Sevgiye karşılık olur mu
Sıkıldım ben bu insanlardan Çıkar için kurallara yalakalar Sevmediğini bilen gönüllere Yalanlar arka arkaya dizi dizi Sevginin çıkarcıları Bırakın sahte yaşamları bir kere Maskeleri indirin yaşama Çıkar için sevgi olmayacağını öğrenin Bir kere de olsa gerçekleri yaşayın Eğer işinize gelmiyorsa devam edin Bazı yaşamlar kurulmuş düzene Adı üstünde düzennnn Doğal insan yok olmuş düzene Sevgi çıkara koşarken biteviye Nerdeeeeee seven gönül kalmışsa Aramaktan yorulmuş derviş gönüller 30.03.2004 Erol Şen |
Sevgiyi Anam Babam verdi bana
Doğuşum sabahın ayazında olduysa Hayatımca üşümem mi gerekiyor Sonbaharın güzel yaprak dökümü Son çocuk getirdi Ailem dünyasına Bilinmez değil ki dünyaya gelişim Yürüyüşlerim yada ağlayışlarım Tecrübeyle sabit yetiştirmek Bababın şevkat dolu bakışlarında Vefakar bir Annenin helal sütüyle Sevgilerin en güzeliyle güne doğmuşum ben Hayatın güçlüklerinde hep yanımda sevgiyle Hiç bitmeyen ayrılmayan sevgiyle Ailenin haşarı küçük mavi gözlüsü Sarı uzun saçlarım la bıcırık Bir o kadar insan olmuşum dünyaya Ya sevgisizler? Sonbaharda yaprakların dökümü Hüzün yerine sevinçle Isıtan ebebeyn sevgisiyle Birlikte hiç kopmayan.... 31.05.2004 Erol Şen |
Sevgiyi Düşümde Kucakladım
Düşler sokağına girdim gizlice Bakarken sevgililere yakalandım sevgi bekçisine Dedi ki Sen sevensin başkasına bakmana gerek yokki Sevmeyen kalplere sevgi verensin Kucaklayan saran mutluluk verensin Kalbin umuda yenilmiş olsada Sevgi dağıtan gülücüklerle Sabırla sevmeyi öğretensin Kumsalda sevdayı taneleyen Umut çiçekleri açtıran Seven çiçekler yaratansın Sen seni seviyorum diyebilensin Birden düşler sıyrıldı gerçeklere Sevmek için sevgi aramayan bendim Sevgi çiçekleri hep gönlümde Güller hep benim ellerimde Ne kadar değişmek istesemde Sevginin gücüne yenildim ömrümün demlerinde Aya güneşe bulutlara şiirler yazarken Sevgi tanelerini kalbe gömmek niye? 08.05.2002 Erol Şen |
Seviyorum aşkım ya
Anlamsız takılmış düşünceler Kimbilir neler düşünürken güne Aşık veysel den deyiş 'Gidiyorum gündüz gece' Giden benmiyim yoksa gündüz gece mi Bilmiyorum dersem yalan mı olur hayata Elbet gün gece ye ulaşacak yaşamda Düşüncelerim de olacak Sanmaki sana yazılıyor dizeler Belki de düşünceleri dağıtıyorum Yaşamın açılan pencerelerine Seçeceğim yaşam yoluna Seçilmiş yolların yanında Yenileri de olacak günlerin getirdiği Elbet dağılacak yaşam yolları Zaman geçecek...... 10.08.2004 Erol Şen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:27 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.