![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() A l d a t ı...
Daha bakalım ne kadar oyalanacağız Daha ne kadar mutsuz yaşayacağız Bir ömür böylemi geçsin istiyorsun Mutsuzluğu yaratan da ikimiz değilmiyiz Sevemedim bu ayrılığı ben olmuyor Seninle gittiğimiz yerlere götürüyorlar beni Unutursun diyorlar bak aynı mekan Mekan aynı ama içinde sen yoksun O gülen yüzün yanımda değil Bana sokulan sen beni seven anlamlı yüzün yok Oturduğumuz yere bile bakamaz oldum Sen hala benden kötülük beklersin Böyle mutsuz umutsuz gidermi yaşam Sana hiç bir kapı hiç bir yürek kapatılabilirmi Hiç aklına geliyormu gökyüzündeki yalnız yıldız Hiç baktınmı ona ışıltısı soluyor gün be gün Daha ne kadar böyle kendimizi aldatacağız Bak nerdeyse iki ay geçti ama 10 yıl gibiydi Hep aldatı hep inat Sen bu kalbin sahibisin hala anlamadın mı Hala kötülüklerde mi aklına geleceğim Beni böylemi tanıdın Hiç mi yaşananların hatırı yok Neden boş inatlar için de mutsuzluk Bunca zulüm içinde senin inatların Hiç birşey dokunmuyor senin laflarından başka Sen benden geçtin ama ben senden geçemedim İster bunu kullan ister inatlaş istersen lanetle Benim gücüm kalmadı inatlaşmaya zaten sevmem Rüzgarlara bıraktım kendimi bir oraya bir buraya Çarptığım duvarlar bile acır oldu halime Limanlar mı onları rüzgarlar götürmüş yoklar Düzen kurulmuş bizden önce yıkılmıyor Yıkacak rüzgarlar hep onlardan yana bizi yıkıyor Bir ömür böylemi geçsin istiyorsun Sen bir yanda mutsuz ben bir yanda çaresiz Sende beni anlamazsan yapacak ne varki Her gelen rüzgara tutulup savrulmaktan başka Biz sanki onların umurundayız Savruldukça içimizden kopacaklar da cabacı Neden anlamak istemiyorsun neden bu aldatı Neden bu inat aklım almıyor acı veriyor Ben seni istiyorum bu hep böyley di zaten Neden vazgeçeyim ki.... 30.03.2001. Erol Şen |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|