![]() |
Sevmek
Sevmeyi doğuştan bilmiyorsan Öğretmek neye yarar sevmeyi Sevmek yanağa kondurulan minik bir öpücük Bazen bir bakış Öğretmemişler sevgiyi Sarılamamışlar kucaklayarak Hırçın gönüller eksik kalmış sevgiye Yıllarca beklemek öğretmez ki sevmeyi Eksikler hataları getirmiş Sevmenin sadakati öğretilmemiş Sevmek temeli eksik kalmış gönüllerde Sadakat nerden bilinsin Dünyayı sevmek, toprağı sevmek Doğayı sevmek, çiçeği sevmek Ya insanları sevmek Hep eksik kalmış gönüllerde... 19.04.2002 Erol Şen |
Sevmek 2
Sevgiline kavuşmak için saniyeleri dakikaları Saatleri belkide günleri sayacaksın Bir an görmek için bile koşacaksın Bir gülücük görmek için Sevinçle dolacak yüreğin Bulutların üstüne uçacaksın İnsanlara bakacaksın bulutlardan Anlayacaksın sevmeyi Sevmek güzelmiş diye haykıracaksın Sevgine karşılık gördüysen Karşılıksız sevgi sevgi olmaz ki Güller sunacaksın sevdiğine Sevgini her gün sulayacaksın Solmasın diye üstüne titreyeceksin Sevdiğin için birde ilksen Sev öyle sevki bulutlardan inmeyesin... 12.01.2001 Erol Şen |
Son mektup
Bir mektup bırakıp gittim sana Yazılanlar kaleme zülum olmasın diye Gözlerimdeki yaşlarla yazıldı Renksiz saydam ve ruhsuz Bir denizin ortasında kimsesizdim Bütün kalelerim yıkılmış süngüm düşmüş Biten umudun güne doğumuydu belki de Sabah olduğunda gün ışığını vermişti bana Canlandım bir ömre yeni doğmuş Belki kışın soğuğu üşütmüştü bedenimi Sıcacık oldum güneşin ışığına Geçmişi kurcalamaktan sa gelecekte Elbet limanlarımda olacak Elbet her limanda bir sevgilimde Kürekler ağır gelmiyor bu bedene Yelkenim fırtınadan yırtılsa da Bedenim yelken olacak umudun doğumuna Umutla seven dostlarım yeşerecek Gün elbet fırtınaya bakacak Yelkenim umut rüzgarım sevenlerim oldu ya. 25.05.2004 Erol Şen |
Sözler benim
Yaşama dönüşü kutlayan çiçekler Bulduğum sözlerim benim Güne doğarken açan çiçekler Özgür yaşama koşan kuşlar kadar hür Bülbülün altın kafes misali hayat Günün tutulamayacağı gibi vakte Kaderi akışına bırakmak kadar Suyun yönünü değiştirmek sevgiden yana Kavgam yok insanlara Gündüz bitecek elbet yaşama Ömür bitimi geceye soğuk Ya siyah laleler Doğum kadar ölüm de varsa Yaşamın içinde sözlerim var Belki unutulursa bedenler yaşama Ruhlar yaşayacak sonsuza... 07.06.2004 Erol Şen |
Suyun sessiz çığlığı
Çamlar içinde bir park düşünün Ortasından bir dere akıyor Başında ve sonunda fıskiyeler Ve temiz hava Yavaş yavaş yol alan suya bakarken Tahta köPage Rankingünün üstünden Bir yandan fıskiyenin dinlendiren sesi Diğer yandan suyun çığlıkları Yavaş ama yaşayan suyun Sessiz umuda akan görüntüsü Bazen engellerini aşarak Bazende çağlayan gibi önünde durulmaz Yaşam pınarları hep gözyaşı Bize hayat veren bazen hüzün Ben istemedim ki derken bu hayatı Kaderine mahkum bazen duru bazen çılgın Yokluğu bir dertken yaşam da Varlığı farklı duygulara yollanan Her yaşam gibi o da yaşamın parçasıyken Acı tatlı her yönüyle Canları yaşama döndürürken Belki severek belki özleyerek Sensizlikle yaşam sona erecekse Sen beni de al yanına….. 18.04.2004 Erol Şen |
Şehvetin kollarında
Saatin birinde birden uyanır Canı çiftleşmek istemiştir Söz dinletmek ne mümkündür Şahlanmış istekleri Rahatlamak ister Aç duygularını doyurmak Hatta susturmak vede uyutmak Mümkün mü damarlar dolu Aynı isteklerde birini bulmak Yada ben senin bildiklerinden değilim sözü… Yersen aldat isteklerini Küstür duygularını Nerde gerçekleri söyleyen Nerde bende istiyorum diyen Farzet ki buldun Deyme keyfine………………… Doyasıya sınırsızca yaşa isteklerini Bitimsiz dağların zirvesinde Uyum? Mutlaka İstek limitsiz… Tenler birleşecek yek vücut Sırılsıklam bedenler Ruhun bedene yansıması Susmuş diller istekler doymada… 27.02.2004 Erol Şen |
Uçuyor düşünceler
Uykuya dalarken gece yaşamda Düşünceden uçanlar hayal meyal Bakarken gözlerin kapalı düşlere Giden düşünceleri merak ederken Gece düşüne gelen hayallermi Yoksa gün içinde silinenler mi uçan Önemsiz değersizlerin silinmesi gibi Belki de yenileri gelsin diye Uykuların kaçmışsa gece yarısı Karanlığın sessizliği kapını çalan Misafir istemiyorum dersen geceye Davet beklemiyorum diyecek...... 06.05.2004 Erol Şen |
Umudun güne doğumu
Umudun tükenişini yaşarken Baharın gelmeyişi mi kışın ardından Beklenen sevgilinin susmasımı umut Beklemek mi? Beklediğin haberin gelmemesimi umut? Varsın gelmesin umuda akan gönlüme Tanrı şahidim yalanım varsa güne Beklerken akşamı! ! ! ! Güzel günlerin beklenmesi ise umut Varsın geciksin geceye Doğan günün umut saçan aydınlığı na Beklemek mi umut! Biten mumun yenisine mi hasret Yoksa olmadık zaman da gelen güzel sözlere mi? Sen benden gitsen de geceye Tenim senin tenine hasret........ 16.12.03 Erol Şen |
Umut çiçekleri
Yeni doğmuş güne Umutla sabırla koşarsın güneşe doğru Beklersin gelecek ıpışık aydınlık haberleri Umut edersin inat etmesin sevdiğine diye Odanda duvarlara yazarsın düşüncelerini Hayali pencerden bakarken karşındadır Sarılmak kavuşmak istersin ellerine Gölgeler izler beni gün ışığında Resminin yanında duran güzel resmine Hatıralar içinde dalarsın geçmiş mutluluklara Bilirsin zor kararlar sevenler içindir Umut edersin özlemler bitsin diye Aşkın bitimsiz pembe bahçesinde Çiçeklerin yeşermesi ve açmasına Yeni özlemler ekersin sevgi düşünde bahçene Beklersin seni arasın mutluluklar bizim olsun diye... 30.01.2002 Erol Şen |
Unutamayacaksın
Boğazın deniz kokusunda Yediğin balığın tadında Attığın kahkahanın feryadında Aşkımızı hatırlayıp beni UNUTAMAYACAKSIN Yaşanmışlıklar bitmişse Aşk nağmeleri susmuşsa Sevgiler tükenip yüreklerden silinse bile Geçmişi hatırlayıp beni UNUTAMAYACAKSIN Verilen sözler sunulan vaatler Kulağa fısıldanan tatlı sözler Hepsi şu an unutulmuş olsa bile Sen yine de beni yaşayıp UNUTAMAYACAKSIN Yatağında diken, rüyalarında kabusum Kağıdında hüzün, kaleminde mutsuzluğun Gözlerin buruk, kalbin kırık, hayaller yıkık Geçmişi yaksan da beni asla UNUTAMAYACAKSIN... 16.05.2002 Erol Şen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:07 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.