![]() |
Erol Şen
A l d a t ı...
Daha bakalım ne kadar oyalanacağız Daha ne kadar mutsuz yaşayacağız Bir ömür böylemi geçsin istiyorsun Mutsuzluğu yaratan da ikimiz değilmiyiz Sevemedim bu ayrılığı ben olmuyor Seninle gittiğimiz yerlere götürüyorlar beni Unutursun diyorlar bak aynı mekan Mekan aynı ama içinde sen yoksun O gülen yüzün yanımda değil Bana sokulan sen beni seven anlamlı yüzün yok Oturduğumuz yere bile bakamaz oldum Sen hala benden kötülük beklersin Böyle mutsuz umutsuz gidermi yaşam Sana hiç bir kapı hiç bir yürek kapatılabilirmi Hiç aklına geliyormu gökyüzündeki yalnız yıldız Hiç baktınmı ona ışıltısı soluyor gün be gün Daha ne kadar böyle kendimizi aldatacağız Bak nerdeyse iki ay geçti ama 10 yıl gibiydi Hep aldatı hep inat Sen bu kalbin sahibisin hala anlamadın mı Hala kötülüklerde mi aklına geleceğim Beni böylemi tanıdın Hiç mi yaşananların hatırı yok Neden boş inatlar için de mutsuzluk Bunca zulüm içinde senin inatların Hiç birşey dokunmuyor senin laflarından başka Sen benden geçtin ama ben senden geçemedim İster bunu kullan ister inatlaş istersen lanetle Benim gücüm kalmadı inatlaşmaya zaten sevmem Rüzgarlara bıraktım kendimi bir oraya bir buraya Çarptığım duvarlar bile acır oldu halime Limanlar mı onları rüzgarlar götürmüş yoklar Düzen kurulmuş bizden önce yıkılmıyor Yıkacak rüzgarlar hep onlardan yana bizi yıkıyor Bir ömür böylemi geçsin istiyorsun Sen bir yanda mutsuz ben bir yanda çaresiz Sende beni anlamazsan yapacak ne varki Her gelen rüzgara tutulup savrulmaktan başka Biz sanki onların umurundayız Savruldukça içimizden kopacaklar da cabacı Neden anlamak istemiyorsun neden bu aldatı Neden bu inat aklım almıyor acı veriyor Ben seni istiyorum bu hep böyley di zaten Neden vazgeçeyim ki.... 30.03.2001. Erol Şen |
Adı Yok
Nice sevgiler tüketiyor yürekler Nice aşklar nice mutululuklar Yürekler derin bir kuyu gibi Bıkkın, yılgın vede amaçsız Güneş bile göstermiyor yüzünü Belliki oda darılmış Denize bakıp gece yarısı Daldığın derinliklerdeki düşünceler gibi Ateşin sönmeye yüz tutan alevleri Bir nefes istiyor çığlık çığlığa Anlamamazlıktan geliyor rüzgar Yılmış her defasında kendinden vermeye Rüzgar güçlü katıp götürüyor Dağları delen aşklar bile ağlıyor rüzgara Güller solmuş açmayacak sabaha Bıkmış yılgın sevgilerden Seven adı yok şiirlerin Küllenmiş ateşin çığlık alevi gibi... 19.03.2002 Erol Şen |
Adı yok 2
Yazılan şiirlerim kendimi anlatıyor ama kendimi Duygularım benim düşüncelerim benim Bu benim ve hayatı duyarak yaşıyorum Kimse bu satırları sahiplenmesin pay çıkarmasın Dilediğim gibi yaşarım hayatımı Maddiyata önem verenlerden uzak Egoistlerden uzak ama gerçek uzak Duygularımı seviyorum insan yanımı seviyorum Mutsuzluklar benim üzüntülerde benim Bu hayatı ben istemedim Verilen hayata isyan etmek niye En güzeli kabullenmek vede yaşamak Hep gülen de mutsuz hep ağlayan da Zamanı yaşamak ama günahı ile Sevabı isteyen çok ya günahlar Hepsi benim kabullenirim hayatı Dudak bükenler çıkacaktır gülerim İyi de kötü de benim İnsan yönüm seviyor bu dünyayı Hırçın yönüm riyaya hayır diyor ömür boyu... 25.04.2002 Erol Şen |
Ağlamak Yok
Sevincin gözyaşına Hüznün gözyaşına Kederin gözyaşına İzin yok hepsine birden gönlüm Tecrübeyle yaşanmış Gözyaşından önce doğan güne Umutlar saçan çocuklara Sarıl karşlıksız sevgiyle Sana verdikleri karşılıksız sarılmaya Aldatmasız ihanetsiz sevgiyle Senden beklenen umuda Sahte sevgiyi ittiğin ellerinle.... 12.08.03 Erol Şen |
Akşam
gün yine akşama döndü vefasızca arkaya bakmadan giderken geceye elbet sabah yeni umutlara doğacak sende bırakıp gidiyorsun geceye beni gece farklı yaşama alsada hayatı sabah yine seni getirecek nerde sabahın saf beyazı bulutlarım yine mavi mi sabaha gün kızıla dönecek akşama ya güneş doğmazsa sabaha sen giderken arkana bakmadan geceye akşam sancıda geceye doğacak gece de bilinmez yaşamlara ben düşünde uyuyorum 18.12.03 Erol Şen |
Aldatı
Bazen bir şiir mısrasında Bazen bir cümlenin okunuşunda Düşünceyle aldatıyı karşılama İnanmak olmayacak duaya Geçen ömre iyiydi aldatısı Yaşanan aşklara yapılan aldatı Güzel aşkları bir köşeye koy dursun aldatısı Yazılan mısralara düşen aldatılar Aramak bulamamak eskiye dönüş aldatısı Gün geçirme aldatıları haftalara aylara yıllara Düşlemek aldatının eş anlamı mı Düşlerin umuda ışıksızlığı mı Düşlerken mavinin özlemini Derin düşlerin maviye dönüşü gerçek Kırmızıya dönmesi umutsuzluk Hala pembe oluşu umudun varoluşu Renklerin oluşumuda bir aldatı Hala pembe düşlerim var deyince Aldatının derin çukurunamı düşüyor düşler Ya gelecek aldatıları Güneşin doğuşu güzel gün aldatısı Güneşin batışı geceye umudun düşü Ayın doğumu geceye ışık Bulutların ayı kapaması hüzün Gecenin sessiz yaşam sancısında Düşlerin bir başka geceye Aldatıların gelecek yeni güne Yeni düşünce umut yada umutsuzluklarına... Yaşayan insanlara güzel düşler Yaşayan ölü insanlara tekrar yaşama sevinci Yaşayan ama farkında olmayanlara Hatırlatılır düşler ve güzel aldatılar... 26.04.2002 Erol Şen |
Alışkanlık
Sevdanın anlamsız alışkanlıkları Alışkanlık mı hırs mı çözümsüz Bilinmez bir meçhule gidiyorsun yolcu Sen sensin kimse sen olamaz Yaptıkların sevdayı örseliyor anlamsız Acıtıyor ama yine yapıyorsun Bir aldatmacadır gidiyor hayatın Mailler bitti görüşmeler başladı Seni kaybetmek diyorsun yine yapıyorsun Ne yaptığını gerçekten bilmiyorsun yolcu Kalbim senindir diyorsun ama Yine saçmalıyorsun yolcu Bu nasıl sevdadır bu nasıl aşk Aldatmak bunun adı başka adı yok Bir kere yapıldımı alışkanlık yapar yolcu Birde gizler içindesin söylemiyorsun Nasıl yaparsın yolcu Vicdanın sızlamazmı, haklı görürken kendini Bu nasıl sevgi bu nasıl aşk yolcu Düşünmek ama nice düşünmek yolcu... 10.04.2002 Erol Şen |
Anla ki
Amacım üzmek değil hiç bir zaman seni Görürsen gökyüzünde yalnız bir yıldız Merak etme alışır oda yanlızlığa Benim alıştığım gibi Bir hıçkırık devamlı takılı kalsa Canlansa resmim gözlerinin önünde İçin ürpermesin üzmek değil niyetim seni Anla ki seni hep seveceğim... 16.02.2001 Erol Şen |
Annem'e
Gece soğuk gece ayaz sen bilmiyorsun Ben yalnız sana bakıyorum camdan Sen yine bilmiyorsun annem Bize dönmeni bekliyorum umutla Ben yıldız ararken gökyüzünde sana dilek dilemeye Senin haberin yok güzel annem Ağzında göğsünde kolunda bir sürü alet İyileşmeni diliyorum annem Yıldızlar olmasa da gökyüzünde Bilirler onları sevdiğimi annem Sana bakarken camdan yaşaman için umutla Seni bağışlasın allahım bize Gece uzun ben yalnız ama seninleyim Seni bekliyorum yağmurlu gecede Yağmur yağıyor ama ıslatmıyor annem Çünki seni diliyorum tanrıdan Yorgun bedenin hafif kıpırtılar da Umut veriyor kıpırdaman Ama beni görmüyorsun annem Ne olur bize dön bizimle ol Yine kız bana annem istediğin kadar Kötülük yok içinde bilirim Sen yüreklerimizde çiçeksin Allahım çiçeğimizi söndürme... 18.09.2002 19.09.2002 de annem hakkın rahmetine kavuştu. Allah sevdiği kulunu yanına alırmış. Acı tatlı hatıraları ben de rahat uyu annem...... Erol Şen |
Annem ' e
Dün evdeki resmine bakarken dalgın gözlerle Ne çok güzelliklerin varmış bende Gülen gözlerin hep üzerimde Tanrı seni yanına alsa da 'Bayram gelmiş neyime' dercesine hasretim Gelen Anneler günü belki hüzün Biraz buruk be Annem Ellerini öpmek mis kokunu duymak vardı Giden günlerin ayların yılların ardından baktığım da Verdiğin öğütlerin bildik konuşmaların aklımda Ne kadar doğruysan o kadar söyledin Evlat yetiştirdin insan olan Sana sevgim azalmadı annem Artarak devam ederken yaşamda Mezarının başında gözyaşı dökmeyeceğim Yetiştirdiğin evladınla gurur duy diye Güllerini sularken baş ucunda Ne kadar severdin diye dökülürken dudaklarımdan Her bir yanında güller olsun Annem Sen benim canım.... 03.05.2004 Erol Şen |
Annem 'e 2
Dolan bir sene sensiz ve özlemle Elbet bende geleceğim bir gün yanına Belki yarın belki yarından da yakın Sensiz geçmiyor be anam Arkada umudu ben olanlara bakıyorum Umuda bekleyenler de bitecek anam İşte o gün buluşacağız İçimdekiler bende saklı sevgili annem 365 günün geçmesi kadar sensizliğe alışmak Alışmak yanlış alışmaya çalışmak Geçmiş günleri hatırlamak rahmetle anmak Senden yana gelen iyiliklere teşekkür yazılanlar Giden gelmeyecek ne bahara ne kışa Umudum rahat yatmana Dualarım seninle canım anam.... 19.09.03 Erol Şen |
Aşk
Tanımlar değişse bile aşk aşktır Büyüsüne kapılınca koyverirsin herşeyi Hatalar uzar uzadıya kırmızı kağıtlara Paylaşmak sadece sevinçlerde olmamalı Ayrılamıyorsan bir türlü birleşmelisin Devamlı bir yarın eksikse Gerçekten sevildiğine ve sevdiğine inanıyorsan Bazı varolanlara katlanmalısın diğer yarın gibi Eğer seviyorsan yanında o l a m a s a bile Kalbi yanındadır ölene kadar bilmelisin Eğer arayamıyor soramıyorsa Bu senden vazgeçmiş demek değildir Yaşamak varken güzellikleri Boşver dünyanın ne dediğine Sevenin 3 tane canı var çok sevdiği ve ayrılamadığı Özlemler, acılar, kahırlar dayatmalar neden Sevenin sevgisi ve aşkı sonsuzken... 29.01.2002 Erol Şen |
Aşkı öğrenmek
Çok uzak görünür aşkın varlığı O karşına çıkıp seni karıştırana kadar Çözülmeyecek kadar elin ayağın dolaşır İnanmazsın hayatının akışını değiştireceğine Aşk kapını çalınca kalbin kıpır kıpır En önemlisi gözlerinin önündeki tek resme İleriye bakarken gözlerin Karşındaki aşkındır inanamasanda O yaşatıyordur sana en güzel ulaşılmaz duyguyu Ruhu güzel sevmesi güzel Aşkı? o her şeyden güzel Güzel günler onla olmalı bu tek dilektir... 12.01.2001 Erol Şen |
Aydınlık Gülüm
Yıldızlar şahidim sevgime Gecenin gizemli karanlığıda Sakin sukunet içindeki denizde Bulutlar gizlemiyor ayın aydınlığını Haykırmaya kalkınca sevgimi Sessizlik susturuyor beni Birde yasaklar gündüze koşan Deniz haykırmam için dalga gönderiyor Kanatlarım yok yanına gitmek için Yada yelkenli rüzgarla birlikte gidecek Her gece düşüncelerimde sevgim Düşüncelerimde hasretlerim Sevmek içinde seven gözlerimin Mavinin ela ile birleşmesi sessizce Gözlerimizin ışıkları parlıyor aşıkça Bir süre sonra gözlerde aşk pırıltıları... 19.02.2002 Erol Şen |
Aynalar
Habersiz gidersin düşünmezsin Seni bekleyenler meraktadır ardından Ayna kenarına minik bir not bile bırakmadan Gittin yeni doğacak aya edilen yemin gibi Umuda yelken açan yeni gün gibi Goncaya dönen gülün doğumu gibi Dalında açan umut çiçekleri gibi Sevgi bahçesine akan aşıklar gibi Birde aynalar var barışmadığım Bakan ama görmeyen ben Yaşayan ama göstermeyen aynalar Kaybolmuş gitmiş bedenden yürek çarpıntıları Bedendeki ruhun gidişi gibi Aynalar yansıtmıyor aksini Işık tutmak bile yetmiyor batan güne Gün bitiyor gece geliyor amansız... Kısır döngü anlamsız çaresiz Gece biter gün doğar yaşama akar Gecede yaşananlar gündüze yiter Gündüz örter geceyi aynalar göstermez... 19.03.2002 Erol Şen |
Ayrılan Yollar
Zaman biten sevdaya dönmez ki Yitip giden sevdalar yankı vadisinde Geri dönüşünü beklemek hayal Vadide ki taşlar da küsmüş sevdalara Bitmeyen istekler öldürmüş sevdayı Paylaşılan güzellikler solmuş bitmiş Körelen kalbin gülen yüzü de Yeni isteklerin hayırlı olsun Gidenin arkasından yanmak niye Elindeyken değerini bileceksin ey fani Yıkılan gönlün tamiri olmaz ki Belki hatıralar kırık kalpte Şarkılar gibi olamaz dı hayat Bir dargın bir barışık Kangren olmuş yaralar yok hayatta Kesilip atılıyor zor da olsa Yeni sevdalar lafı hep dillerde Öz de sevdanın kapıları kapanırken Dile gem vurmak elde değil Yıkık kalpler kulübünde Hayat mutsuz yaşansa da Mutluluk çiçekleri benim olan Onlar yeşeriyor umutla hayata Yeni filizlere elleyemezsin kırılır Emeği olan sen değilsin ki Hakkın yok hayatlarla oynama Bırak onlar mutlu açsın hayata Değişmez düşüncem bundan böyle Ayaklarıma kapansan biten sevdanla Var git derim yeni aşklarına Aramam sormam unuttum sevdanı Dedim ya hatıralar gönülde kalan Zamanında bilinmeyen kıymetler aklında ki En zor günümde yanımda olmayan sen Annesini kaybeden ben, nerdeydin ey fani? Sakın ha sakın arama biten hüznümün üstüne Nelerden vazgeçmiştim senin üstüne Kör eden sevdanın ışıltılarıyla Anlamadın sevmedin gönülden Bırak artık yakamı küllenmiş çığlık ateşinde... 07.01.03 Erol Şen |
Ayrılığın başka adı
Bugün geri gelmeyecek dünde öyle Yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim Bir daha yaşanacal olsa yine yaşarım Kaybedilen yada kazanılana ardıma bakmadan Hani kalbinde yer eden insanlar vardır Hani seninle hep güzellikler düşlemiştir Sana göre yalan ama gerçek olanlar Bilirsinde kabullenmek zor gelir Kötü sözler beklenirse güzelim Daha çokkkk beklersin Duyulamaz ki yok ki Yaşananlara nokta koyamazsın... 16.02.2001 Erol Şen |
Batan Güne
Gün batarken gündüzden Karanlığa akar düşünceler Yaşanan gündeki hayatlar Işık olur geceye Belki kandil belki fener Aydınlatınca hayatların gece ışığını Yıldızlar ve ay da şahit aydınlığa Gönüller bir başka gün batımına... 13.5.2002 Erol Şen |
Bedensiz
Kimlik arayan bedenmi gördüm ne Beğenmeden yüzyıllardır dolaşıyor gibi Armudun sapı üzümün çöpü Kim beğenmiş se aldanmış Kabullenmiş Ben hala büyümedim derken zamana İçindeki çocuğu öldürme yaşayan bedene Olgun yıllar geliyorsa hayata Yaşam azalıyor zamana Özgür ve serseri gönüller Bedensiz mi ne Şeffaf gezen bedenlere bakarken Olmadı gülüm yaşama.... 10.10.2003 Erol Şen |
Ben güneşim
Güneş yakmayacak ben istemezsem Ben istemezsem şafak sökmeyecek Sen şafaksın ben güneş Yakacaksa güneş yakacak Bulutlar örtsede solgum yüzümü Rüzgar götürünce bulutları Şafak sökmeye yüz tutunca karşıki tepeden Ben güneşim yakacaksa güneş yakacak Şafak sökerken karşıkı tepeden Ben doğacağım sevgilerimle Isınacak sevgiye susamış kalpler Ben güneşim yakacaksa güneş yakacak 07.05.2002 Erol Şen |
Ben hiç büyümedim ki
Annemi kaybedince anladım Ben hala küçük bir çocuğum gönlümce Ağlanacak günümde ağladım ben utanmadan Sevgime ağladım kaybettiğimde Yaşarken anlamamıştım sevdiğimi kaybetmeyi Aylar geçti hala seviyorum gönlümde Sana ziyaretimde güller getirdim rengarenk Ogün bayramdı ama ben ağlıyordum Toprağın üstüne yaydım o güzel gülleri Yapabilecek başka birşeyim yoktu Olamazdı olmayacaktı Sana keşkelerim oldu annem Dilerim mekanın cennet olmuştur Ben hala en küçük oğlun Fırtınalar dolu gönlünde Yerin hep kalbimde senden öğrendiğim.... 29.01.03 Erol Şen |
Ben miydim Yalan
Doğumum sabaha karşıymış Sonbaharın en güzel zamanı Benim gibi hüzün dolu ve duygusal Dünya nın yaşama şansına doğan bendim Elbet hüzünlerimde olacak Mutluluklar ve acılarımla Düşünce de doğru uygulama da yanlış Yalanmıydım dünyaya Bazen seçim hakkım olmadı Bazen de kendime göre seçimlerim Bazen tuttu mayası bazen hayır Olacak yaşamın yalanlarına Yaşama yetişen insanlar gibi Doğumdan bugüne gelen yanlışlarımla Özlemler ve yaşanmışlıkla Bazen isyan hayata Gün doğumu mutludur güneşim doğmuşsa Bir de günüm güzel geçecekse yaşama Ben umutlarıma bakarken gelecek te Dünya mı yalan benmi? ..... 07.05.2004 Erol Şen |
Bırak giden yaşamı
Yaşamın pınarına akan gözyaşı gibi Bazen açan papatya güzeline Sarının yanına yakışan saf beyazlık gibi Başka renklerimde var pınarlarımda Fallar açılırken seviyor sevmiyor diye Nerden bilsin ki papatya sevip sevmediğini Kalbine sor damarlarından akan kan kırmızısına Gülün renginin ne suçu var sevmediysen Faniler dünyasına gelen güzelliklere bak Tanrının yarattığı güzellikleri kirletmeden Bir sabah açan kar beyazı yıldız çiçeği Sabahın tazeliğne uyanan kuş cıvıltılarıyla Fesat yaşamın güzellikleri olsun diye Yok et günah tohumlarını Güzellikler elbet doğacak sabaha Sen görsen de görmesen de... 24.08.2004 Erol Şen |
Bırak zamana sevgimi
Umudu olan gönül sever Umutsuz gönül yaşamaz ben de Sevmek şiiri gönüldeyse Bu yürek nasıl ister seven gönüller Sadece severmi sarıp sarmalar Açar kalbini saf sevgilere Üzmeden sevmek ister Sohbet etmek ister gönülden gönüle Gönül sohbetine doyum olmaz Seven gönüllerde El ele diz dize gönül gönüle Yalansız riyasız ama sevgiyle... Erol Şen |
Bi tanem
Zannetmeki seni canımdan ayırıyorum Sen canımdan bir parçasın Sen canımın en içisin Melekler kadar saf Bir gül tanesi kadar narin Bir dağ kadar yüce Bir nehir kadar temiz İnciltilmeyecek kadar güzel Ömrümün yettiğince benimsin... 13.02.2002 Erol Şen |
Bir renkli sayfa misali
Günler geçen bir yaprak gibi İstanbul'un yedi tepesine bakarken Yaşanmış ne varsa hepsi dökülmüş Birer birer renkli sayfalara Yeditepenin içinde kalmış çıkamıyor Gönül de sıkışmış bu güzel tepelere Kaçamıyor hürriyetine bağlanmış Başka ovalar yaylalar da bizim Yola çıkmış bir göçmen kuşun kanadın da Bakarken yaşamın renklerine Nerde yaşanmışlıklar varsa renkler le Anlatacak o kadar çok şeyler varki Bir bakarsın yemyeşil ovalar Dağlarımız kahve aşka küsmüş Ağaçlarımız pembe beyaz Yeni aşkalara yelken açmışlar Gökyüzü mavi umuda yolcu Ya siyah bulutlar rüzgar katmış önüne Birazdan gri si beyazı gelecek Yeni sayfalara yer hazırlar gibi Hadi yazalım yaşam sayfası renklerini Mutlaka rengarenk olacak her biri Yaşanmış ne varsa gönüllerde Sahte olmasın renkler……….. 19.03.2004 Erol Şen |
Bitmez sevdam
Rüzgarlar alıp götürse de bilinmeze Derinden kanasa da duygularım Uykusuz geçse de *******im Bitmez sevdam Yıldırımlardan alev topu olsa kalbim Yağmurlar yağar söndürmek için Umutlar yeşerir tek aşkım üstüne Bitmez sevdam... Sonsuz gökyüzü üzerine Şiirler yazarım bel ki görür diye Tutamam sözümü gönlüm acır Bitmez sevdam... 29.01.2002 Erol Şen |
Biz Kaybettik Annem
Yıkık gönüllerde ayrılık rüzgarları Aynalar göstermez yitmiş seni Giden geri gelmiyor doymamış sevgime Dünden geri kalan senden hatıralar Kaybedince anlarsın diyenlerin doğrusu Gerçek sevgiler sanaymış ******* gündüzler düşündürüyor seni annem Güzel düşümüz bitti sende annem Biz sevgide kaybettik annem Elim telefona gitsede sana doğru Ararım yoksun soramam Sevgilerin en bitimsizi sana annem..... 11.10.2002 Erol Şen |
Boyadım güneşi
Bakmayın güneşin rengine Boyadım ben onu rüzgarla Döktüm en güzel renkleri havaya Kim ne isterse rengini seçer Renk bekleyeceksin belliki Bekleme renkleri ben güneşe verdim Seçip boyaman için istediğince Nasıl istersen öyle görürsün gönül gözünle... 10.10.2003 Erol Şen |
Bu kaçıncı ihanet
Düşünmeyi seviyorum kendimle kalınca Geçmişe gidiyor hayallerim düşlerim Bir bakıyorum daha öncede var ihanetler Seni aramadımki karşıma çıktın bir sonbaharda Bir bahar akşamıda sonbaharı yaşattın Saçlarımın aklarına ak düşsede Günler zor geçsede dönüşü yok Asla vede asla affedilemez yapılan hatalar Denizin mavisi hala mavi baktığımda Hala bir yaşam umudu var hatta iki Mavinin özlemide hiç bitmedi zaten Sadece yıkımlar her gündü bir kerede bitti... 18.04.2002 Erol Şen |
Canım istedi
Küçük yüreklerin dediği gibi ya da Saf canı gönülden istediğince Riyasız ve cevaplı bir soru olsa da Geçiştirmek cevap vermiş olmak için Rengarenk açmış bir kasımpatı topu gibi Bilmeden kardelene kanan yürek acısı Sözlerine güvenipte pembeye giden Maviden umudunu arayan Renk çümbüşü nün içine koşan Ayaklarına dolanan asil renk havaları Bırakın sevgiye açan kırmızı gönülleri Açan tomurcuğun üstündeki asalak böcekler Sevgiyi satın almaya çalışan siyah insanlar Umudun denizi hala mavi yada yeşilmavi Kıyıdan umuda koşan deniz yaşamı gibi Dalgaların çabası yetmeyecek seni bitirmeye Gün batımında yeni bir limana giden Bir sabah vakti bilinmeyene gidenler Bir öğlen sıcaktan bunalıpta gölgelenenler Elbet limanlar bitmez gönül sevgisine Açmış çiçeğin olgun dönemleri gibi Gönüller de kırmızıdan kaybedecek Belki kadife kırmızı kalmayacak gönül Gören gözdeki mavinin kör eden ışığı Yazacak şiirlerini şair dünya ya umursama dan Hayal kuracak dünya da ben varım sadece Renkleri ben yapacağım mavi ye sarı yeşil kırmızı Sonunda renler dönecek benim rengime..... 26.09.03 Erol Şen |
Çalışma odam da
Şirin bir çalışma ortamı benim yerim İnsanların uğramadığı belki de İşi olmayan giremez misali Sakin ortamlar benim sığınaklarım Düzen kurmuşum günün başına Nasıl başlarsa öyle gitsin hesabı Diğer hesaplar tecrübemle geçmişe Yanlış olmasın günün batımına Camdan seyrederken günün batımını Bir günün ardına geceye koşmak Yürekleri avuçlamak kadar güzel Bir o kadar da gizemle.... 10.05.2004 Erol Şen |
Çanakkale
Geçmiş zamana bakıpta Düşmanını tanımak istersen buraya git Cehennemin dibinden Türkiye me gelen Ve canlarımıza kıyanlar Tanrının yanında olan Milletimiz Yine bir sürü civanla savaşmış aylarca Vermemiş bu cennet vatanı Sanma ki yok içinde bu hainler Hala var sarıl yanındakine kardeşim de Çanakkale bir örnek daha neler var Gidip görmeden anlamak ne mümkün Siperlerde tüylerin ürpersin Türkiyem bir bütün kardeşçe……….. 19.03.2004 Erol Şen |
Çıkarsız Sevgim
Beklentilerin sevgisi Olmaz olası beklenti sevgisi Benim gönlüm ne saray ister ne para Sevginin çıkarcıları! ! ! ! Ferhat ile Şirin gibi Örnek alınacak sevgiler isterim Parayla satın alınan Yada makam ve mevkiyle değil Seveceksen beni sev Benliğimi, özümü sevgimi sev Sonradan çıkan gerçek yüzünle Sahte sevgini geri al.... Erol Şen |
Daha 17 /// 10 ncu SON Bölüm
Seven genç gönlüne mutluluk olsun gelecek Güzel günler gelsin seven gönlüne Mutlu ol demek en güzel dilek Gelsin baharın gül dalları hayatına Arada merhaba demek zul değilse Gel güzel gönlünle dostluklara Yeni sevdiğin güller açtırsın gönlüne Bırakma verilen güzellikleri Düğününe çağırma beni üzülmem Evinde huzur gönlünde sevinçle git Elbet olacak tı bu sen gibi bir yüreğe Bana işyerimde dilediğin mutululuk gibi ol Bir oğlun olmuş sen gibi yürek Bazen arasan da arasam da senleri benleri Yaşam ayrı bundan sonraki günlere Bir ömür mutlu olsun sevda gönlünde…. 31.03.2004 Erol Şen |
Daha 17 /// 3 ncü Bölüm
İstanbul yaman dı sevdaya Kış vurmuştu her yeri Yaşam zordu bu şehirde Her akşam buluşmalar a Adam her akşam işinden alıyordu Eve gitmeden bir kahve sohbeti bahane Minik aşk sözleri vardır yüreklerde Avcılar sahili de şahittir bu aşka Yeni görenler biraz gıptayla bakarken Aşk yuvaları bulunmakta sevgiye Bazen Avcılar bazen PTT kampı Bahar geçmiş yaz geliyor şehrime Adam evli bir yandan eş bir yandan sevgili İşini de yapacak amansız Borca girmiş ev almış bir yandan Sevgiye karşılık çok seven gönlüne Yaz gelmiş güven var aşka Kumburgaz başlamış genç kıza Adam da peşinde ne yapsın Aşkın pençesinde kör gözler Arkadaş çevresinde sevilen çift Aşklarına imrenmemek ne mümkün El ele göz göze yaz boyu Kızın annesi tanımak ister bu adamı Akraba evinde yine bir yaz akşamı Adam olgun ve güvenli Tanışır annesiyle anne de sevmiştir çocuğu Memnundur kızına sevgi gözüyle 31.03.2004 Erol Şen |
Daha 17 /// 5 nci Bölüm
Sevdalar hep zordur yaşama Adama aşıktır amansız sevgiyle İstemiyorum karını paylaşmak zor Bu sözler dökülmüştür birden Adam sonucun yakın olduğunu düşünmekte Dalgın bakarken kızın suratına Kız boncuk gözyaşlarını dökmekte Sancılar da olacak sonu belli olmayan Borçlar var adamım işler bozuk Bırak parayı Oğlun var daha Nasıl bırakacaksın tek başına İsteyerek yaşama merhaba diyen Eşi de şüphelenmekte kocasına Kız genç kız tez canlı Aşk yuvaları nelere şahit kadının oldum ben isteyerek demek te Adam iki kadın arasına düşmüş Aklı nereye gitsin düşünmekte Sevgisi ne kadar yüce küçük yüreğin Oğlunu da kabul etmekte adamın 31.03.2004 Erol Şen |
Daha 17 /// 9 ncu Bölüm
Hiç kolay olmuyor seven gönlüme Bırakıpta gitmek bilinmeyen yollara Elbet başka gönülleri de sevecek Bilmediği yollar da Görüşme isteği adamdan gelecek Karşıdan lütfen arama ricası Unutmak istemek en doğal hakkı değil mi Adama günler bin fazla uzun gelse de 6 ay sonra kızın özlemide alevlenmiş Merhaba demek küllenmeye başlamış yüreğe Sonra tartışmalar hatta küfürler Bir 6 ay daha böyle habersiz gidecek belli Adam arayınca 1 sene sonra Yengesi çıkacak kızın İyi yaptınız diyecek doğruy du İyidir sen de unut diyecek seven gönlüne Seneler 1996 ya gelince adam dayanamaz Unutmuştur sevgiyi ama konuşmayı ister Ankara nın puslu sabahında Karşıdan güzel bir merhabayla Görüşelim dönüşte ver telefonunu Yeşilköy havalimanı neler karşıladı sevgiyle Bir çay dostlukla içilen İşte bu evleneceğim adamın resmi genç kızdan gelen 31.03.2004 Erol Şen |
Daha 17 /// 6 ncı Bölüm
19 yavaş yavaş gelmekte seven gönlüne Ama bir misafir var karnında Sevdiği adamdan bir istekti bu İsteyerek yapmıştı erinden Belki her şey güzel olacaktı Belki de eri aşkı herşeyi kızacaktı buna Belki o da isteyecekti bir gonca Yaşam ne kadar izin verirse sevgiye Kaçamak düşünceler sarmıştı benlikleri Onca iş üstüne gelmişti bu da Her ikisi de genç ve sevgi dolu Sıkıntısız sevgi olurmuy du Karar yaklaşıyordu elbet Bir anne bir baba adayı oldular günlerce Paraları da yok gibiydi biri künyesini sattı Adam imza attı benim sorumlusu diye Sona eren doğmamış hayatlar Aldı evine götürdü ağlıyordu ikisi de Genç kıza bir ayrı koymuştu bu Başlarına gelecekleri hesapladılar dı Sonrası günler biraz acı biraz hüzün Yaşamın arasına karıştı günler Sevgi bitmezdi bitmeyecek ti Rahat yaşam yoktu gelecek günlere….. 31.03.2004 Erol Şen |
Daha 17 /// 7 nci Bölüm
Genç yürek sıkılmaya başlamıştı Paylaşılan adam da sıkıntı da Kızın annesi çağırdı bir gün adamı Sevecen her ana gibi Öğrenmişti herşeyini adamın Olmaz bu iş bir an önce bitsin demekte Ken di eşini de örnek vererek Rüzgarlar daha bir sertti o gün Diğer yandan eşi de mektup bulmuştu Arabada unutmuştu adam Kafası dalgın dı günlerdir zaten Sert ama kaybetmeyen rüzgarlar gelecekti elbet Bir yanda çocuk ve eş Diğer yanda uğrunda neler yapılacak bir seven Karar senin dendi sevgiyle adama Daha da karanlığa gömüldü düşünceler Sevgili seven gönül mahzun Bir o kadar da kararsız yaşama İçkiye de o günlerde alışmıştı çaresiz Kafasını dağıtmak amacı Aşk yaşanmakta karara Genç kız araba kullanmayı bile öğrenmiş Adamı seviyor ne varsa onunla ******* biraz daha uzun sabaha… 31.03.2004 Erol Şen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:26 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.