![]() |
Aşk Yağmuru Sürgünleri
Aşk Yağmuru Sürgünleri
Konak saat kulesi dibinde bir bayan kurumuş dudakları saçları acele taranmış ayakkabıları oldukça ıslak bedeni üşümekten firar etmiş yaşam yorgunu bir bayan. Gözlerde kaçamak bekleyiş endişeli geçti önümden seslensem duyacaktı bekletenleri konuşalım diyecektim yağmur yağmakta o aramakta bekleteni semanın tuvaline sadece kara bulutlar çizilmiş yıldızları silmişler aldırmadan şemsiyesiz umutlarda bekledi kuru kalabalık ıslak sokaklarda hızla geçiyor belki onlarda koşarak arıyor yerlerde ıslaklığın geçici gölgesinde mutluluğu. Gelmedi bekleteni bayanın derme çatma düşler ülkesine dönüyor yağmurda örselenmiş üzgün için için yanıp İzmir in aşk sürgünlerini ıslattığı yağmurunda kuru adımlarla çaresiz gidiyor kara kara düşünüp beyaz martı çığlıklarında gitti bayan ben yağmura sürgün boşluktaki pıhtımla utana utana unuta unuta usana usana yağmurla akıp yine yalnız evime sürüklendim. |
Dönüş
Çok oldu değil mi? Ya da çok geç kalındı. dönüşe giden yol. Beklenildi. olduğu gibi yaşamın içinde, günün sıradanlığında, Belki de Bir bardak su içimine kadar. Ama özlenildi bir umutla, özlenildi bir çırpıda özlenildi bu dönüşe giden yol varılana dek... |
İzler
İzler taşır,kırık dökük yaşam kuyusunun giz'leri ipleri sökülmüş define köprüsünden yitik zaman şehrine doğru... belki üstüne çöken gölgelerdir gizemli yolculuğun sır perdesi anka kuşunun kanadında saklı siyah beyaz izlerin gerçeğe sarılmış görüntüsü... |
Acımasız Sonbahar
Sensizlik vuruyor gönlüme Bir sana dayanamam birde o tatlı gülüşüne Şimdiyse yokluğuna mahkum bu sonbahar günü Rüzgar esiyor gönlüme Başka acı var mı aşktan öte Sensizlik yakar gönlümü Yorulmuş kalbim ağlar halime Bu ne hayal nede masal Sensizlik öldürür beni Simdiyse sensizliğe mahkum bu sonbahar günü Bitmişse her şey unut beni İşte veda ediyorum sana Bir çift beyaz kanatla Acı içinde Bir sana dayanamam bide o tatlı gülüşüne Tıpkı kalbimin attığı su saniyede bile |
Dağ ve Şelale
Ne bu sevda biter ne de bu hasret Devlerin aşkı bu olsa gerek Sen koca bir dağ zirvesi bulutlar arasında Ben sonsuzlukta akan bir şelale Ne sen eğilirsin, ne de ben durulurum Senin zirvende karlar bulutlar arasında öyküler canlanır Benim içimde çağlayan sularla Değişik diyarların koynundan sökülüp gelen canlılar,değişik kokular,tatlar Sen sana doğru yön değiştirmemi Senin içinde çağlayıp coşmamı beklersin Ama mağrur başını eğmezsin,sadece beklersin Ben başındaki bulutlardan bana yağmur olmasını, İçindeki saklı minerallerin bana katılmasını, Birlikte ormanlar,çiçekler,yosunlarla Hayat bulmasını beklerim Hep birbirimizden herşeyi bekler, Tam uzanacakken birbirimize, Her amn bir bahane buluruz o gelsin diye, Bir gün gelecek coşkun sularıyla akan şelale Toprağın koynundan senin kalbine girecek. Ve o mağrur gövdende kalbinin ateşi bir delik açacak İnsanlar bir dağın gövdesinden akan bir şelaleyi görecekler... |
Nihal Kız
Varamadım şu Bursa'nın düzüne Bakamadım Nihal Kız'ın yüzüne Kanıverdim o biricik sözüne Beni ayrılığa hapis eyledi Ağıymış elinden şerbet sandığım Boşaymış her dem adın andığım Unuttum dese de seni dudağım, Aşkın yalanlara hapis eyledi Sevdan yalanlara mahkum eyledi... |
Ah Seni Seviyorum
1) (Ç) Seni seviyorum O kadar çok seviyorum ki Her günüm sensiz her günüm inan ölümüm Sanki idam sehpası kurulmuş da Son anlarımı yaşıyor gibiyim Sana bu kadar çok tutulmamın sebebini anlayamadım Mantıklı olacak bir yanıt bulamıyorum Mantığım yetmiyor Düşünceleri duyguları okuyabilme yeteneğim de Körelmiş halde sevgin karşısında Aradaki farkları mesafeleri bilmeme rağmen Sana aldanıyorum galiba Gözlerim köreldi Ay ışığı gibi parlayan Baktığımda içimi eriten güzel ışıl ışıl gözlerinle Eriyip duruyorum seni görünce Sen galiba en son ve zor aşkım olacaksın Seni seviyorum Sana seni sevdiğimi haykırıyorum Dizelerimle seni çok seviyorum Canım benim canımı almaya aday güzel Seni sevdiğimi biliyorsun Düşüncelerin ve ben…. Koskoca bir muammayız galiba Ama sana şunu söyleyeyim Göründüğüm gibi değilim Tutucu değilim Sol kanadım yaralı soldayım Hayat beni çok çabuk büyüttü Yaşadıklarımı içimde sakladıklarımı İçimde saklı tutuğum çocuksu afacanı bir görsen Aldandığını görürsün Ama ne nafile Ben ademlikler içindeyim Ademlik aguş açmış Ah u zar gönlüme Sen bir kanarya olup konmuşsun kalbime Sabah akşam ötüp duruyorsun Benim seni sevdiğim yazdığım dizelerim gibi Sana haykırıyorum dizlerimle Seni seviyorum güzel gözlü Canan 2)(D) Sana inanamayacağın kadar çok bağlandım Sebebini bilmezsem de Galiba ilk kez sebepsiz bir şekilde aşık oluyorum Yaşadığım aşklara kıyasla Sen benim en zor sevdam olacak gibisin Belki de beni sona götürecek sevda Ölüp diriliyorum Bağrımda kor bir ateşsin Seni sevdiğimi yazdım Seni sevdiğimi haykırdım Binlerce insanın okuyacağı dizelerde Ama kılın bile kımıldamayacak Çünkü Yara benim Sevda benim Aşk benim Acılarım benim Mazide bıraktığım sol yanım benim Görünüşüme gizlenen itikat benim Her şeyim yaşadıklarım ölümlerden dönüşlerim Yıkılmadan ayakta duruşlarım Sevdalarım Her şeyim benim Aşk leylasıdır mecnun Aşk Aşk Aşk Kutsaldır Aşkın sağı solu olmaz Olsaydı sana tutulmazdı Kalbimin olmadığı sağ yanım Sen benim olmak istemezsin belki de Beni sevmiyorsun belki de Beni sevmiyorsun belki de Nefret bile ediyorsun belki de Benden Ama şunu bil ki seni sevdim SENİ SEVİYORUM GÜZEL KIZ. 18.06.2007 AHMET DOĞRU |
Ayrılık
Yavaş yavaş sildiler beni kalplerinden, Ben artık onlar için bir hiç, Kendim için ise bir yaşam amacı. Sonbaharım gelmişti solmuştum artık, Soğuk günler bekliyordu beni. Günler ayları kovalayacaktı… Yapraklarım dallarından kopararaktan Düştüler... Aşkın anlamsız ayrılığını onlar yaşıyordu artık. Sevdiklerinden ayrılıyordu. Sonu olan düşüşün ardından Artık yaşamıyorlardı… |
Dürzü
Ağlattığın için yetimi, dulu, Senin de yüzün hiç gülmesin dürzü, Görmesin ceplerin parayı pulu, Delinsin dipleri dolmasın dürzü. Malını, mülkünü kumarda satsın, Briçte kazansın pokerde batsın, Kafelerde gezsin, otelde yatsın, Avradın evine gelmesin dürzü. Her gün sabah banyo yapıp süt'ünen, Dolaşsın çarşıyı elde it'inen, Koca arasın hep internet'inen, Kızını kimseler almasın dürzü. Sokmasın işini felek ayara, Söz geçmesin oğlun denen hıyara, Virüs girsin evde bilgisayara, İçinde program kalmasın dürzü. Telefonda sapık biri arasın, Kapatır kapatmaz geri arasın, Hiç ara vermesin seri arasın, Gözlerin uykuya dalamasın dürzü. Etrafını sarsın bütün arsızlar, Kredi kartını çalsın hırsızlar, Senin gibisine yürek mi sızlar, Dostların derdini bölmesin dürzü. Sen dururken niye garibi tutsun, Dilerim Hindistan Gribi tutsun, Tedavi edecek tabibi tutsun Derdinin dermanı olmasın dürzü. Hastalık imamı yatağa tıksın, Müezzin senelik izine çıksın, Musalla taşını ürüzgar yıksın, Kimse namazını kılmasın dürzü. Rasim sana derin bir mezar açsın, Onun da altından fay hattı geçsin, Her sene sallansın, her sene göçsün, Arayan kabrini bulmasın dürzü. |
Kış Gülü
Yüreğimin dibinde yeni bir gül açmış, Burcu burcu kokar, yakar içimi. Yandan bakar kalbim sana. Senin yüreğinde neler var? Ben bu ellerin eliyim güzelim. Ellerim ellerden, gözlerim gözlerden uzak. Yüreğim taş olmuş, Goncalarım kömür. Böylesine delice gülmeyi, Bin yıl unutmuş dudaklarım. Yüreğimin derinliklerinde kaybolmuşum. Ne tarafa baksam, gördüğüm boşluk. Yüreğim taş, goncalarım kömür, Yüzümde bir arsız gülüş, İçim buruk, sevgiye hasret. Delirtme beni be güzelim... Mayıs 2007 İstanbul |
Bari
(benden önce ölürsen izin ver yanına kıvrılayım ..) bir gün şöyle yapayım zaten senden ayrılalı hep tuhaf şeyler yapıyorum gideyim mezarlığa uzanıp kalayım seni orda kıvrılıp bekleyeyim bari toz duman olayım orda sağa sola savrulayım bitsin artık kalbimin kavgası silik yaşamıma orda nokta koyayım bari seni üzdüm ya bu dünyada nal sesleriyle cehenneme koşayım yalnızlığı bitireyim bu dünyada cehennemde bir dost bulayım bari bir tuş edemedim sensizliği sevgim müebbet iken sen beraat ettirdin pas geçirttin restlik ellerimi unutturup gülmeyi cehennemde güleyim bari aşıklara yatır olayım sevgilileriyle gelseler dualarını dallarıma assalar heba olsam onlara ben hiç gülmedim birini güldürsem bari |
Sen Zaten Yokmuşsun
Senin yaşadığın o şehri Hiç sevmiyorum artık Yağmurlu akşamlarını Her yanı sen kokan çiçeklerini Islak Martı bakışlı sokaklarını Okul yada iş dönüşü seni beklediğim Metro duraklarını Beklerken yıllarca görmemiş gibi özlediğim Çay Karası gözlerini Hiç sevmiyorum artık Küçük öğrenci odanı Birbirine benzemeyen tabak çanağını Gülünce güller açan gamzeni Senin hayallerini, Benimse deli sevdamı barındıran o şehri Hiç sevmiyorum artık Bazen sessizce ağladığımız Doğmamış çocuklarımıza isim aradığımız Bazen de gülmekten katıldığımız Yaşamla gırgır geçtiğimiz o şehri Hiç sevmiyorum artık Sen uyurken, kömür karası saçlarını okşadığım Seni benden ayırmasın diye Tanrıya dua ettiğim, Sırf kırılıp incinmeyesin diye hep sessiz kaldığım Yaralayan,acıtan,kanatan sözlerine katlandığım Bir yokluğu var sayıp, bir HİÇ’ e sarıldığım Yalan sevdanı hayat sandığım Yitik mevsimlerde kaybolup gittiğim Senin yaşadığın o şehri Hiç sevmiyorum artık Şimdi, tüm uykusuz *******imi sana adıyorum Bir aşk yaratmış tek başına yaşamışım. Perdesiz anıların arkasından bir şarkı mırıldanıyorum Ben seni ölümüne sevmişim ama Sen zaten yokmuşsun. |
Karmaşanın Şehri
Sen gittin Ve burada kırık kalpler bıraktığını sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Seni yutmak istiyorum Ben karmaşanın şehri Dört gözle yolunu gözlüyorum Sen gittin Ve sinsi bir gülümseme farkettim ağlarken gözlerin Görmediğimi sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Kılıçlarımı çıkardım ortaya Ben karmaşanın şehri Ölüm toplarım hazır Sen gittin ve kendi gidişin seni özgür kıldı sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Kelepçeler bekliyor seni Ben karmaşanın şehri İdam fermanın hazır Sen gittin ve kendine ait bir şarkın olur sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Melodin ölüm marşı Ben karmaşanın şehri Sözlerin kendine ağıtın Sen gittin Güzel havalar seninle olur sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Bütün fırtınalarımla seni bekliyorum Ben karmaşanın şehri Diken dolularım sırtına hasret Sen gittin Seninle birlikte yıkılırım sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Senin gibikaç kişiyi eskittim Ben karmaşanın şehri Hiçbiri sökemedi tuğlalarımı Sen gittin Ben karmaşanın şehri Karahan seni korur sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Efendisiyim nice Karahanların Ben karmaşanın şehri Bedelini ödetirim isyanların Sen gittin Görünmez olursun sandın Yanıldın Ben karmaşanın şehri Tepelerdir meskenim görürüm Ben karmaşanın şehri Köklerim yerlerin dibinde duyarım Sen gittin Ağlarım sandın Yanılmadın Ben karmaşanın şehri İlk kez bir insanoğluna ağladım Ben karmaşanın şehri Ölümsüzlüğüm aktı gözlerimden |
Ufuktaki umuda
(yol bekliyor, içim bekliyor,dışım bekliyor,bulut bekliyor....... ama beklenen bekletiyor. ) yürek panoma asmışım seni uçlarından mıhlanmış pürtelaşıma esen rüzgarsın gökyüzü bile yalanmış sesinde ezan sesi ruhum namaz da içim daralmış bendeki enkazı bir görsen gölgem mi soyunmuş bu aynalarda ki ben değilim kim bu unuttum ismimi sığınağın oldun emzirirken seni bulamıyorum kendimi cesaretimi aldın esaretini verdin kaybettim ben değerimi bir sarılsam ufuktaki güneş anlatacaktı sana sevgimi künyem oldun bileğim de tesbih oldun elimde barometrem oluyorsun donarken ismin dilimde tılsım oldun bulamadım tarifini geliyorum peşinde gardiyan mısın sayılı günler duvarlarda çizik içinde prova yapmadan bana tam tamına uyansın auran vücudumu çekerken tek beni duyansın empati yapmakdan yoruldum bu son olsun katı olma bana artık telepatimi bozuyorsun çaresizim ALLAHIM hüzzam şarkılar sardı her yanım altını çiziyorum yosun tutan isminin aşkından yılgınım günah olmasın sana tapıyorum üstüme gelme çılgınım ben eksilirken sen çoğalıyorsun aşkının acısıyla yangınım |
Dayak
İster misin ellerimizi birleştirelim, Sen iki vur, ben iki daha, Çalmış mı, Emmiş mi alın terini ulusunun, Sen dört vur, ben dört daha. Gemi seçmeye mi gitmiş 20 kişi, çay bulmaya mı yollanmış 30 kişi, Dışbakan olmuş da yüzde mi almış. - Saçı bitmedik çocuklarım aç iken kerpiç köylerde, Bebek kızlarım *******ce aklığını satarken- Sen yedi vur, ben yedi daha. Ha, ister misin ellerimizi birleştirelim, Değeri 8 iken, 208'e mi vermiş bir tabak fasulyayı, Dilekçeni görür görmez deve boynunu sallamış, 500 mü koparmış senden, Saylav seçilmiş de geleceğine yatırım mı yapmış, devrimi çiğneyerek, Sen dokuz vur, ben dokuz daha. |
Platonik Sessizlik
Sessizce bir kizi seviyorum Ona bile söylemedim henüz... Sadece gözlerim Ve gözleri biliyor Bazan gözlerim Bazende dilim variyor söylemeye Ama ben mani oluyorum. Sessizce bir kizi seviyorum Oturmuşum Sinop zindanina Karsi yaka bir ormanda Sirtim kabuğu kabarmis bir ağaca yaşli Ve ben belki de böylesi bir platonik aşkin Tek eylemcisiyim Noel'de. Sessizce bir kizi seviyorum Yeşil çay dağlarina yaka Karadeniz kiyisinda O, deli bir cakayla Beni hayat denizinde Yüzdüren son yelkenli Taka. Sessizce bir kizi seviyorum Her kelimesine kattigi "da" hecesi Gönlü Rus kraliçesine düşmüş asi bir gürcüye Sanki kraliçenin "evet" demesi, Heyhat!.. Her aci ve sevince kiler olan ciğerim, Her aci ve sevince şahit olan gözlerim... Taniyorlarsa birazcik şu aşki Her ne sebep ve hikmet icerisinde En uzağinda bir diyarda Yaşiyor olsam da ben Sessizce o kizi seviyorum Hala "da"... |
Derim Ama
Özde Türklük sözde Türkçe, Derim ama kimse duymaz. Dilin süsü güzel Türkçe, Derim ama kimse duymaz. Türkoğlu Türk sahip üne, Köprü kurduk dünden güne, Vatan için Türkçe yine, Derim ama kimse duymaz. Dil milletin aynasıdır, En bulunmaz sevdasıdır, Bulan için dünyasıdır, Derim ama kimse duymaz. Yarın için hep el ele, Miras kalan kültür ile, Savaş değil barış dile, Derim ama kimse duymaz. |
Karşı Yakada
Bir ırmağın iki yakasında, iki sevgili, Iki yakaları bir araya gelmedi, ya düşleri, Üç kez yıkanıyordu, yüreklerinin kanıyla, Çilede, birleşmede, ergimede. Bir ırmağın iki yakasında, iki sevgili, Hergün aynı ritüel, aynı sahne sergilenmede, Yakaladılar birbirlerini, ta derinlerinde, Kederlenmediler, umutsuz hiç, beklediler sabırla. Bir ırmağın iki yakasında, iki sevgili, O ırmak, kendilerini ayıran ve birleştiren, Seven ve nefret ettiren, iki umutkar, Bellediler-bellediler-bellediler. Bütün yokluklar, uzaklıklar, eksikler, Anımsattıkları ve bellettikleri için, Özlem duyulanın altını, kalın harflerle, Koyu koyu çizdikleri için, önemliler… |
Küçük Ağıt
Sadece, altı aylık adını biliyorum Düşüncemin ar damarı çatlıyor Eyyyyy çocuk... Sarı suların içinde doru atları Dolu dizgin sürmenin özlemini duyarım Bir yanım yıkık Bir yanım yangınları içinde Sustukça susarım Susmak neyi, neleri alıp götürdü Ağladıkça bilirim Benden Altı yıl sonra dünyaya geldin Altı ay kalıp göçtün Bir kelebek kanadının inceliğinde Bu dünyanın neyini beğenmedin Be kardeş, soruyorum Bir tomurcuk gül idin, Bağımızdan açmadan soldun, canım Anamın gözyaşlarını akıtarak sel gibi Yuydun bedenini akladın gittin Gidiş o gidiş Kara gözlerini anımsıyorum Adını Faik koymuştu dedem Ömrünü Allah versin demişti Kulağına ezanlar okumuştu Kızıl çizgiler içinde,ninnilere doymadın Yahut ben öyle biliyorum Ana sütü helal derler Ömrün boyunca helal süt emdin Daldın derin uykulara bir daha uyanmadın Kayıtlarda adın yok Doğumun ölümün bilinmedi Bir ses gibi, geldin dünyamıza Kuşlar gibi, uçup gittin Eyyy çocuk Yanar gözlerim yanar kavrulur Ağlayamam Özlem duymuyorum desem yalan Özlüyorum,yüreğimin nar çiçeği Gönlümün sevda gerçeği Kardeşim benim Toprağın bol olsun Rahat uyu... |
Gidişin
Sensizlikte adını yazdım kayıtlara Çok geceyi başladım sabaha, Bütün özlemim sana, Biliyordun ama gene de gelmedin bana... Bir gün döndü?ünde, Arkana bakmadan gittin Tanıyamadım o sen miydin, Sen yaşıyordun da beni bitirdin... Bin bir sahteli?i döktün önüme Sen çaresizdin,ben yanındaydım gene Ne yaptım sana da yıktın beni böyle, Sen yüreğimin kendisiydin Nasıl acı çektirdin böyle sevene |
Vazgeçtim
Ümidimin son yaprakları da savrulmadan Yaşamak için bir neden ararken hayattan O hüzünlü elveda döküldü dudaklarından Vazgeçtim senden ve yaşamaktan! Oysaki son damlasıyla yaşıyordum umudumun Bilsem de dönmeyeceksin hayallerle avunuyordum Ama bir gün ansızın çekip gideceğini bilmiyordum Vazgeçtim ardından koşmaktan bittim, yoruldum! Niye ümit verdin ve niçin evet dedin Mademki bir gün bırakıp gidecektin Gerek kalmadı değerini anlatmamın sevgimin Vazgeçtim zaten anlatsam da bilemezsin. Suçlu olan benim bakmayacaktım gözlerine Saf olan benim inanmayacaktım sözlerine Yalancı benim öleceğim dediğimde itaat edecektim sözüme Vazgeçtim resimlerle avunmaktan, Vazgeçtim bakmaktan gözlerine. |
Gizlice seviyorum seni......
Gizlice seviyorum seni Kimse bilmesin,duymasın Yüreğimde saklıyorum seni Sen bile bilmiyorsun. Yüreğim yansada alevler içinde Ağlasamda seni her düşündüğümde Kaybolsam bile kadehler içinde Ben seni gizlice seviyorum. Açıklarda bir gemiye benziyorum Binlerce balığın benden haberi yok Denizlerin içinde kayboluyorum Denizin bile benden haberi yok. Gizlice seviyorum seni Tarifi imkansız duygular içinde Sen gözlerimin içinde,her baktığım yerde Ben gizlice seviyorum s |
Giittt Artık......
Artık bittin bende.. Gittiğinde bitmiştin hemde.. Bu kalbin kapısını kırıp umursamadan cekip gittiğinde bittin Bende. Ama o zaman kalbimde bitirememiştim seni... Zordu bunu bir anda başarmak başaramadım bende. Zaman öğretti bana hayatın sensizde yaşanılabileceği. Nasıl senden önce yaşamayı başarabildiysem.. Çok uzun zaman gecti ben seni bitirdiğimde. Ama ama bitiremiyordum o kahrolası lanet yerde işte. Çabalıyordum uğrasıyordum ama yok. Başaramıyordum. Ömrüm boyunca da başaramam sanmıştım. |
Haretim sana......
Bu gece hasretin,bir başka acıtıyor canımı, Yar..! özlemin yüreğimden doldu da taştı.. Sen başka bir diyarda,beklerken sabahları, Sensiz doğsa da güneş,gündüzlerim karanlıktı... Neyleyim güneşi,gülen gözlerin yoksa karşımda.. Varsın aydınlanmasın,karanlıkta kalsın günlerim.. Sensizlik yazılmışsa yazıma,kaderim der çekerim.. Sen ister sev beni,istersen sevme,ben ikimiz içinde severim... Hatıralar avutur,merhem olur tuz bastığın yarama.. Sen hep gül yeter ki,ben karalar bağlarım |
Nefretimsin..Oysaki...Nefesimdin!!!...
Senin olmadigin bir sehirde... Yangini olmadigin bir kalpte... Nefesi olmadigin bir bedende... Hayat devam ediyor !!! Sadece yasadigindan ve yasattigindan ibarettir hayat !!! Her biten gün basliyacak yeni bir günün habercisidir ! Tipki sevdalar gibi... Biri gelir...Biri gider... Gelen gideni aratir derler ama ...Gelen gidenden daha yürekli cikar !!! Ben günesi umutla ugurluyorum ki geceye,umutlarimla tekrar dogsun diye !!! Seni gözyaslarimla birlikte akan nefretimle ugurladim! |
Gitmek sevene düşmeseydi keşke......
Sana içimde nasıl bir sayfa aç tığımı sen bile tahmin edemezsin, hiçbir zaman pişmanlık duymadım seni sevdiğim için, seni bir başkasına ait olduğunu söylediğinde bile seviyordum ben ve bunu gurur yapmadan tekrar tekrar söyleyecek gücüm var hala seviyorum, ama seni ve sevdanı istemiyorum cümlesini senden duymakta beni çok kırdı, sana yinede sitem etmedim, o cümlelerin içinde haklı bir sitem vardı sadece. Ben sana istesemde ah edememki, benim sevgimde aha yer yok, hele sana. |
Korkma Seni Sevmiyorum Artık......
"İçim acıyor, geçer elbet, geçer de, anlamsız bir yer de, unuttuğumu sandığım bir yer de , yeniden sızlar, ama varsın sızlasın, sızlamadı mı; kocaman sevilmiyor ki... " Ne yapacağını bilememek ne kadar kötü bir durum. Beyaz bir ışık arıyorsun bazen, görüyorsun.. Siyahın yoğunlu eritiyor ışığı yine kör oluyorsun.. Nerdesin sen şimdi kim bilir? Neler yapıyorsun? Özlüyor musun beni? Biliyor musun ben *******i hep seninle konuşuyorum uzun uzun.. Seni |
Gitme sevgilim......
Beni bu sevdanın ortasında, deli yağmurların altında bir başıma bırakıp gittiğin zamanlar seni hiç durdurmadım... Yoluna çıkıp hiç, gitme, demedim sana... Beni bırakma, diye yalvarmadım... Her gidişinin ardından sessizliğe gömülüp, seni sonsuza kadar kaybettiğimi düşündüm hep... Bir gün geri gelebileceğine hiç inanmadım... Bu yüzden mucizeydi her dönüşün ve bu yüzden her defasında sana daha sıkı sarıldım... Yıllar geçti aramızdan... Ayrılıklarla sırılsıklam, kavuşmalarla |
Anlamalıydım......
BEN seni görmek için sınırlarımı zorlarken senin umursamamandan,alaycı yada senden vazgeçerim diye korkup önüme yem atmandan ANLAMALIYDIM.. BEN hayatta hiç kimseye bu kadar sabırlı davranmamıştım..oysaki severdim özgürlüğümü,asi olmayı,bir bardak suda fırtınalar koparmayı,kimseye hesap vermemeyi..bir bunları severdim bir de SENİ.. SEVGİLİN deil,SEVDİĞİNN olmayı istedim.. ilk defa biri benden hesap sorsun istedim,bir açıklama beklesin..hayIr bir yere gitmiosun,evde oturuosun'dan başka birşey |
Silemiyorsan eğer karalayacaksın......
Şimdi sen yoksun içimdeki sevdan her gece esir alıyor aciz bedenimi, her gece ayrı bi çıkmaz ayrı bi ölüm oluyor benim için...Her gece kendimle savaşıyorum ve her gece ölen ben oluyorum. Çaresizce sadece savaşıyorum belkide artık kabul etmeliyim sana olan sevdamın hiç bitmeyeceğini belkide bu sevdanın sonum olacağını artık kabul etmeliyim. Her gece beni terkedip gidişin geliyor aklıma ve her gece benden bi kez daha ayrılıyor, uzaklaşıyorsun...Ayrıldıımız kaldırım geliyor aklıma işte o kaldır |
Kal deseydin......
Kal deseydin gidermiydim hiç... Yasak olsanda bana, Saklanırdım koynunda, Gözlerime bakışın aklımda, Sesin kulaklarımda, Kal deseydin gidermiydim hiç... Acıtırmıydım kalbimi, Sensiz bırakırmıydım kendimi, Kal deseydin gidermiydim hiç... Dönmezmiydim geriye, Gülmezmiydim yüzüne, Kal deseydin gidermiydim hiç... Kalırmıydım böyle sensiz, Ağlarmıydım hep sessiz, Kal deseydin gidermiydim hiç... Kaparmıydım kapıları, Atlarmıydım ateşe, Belki gidecektim yin |
Gözyaşlarıma yazdım adını......
Bir Daha Sevebilirmiyim, Asla.. Bir Yalana İnandım Bunca Zaman Görmedim Değilde, Görmek İstemedim İnan. Kabullenmedim, Kabullenemedim Sevmeyeceğini, Sevemeyeceğini, O yüreğin Sende olmadığını Anlatamadım Kalbime Düşlerimde Büyüttüm Hayallerimde Yaşattım Bir gün, Belki Birgün Dönersin Sandım... Bekledim; Günlerce...Aylarca.. Yıllarca.. Dost Oldum *******e Dost Oldum Yalnızlıklara Gelmedin... Ben Hayallerle Yaşadım Ben Yalanlarla Yaşladım Ben Gidişinle Öldüm.. |
Eskisi gibi......
Severken senden ayri yasamak gücüme gidiyor Senin varligina tam alismisken Yollarin bizi ayirmasi beni kahrediyor O öpüsün Bana hic birakmacasina sarilisin O gizemli gülüsün Hele o bakislarin vardi ya Beni en cok etkileyen Ilk görüste ilgimi ceken Ve hala etkisinden kurtulamadigim... Simdi kiminlesin ne haldesin Peki mutlumusun Bilmiyorum bitanem Seviyormusun hala beni Yoksa sadece bir gönüloyunumuydu bizimkisi Oynandi ve bitti... Yoksa beni hala özlemle bekliyomusun Yine doya |
Sana bırakıyorum herşeyi......
Deniz renginde bir yasam birakiyorum sana... Mavi mavi yasa, tabi yasayabilirsen... Umut dolu yarinlar birakiyorum sana... Bensiz yarinin olursa... Mutluluklar birakiyorum sana... Hadi durma, uzat ellerini ve avucla... Bir kalp birakiyorum sana... Icinde bir sen varsin, baskasini arama... Bir can birakiyorum sana... Canimi canina kat ve sen cok yasa... Bir mezar birakiyorum sana... Utanma agla, cicekler buyur hic olmazsa... Bu siiri birakiyorum sana... Sende verirsin birine, IYI SAK |
Seni sen yapan ne varsa aldım!!...
Seni sen yapan ne varsa aldim, Artik hepsi benim! Vermem sana bir lokma ask, Hasret vermem sana, aci vermem! Kiymetini bilecek misin bakalim, Aciyi aci yapan ayriligi, Hasretle yanip tutusan aski, Yada her gun adinla uyanan asigini! Oturup aglar misin cocuk gibi, Acip ellerini dua ederken, Acaba beni cagirir misin? Icten ice pismanlik duyar, Bana yaptiklarini anlamaya calisir misin? Muhtac olmak gibi bir sey ask, Onsuz su icmen imkansiz Bir gulus ugruna olumu goze alirsin, |
Affetmeyeceğim......
Karanlığa doğru yürürken adım adım Yine sen vardın hayal kırıklığımda Bir uçurum kenarında seni düşünüyorum şimdi Hayatla vedalaşmadan Belki bu yazdıklarım son olacak Belki son kez nefes alacağım Beni bıraktığın gibi bende seni bırakacağım Sen şimdi bu satırları okurken Belki ben uzaklarda olacağım Ama yok, Senin için hayatımdan vazgeçmeyeceğim Yüreğimde her seferinde bir acı da olsa Sensiz yaşamaya devam edeceğim Yeni bir hayat Yeni bir sayfa açacağım Ve sen bu hayatımda asla ol |
Bak işte herşey yarım kaldı......
Zaman akip gidiyor bi haber yok senden Ne vardiki ayrilacak delice severken Tam rahata huzura kavusmusken Neydi seni benden alip goturen...? Aklimda bi suru soru isaretiyle kaldim ortada Kac geceyi gozumde yaslarla sabahladimda Bi turlu kiyamadim be canim ben sana Elim telefona vardida ariyamadim defalarca... Hatirlarmisin sevgili ne sozler vermistin bana?... Bak iste hersey yarim kaldi bu askta Simdi kaldik ikimizde acilarla basbasa Bilmiyorumki acaba sen mutlumusun oralarda... |
Hasretin inanki çekilmiyor......
Bu ayaklar artik bu bedeni tasimiyor Yoruldum ! Her gecen gun gucum tukeniyor Bu yurek sensizlige isyan ediyor Bu kalp inatla seni sevmekten vazgecmiyor... Her gecen gun umutlarim tukeniyor Icim aciyor hasretin inanki cekilmiyor Bilemezsin okadar cok ozledim ki seni Hic bi bahane gonlume avutmaya yetmiyor... Artik bi haberini esirger oldun benden Yolunu gozlemekten yoruldu bu beden Iste gordugun gibi hala sana aitim ben Neden terk edildim bukadar cok severken... ? |
Bırakıyorum......
Ne seni nede sevgini istiyorum senden. Sana olan cocuksu saf sevdami, Sana bagli canimi istiyorum! Sana en buyuk ceza, YALNIZLIGI BIRAKIYORUM!... Gozlerimden akan yaslara degil, Sana aciyorum! Yuregime sapladigin hanceri degil, Sensiz *******de kurdugum hayallere yaniyorum!.. Sana olan sevdami degil, Kaderimden kaciyorum!... Sana en buyuk cezayi YALNIZLIGI BIRAKIYORUM!!!... Sana sensiz yasayamam demistim..., Yasiyorum!... Sensiz gozlerim gulmez demistim..., Guluyorum!... Sensi |
diyemedim...
Diyemedim Umutlarını bir torbaya doldurdun mu hiç? Bıraktın mı sonra metruk bir viraneye...? Düştü mü omuzların ? Kaldı mı içinde sevinç ? Güldüler mi ardından ? Bakın derken divaneye...! Oysa arı bir sevgi. Yalnızca ardımda kalan. İki güzel gün değimli ki. Ta yüreğimi böylesi yakan. Kırık bir yaşam, umudun tükendiği. Korku aşktan bile kaçan. Yılgınlık sevgiden. Ve yorgunluk fesat yüzlerden. Haykırmak isterdim hem de delice. Haykırmak ölümüne. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.