![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2290
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Yağmuru Sürgünleri
Konak saat kulesi dibinde bir bayan kurumuş dudakları saçları acele taranmış ayakkabıları oldukça ıslak bedeni üşümekten firar etmiş yaşam yorgunu bir bayan. Gözlerde kaçamak bekleyiş endişeli geçti önümden seslensem duyacaktı bekletenleri konuşalım diyecektim yağmur yağmakta o aramakta bekleteni semanın tuvaline sadece kara bulutlar çizilmiş yıldızları silmişler aldırmadan şemsiyesiz umutlarda bekledi kuru kalabalık ıslak sokaklarda hızla geçiyor belki onlarda koşarak arıyor yerlerde ıslaklığın geçici gölgesinde mutluluğu. Gelmedi bekleteni bayanın derme çatma düşler ülkesine dönüyor yağmurda örselenmiş üzgün için için yanıp İzmir in aşk sürgünlerini ıslattığı yağmurunda kuru adımlarla çaresiz gidiyor kara kara düşünüp beyaz martı çığlıklarında gitti bayan ben yağmura sürgün boşluktaki pıhtımla utana utana unuta unuta usana usana yağmurla akıp yine yalnız evime sürüklendim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dönüş
Çok oldu değil mi? Ya da çok geç kalındı. dönüşe giden yol. Beklenildi. olduğu gibi yaşamın içinde, günün sıradanlığında, Belki de Bir bardak su içimine kadar. Ama özlenildi bir umutla, özlenildi bir çırpıda özlenildi bu dönüşe giden yol varılana dek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() İzler
İzler taşır,kırık dökük yaşam kuyusunun giz'leri ipleri sökülmüş define köprüsünden yitik zaman şehrine doğru... belki üstüne çöken gölgelerdir gizemli yolculuğun sır perdesi anka kuşunun kanadında saklı siyah beyaz izlerin gerçeğe sarılmış görüntüsü... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Acımasız Sonbahar
Sensizlik vuruyor gönlüme Bir sana dayanamam birde o tatlı gülüşüne Şimdiyse yokluğuna mahkum bu sonbahar günü Rüzgar esiyor gönlüme Başka acı var mı aşktan öte Sensizlik yakar gönlümü Yorulmuş kalbim ağlar halime Bu ne hayal nede masal Sensizlik öldürür beni Simdiyse sensizliğe mahkum bu sonbahar günü Bitmişse her şey unut beni İşte veda ediyorum sana Bir çift beyaz kanatla Acı içinde Bir sana dayanamam bide o tatlı gülüşüne Tıpkı kalbimin attığı su saniyede bile |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Dağ ve Şelale
Ne bu sevda biter ne de bu hasret Devlerin aşkı bu olsa gerek Sen koca bir dağ zirvesi bulutlar arasında Ben sonsuzlukta akan bir şelale Ne sen eğilirsin, ne de ben durulurum Senin zirvende karlar bulutlar arasında öyküler canlanır Benim içimde çağlayan sularla Değişik diyarların koynundan sökülüp gelen canlılar,değişik kokular,tatlar Sen sana doğru yön değiştirmemi Senin içinde çağlayıp coşmamı beklersin Ama mağrur başını eğmezsin,sadece beklersin Ben başındaki bulutlardan bana yağmur olmasını, İçindeki saklı minerallerin bana katılmasını, Birlikte ormanlar,çiçekler,yosunlarla Hayat bulmasını beklerim Hep birbirimizden herşeyi bekler, Tam uzanacakken birbirimize, Her amn bir bahane buluruz o gelsin diye, Bir gün gelecek coşkun sularıyla akan şelale Toprağın koynundan senin kalbine girecek. Ve o mağrur gövdende kalbinin ateşi bir delik açacak İnsanlar bir dağın gövdesinden akan bir şelaleyi görecekler... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Nihal Kız
Varamadım şu Bursa'nın düzüne Bakamadım Nihal Kız'ın yüzüne Kanıverdim o biricik sözüne Beni ayrılığa hapis eyledi Ağıymış elinden şerbet sandığım Boşaymış her dem adın andığım Unuttum dese de seni dudağım, Aşkın yalanlara hapis eyledi Sevdan yalanlara mahkum eyledi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Seni Seviyorum
1) (Ç) Seni seviyorum O kadar çok seviyorum ki Her günüm sensiz her günüm inan ölümüm Sanki idam sehpası kurulmuş da Son anlarımı yaşıyor gibiyim Sana bu kadar çok tutulmamın sebebini anlayamadım Mantıklı olacak bir yanıt bulamıyorum Mantığım yetmiyor Düşünceleri duyguları okuyabilme yeteneğim de Körelmiş halde sevgin karşısında Aradaki farkları mesafeleri bilmeme rağmen Sana aldanıyorum galiba Gözlerim köreldi Ay ışığı gibi parlayan Baktığımda içimi eriten güzel ışıl ışıl gözlerinle Eriyip duruyorum seni görünce Sen galiba en son ve zor aşkım olacaksın Seni seviyorum Sana seni sevdiğimi haykırıyorum Dizelerimle seni çok seviyorum Canım benim canımı almaya aday güzel Seni sevdiğimi biliyorsun Düşüncelerin ve ben…. Koskoca bir muammayız galiba Ama sana şunu söyleyeyim Göründüğüm gibi değilim Tutucu değilim Sol kanadım yaralı soldayım Hayat beni çok çabuk büyüttü Yaşadıklarımı içimde sakladıklarımı İçimde saklı tutuğum çocuksu afacanı bir görsen Aldandığını görürsün Ama ne nafile Ben ademlikler içindeyim Ademlik aguş açmış Ah u zar gönlüme Sen bir kanarya olup konmuşsun kalbime Sabah akşam ötüp duruyorsun Benim seni sevdiğim yazdığım dizelerim gibi Sana haykırıyorum dizlerimle Seni seviyorum güzel gözlü Canan 2)(D) Sana inanamayacağın kadar çok bağlandım Sebebini bilmezsem de Galiba ilk kez sebepsiz bir şekilde aşık oluyorum Yaşadığım aşklara kıyasla Sen benim en zor sevdam olacak gibisin Belki de beni sona götürecek sevda Ölüp diriliyorum Bağrımda kor bir ateşsin Seni sevdiğimi yazdım Seni sevdiğimi haykırdım Binlerce insanın okuyacağı dizelerde Ama kılın bile kımıldamayacak Çünkü Yara benim Sevda benim Aşk benim Acılarım benim Mazide bıraktığım sol yanım benim Görünüşüme gizlenen itikat benim Her şeyim yaşadıklarım ölümlerden dönüşlerim Yıkılmadan ayakta duruşlarım Sevdalarım Her şeyim benim Aşk leylasıdır mecnun Aşk Aşk Aşk Kutsaldır Aşkın sağı solu olmaz Olsaydı sana tutulmazdı Kalbimin olmadığı sağ yanım Sen benim olmak istemezsin belki de Beni sevmiyorsun belki de Beni sevmiyorsun belki de Nefret bile ediyorsun belki de Benden Ama şunu bil ki seni sevdim SENİ SEVİYORUM GÜZEL KIZ. 18.06.2007 AHMET DOĞRU |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık
Yavaş yavaş sildiler beni kalplerinden, Ben artık onlar için bir hiç, Kendim için ise bir yaşam amacı. Sonbaharım gelmişti solmuştum artık, Soğuk günler bekliyordu beni. Günler ayları kovalayacaktı… Yapraklarım dallarından kopararaktan Düştüler... Aşkın anlamsız ayrılığını onlar yaşıyordu artık. Sevdiklerinden ayrılıyordu. Sonu olan düşüşün ardından Artık yaşamıyorlardı… |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Dürzü
Ağlattığın için yetimi, dulu, Senin de yüzün hiç gülmesin dürzü, Görmesin ceplerin parayı pulu, Delinsin dipleri dolmasın dürzü. Malını, mülkünü kumarda satsın, Briçte kazansın pokerde batsın, Kafelerde gezsin, otelde yatsın, Avradın evine gelmesin dürzü. Her gün sabah banyo yapıp süt'ünen, Dolaşsın çarşıyı elde it'inen, Koca arasın hep internet'inen, Kızını kimseler almasın dürzü. Sokmasın işini felek ayara, Söz geçmesin oğlun denen hıyara, Virüs girsin evde bilgisayara, İçinde program kalmasın dürzü. Telefonda sapık biri arasın, Kapatır kapatmaz geri arasın, Hiç ara vermesin seri arasın, Gözlerin uykuya dalamasın dürzü. Etrafını sarsın bütün arsızlar, Kredi kartını çalsın hırsızlar, Senin gibisine yürek mi sızlar, Dostların derdini bölmesin dürzü. Sen dururken niye garibi tutsun, Dilerim Hindistan Gribi tutsun, Tedavi edecek tabibi tutsun Derdinin dermanı olmasın dürzü. Hastalık imamı yatağa tıksın, Müezzin senelik izine çıksın, Musalla taşını ürüzgar yıksın, Kimse namazını kılmasın dürzü. Rasim sana derin bir mezar açsın, Onun da altından fay hattı geçsin, Her sene sallansın, her sene göçsün, Arayan kabrini bulmasın dürzü. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Kış Gülü
Yüreğimin dibinde yeni bir gül açmış, Burcu burcu kokar, yakar içimi. Yandan bakar kalbim sana. Senin yüreğinde neler var? Ben bu ellerin eliyim güzelim. Ellerim ellerden, gözlerim gözlerden uzak. Yüreğim taş olmuş, Goncalarım kömür. Böylesine delice gülmeyi, Bin yıl unutmuş dudaklarım. Yüreğimin derinliklerinde kaybolmuşum. Ne tarafa baksam, gördüğüm boşluk. Yüreğim taş, goncalarım kömür, Yüzümde bir arsız gülüş, İçim buruk, sevgiye hasret. Delirtme beni be güzelim... Mayıs 2007 İstanbul |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|